Dot5Hosting Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Dot5Hosting?

Medan vissa hänvisar till det som gammal berusad farbror av webbhotell, Dot5Hosting erbjuder en storlek i alla storlekar för webbhotell eftersom de bara har ett webbhotellalternativ (inte den smartaste affärsrörelsen). De fokuserar på att tillhandahålla värd för individer och företagare som letar efter webbhotell som passar deras budget.


Vi tycker inte att det är den mest övertygande värden där ute, men fortsätt att läsa för att lära dig mer om hur Dot5Hosting staplar upp till tävlingen.

Dot5Hosting recensioner 2.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Stabil historia
 2. Gott om extra
 3. Pengar tillbaka garanti
 4. En storlek passar alla
 5. Många obegränsade funktioner
 6. Kundsupport

Nackdelar

 1. Kontrollpanelens funktionalitet
 2. Uppsägningsavgifter
 3. Drifttid / driftstopp
 4. Inga sociala medier

SummaryDot5Hosting är ett erfaret värdföretag som ser till att erbjuda webbhotell till vardagliga användare som letar efter mer pengar för pengarna. De har bara en obegränsad plan som de erbjuder sina kunder som kommer packade med extra tillsammans med deras pengarna tillbaka garanti. De har kundsupport dygnet runt men utnyttjar inte kraften i sociala medier för att hjälpa kunder. Denna värd kanske inte fungerar bra för dina specifika behov. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Vår officiella Dot5Hosting-granskning

Låt oss vara ärliga – Dot5Hosting försöker fortfarande komma ikapp den moderna eran. Deras webbplats är fortfarande fast i början av 00-talet (som 2002). Jag känner inte hela deras historia, men jag är ganska säker på att de inte har förändrats för mycket.

Om du är den typ av kille eller gal som gillar något bra nog kan hej Dot5Hosting vara vägen att gå.

Det är som din gamla ogifta farbror som sticker med samma billiga sprit från hörnbutiken för sin dagliga drink – det är tillräckligt bra för farbror Hal, så varför ändra?

Dot5Hosting har en målmarknad för individer och företagare som behöver anpassa sin webbhotell i en mindre budget än de flesta företag har möjlighet att trycka på och fortfarande konkurrera med bättre finansierade webbplatser. Undrar hur bra de har det? Fortsätt läsa för att ta reda på mer om dem.

Några snabba höjdpunkter i Dot5Hosting:

 • Obegränsad disklagring
 • Gratis domän med registrering
 • Obegränsade underdomäner
 • 24/7 säkerhet
 • Specialintrångsprissättning börjar på $ 5,95 per månad

Några inte så bra saker vi har hört på webben:

 • Kundtjänst är långsamt att svara och inte förstklassig
 • Ett av de företag som förvärvats av EIG (förvärvade 2007) som just har lämnats att ruttna
 • Påstår att kreditkort debiterades långt efter avbokningen (stort no-no)

Detta är en redaktionell granskning baserad på recensioner och betyg av Dot5Hosting tillgängligt online. Se till att när du går för att fatta ditt slutliga beslut att du läser över vad användare säger om den här tjänsten och granska deras webbplats för mer information för att fatta ett utbildat beslut.

De bästa funktionerna i Dot5Hosting

Historia

Dot5Hosting har en ganska stabil historik med tanke på att den har varit i verksamhet sedan 2002. Det förvärvades av EIG 2007 (som också äger Bluehost och HostGator).

Extra

Med Dot5Hosting som webbhotell kommer du att ge dig en hel massa extra som kommer att gynna dig och ditt företag. Dessa inkluderar ett domännamn, Google Adwords-kredit, Yahoo-krediter, kundvagnar, kontinuerlig e-postmarknadsföring, webbplatsbyggare, mallar och många andra funktioner.

Pengar tillbaka garanti

De erbjuder en pengar-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med deras webbhotell under de första 30 dagarna. De kommer att återbetala dina hostingavgifter, men bara om du betalade med ett kreditkort. Om du vill behålla ditt domännamn som du registrerade hos dem gratis måste du betala 15 dollar för att behålla det. Denna återbetalningsgaranti ger dig en längre period för att avgöra om du är nöjd med tjänsten eller inte.

En storlek passar alla plan

Det faktum att de erbjuder en storlek passar alla plan är bra, men det kan också vara dåligt beroende på vad du vill få ut din webbhotellupplevelse. Deras ettårsplan är vanligtvis lite under 13 dollar per månad, och deras tvååriga plan är vanligtvis under 12 dollar per månad, men de driver reklampriser för att presentera dig för deras tjänst. Det finns nu ett specialerbjudande som är värd för bara $ 5,95 för att starta.

Obegränsade funktioner

Det finns många obegränsade funktioner som erbjuds under Dot5Hosting som kan göra denna värdtjänst värd ytterligare ett ögonkast. Detta inkluderar disklagring, möjlighet att vara värd för obegränsade domäner, POP3-e-postlådor, MySQL-databaser, parkerade domäner, underdomäner, autosvar och vidarebefordra e-postkonton.

Kundsupport

Du kan nå kundtjänst via ett avgiftsfritt telefonnummer eller genom att använda hjälpdisken för att skicka supportbiljetter. Telefonalternativet är endast tillgängligt för kunder i USA. De erbjuder också en kunskapsbas och användarguider i hjälpcentret om du är intresserad av att lära dig mer om webbhotell.

Downsides av Dot5Hosting

Kontrollpanelens funktionalitet

Dot5Hosting använder vDeck snarare än cPanel, och vissa användare kan finna att detta inte har samma funktionalitet. Det kan också vara mindre lätt på ögonen när det gäller att vänja sig till det. Jag tittade och det skiljer sig faktiskt från ett vanligt cPanel-gränssnitt. Nybörjare bryr sig inte, men experter kanske vill ha standardmetoden.

Uppsägningsavgifter

De har en uppsägningsavgift om du vill stänga ditt konto innan planperioden du valde upphör om du inte avbryter inom återbetalningsgarantiperioden..

Drifttid / driftstopp

Det finns inga detaljer på webbplatsen som erbjuder information om deras driftstid / driftstopp. Det verkar inte vara för många klagomål på det här problemet, men att ha så mycket information som möjligt är alltid bra för att fatta utbildade beslut om vilka tjänster man ska välja.

Inga sociala medier

Många företag erbjuder stöd via sociala medier, så det är lite av nackdelen att även om de har en närvaro på sociala medier, så utnyttjar de inte riktigt så mycket som de kan jämföras med sina konkurrenter. När jag inte ser sociala medier, tror jag – ok detta företag försöker inte ens. Det är ett tecken på att de inte har sina ankor i rad så jag skulle undvika sådana företag.

Slutsats

Lyssna, kanske har du en vän med ett gammalt Dot5Hosting-konto och han är som “det är bra jag har inga problem” – han vet inte så mycket om värd ELLER han är en utvecklare och kan fixa problem på egen hand.

Vi ser Dot5Hosting som en dinosaurie som inte har förändrats och bara ruttnar bort. Deras användarbas har minskat (enligt data från tredje part) och de verkar inte göra mycket.

Om du vill gå med dem är det bra. Men om du vill ha en modern, uppdaterad värd, gå med något som SiteGround, WP Engine eller ett annat EIG-ägt märke som HostGator. Du kommer att bli mycket bättre på det sättet.

Gå jämföra några företag som Bluehost vs HostGator eller SiteGround vs WP Engine innan du bestämmer dig.

Uppdatera logg

3/22/18 – Ny nedre raden skriven, nya punkter pekar i intro med för- och nackdelar, några andra små förändringar.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map