Domain.com Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Domain.com Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Domain.com Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Domain.com Hosting?

En av världens största leverantörer av domännamn och webbhotell, Domain.com erbjuder ett brett utbud av planer inklusive VPS-värd, men det är specialiserat på delad värd för överkomligt pris. Nackdelarna inkluderar ingen drifttidsgaranti, och med sina mestadels grundläggande funktioner kommer extra att kosta dig mer.


Se officiella webbplatser Domain.com recensioner 2.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (13 röster) Fördelar

 1. Snabba laddningstider
 2. Lyhörd kundtjänst
 3. Enkel webbplatsinställning
 4. Säkerhetsfunktioner
 5. Hjälpsam kundservice

Nackdelar

 1. Inga månatliga planer istället är det årsplan
 2. Extra kostar dig mer
 3. Ingen garanterad driftstid

SammanfattningDomain.com liknar många andra låga kostnadsdelade värdvarumärken, och det erbjuder inte mycket för funktioner som skiljer det från de andra. Det kan emellertid vara rätt prisvärda alternativ för personer som söker en webbhotell på grundläggande nivå som gör webbplatsinställningen enkel. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Vår officiella Domain.com-värdegranskning

Om du letar efter en grundläggande webbhotelldestination kan Domain.com ge dig lagring, e-post och andra verktyg för att ge dig en grund, men det saknar vissa funktioner och prissättningsalternativ som konkurrenterna erbjuder. De är i samma familj som Bluehost och HostGator, en del av Endurance International Group. 

De bästa funktionerna för Domain.com Hosting

Domain.com erbjuder funktioner till ett lågt pris som kommer att komma igång med en webbhotell på startnivå. De har egentligen inget som sticker ut … förutom att äga Domain.com.

1. Domäntjänster

Domäntjänsterna som erbjuds av Domain.com är några av de bästa tillgängliga. Inte bara får du ditt domännamn, utan du får massor av funktioner som kompletterar din webbplats. Saker som överföringslås, vidarebefordran av URL, vidarebefordran av e-post och DNS-hantering är avgörande för att hjälpa dig att få din webbplats igång och fungera effektivt. Många andra webbhotelltjänster gör att du betalar för tillägg till din webbplats, vilket kan läggas till, särskilt om du planerar att stanna hos värdföretaget under lång tid. Genom att ha alla tillägg till ditt förfogande kan din webbplats köras mer effektivt och förbättra din tillväxt.

2. Enkel webbplatsinställning

Domain.com tillhandahåller flera verktyg för att bygga en webbplats, inklusive den högt rankade Weebly. Weebly använder en dra-och-släpp-funktionalitet som låter dig bygga en attraktiv webbplats som kan inkludera kontaktformulär, sociala medielänkar och mer på kort tid. Domain.com låter dig också konfigurera din WordPress-drivna webbplats med dem. Det är en enkel process och när den har installerats kan du skapa inlägg och installera plug-ins som normalt. Domain.com är optimerad för att förbättra WordPresss prestanda och möjliggör automatisk uppdatering av programvara och plug-in. Du kommer också att kunna ställa in ett e-postkonto på några minuter genom att bara besöka e-postområdet och skapa ett användarnamn och lösenord.

3. Priser

Priserna för deras planer är överkomliga och levereras med allt du behöver för att din webbplats ska fungera smidigt. Om du inte planerar att starta en professionell webbplats direkt, behöver du inte spendera för mycket pengar för att få allt igång. För priset på $ 9,99 per år kan en individ ställa in sin egen personliga webbplats. Detta är idealiskt för dig som vill börja små och ändra din plan när ditt företag börjar växa. Du hittar inte för många företag som erbjuder mindre än en dollar i månaden för webbdomäner. Det är bra för dem som bara börjar tills de är redo att uppgradera sina planer.

4. Premiumdomäner

Eftersom många domäner har använts eller redan använts är det att få en premiumdomän det perfekta sättet att få din webbplats att sticker ut. com låter användare hitta ett premiumdomännamn som skiljer sig från mängden. Även om det inte behöver vara komplicerat kan de hjälpa dig att hitta ett premiumdomännamn som kommer att leda trafik till din webbplats. När du hittat ditt premium-domännamn kan du registrera det direkt, vilket är perfekt för dem som behöver komma igång med sin webbplats. Att använda ett premiumdomännamn är avgörande för att få in människor, och det unika namnet är idealiskt för små företag.

5. Marknadstjänster

När ett litet företag just börjar kan det vara svårt att få trafik. com erbjuder utmärkta marknadsföringstjänster som hjälper ditt företag att växa. De erbjuder premiummarknadsföringstjänster inklusive fullservicedesign och marknadsföring och designtjänster. De arbetar med Google Apps, sökmotoroptimering, kreditkortsbehandling och marknadsföring av sökmotorer. Detta är det perfekta verktyget för dem som har problem med att marknadsföra sin webbplats. Att använda dessa verktyg kan hjälpa en webbplats att hoppa till toppen av en Google-sökning, vilket gör att fler kan besöka webbplatsen.

6. E-posttjänster

Domain.com samarbetar med Google för att förbättra e-posttjänster via Gmail. Domain.com ger dig ett anpassat e-postmeddelande till din webbplats och tillåter dig att använda ditt varumärke som din e-postadress. Du kan samarbeta din Gmail och Google Drive för att göra allt lättare för dig. Du kan skapa ett team och kommunicera med dem, och du behöver inte lägga in för mycket arbete. Du måste logga in, men när du väl är in kommer allt att konfigureras och redo att du ska gå. Du kan komma åt e-post från vilken enhet som helst, så att du kan komma i kontakt med alla med ett snabbt tryck på en knapp. Priset börjar på $ 4,17 per månad, vilket gör det prisvärt för alla som vill uppgradera sitt e-postsystem.

7. Säkerhetsfunktioner

Domain.coms webbhotellpaket har ett antal säkerhetsfunktioner. Du får en lösenordsskyddad katalog och SSL-support. Ett SSL-certifikat skyddar värdefull information som kreditkortstransaktioner och registreringar.

8. Hjälpsam kundservice

Domain.com har telefonstöd tillgängligt dygnet runt. De erbjuder också ett biljettsystem för supportförfrågningar. Brådska förfrågningar bör göras via telefon, och biljettförfrågningar besvaras vanligtvis inom 24 timmar. Du har tillgång till kunskapsbasen som täcker alla grunderna för webbhotell, lösenord och åtkomst. Det finns också en användarhandbok och en rad tutorials. Kundtjänstpersonalen är vänlig, lätt att förstå och ganska kunnig.

Downsides av Domain.com Hosting

Även om Domain.com erbjuder enkel webbplatsskapande och ett användbart supportteam finns det några nackdelar med tjänsten.

1. Budgivning på domännamn

Den tekniska världen är konkurrenskraftig och det är förståeligt att Domain.com inte kan ge ut domännamn åt vänster och höger. Du måste förregistrera dig för att få chansen att få ett domännamn. Perioden med tidig tillgång är bra för att få ett hoppstart, men det kostar extra. En bra sak med att inte få den domän du vill är att du får tillbaka pengarna du lägger in för registrering. Även om det inte är ett perfekt system, skulle det vara bra att veta vad dina odds är för att få ett domännamn.

2. Problemet med snabbare responstid

Problem kan uppstå när som helst, och det är bra att veta att de snabbt kan lösas. Medan Domain.com tar samtal när som helst, kan de börja slaka med några pressande problem. Vare sig det är en brist på kunskap om produkterna, eller lång tid att svara på en förfrågan, bör vissa problem snabbt lösas. Saker som att stänga av domännamn bör inte hända, men ibland korsas ledningar. Det händer, men det borde inte ta en vecka att lösa en enkel fråga om att återställa lösenord. Kanske kan ett bättre biljettsystem eller utbildning vara till hjälp.

3. Värre administratörspanel

Deras administratörspanel verkar vara flera år efter om uppdateringar, och att förbättra det skulle gå långt för att göra det till en mer effektiv värdplats. Det tar lite tid att ladda sidor, vilket kan vara frustrerande för alla som besöker webbplatsen. Även om de erbjuder massor av domännamn, kan de förbättra sin adminpanel för att göra hosting ännu enklare för sina kunder. Även om det kan fungera för vissa människor, har andra som kör mycket trafik inte råd att vänta på att folk ska sitta på sidan för att ladda.

4. Ingen integritet

När din privata information avslöjas kan det leda till många problem i raden. Det är inte bara några få bitar om din personliga information som avslöjas, utan istället är det i stort sett allt. Om du inte behövde betala dem extra för att dölja din personliga information, skulle det vara perfekt. Tyvärr har du fastnat om du inte betalar för att dölja din information. Det kan leda till många problem i raden, så det kan vara bättre att betala dem och ha din personliga information dold för allmänheten. Inte perfekt, men bättre än att alla ska ta reda på information om dig.

5. Inga månatliga planer

Domain.com erbjuder inte delade webbhotellalternativ från månad till månad. Du måste välja en årlig plan, och det finns inga erbjudanden för att spara pengar genom att registrera dig för en långsiktig plan. Till exempel betalar du samma sak om du registrerar dig för ett år eller tre år. Detta kan vara ett problem för människor som föredrar att inte göra ett årslångt åtagande eller som föredrar att dela upp sina betalningar under ett år.

6. Extra kostar dig mer

Även om den grundläggande planen är överkomlig erbjuder den inte massor av funktioner. När du får det du behöver av webbhotellen kan du i slutändan betala mer än du skulle göra med en annan tjänst. Domain.com tar ut en domänöverföringsavgift om du vill port över en URL och många andra värdtjänster inte gör det. Om du behöver mer än 100 e-postadresser måste du uppgradera till en högre plan. Den grundläggande e-handeln har gränser för sidor och produkter och saknar andra funktioner som att förhandsgranska sidor innan de publiceras. För att ta bort dessa gränser måste du betala för en uppgraderad version.

7. Ingen garanterad driftstid

Domain.com publicerar inte en drifttidsgaranti, och de ger inte heller några uppgifter om drifttidens historia eller prestanda på sin webbplats. Medan de uppger att de tar säkerhetskopior klargör de inte när säkerhetskopior tas eller om de är tillgängliga för klienter. Domain.com uppger att de har en Tier 1-anläggning som erbjuder redundans och 24/7 övervakning. Många användarrecensioner talar emellertid om dålig upptid, medan andra recensioner inte har problem med dem, så det ger inte potentiella användare en tydlig bild av uppetider.

Slutsats:

För dig som letar efter en liten till mellanklass-tjänst som erbjuder det mesta av funktionaliteten som behövs för att vara värd för en webbplats till en låg kostnad, är det värt att titta på Domain.com. Eftersom deras huvudsakliga fokus är delade värdplaner handlar värd, priser och support allt om genomsnittet och kommer att hjälpa grundläggande användare att få en webbplats igång inom några minuter. Även om du får bra stöd för allmänna frågor och mindre avancerade problem, kanske mer avancerade användare inte får allt de vill ha med Domain.com eftersom de tenderar att bara erbjuda grunderna.

Visa fler funktioner

Domain.com vanliga frågor

Introduktion

Domain.com är en webbhotell som har många planer. Det har rankats som en av de bästa webbhotellplatserna tillgängliga, och det är lätt att förstå varför så många kunder har flockat till dem. Om du har funderat på att få en webbhotell och inte hittat en ännu, kanske du vill överväga att använda Domain.com.

Den här granskningen kommer att titta på företaget, vilka tjänster de erbjuder och vad deras kunder säger om dem. När du har läst denna recension bör du förstå vad som gör Domain.com till en av de bästa webbsajten som finns tillgängliga.

Vad är Domain.com?

Sedan 2000 har Domain.com hjälpt sina kunder att uppnå sina online-mål och är en av de ledande inom domänregistrering och webbhotell. Deras innovativa produkter och tjänster har utmärkt värde och de strävar efter att göra sina kunder lyckliga. Deras uppgift är att leverera kvalitetsprodukter till ett kvalitetspris för sina kunder, och de är stolta över denna förmåga.

De är specialiserade på överkomliga domännamn, webbhotell, VPS-värd, e-post, SSL-certifikat, webbdesign och online marknadsföringstjänster. Deras gratis tjänster inkluderar URL-vidarebefordran, e-post vidarebefordran, överföringslås och Total DNS Management-verktyg. Dessa produkter sätter kunden i förarsätet för sin webbplats.

Domain.com har sett extrem tillväxt de senaste åren, och det är inget mysterium vad som gör dem till en av de bästa webbhotell som finns tillgängliga. De har utmärkt kundbevarande, vilket har hjälpt människor att gå med i Domain.com för deras värdbehov.

Vad gör Domain.com utmärkt?

Domain.com erbjuder inte bara värdplaner för alla, deras tillägg ingår i de flesta planer. Saker som överföringslås, vidarebefordran av URL, vidarebefordran av e-post och DNS-hantering ingår i de flesta av deras planer. Deras planer börjar på bara $ 9.99, och inkluderar allt som nämns ovan.

Deras prisplaner varierar med varje domännamn. Priserna för $ 9,99 inkluderar domännamn med .biz, .com och .me. Om du letar efter en professionell URL finns .Aero, .coop, .jobs, .museum och .tv tillgängliga, och dessa planer sträcker sig från $ 29.99-269.99. Medan de professionella planerna är dyrare, tillhandahåller de alla tjänster man behöver för att deras webbplats ska bli framgångsrik.

Inledande sammanfattning

Om du startar ett företag eller vill expandera erbjuder Domain.com många planer för att hjälpa dig att växa ditt nätverk. Även om du skapar en privat webbplats ger de dig alla verktyg du behöver för att lyckas. De har implementerat nya TLD-faser som gör dem bättre för dem som just startar en webbplats.

Även om det fortfarande finns kvar att gå över, verkar Domain.com vara en av de bästa tillgängliga webbsajterna. Du får alla verktygen du behöver för att komma igång, och deras planer innehåller många tillägg som andra webbhotell kommer att debitera dig för att inkludera dem i din plan. Om du funderar på att få en webbhotell är Domain.com ett av de bästa företagen att arbeta med.

Vad folk säger om Domain.com

Många har talat om Domain.com, och det är alltid en bra idé att kolla vad massorna säger. I det här avsnittet kommer vi att börja med de goda saker som folk säger och fördjupa de smickrande recensionerna.

De goda

”Det är en av de enklaste domäntjänsterna jag någonsin har använt. Det är en enkel tjänst som tillhandahåller de verktyg du behöver för att lyckas. Det gör att andra värdtjänster ser rörig och oorganiserade. Jag kan använda samma domäninloggning för allt jag behöver på min webbplats. ”

”Sedan jag började använda Domain.com har jag lagt märke till hur lätt det är att använda funktionerna. Fullständiga WordPress, anpassade e-postmeddelanden och andra funktioner för att skapa en webbplats finns just där till ditt förfogande. Deras responstid på e-postmeddelanden och att åtgärda problem är snabbt och enkelt att ta reda på. Även om jag inte är fan av att hålla personlig information dold genom att betala en extra avgift, är de utmärkta inom andra områden. ”

”Detta är ett av de bästa värdföretagen. Servrarnas hastighet är fantastisk, webbplatserna laddas snabbt och teknisk support är kunnig och hjälpsam. Deras fantastiska priser kan inte slås, och de vet hur de tar hand om sina kunder. Jag rekommenderar Domain.com alltid till mina vänner och kollegor, baserat på deras priser och kundsupport. ”

”Deras funktioner är som andra webbhotell, men de vet hur man kan hålla allt igång. Även om du har flera domäner kan de hålla allt igång. En av mina favorit saker med Domain.com är att de är villiga att hjälpa dig, oavsett vilken tid det är. Detta är oerhört viktigt för mig, och jag älskar det faktum att jag kan ringa dem när som helst och få några problem snabbt. ”

”Även om Domain.com inte har alla funktioner som andra webbhotell har, är det fortfarande en av de bästa webbhotell som finns. Du kan prova alla funktioner som de tillhandahåller för att maximera potentialen på din webbplats. Domain.com har allt du behöver för att komma igång. Du bör inte slösa bort din tid med andra webbhotell när Domain.com gör allt och sedan några. “

Det dåliga

”Administratörspanelen lämnar mycket att önska, och den kan allvarligt använda en uppgradering. Deras föråldrade administratörspanel tar lång tid att ladda upp, och webbplatsen kommer ibland att stängas utan någon provokation. Medan de är utmärkta med domännamn, kanske du vill gå i en annan riktning om du letar efter värd. Du bör överväga att få en domän från dem och sedan använda en annan tjänst för webbhotell. ”

”Jag är inte förtjust i deras kundtjänst och deras domänregistrator behöver mycket arbete. När du skickar en enkel fråga kan det ta ett tag att få ett svar. Även om du ansluter till en person, kanske de inte vet vad du pratar om, och det kan vara ett tag att gå ur telefonen. Jag rekommenderar att du går med en annan tjänst som har mer kunskap om sina produkter och hur bra de kan hjälpa dig. ”

”Jag fattade beslutet att få ett domännamn via Domain.com. När jag hittade en som jag gillade, satte jag den i min vagn, och när jag gick för att köpa ett popp uppstod ett fel. Jag var inlåst från mitt konto i två dagar och försökte olika sätt att komma i kontakt med någon. Jag mailade men fick inget svar. Nästa dag, jag ringde, väntade på att de skulle kolla min post, men utan svar. Till slut kom jag i kontakt med någon som återställde mitt lösenord, och jag kunde komma tillbaka på min webbplats. Jag skulle inte rekommendera denna webbhotell för de som behöver bra kundservice. ”

”När de tidigare ägarna sålde sitt företag till Domain.com, var jag tvungen att verifiera mitt ägande av min egen domän. Jag hade kontaktat dem för att låta dem få veta att jag skulle vara utanför stan utan internetuppkoppling och var säker på att min domän inte skulle stängas av. De tog bort information i DNS-registret, som inte löser problemen ordentligt. Det tog flera timmar att få det igång. Det var en sådan process att jag inte kunde använda deras tjänst längre. ”

Slutlig dom

Medan Domain.com har fått några få klagar på sina tjänster och kundsupport, har de människor som absolut älskar tjänsten. Efter att ha hört vad folk har sagt om dem, titta på deras produkter och se vad de gör bra och vad de kan arbeta med bör du hjälpa dig att avgöra om Domain.com är rätt för dig.

Hur kan jag förnya mina domäner??

När du är redo att förnya dina domäner kan du gå igenom Domain.com. Du väljer de domäner du vill förnya och följa anvisningarna. Domänförnyelseshastigheterna kommer att publiceras, så att du kan välja din plan. Det är en bra tid att uppgradera om du är redo. Du kan komma åt alternativen via kontrollpanelen.

Vad händer med domäner som inte förnyas?

Om du inte vill tappa dina domännamn måste du vidta några åtgärder för att skydda dina domäner du vill behålla. Du får påminnelser 30 dagar innan det går ut, och om betalningen inte görs kommer domänen att upphöra. Det kommer att inaktiveras och ersättas bland andra giltiga domäner, tillsammans med de tjänster som ingår i planen. 30 efter utgången kommer domännamnet att gå in i den allmänna domänen, där någon annan kan köpa. Om det går 45 dagar utan att krävas, kan eventuella avgifter läggas på förnyelsen av domännamnet. Så småningom, om ingen hävdar det, kommer domännamnet att återgå till det allmänna området för försäljning.

Vad betyder det om en domän finns i ”Inlösen?”

När ett domännamn skickas till inlösen kan det köpas av en annan part. Du kan dock lösa in domänen i upp till 30 dagar. Du måste logga in på ditt konto och lämna in en biljett i supportsystemet. Avgifterna för inlösen är $ 99,99, och en normal förnyelseavgift måste också betalas. När inlösenperioden är slut finns det en fem dagars borttagningscykel som gör att alla kan registrera sig och få domännamnet.

Vad händer om det finns fel i min kontoinformation?

Om du upptäcker några fel på ditt konto kan du ändra dem. Du kan korrigera felaktiga fält genom ”Ändra kontoinformation” och lägga till rätt information. Om du behöver ändra din e-postadress, gå till “Ändra e-postadresser” och ändra den i enlighet därmed. Du kan ha några problem om du har mer än en domän. Du kan ändra var och en för att hjälpa dig slutföra dina uppdaterade ändringar.

Vad är “automatisk förnyelse”, och kan jag ändra det?

När ett namn är nyregistrerat placeras säkerhetsåtgärder för att automatiskt förnyas. Det förhindrar att dina betalningar förfaller, vilket gör att du tappar ditt domännamn. Du kommer att hålla fullständig kontroll med systemet för automatisk förnyelse och det faktureras 15 dagar före utgångsdatumet. Om en betalning inte går igenom görs ett andra försök fem dagar före utgången. Varje avgift placeras på det kreditkort som finns när du registrerade dig. Du kan ändra din kortinformation om den har löpt ut genom alternativet “uppdatera kreditkortsinformation” under din inloggningsskärm. Du kan ställa in automatisk förnyelse för ditt domännamn så att du inte tappar det via din kontoinformationssida.

Vad händer om automatisk förnyelse misslyckas?

Det mest troliga skälet till att din automatiska förnyelse har misslyckats är att kreditkortet du hade registrerat är inte giltigt. Du kan lösa det här problemet genom att uppdatera din kreditkortsinformation genom din kontoinformation. Om det är mindre än 15-dagars löptid kan du också behöva förnya ditt domännamn.

Varför får jag meddelanden om förnyelse för domäner på olika e-postadresser?

Den enklaste förklaringen är att varje domän har en annan e-postadress för varje domännamn. Du kan konsolidera alla domännamn till en e-postadress, du måste se till att din information är densamma för varje domännamn. Du kan logga in på ditt konto och följa anvisningarna för varje domän du har. Du kan ändra e-postadressen så att den bara skickas till den du använder oftast. Du kan ändra dina e-postadresser och göra det mer bekvämt för dig. Mer på Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector