DreamHost-anmeldelser – Billig delt WordPress Hosting? Mai 2020

DreamHost-anmeldelser – Billig delt WordPress Hosting? Mai 2020

DreamHost-anmeldelser – Billig delt WordPress Hosting? Mai 2020

DreamHost: Rask, billig, god?

DreamHost har noen av de beste oppetidssnittene og sidehastighetshastigheter for noen delt hosting på markedet.


I tillegg tilbyr de ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikater, og kompenserer deg for fall i oppetid. De gir virkelig en av de største servicenivåavtalene som er tilgjengelige.

Så hva er fangsten? Dreamhost er dyrere enn ditt gjennomsnittlige delte hostingfirma, og du kan kun bli fakturert årlig. Forhåndskostnaden gjør at mange mennesker blir borte.

Men les videre for å finne ut hvorfor vi synes det er verdt det.

Se offisiell side DreamHost Redaksjonell anmeldelse 3.9 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Ubegrenset båndbredde og diskplass
 2. Enkeltklikk applikasjonsinstallasjon
 3. 97-dagers pengene-tilbake-garanti
 4. Alternativ for flere hosting
 5. 100% oppetidsgaranti

Ulemper

 1. Støtte for delt hosting ekstremt begrenset
 2. Ingen verktøy for nettsteddesign
 3. Koseligere enn mest delt hosting
 4. Årlig fakturering

SammendragDreamHost kan koste deg dobbelt eller mer enn det du betaler for delt hosting andre steder. Men det er ikke å si at de er overpriset! Med ubegrenset båndbredde, gratis SSL-er, utmerket sikkerhet og fantastisk hastighet og oppetid, er verdien ganske høy. Vi anbefaler DreamHost for delt hosting-strømbrukere som vet at de kan få en god smell for pengene sine. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Vår redaksjonelle DreamHost-anmeldelse 

DreamHost ble grunnlagt i 1997 av studenter ved Harvey Mudd College, og er blant veteranene til amerikanske webhotellfirmaer. Det privateide selskapet er vertskap for 1,5 millioner nettsteder over hele verden og har base i Los Angeles, California med kontorer i Portland, Oregon.

Mens DreamHost er blant de dyrere tilgjengelige delte hostingalternativene, tilbyr de en enorm verdi.

Med utmerkede hastigheter, oppetid, funksjoner, støtte og ubegrenset båndbredde, får du pengene dine verdt. Når det er sagt, er deres tilpassede dashbord ikke alles favoritt, og de er verken den billigste eller den høyeste kvalitetsverten på markedet, men likevel har de en god balanse for folk flest.

De beste funksjonene i DreamHost Plans

DreamHost tilbyr en av de beste webhotellpakkene rundt. De er super pålitelige, bruker åpen programvare og gir deg ubegrenset båndbredde.

1. Nytt for 2019: DreamHost-planene er en veldig billig

Oppdatering for 2019: DreamHost har noen av de billigste og priset planene i delt hosting:

dreamhost startpris

dreamhost startpris DreamHost delte planer og priser

Det pleide å være at hvis du ønsket å gå sammen med DreamHost, hadde du vært forberedt på å legge ut litt mer månedlig enn gjennomsnittlig plan.

Ikke lenger.

DreamHost har matchet prisene til de store guttene som BlueHost, HostGator og GoDaddy. Og de kjemper hardt.

Nå kan vi ikke hevde at når vi krangler om ren prissetting, er GoDaddys $ 1 / måned-plan ganske så billig, men du vil holde deg til en vert på lang sikt, ikke for subprime-priser som blir til et agn-og-bryter.

Vi vil absolutt anbefale DreamHost, hendene ned, til folk som har vurdert å oppgradere til et dyrere alternativ for delt vertskap ettersom nettstedet deres vokser fra bunnen av kjelleren. Funksjonene tilbys rivaliserende mange premieplaner som andre delte hostingleverandører tar ekstra betalt for. Men hvis du bare vil ha et enkelt nettsted til en billig pris og ikke har tenkt å bruke massevis av diskplass eller båndbredde, er det nok bedre å gå med et billigere alternativ som har klare grenser.

Her er tingen. Hvis du sammenligner dem med flere “premium” verter som WP Engine og Kinsta, vil du raskt oppdage at DreamHost er ekstremt rimelig.

2. Ubegrenset båndbredde og diskplass

Mange nettsteder sier at de tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass.

Men det de egentlig mener er at de ikke setter en klar grense for deg; de kan når som helst bestemme om du bruker for mye plass.

Én for mange pigger i trafikken, og det kan hende at kontoen din har blitt suspendert for å misbruke kapasiteten til den delte serveren. Eller, vertsfirmaet ditt kan passivt aggressivt insistere på at du oppgraderer til en dyrere hostingplan. Bluehost er et godt eksempel på et selskap som har irritert mange kunder for å gjøre nettopp det.

DreamHost har bare den delte hostingplanen, og de tilbyr virkelig ubegrenset båndbredde og diskplass.

Ingen suspensjoner for overforbruk.

Ingen dyrere plan å tvinge deg til.

Hvis du planlegger å vokse et populært nettsted, er dette enormt.

Og maskinvaren som faktisk støtter stor trafikk. Når du kobler det sammen med det faktum at du alltid kan oppgradere til en VPS-server eller en dedikert server, er himmelen grensen.

3. Installasjon av ett klikk på applikasjonen

DreamHost kjører skriptene sine på en slik måte at du kan installere WordPress – sammen med mange andre forskjellige applikasjoner – med et museklikk. Disse andre applikasjonene inkluderer fotogallerier, handlekurvprogramvare, CMS-programvareapper og mer.

Det vakre med manus er at du kan bruke andres skript uten å måtte kjenne noen kode overhodet. Ta skriptene – mange av dem er gratis – og installer dem på nettstedet ditt med et enkelt klikk. Som webansvarlig kan du glede deg over at du kan få nettstedet ditt til å se og føle på hvordan du ønsker det med denne funksjonen.

4. 97-dagers pengene tilbake-garanti

Dette er faktisk lengre enn de fleste hostingleverandører.

Standarden er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. DreamHost tilbyr en 97-dagers pengene-tilbake-garanti – er ikke det noe?

97-dagers pengene tilbake-garanti fungerer slik: hvis du kansellerer når som helst innen de første 97 dagene etter registrering, vil de få tilbake 100 prosent av pengene du betalte.

Når du avbestiller etter de 97 dagene, vil de tilbakebetale deg et forhåndsbetalt beløp. Dette er veldig sjenerøst, og virker også spesielt viktig for DreamHost gitt at du kanskje må betale på forhånd i minst et år (men mer om det senere).

De slo ut InMotion Hosting og WebHostingHubs 90 dagers pengene tilbake-garanti med en ekstra uke.

5. 100% oppetidsgaranti

Mens de fleste andre leverandører kan skryte av en oppetidsgaranti på 99%, tilbyr DreamHost en oppetidsgaranti på 100%. Hvis nettstedet ditt av en eller annen grunn er nede, vil de kreditere kontoen din med en dag med gratis hosting for hver time som den er nede.

Men heldige for deg (og for DreamHosts faktureringsavdeling), de går ikke veldig ofte.

DreamHost har i gjennomsnitt hatt en fantastisk 99,98% oppetid det siste året.

Det eneste vertsselskapet som gjør det bedre enn det, er A2 Hosting, på 99,99%

6. søte freebies

Kanskje de ikke virkelig kan kalles gratis siden du betaler for planen, men vi liker at DreamHost inkluderer en haug med ekstra funksjoner i deres standard delte hostingplan som de fleste andre verter betaler ekstra for.

Du får skanning av skadelig programvare, et SSL-sertifikat, flere domener, et gratis domenenavn, ubegrenset e-postadresser og muligheter, og $ 100 i Google AdWords-kreditt å starte opp.

7. Gratis webhotell for ideelle organisasjoner

Dette er en unik funksjon for et webhotellfirma. Hvis du er i USA og driver en nonprofit-virksomhet, for eksempel en veldedighet eller en kirke, vil DreamHost være vertskap for det gratis. Ved å gi riktig dokumentasjon fra IRS, nemlig IRS-utstedte bestemmelsesbrev 501 (c) (3), vil DreamHost samarbeide med deg og gi deg gratis hosting.

Ulemper av DreamHost 

DreamHost har noen av de mest omfattende funksjonene på markedet, men det er noen få fangster. Vurder disse punktene nøye før du trekker i avtrekkeren.

1. DreamHost kundeservice mangler telefonsupport

Visst, e-post billettsystemet deres er ganske så bra, og de er raske til å hjelpe seg via chat-støtte. Men noen ganger vil du egentlig bare snakke med en ekte person med en ekte stemme. Hvis du er typen som liker å få den samme agenten på telefonen hver gang, er DreamHost ikke noe for deg. SiteGround er vår ledende innen kundeserviceavdelingen (pluss at du kan ringe dem!).

Vil du ha flere gode kundeserviceverter? Sjekk ut vår liste over de beste av de beste.

2. Bare en delt vertsplan

På noen måter er dette en fordel. Å ha bare den ene planen tar mye av analysen lammelse av å velge mellom forskjellige nivåer av delte hosting planer, og hindrer deg i å betale ekstra for funksjoner du ikke trenger bare i tilfelle. Imidlertid er ikke alle virkelig i stand til å få mest mulig ut av DreamHosts ubegrensede båndbredde og mange funksjoner. Et nettsted med bare 100 besøk i måneden vil betale det samme som et nettsted med 100 000. Visst, det travle nettstedet får mye. Men ikke så mye den lille karen.

3. Elsker du cPanel? DreamHost gjør det ikke.

DreamHost har sitt eget kontrollpanel og bruker ikke den typiske industristandarden cPanel. Dette er ikke så mye ulemper som det er et spørsmål om preferanse. DreamHosts dashbord er betydelig mer moderne utseende enn cPanel, men kan også være skremmende for de uinnvidde. Og noen ganger kan det bare være irriterende å måtte lære et nytt grensesnitt, spesielt hvis du allerede samhandler med dusinvis av forskjellige på daglig basis. Hvis du virkelig er komfortabel med cPanel og kvier deg for å adoptere noe nytt, kan DreamHost skuffe.

Bunnlinjen

Hvis du vet hva du gjør, kan DreamHost bli en drøm.

Ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde kombinert med en dedikert server betyr at nettstedet ditt kan vokse fra begynnelsen til en ekte suksess uten behov for å bytte vertsfirma eller oppgradere planer.

Vi elsker at DreamHost har eksistert siden 1996, de er uavhengige og tilbyr gode alternativer for nybegynnere. Hvis du bestemmer deg mellom DreamHost og andre massemarkedsverter, kan du gå med DreamHost.

Se Official SiteMore på DreamHost.com

Dreamhost spørsmål og svar

Spørsmål 1
 • Jeg er komfortabel med å bruke et Linux-basert vertsoperasjonssystem. Hvilken type hosting-system tilbyr Dreamhost?
 • Du er heldig fordi Dreamhost ikke tilbyr sine kunder muligheten til å bruke et Windows-basert hosting-system. Kunder får bare tilgang til Linux-baserte webhotelltjenester. Med dette systemet mottar du en rekke bjeller og fløyter som jobber for å sikre at den nye hostingkontoen din er oppe og kjøres så snart som mulig.
Spørsmål nr. 2
 • Hvor lenge er introduksjonsprisen gyldig?
 • Den innledende prisen du betaler Dreamhost når du registrerer deg for en ny hostingkonto er gyldig til slutten av den nåværende fornyelsesperioden. På den tiden øker prisen du betaler hvert år du forblir en Dreamhost-kunde.
Spørsmål nr. 3
 • Vil jeg kunne motta en dedikert server og administrerte tjenester når jeg velger å bli kunde hos Dreamhost?
 • Dreamhost tilbyr deg et bredt utvalg av dedikerte serverplattformer som er varierte nok til å dekke ethvert vertsbehov du har i bakhodet. På samme måte tilbyr vertselskapet også administrerte serviceplaner som gir deg en problemfri hostingopplevelse.
Spørsmål nr. 4
 • Tilbyr Dreamhost gratis domenenavn med hostingplanene sine?
 • Ja! Dreamhost gir deg gratis domenenavn når du registrerer deg for en av de delte webhotellplanene deres. Du har over 350 forskjellige nettsteder domenetillegg å velge mellom, noe som gir deg flere muligheter for et unikt webnavn som går utover det tradisjonelle .com eller .net som alle ofte ser på nettet.
Spørsmål nr. 5
 • Kan jeg registrere et domenenavn hos Dreamhost på det tidspunktet jeg registrerer meg for en av hostingplanene deres?
 • Ja! Dreamhost gir enkelt kunder, potensielle kunder og publikum muligheten til å kjøpe domenenavn for registrering. Du har muligheten til å velge et .com, .net., .Info og mer når du oppretter din hostingplan. Alle domenenavnsregistreringer leveres med personvern for domener uten ekstra kostnader for deg.
Spørsmål nr. 6
 • Hvis jeg ikke er fornøyd med hosting-tjenesten jeg mottar etter å ha registrert meg hos Dreamhost, er det en sjanse for at jeg får pengene mine tilbake?
 • Ja! Dreamhost tilbyr alle sine kunder en 97 dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du etter den tid ikke er fornøyd med tjenesten du mottar, kan du be om refusjon. Selskapet sender deg hele beløpet du betalte uten spørsmål. Det er ingen tilbakebetaling alternativ for kjøp av domenenavn eller andre produkter som vertsselskapet tilbyr.
Spørsmål nr. 7
 • Gir Dreamhost meg muligheten til å ha en virtuell privat server (VPS)?
 • Når du setter opp en hostingplan med Dreamhost, har du fire separate VPS-alternativer som er tilgjengelige på kontoen din. Hvert alternativ drives av SSD som lar deg motta høy ytelse med CPU-prosessering, harddiskkonfigurasjoner, minne og båndbredde på kontoen din. Den nyeste teknologien gjør det mulig for deg å også motta en rask lese- og skriveserver.
Spørsmål nr. 8
 • Hva er mine tilgjengelige alternativer for å kontakte teknisk support når det oppstår et problem med min hostingkonto?
 • Du har tre hovedalternativer å velge mellom når du trenger teknisk support. Det er et tilbakeringingsprogram for støtte for tilbakeringing der du ringer det første anropet, legger igjen en melding som beskriver problemet ditt, og en supportteknikk returnerer samtalen. Du har også et e-poststøttealternativ og et online alternativ for kundebilletsystemer der teknisk support vil hjelpe deg online.
Spørsmål nr. 9
 • Når jeg kontakter kundesupportteamet på Dreamhost, hvilket språk kan jeg forvente at teknikerne snakker?
 • Alle kundeserviceteknikker og teknisk support teknikere for Dreamhost snakker engelsk. Det inkluderer all e-post, svar på supportbillett eller annen form for muntlig og skriftlig kommunikasjon du vil ha med selskapet. Hver av kundeservice- og tekniske supportteamene er tilgjengelige 365 dager i året, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Du kan også finne støtte gjennom den sosiale mediekanalen til Twitter.
Spørsmål nr. 10
 • Hvor lenge har Dreamhost vært i virksomhet?
 • Selskapet åpnet dørene i 1997 da fire college-venner bestemte seg for å begi seg ut i det elektroniske forretningsområdet. De startet selskapet fra et kollegievoldsrom og hadde som mål å hjelpe folk med å finne et sted i nettsamfunnet. Spol frem til i dag hvor selskapet er hjemsted for cirka 1,5 millioner forskjellige nettsteder som tilbyr blogg, applikasjoner, e-handel og mer til den virtuelle verdenen. De betjener i dag cirka 400 000 kunder over hele kloden hver dag.
Spørsmål nr. 11
 • Hvor holder Dreamhost sine datasentre-servere?
 • Dreamhost opprettholder sitt nettverk av datasentre-servere på et eksternt sted i Los Angeles, California. Sentrene er temperaturkontrollerte og har sikkerhet døgnet rundt for å sikre at dataene dine og andre kunders data forblir trygge til enhver tid.
Spørsmål nr. 12
 • Vil jeg ha en rekke programmeringsspråk å velge mellom når jeg bruker Dreamhost til hostingtjenestene mine?
 • Ja! Dreamhost gir deg muligheten til å bruke et av flere populære programmeringsspråk når du setter opp kontoen din. Du kan velge mellom PHP, Perl, Ruby on Rails og Ruby-språk for dine programmeringsbehov.
Spørsmål nr. 13
 • Vil jeg ha noen tilgjengelige forhandleralternativer ved å bruke Dreamhost?
 • Dreamhost har et verdifullt forhandlerprogram som du absolutt vil ønske å dra nytte av når du setter opp hostingkontoen. Hvert av deres forhandleralternativer gir deg sjansen til å tjene ekstra inntekter gjennom forskjellige tilpassede alternativer for DIY.
Spørsmål nr. 14
 • Får jeg muligheten til å delta i et tilknyttet program når jeg oppretter en konto hos Dreamhost?
 • Absolutt! Dreamhost tilbyr stolt interesserte brukere sjansen til å tjene ekstra inntekter fra sine nettsteder som ligger på Dreamhost-nettverket av servere. Du kan plassere tekstkoblinger gjennom innholdet på nettstedet ditt, og hver gang en besøkende besøkende klikker på den lenken, tjener du penger. Hver gang du henviser et venn eller familiemedlem til Dreamhost for deres webhotellbehov, vil du motta 97 dollar for hver nye konto som gjenstår i selskapet..
Spørsmål nr. 15
 • Hva er inkludert i min domenenavnsregistrering fra Dreamhost?
 • Det vil føles som julemorgen når du registrerer et nytt domenenavn hos Dreamhost. I tillegg til å ha over 350 domeneforlengelser å velge mellom, mottar du også DNS-administrasjon, noe som gjør det enkelt å oppdatere navneservere og peke nettbesøkende i riktig retning. Du har muligheten til å tilpasse navneservere til noe som gjenspeiler din personlighet eller virksomhetsnavn. Du kan videresende det domenenavnet til alle andre webhotellbedrifter du ønsker, og du har muligheten til å låse domenet ditt som beskyttelse mot svindlere eller hackere etter behov.
Spørsmål nr. 16
 • Jeg vil gjerne bruke WordPress på nettstedet mitt som jeg vil være vertskap på en Dreamhost-server. Er dette alternativet tilgjengelig for meg, eller trenger jeg å velge et annet alternativ?
 • Du vil elske hostingmulighetene som Dreamhost gjør tilgjengelig for deg og andre brukere som ønsker å bruke verktøyene på et WordPress-nettsted. For å opprette en WordPress-hostingkonto registrerer du deg bare for en delt hostingplan eller en DreamPress hostingplan. Hver plan har muligheten til å få støtte fra et kunnskapsfullt teknisk supportpersonell som er tilgjengelig 24/7 og kan hjelpe med ethvert problem som oppstår. Du mottar også automatiske sikkerhetskopier og oppdateringer av systemet og tilgang til et vertsnettverk som er tilgjengelig 100 prosent av tiden du trenger service. Når du oppretter din WordPress-konto, kan du legge til et hvilket som helst tema eller plug-in som du vil i løpet av få minutter.
Spørsmål nr. 17
 • Jeg vil åpne en hostingkonto hos Dreamhost, men jeg har for øyeblikket et nettsted som er på en annen hosting-server. Vil Dreamhost overføre min gamle kontoinformasjon til serverne deres når jeg åpner en ny konto hos dem?
 • Dessverre går ikke Dreamhost gjennom trinnene for å migrere nettstedet ditt fra det nåværende vertsstedet. De gir deg imidlertid tilgang til et vennlig og hjelpsom teknisk supportteam som hjelper deg med å navigere deg fra det gamle vertsstedet til ditt nye sted på Dreamhost-serverne. Du har også tilgang til kundeforumene der du finner verdifull informasjon og tips fra andre brukere som har overført kontoene sine uten problemer. Dreamhost gir deg ekstra hjelp ved å lage et bibliotek med nedlastbare hjelpefiler som kan hjelpe deg i oppgaven å overføre over nettstedet ditt også.
Spørsmål nr. 18
 • Jeg vil drive flere nettsteder for mine forskjellige hobbyer, personlige interesser og forretningsforetak. Er dette mulig med en Dreamhost-konto, eller må jeg åpne flere kontoer for å imøtekomme hvert domenenavn?
 • Dreamhost driver et omfattende nettverk av webservere som gjør at selskapet kan tilby sine kunder muligheten til å eie og drifte så mange domenenavn de måtte ønske. Du kan enkelt ha et annet domenenavn for hver interesse, hobby eller forretningsforetak som kommer til hjernen. Hvert domenenavn mottar separate behandlinger som gjør det kvalifisert for en rekke domenenavnsfordeler som Dreamhost gir. Du vil ha muligheten til å velge mellom over 350 forskjellige utvidelser for hvert av domenenavnene dine. Du kan legge til underdomenenavn til hvert nettsted uten ekstra kostnad hvis du ønsker det, og hvert navn vil ha personvern på plass, og holde alle domenekontoer så trygge som mulig mot trusler på nettet.
Spørsmål nr. 19
 • Jeg liker å bruke Prestashop-programvare på mine nettsteder fordi den er enkel å bruke og oppfyller behovene jeg har for å drive et netthandelsnettsted som får en betydelig mengde trafikk. Vil jeg kunne fortsette å bruke Prestashop hvis jeg bytter alt til en Dreamhost-konto?
 • Ja, du vil kunne fortsette å bruke Prestashop med letthet på den nylig vert Dreamhost-kontoen. Dreamhost har muligheten til å støtte denne typen programvare og gi deg alle nødvendige verktøy for å kunne la nettstedet ditt fungere ordentlig i prosessen. Nettstedet ditt for e-handel vil høste fordelene ved å ha tilgang til en rask prosesseringsinfrastruktur. Du vil like nettverkssystemets muligheter og den delte nettverkshotellplattformen som Dreamhost gir for den nye kontoen din.
Spørsmål nr. 20
 • En av grunnene til at jeg leter etter et nytt vertsfirma er alternativene for kontrollpanel. Mitt nåværende vertsfirma tilbyr ikke en brukervennlig kontrollpanelfunksjon, og jeg synes det er veldig frustrerende når jeg prøver å gjøre endringer på nettstedet mitt. Hvilken type kontrollpanel tilbyr Dreamhost?
 • Du kan være trygg på at du ikke vil ha et frustrasjonsproblem når du bruker kontrollpanelet som Dreamhost gir på kontoen din. Ved å bruke et Linux-basert operativsystem gir Dreamhost deg et kontrollpanel for c-panel hvor du enkelt kan administrere alle aspekter av hostingkontoen din. C-panelet gir deg tilgang til alle kontofiler, databaseinformasjon, programvareinstallasjoner og alt annet du trenger for å administrere kontoen din..
Spørsmål nr. 21
 • Min nåværende vertsleverandør mangler i verktøyavdelingen. Jeg opplever ofte at jeg bruker timer på nettet på å søke etter plugins og andre relevante alternativer som vil gjøre nettstedet mitt enklere å betjene. Hvis jeg går over til Dreamhost, hva kan jeg forvente å motta som vil gjøre mitt vertsliv litt enklere?
 • Himmelen er grensen når det gjelder hva du kan forvente å motta fra den nye hostingkontoen din hos Dreamhost. Du vil være i stand til enkelt å administrere kontoen din gjennom det funksjonelle c-panel kontrollsystemet som fungerer som det sentrale knutepunktet for alle nettstedets og vertsaktivitetene dine. Du har muligheten til å installere hvilken som helst plug-in- eller nettsted-app med et klikk på en knapp takket være deres ‘1-klikk’ installasjonsprogram. Det er moderne SSL-sertifikater på plass som forhindrer hackere og spam-selskaper fra å få tilgang til informasjonen på nettstedet ditt. Du får ytterligere beskyttelse mot kontinuerlige skanninger av skadelig programvare som finner sted bak kulissene. Når alt annet mislykkes på kontoen din, er det et anerkjent team av kundeservice og tekniske supportmedlemmer som står 24/7 for å hjelpe deg med alt du trenger.

Se Official SiteMore på DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector