Dot5Hosting-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Dot5Hosting-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Dot5Hosting-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Dot5Hosting?

Mens noen omtaler det som gammel beruset onkel til webhotell, Dot5Hosting tilbyr en one-size-fit-all tilnærming til webhotell ved at de bare har ett alternativ for vertsplan (ikke det smarteste forretningsbehovet). De fokuserer på å tilby hosting til enkeltpersoner og bedriftseiere som leter etter webhotell som passer til budsjettet.


Vi synes ikke det er den mest overbevisende verten der ute, men fortsett å lese for å lære mer om hvordan Dot5Hosting stabler opp til konkurransen.

Dot5Hosting-anmeldelser 2.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Stabil historie
 2. Massevis av ekstrautstyr
 3. Pengene tilbake-garanti
 4. En størrelse passer alle
 5. Mange ubegrensede funksjoner
 6. Kundeservice

Ulemper

 1. Kontrollpanelets funksjonalitet
 2. Oppsigelsesgebyrer
 3. Oppetid / nedetid
 4. Ingen sosiale medier

SammendragDot5Hosting er et erfaren hostingfirma som ønsker å tilby hosting til dagligdagse brukere som ønsker å få mer smell for pengene sine. De har bare en ubegrenset plan som de tilbyr til sine kunder som leveres med ekstrautstyr sammen med pengene-tilbake-garantien. De har kundestøtte døgnet rundt, men utnytter ikke kraften fra sosiale medier for å hjelpe kunder. Denne verten fungerer kanskje ikke bra for dine spesielle behov. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Vår offisielle Dot5Hosting-anmeldelse

La oss være ærlige – Dot5Hosting prøver fortsatt å innhente den moderne tid. Nettstedet deres sitter fremdeles fast på begynnelsen av 00-tallet (som 2002). Jeg kjenner ikke hele historien deres, men jeg er ganske sikker på at de ikke har endret seg for mye.

Hvis du er en type fyr eller gal som liker noe godt nok, kan hei Dot5Hosting være veien å gå.

Det er som din gamle ugifte onkel som stikker med den samme billige brennevin fra hjørnebutikken for sin daglige drink – den er god nok for onkel Hal, så hvorfor endre?

Dot5Hosting har et målmarked for enkeltpersoner og bedriftseiere som trenger å passe til deres webhotell i et mindre budsjett enn de fleste selskaper kan ha på trykk, og fortsatt konkurrerer med bedre finansierte nettsteder. Lurer du på hvor godt de gjør det? Fortsett å lese for å finne ut mer om dem.

Noen raske høydepunkter av Dot5Hosting:

 • Ubegrenset disklagring
 • Gratis domene med påmelding
 • Ubegrensede underdomener
 • 24/7 sikkerhet
 • Spesiell introduksjonsprising starter på $ 5,95 per måned

Noen ikke så gode ting vi har hørt på nettet:

 • Kundesupport reagerer tregt og er ikke på topp
 • Et av de selskapene kjøpt av EIG (kjøpt i 2007) som bare har igjen å råtne
 • Hevder at kredittkort ble belastet lenge etter kansellering (stort nei-nei)

Dette er en redaksjonell gjennomgang basert på anmeldelser og rangeringer av Dot5Hosting tilgjengelig online. Vær sikker på at når du tar den endelige avgjørelsen, at du leser hva brukerne sier om denne tjenesten, og undersøk nettstedet deres for mer informasjon for å ta en utdannet beslutning.

De beste funksjonene ved Dot5Hosting

Historie

Dot5Hosting har en ganske stabil historie med tanke på at det har vært i virksomhet siden 2002. Det ble kjøpt opp av EIG i 2007 (som også eier Bluehost og HostGator).

extras

Å følge med Dot5Hosting som webhotell vil gi deg en hel haug med ekstrautstyr som vil være til nytte for deg og din virksomhet. Disse inkluderer et domenenavn, Google Adwords-kreditt, Yahoo-kreditter, handlekurver, konstant e-postmarkedsføring, nettstedbygger, maler og mange andre funksjoner.

Pengene tilbake-garanti

De tilbyr en pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med webhotell-tjenesten deres i løpet av de første 30 dagene. De refunderer vertsgebyrene dine, men bare hvis du betalte med et kredittkort. Hvis du vil beholde domenenavnet ditt som du registrerte hos dem gratis, må du betale 15 dollar for å beholde det. Denne pengene-tilbake-garantien gir deg en lengre periode for å avgjøre om du er fornøyd med tjenesten eller ikke.

En størrelse passer til alle planer

Det at de tilbyr en størrelse passer til alle planer er bra, men det kan også være dårlig avhengig av hva du ønsker å få ut av webhotellopplevelsen din. Deres ettårige plan er vanligvis litt under 13 dollar i måneden, og deres toårige plan er vanligvis under 12 dollar i måneden, men de kjører salgsfremmende priser for å introdusere deg for deres tjeneste. Det er en spesiell tilbud som tilbyr hosting for bare $ 5,95 for å starte.

Ubegrensede funksjoner

Det er mange ubegrensede funksjoner som tilbys under Dot5Hosting som kan gjøre denne hostingtjenesten verdt et annet blikk. Dette inkluderer disklagring, muligheten til å være vert for ubegrensede domener, POP3 e-postbokser, MySQL-databaser, parkerte domener, underdomener, autosvar og videresending av e-postkontoer.

Kundeservice

Du kan nå kundesupport via et avgiftsfritt telefonnummer eller ved å bruke kundestøtten for å sende supportbilletter. Telefonalternativet er bare tilgjengelig for kunder i USA. De tilbyr også en kunnskapsbase og brukerveiledninger i brukerstøtten hvis du er interessert i å lære mer om webhotell.

Ulemper ved Dot5Hosting

Kontrollpanelets funksjonalitet

Dot5Hosting bruker vDeck i stedet for cPanel, og noen brukere kan oppleve at dette ikke har samme funksjonalitet. Det kan også være mindre lett på øynene når det gjelder å venne seg til det. Jeg tok en titt, og det er faktisk annerledes enn et standard cPanel-grensesnitt. Nybegynnere bryr seg ikke, men eksperter vil kanskje ha den vanlige tilnærmingen.

Oppsigelsesgebyrer

De har en termineringskostnad hvis du vil avslutte kontoen din før planperioden du valgte er opp, med mindre du kansellerer innen tilbakebetalingsgarantiperioden..

Oppetid / nedetid

Det er ingen spesifikasjoner på nettstedet som tilbyr informasjon om oppetid / driftstid. Det ser ikke ut til å være for mange klager på dette problemet, men å ha så mye informasjon som mulig er alltid bra for å ta utdannede beslutninger om hvilke tjenester man skal velge.

Ingen sosiale medier

Mange selskaper tilbyr støtte gjennom sosiale medier, så det er litt av en ulempe at selv om de har en tilstedeværelse på sosiale medier, bruker de ikke så mye de kan sammenlignes med konkurrentene. Når jeg ikke ser sosiale medier, tenker jeg – ok dette selskapet prøver ikke engang. Det er et tegn på at de ikke har ender på rad, så jeg vil unngå selskaper som det.

Bunnlinjen

Hør, kanskje har du en venn med en gammel Dot5Hosting-konto, og han er som “det er flott jeg har ingen problemer” – han vet ikke så mye om hosting ELLER han er en utvikler og kan løse problemer på egen hånd.

Vi ser Dot5Hosting som en dinosaur som ikke har endret seg, og som bare råtner bort. Brukerbasen deres har sunket (ifølge data fra tredjepart), og de ser ikke ut til å gjøre mye.

Hvis du vil gå med dem, er det greit. Men hvis du vil ha en moderne, oppdatert vert, kan du gå med noe som SiteGround, WP Engine eller et annet EIG-eid merke som HostGator. Du vil være mye bedre på den måten.

Gå sammenligne noen selskaper som Bluehost vs HostGator eller SiteGround vs WP Engine før du bestemmer deg.

Oppdater logg

3/22/18 – Ny bunnlinje skrevet, nye kulepoeng i intro med fordeler og ulemper, noen få andre små endringer.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector