Dot5Hosting anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Dot5Hosting anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Dot5Hosting anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Dot5Hosting?

Mens nogle henviser til det som gammel beruset onkel til webhosting, Dot5Hosting tilbyder en one-size-fits-all tilgang til webhosting, idet de kun har én hostingplanmulighed (ikke det smarteste forretningsbevægelse). De fokuserer på at levere hosting til enkeltpersoner og virksomhedsejere, der leder efter webhosting, der passer til deres budget.


Vi synes ikke det er den mest overbevisende vært derude, men fortsæt med at læse for at lære mere om, hvordan Dot5Hosting stabler op til konkurrencen.

Dot5Hosting anmeldelser 2.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Stabil historie
 2. Masser af ekstra
 3. Pengene tilbage garanti
 4. En størrelse passer alle
 5. Mange ubegrænsede funktioner
 6. Kunde support

Ulemper

 1. Kontrolpanelets funktionalitet
 2. Opsigelsesgebyrer
 3. Oppetid / nedetid
 4. Ingen sociale medier

SummaryDot5Hosting er et erfarent hostingfirma, der ser ud til at give hosting til brugere i hverdagen, der søger at få mere penge for deres sorteper. De har bare en ubegrænset plan, som de tilbyder til deres kunder, der kommer pakket med ekstramateriale sammen med deres pengene-tilbage-garanti. De har 24/7 kundesupport, men drager ikke fordel af kraften i sociale medier til at hjælpe kunderne. Denne hosting fungerer muligvis ikke godt til dine særlige behov. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Vores officielle anmeldelse af Dot5Hosting

Lad os være ærlige – Dot5Hosting forsøger stadig at indhente den moderne tid. Deres side sidder stadig fast i de tidlige 00’er (som 2002). Jeg kender ikke hele deres historie, men jeg er temmelig sikker på, at de ikke har ændret sig for meget.

Hvis du er den type fyr eller gal, der kan lide noget godt nok, kan hej Dot5Hosting være vejen at gå.

Det er som din gamle ugifte onkel, der stikker med den samme billige spiritus fra hjørnebutikken til sin daglige drink – det er godt nok til onkel Hal, så hvorfor ændre?

Dot5Hosting har et målmarked for enkeltpersoner og virksomhedsejere, der har brug for at passe deres webhosting i et mindre budget, end de fleste virksomheder er i stand til at have på tryk, og stadig konkurrerer med bedre finansierede websteder. Spekulerer du på, hvor godt de klarer sig? Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om dem.

Nogle hurtige højdepunkter i Dot5Hosting:

 • Ubegrænset disklagring
 • Gratis domæne med tilmelding
 • Ubegrænset underdomæner
 • 24/7 sikkerhed
 • Speciel intro-prisfastsættelse starter ved $ 5,95 / mo

Nogle ikke så gode ting, vi har hørt på nettet:

 • Kundesupport reagerer langsomt og er ikke i top
 • Et af de virksomheder, der erhvervet af EIG (erhvervet i 2007), der lige er tilbage til at rådne
 • Påstander om, at kreditkort blev opkrævet længe efter aflysning (stort nej-nej)

Dette er en redaktionel gennemgang baseret på anmeldelser og ratings af Dot5Hosting tilgængeligt online. Vær sikker på, at når du tager din endelige beslutning, at du læser, hvad brugerne siger om denne service, og undersøge deres websted for at få flere oplysninger til at tage en uddannet beslutning.

De bedste funktioner i Dot5Hosting

Historie

Dot5Hosting har en temmelig stabil historie i betragtning af at det har været i forretning siden 2002. Det blev overtaget af EIG i 2007 (der også ejer Bluehost og HostGator).

Ekstra

At gå med Dot5Hosting som din webhost giver dig en hel masse ekstramateriale, der vil gavne dig og din virksomhed. Disse inkluderer et domænenavn, Google Adwords-kredit, Yahoo-kreditter, indkøbsvogne, konstant e-mail-marketing, webstedsbygger, skabeloner og mange andre funktioner.

Money-Back-garanti

De tilbyder en pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres web-hosting-service i løbet af de første 30 dage. De refunderer dine hostinggebyrer, men kun hvis du betalte med et kreditkort. Hvis du vil beholde dit domænenavn, som du registrerede hos dem gratis, skal du betale 15 dollars for at beholde det. Denne pengene-tilbage-garanti giver dig en længere periode for at bestemme, om du er tilfreds med tjenesten eller ej.

En størrelse passer til alle planer

Det faktum, at de tilbyder en størrelse, der passer til alle planer, er godt, men det kan også være dårligt, afhængigt af hvad du søger for at komme ud af din webhostingoplevelse. Deres årsplan er typisk lidt under 13 dollars om måneden, og deres toårsplan er typisk under 12 dollars om måneden, men de kører salgsfremmende priser for at introducere dig til deres service. Der er aktuelt et særligt tilbud, der tilbyder hosting for kun $ 5,95 til at starte.

Ubegrænsede funktioner

Der er mange ubegrænsede funktioner, der tilbydes under Dot5Hosting, der kan gøre denne hostingtjeneste et andet blik værd. Dette inkluderer disklagring, mulighed for at være vært for ubegrænsede domæner, POP3 e-mailbokse, MySQL-databaser, parkerede domæner, underdomæner, autoresponders og videresende e-mail-konti.

Kunde support

Du kan nå kundesupport via et gratis telefonnummer eller ved hjælp af helpdesk til at sende supportbilletter. Telefonindstillingen er kun tilgængelig for klienter i USA. De tilbyder også en vidensbase og brugervejledninger i hjælpecentret, hvis du er interesseret i at lære mere om webhosting.

Ulemper ved Dot5Hosting

Kontrolpanelets funktionalitet

Dot5Hosting bruger vDeck snarere end cPanel, og nogle brugere kan opleve, at dette ikke har den samme funktionalitet. Det kan også være mindre let på øjnene, når det kommer til at vænne sig til det. Jeg kiggede, og det er faktisk anderledes end en standard cPanel-interface. Begyndere er ligeglad, men eksperter vil måske have den standardtilgang.

Opsigelsesgebyrer

De har en termineringsafgift, hvis du vil lukke din konto, inden den planperiode, du valgte, ophører, medmindre du annullerer inden for tilbagebetalingsgarantiperioden..

Oppetid / nedetid

Der er ingen detaljer på hjemmesiden, der tilbyder information om deres oppetid / nedetid. Der ser ikke ud til at være for mange klager over dette spørgsmål, men at have så meget information som muligt er altid godt til at tage uddannede beslutninger om, hvilke tjenester man skal vælge.

Ingen sociale medier

Mange virksomheder tilbyder support gennem sociale medier, så det er lidt af en ulempe, at selv om de har en tilstedeværelse på sociale medier, bruger de ikke rigtig så meget, som de kunne sammenlignes med deres konkurrenter. Når jeg ikke ser sociale medier, tror jeg – ok dette firma prøver ikke engang. Det er et tegn på, at de ikke har deres ænder i træk, så jeg ville undgå virksomheder som sådan.

Bundlinie

Hør, måske har du en ven med en gammel Dot5Hosting-konto, og han er som “det er fantastisk, jeg har ingen problemer” – han ved ikke meget om hosting ELLER han er en udvikler og kan løse problemer på egen hånd.

Vi betragter Dot5Hosting som en dinosaur, der ikke har ændret sig, og som bare rådner væk. Deres brugerbase er aftaget (ifølge data fra tredjepart), og de ser ikke ud til at gøre meget.

Hvis du vil gå med dem, er det fint. Men hvis du vil have en moderne, opdateret vært, skal du gå med noget som SiteGround, WP Engine eller et andet EIG-ejet brand som HostGator. Du bliver meget bedre stillet på den måde.

Gå sammenligne nogle virksomheder som Bluehost vs HostGator eller SiteGround vs WP Engine, før du gør dig opmærksom.

Opdater log

3/22/18 – Ny bundlinje skrevet, nye kuglepunkter i intro med fordele og ulemper, et par andre små ændringer.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector