DreamHost anmeldelser – Billigt delt, WordPress-hosting? Maj 2020

DreamHost anmeldelser – Billigt delt, WordPress-hosting? Maj 2020

DreamHost anmeldelser – Billigt delt, WordPress-hosting? Maj 2020

DreamHost: Hurtig, billig, god?

DreamHost har nogle af de bedste oppetidsgennemsnit og sidehastighedshastigheder for enhver delt hosting på markedet.


Derudover tilbyder de ubegrænset båndbredde, gratis domænenavne, gratis SSL-certifikater og kompenserer dig for dips i oppetid. De leverer virkelig en af ​​de største tilgængelige serviceniveauaftaler.

Så hvad er fangsten? Dreamhost er dyrere end dit gennemsnitlige delte hostingfirma, og du kan kun blive faktureret årligt. Forhåndsomkostningerne vender mange mennesker væk.

Men læs videre for at finde ud af, hvorfor vi synes, det er det værd.

Se den officielle side DreamHost Redaktionel anmeldelse 3.9 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde og diskplads
 2. Installation med et enkelt klik
 3. 97-dages pengene-tilbage-garanti
 4. Mulighed for flere hosting
 5. 100% oppetidsgaranti

Ulemper

 1. Support til delt hosting ekstremt begrænset
 2. Ingen webstedsdesignværktøjer
 3. Pricier than Most Shared Hosting
 4. Kun årlig fakturering

ResumeDreamHost koster dig muligvis dobbelt eller mere end det, du ville betale for delt hosting andetsteds. Men det er ikke at sige, at de er overpris! Med ubegrænset båndbredde, gratis SSL’er, fremragende sikkerhed og stjernernes hastigheder og oppetid er værdien ret høj. Vi anbefaler DreamHost til delt hosting-strømbrugere, der ved, at de kan få et godt smell for deres sorteper. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Vores redaktionelle DreamHost-gennemgang 

DreamHost blev grundlagt i 1997 af studerende på Harvey Mudd College og er blandt veteranerne i amerikanske webhostingfirmaer. Det privatejede firma er vært for 1,5 millioner websteder over hele verden og er baseret i Los Angeles, Californien med kontorer i Portland, Oregon.

Mens DreamHost er blandt de dyrere mulige delte hostingmuligheder, tilbyder de en enorm værdi.

Med fremragende hastigheder, oppetid, funktioner, support og ubegrænset båndbredde får du dine penge værd. Når det er sagt, er deres brugerdefinerede dashboard ikke alles favorit, og de er hverken den billigste eller den bedste vært på markedet, men alligevel har de en stor balance for de fleste mennesker.

De bedste funktioner i DreamHost-planer

DreamHost tilbyder en af ​​de bedste webhostepakker rundt omkring. De er super pålidelige, bruger open sourced software og giver dig ubegrænset båndbredde.

1. Nyt for 2019: DreamHost-planer er en meget billig

Opdatering til 2019: DreamHost har nogle af de billigste og billigste priser i delt hosting:

dreamhost startpris

dreamhost startpris DreamHost delte planer og priser

Det plejede at være, at hvis du ville gå sammen med DreamHost, var du parat til at udskudte lidt mere månedligt end din gennemsnitlige plan.

Ikke længere.

DreamHost har matchet priserne på de store drenge som BlueHost, HostGator og GoDaddy. Og de kæmper hårdt.

Nu kan vi ikke argumentere for, at når man diskuterer om ren prisfastsættelse, er GoDaddys $ 1 / måned-plan temmelig billig, men du vil holde fast ved en vært på lang sigt, ikke for subprime-prissætning, der bliver til et agn-og-switch.

Vi vil bestemt anbefale DreamHost, hænderne ned, til folk, der har overvejet at opgradere til en dyrere delt hosting-mulighed, da deres websted vokser fra bunden af ​​kælderen. Funktionerne tilbød rivaliserende masser af premium-planer, som andre delte hostingudbydere opkræver ekstra for. Men hvis du bare vil have et simpelt sted til en billig pris og ikke har til hensigt at bruge masser af diskspace eller båndbredde, er du sandsynligvis bedre stillet med en billigere mulighed, der har klare grænser.

Her er det. Hvis du sammenligner dem med flere “premium” -værter som WP Engine og Kinsta, vil du hurtigt finde ud af, at DreamHost er ekstremt overkommelig.

2. Ubegrænset båndbredde og diskplads

Masser af websteder siger, at de tilbyder ubegrænset båndbredde og diskplads.

Men hvad de virkelig mener er, at de ikke sætter en klar grænse for dig; de kan til enhver tid beslutte, om du bruger for meget plads.

En for mange pigge i trafikken, og du kan synes, din konto er blevet suspenderet for misbrug af den delte server. Eller dit hostingfirma kan passivt aggressivt insistere på, at du opgraderer til en dyrere hostingplan. Bluehost er et godt eksempel på et firma, der har irriteret mange kunder for at gøre netop det.

DreamHost har kun den ene delte hostingplan, og de tilbyder virkelig ubegrænset båndbredde og diskplads.

Ingen suspension for overforbrug.

Ingen dyrere plan at tvinge dig ind i.

Hvis du planlægger at dyrke et populært websted, er dette enormt.

Og hardware, der faktisk understøtter tung trafik. Når du parrer det med det faktum, at du altid kan opgradere til en VPS-server eller en dedikeret server, er himlen grænsen.

3. Installation med et enkelt klik

DreamHost kører deres manuskripter på en sådan måde, at du kan installere WordPress – sammen med mange andre forskellige applikationer – med et museklik. Disse andre applikationer inkluderer fotogallerier, indkøbskurv software, CMS software apps og mere.

Det smukke ved scripts er, at du kan bruge en andens script uden at skulle kende nogen som helst kode. Tag scripts – mange af dem er gratis – og installer dem på dit websted med et enkelt klik. Som webmaster kan du nyde det faktum, at du kan få dit websted til at se og føle, uanset hvor du vil have det med denne funktion.

4. 97-dages pengene-tilbage-garanti

Dette er faktisk længere end de fleste af hostingudbydere.

Standarden er en 30-dages pengene-tilbage-garanti. DreamHost tilbyder en 97-dages pengene-tilbage-garanti – er ikke det noget?

97-dages pengene-tilbage-garanti fungerer sådan: Hvis du når som helst annullerer inden for de første 97 dage efter tilmelding, refunderer de 100 procent af de penge, du har betalt.

Når som helst du annullerer efter de 97 dage, vil de tilbagebetale dig et forholdsmæssigt beløb. Dette er virkelig generøst og synes også særligt vigtigt for DreamHost, i betragtning af at du muligvis skal betale op i mindst et år (men mere om det senere).

De slog InMotion Hosting og WebHostingHubs 90 dages pengene tilbage-garanti med en ekstra uge.

5. 100% oppetidsgaranti

Mens de fleste andre udbydere praler af en 99% oppetidsgaranti, tilbyder DreamHost en 100% oppetidsgaranti. Hvis dit websted af en eller anden grund er nede, krediterer de din konto med en dag med gratis hosting for hver time, det er nede.

Men heldige for dig (og for DreamHost’s faktureringsafdeling) går de ikke så ofte ned.

DreamHost har i gennemsnit været en fremragende oppetid på 99,98% i det sidste år.

Det eneste hostingfirma, der klarer sig bedre end det, er A2 Hosting på 99,99%

6. Søde freebies

Måske kan de ikke rigtig kaldes gratis, da du betaler for planen, men vi kan godt lide, at DreamHost inkluderer en masse ekstra funktioner i deres standard delte hostingplan, som de fleste andre værter opkræver ekstra for.

Du får malware-scanning, et SSL-certifikat, flere domæner, et gratis domænenavn, ubegrænset e-mail-adresser og muligheder og en $ 100 i Google AdWords-kredit til at starte.

7. Gratis webhosting for nonprofitorganisationer

Dette er en unik funktion for et web-hostingfirma. Hvis du er i USA og driver en nonprofit-virksomhed, såsom en velgørenhedsorganisation eller en kirke, vil DreamHost være vært for det gratis. Ved at fremlægge den rigtige dokumentation fra IRS, nemlig det IRS-udstedte 501 (c) (3) bestemmelsesbrev, vil DreamHost samarbejde med dig og give dig gratis hosting.

Ulemper ved DreamHost 

DreamHost har nogle af de mest omfattende funktioner på markedet, men der er nogle få fangster. Overvej disse punkter nøje, inden du trækker i udløseren.

1. DreamHost kundeservice mangler telefonsupport

Sikker på, deres e-mail-billetsystem er temmelig darn good, og de er hurtige til at hjælpe via chat support. Men nogle gange vil du virkelig bare tale med en rigtig person med en rigtig stemme. Hvis du er den type, der kan lide at få den samme agent på telefonen hver gang, er DreamHost ikke for dig. SiteGround er vores førende inden for kundeserviceafdelingen (plus du kan ringe til dem!).

Vil du have flere gode kundeservices? Tjek vores liste over de bedste af de bedste.

2. Kun én delt hostingplan

På nogle måder er dette en fordel. At have bare den ene plan tager meget af analyseforlammelsen ved at vælge mellem forskellige niveauer af delte hosting-planer, og forhindrer dig i at betale ekstra for funktioner, du ikke har brug for bare i tilfælde af. Imidlertid er ikke alle virkelig i stand til at få mest muligt ud af DreamHosts ubegrænsede båndbredde og mange funktioner. Et websted med kun 100 besøg pr. Måned betaler det samme som et websted med 100.000. Sikker på, det travle websted får en hel del. Men ikke så meget den lille fyr.

3. Elsker cPanel? DreamHost gør det ikke.

DreamHost har deres eget kontrolpanel og bruger ikke den typiske industristandard cPanel. Dette er ikke så meget en ulempe, da det er et spørgsmål om præference. DreamHost’s instrumentbræt er betydeligt mere moderne udseende end cPanel, men kan også være skræmmende for de uindviede. Og nogle gange kan det bare være irriterende at skulle lære en ny grænseflade, især hvis du allerede interagerer med snesevis af forskellige på daglig basis. Hvis du virkelig er komfortabel med cPanel og er tilbageholdende med at vedtage noget nyt, kan DreamHost muligvis skuffe.

Bundlinie

Hvis du ved, hvad du laver, kan DreamHost blive en drøm.

Ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde kombineret med en dedikeret server betyder, at dit websted kan vokse fra starten til en ægte blockbuster uden behov for at skifte hostingfirma eller opgradere planer.

Vi elsker at DreamHost har eksisteret siden 1996, de er uafhængige og tilbyder fantastiske muligheder for begyndere. Hvis du beslutter dig mellem DreamHost og andre massemarkedsværter, skal du gå med DreamHost.

Se Official SiteMore på DreamHost.com

Dreamhost spørgsmål og svar

Spørgsmål 1
 • Jeg er tilpas med at bruge et Linux-baseret hosting-operativsystem. Hvilken type hosting-system tilbyder Dreamhost?
 • Du er heldig, fordi Dreamhost ikke tilbyder sine kunder mulighed for at bruge et Windows-baseret hosting-system. Kunder får kun adgang til Linux-baserede webhostingstjenester. Med dette system modtager du et antal klokker og fløjter, der arbejder for at sikre, at din nye hosting-konto er i gang så hurtigt som muligt.
Spørgsmål nr. 2
 • Hvor længe er introduktionsprisen gyldig?
 • Den indledende pris, som du betaler Dreamhost, når du tilmelder dig en ny hosting-konto, er gyldig indtil udgangen af ​​din nuværende fornyelsesperiode. På det tidspunkt stiger den pris, du betaler hvert år, du forbliver en Dreamhost-kunde.
Spørgsmål nr. 3
 • Vil jeg være i stand til at modtage en dedikeret server og administrerede tjenester, når jeg vælger at blive kunde hos Dreamhost?
 • Dreamhost tilbyder dig en lang række dedikerede serverplatforme, der er varierede nok til at imødekomme ethvert hosting behov, du har i tankerne. Ligeledes tilbyder hostingfirmaet også administrerede serviceplaner, der giver dig en problemfri hosting-oplevelse.
Spørgsmål nr. 4
 • Tilbyder Dreamhost gratis domænenavne med deres hosting-planer?
 • Ja! Dreamhost giver dig gratis domænenavne, når du tilmelder dig en af ​​deres delte webhostingplaner. Du har over 350 forskellige webstedsdomæneudvidelser at vælge imellem, hvilket giver dig flere muligheder for et unikt webnavn, der går ud over det traditionelle .com eller .net, som alle ofte ser online.
Spørgsmål nr. 5
 • Kan jeg registrere et domænenavn hos Dreamhost på det tidspunkt, hvor jeg tilmelder mig en af ​​deres hosting-planer?
 • Ja! Dreamhost giver let sine kunder, potentielle kunder og offentligheden mulighed for at købe domænenavne til registrering. Du har muligheden for at vælge et .com, .net., .Info og mere, når du opretter din hostingplan. Alle domænenavnsregistreringer leveres med beskyttelse af domænefortrolighed uden ekstra omkostninger for dig.
Spørgsmål nr. 6
 • Hvis jeg ikke er tilfreds med den hostingtjeneste, som jeg modtager efter tilmelding til Dreamhost, er der en chance for at jeg får mine penge tilbage?
 • Ja! Dreamhost tilbyder alle sine kunder en 97-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du efter det tidspunkt ikke er tilfreds med den service, du modtager, kan du anmode om en refusion. Virksomheden sender dig det fulde beløb, som du betalte uden spørgsmål. Der er ingen tilbagebetalingsmulighed tilgængelig for køb af domænenavne eller andre produkter, som hostingfirmaet tilbyder.
Spørgsmål nr. 7
 • Giver Dreamhost mig muligheden for at have en Virtual Private Server (VPS)?
 • Når du opretter en hostingplan med Dreamhost, har du fire separate VPS-indstillinger, der er tilgængelige på din konto. Hver indstilling drives af SSD, som giver dig mulighed for at modtage høj ydelse med CPU-behandling, harddiskkonfigurationer, hukommelse og båndbredde på din konto. Den nyeste teknologi giver dig også mulighed for at modtage en hurtig læse- og skriveserver.
Spørgsmål nr. 8
 • Hvad er mine tilgængelige muligheder for at kontakte teknisk support, når der opstår et problem med min hosting-konto?
 • Du har tre hovedindstillinger at vælge imellem, når du har brug for teknisk support. Der er et opkaldsstøtteprogram på plads, hvor du foretager det indledende opkald, efterlad en besked, der beskriver dit problem, og en supporttekniker returnerer dit opkald. Du har også en e-mail-supportmulighed og en online mulighed for kundebilletsystem, hvor teknisk support hjælper dig online.
Spørgsmål nr. 9
 • Når jeg kontakter kundesupportteamet hos Dreamhost, hvilket sprog kan jeg forvente, at teknikerne taler?
 • Alle kundeserviceteknikere og tekniske supportteknikere til Dreamhost taler engelsk. Det inkluderer enhver e-mail, supportbillet svar eller enhver anden form for verbal og skriftlig kommunikation, du vil have med virksomheden. Hver af deres kundeservice og tekniske supportteams er tilgængelige 365 dage om året, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du kan også finde support via den sociale mediekanal på Twitter.
Spørgsmål nr. 10
 • Hvor længe har Dreamhost været i forretning?
 • Virksomheden åbnede sine døre i 1997, da fire college-venner besluttede at vove sig ind i online-forretningsområdet. De startede virksomheden fra en kollegieværelse og havde til formål at hjælpe folk med at finde et sted i online-samfundet. Spol frem til i dag, hvor virksomheden har hjemsted for cirka 1,5 millioner forskellige websteder, der tilbyder blog, applikation, e-handel og mere til den virtuelle verden. De betjener i øjeblikket cirka 400.000 kunder over hele kloden hver dag.
Spørgsmål nr. 11
 • Hvor opbevarer Dreamhost sine datacenterservere?
 • Dreamhost opretholder sit netværk af datasentre-servere i et fjerntliggende sted i Los Angeles, Californien. Centrene er temperaturstyret og har sikkerhed døgnet rundt for at sikre, at dine data og andre kunders data forbliver sikre på alle tidspunkter.
Spørgsmål nr. 12
 • Vil jeg have en række programmeringssprog at vælge imellem, når jeg bruger Dreamhost til mine hosting-tjenester?
 • Ja! Dreamhost giver dig muligheden for at bruge et af flere populære programmeringssprog, når du opretter din konto. Du kan vælge mellem PHP, Perl, Ruby on Rails og Ruby-sprog til dine programmeringsbehov.
Spørgsmål nr. 13
 • Vil jeg have forhandlerindstillinger tilgængelige ved hjælp af Dreamhost?
 • Dreamhost har et værdifuldt forhandlerprogram, som du bestemt ønsker at drage fordel af, når du opretter din hosting-konto. Hver af deres forhandlerindstillinger giver dig chancen for at tjene ekstra indkomst gennem forskellige tilpassede DIY-indstillinger.
Spørgsmål nr. 14
 • Får jeg mulighed for at deltage i et tilknyttet program, når jeg opretter en konto hos Dreamhost?
 • Absolut! Dreamhost tilbyder stolt interesserede brugere chancen for at tjene ekstra indtægter fra deres websteder, der bor på Dreamhost-netværket af servere. Du kan placere tekstlink over hele indholdet på dit websted, og hver gang en besøgende på stedet klikker på det link, tjener du penge. Hver gang du henviser et ven eller et familiemedlem til Dreamhost for deres behov for webhosting, modtager du $ 97 for hver nye konto, der forbliver hos virksomheden.
Spørgsmål nr. 15
 • Hvad er inkluderet i min domænenavnsregistrering fra Dreamhost?
 • Det føles som julemorgen, når du registrerer et nyt domænenavn hos Dreamhost. Ud over at have over 350 domæneudvidelser at vælge imellem, modtager du også DNS-administration, hvilket gør det nemt at opdatere dine navneservere og pege dine webbesøgere i den rigtige retning. Du har mulighed for at tilpasse disse navneservere til noget, der afspejler din personlighed eller dit virksomheds navn. Du kan videresende dette domænenavn til ethvert andet webhostingfirma, du ønsker, og du har mulighed for at låse dit domæne som beskyttelse mod svindlere eller hackere efter behov.
Spørgsmål nr. 16
 • Jeg vil gerne bruge WordPress til min hjemmeside, som jeg vil være vært på en Dreamhost-server. Er denne indstilling tilgængelig for mig, eller skal jeg vælge en anden mulighed?
 • Du vil elske de hostingsmuligheder, som Dreamhost stiller til rådighed for dig og andre brugere, der ønsker at bruge værktøjerne på et WordPress-websted. For at oprette en WordPress-hosting-konto skal du bare tilmelde dig en delt hostingplan eller en DreamPress-hostingplan. Hver plan har muligheden for at få støtte fra et kyndigt teknisk supportpersonale, der er tilgængeligt døgnet rundt og kan hjælpe med ethvert problem, der opstår. Du modtager også automatiske sikkerhedskopieringer og opdateringer af systemet og adgang til et hosting-netværk, der er tilgængeligt 100 procent af den tid, du har brug for service. Når du opretter din WordPress-konto, kan du tilføje ethvert tema eller plug-in, du ønsker, inden for få minutter.
Spørgsmål nr. 17
 • Jeg vil åbne en hosting-konto hos Dreamhost, men jeg har i øjeblikket et websted, der er på en anden hosting-server. Vil Dreamhost overføre mine gamle kontooplysninger til deres servere, når jeg åbner en ny konto hos dem?
 • Desværre gennemgår Dreamhost ikke trinnene til at migrere dit websted fra dets nuværende hostingplacering. De giver dig dog adgang til et venligt og hjælpsomt teknisk supportteam, der hjælper dig med at navigere dig fra den gamle hostingplacering til dit nye sted på Dreamhost-serverne. Du har også adgang til kundeforumene, hvor du finder værdifulde oplysninger og tip fra andre brugere, der med succes har overført deres konti uden problemer. Dreamhost giver dig yderligere hjælp ved at oprette et bibliotek med downloadbare hjælpefiler, der også kan hjælpe dig med at overføre over dit websted.
Spørgsmål nr. 18
 • Jeg vil gerne køre flere websteder til mine forskellige hobbyer, personlige interesser og forretningsforetagender. Er dette muligt med en Dreamhost-konto, eller skal jeg åbne flere konti for at rumme hvert domænenavn?
 • Dreamhost driver et omfattende netværk af webservere, der giver virksomheden mulighed for at tilbyde sine kunder muligheden for at eje og drifte så mange domænenavne, som de ønsker. Du kan nemt have et andet domænenavn til hver interesse, hobby eller forretningsforetagende, der kommer til at tænke på. Hvert domænenavn modtager separate behandlinger, hvilket gør det berettiget til værten af ​​domænenavnsfordele, som Dreamhost giver. Du har mulighed for at vælge mellem over 350 forskellige udvidelser for hvert af dine domænenavne. Du kan tilføje underdomænenavne til hvert websted uden ekstra omkostninger, hvis du ønsker det, og hvert navn vil have beskyttelse af personlige oplysninger på plads, hvor du holder alle dine domænekonti så sikre som muligt mod online trusler.
Spørgsmål nr. 19
 • Jeg kan godt lide at bruge Prestashop-software på mine websteder, fordi det er let at bruge og imødekommer de behov, jeg har til at køre et e-handelswebsted, der får en betydelig mængde trafik. Vil jeg være i stand til at fortsætte med at bruge Prestashop, hvis jeg skifter alt til en Dreamhost-konto?
 • Ja, du vil være i stand til fortsat at bruge Prestashop let på din nyligt hostede Dreamhost-konto. Dreamhost har evnen til at understøtte denne type software og give dig alle de nødvendige værktøjer til med succes at lade dit websted fungere korrekt i processen. Dit e-handelswebsted høster fordelene ved at have adgang til en hurtig behandlingsinfrastruktur. Du kan lide netværkssystemets kapaciteter og den delte netværkshostingsplatform, som Dreamhost leverer til din nye konto.
Spørgsmål nr. 20
 • En af grundene til, at jeg leder efter et nyt hostingfirma, er kontrolpanelets muligheder. Mit nuværende hostingfirma tilbyder ikke en brugervenlig kontrolpanelfunktion, og jeg synes, det er meget frustrerende, når jeg prøver at foretage ændringer på min hjemmeside. Hvilken type kontrolpanel tilbyder Dreamhost?
 • Du kan være sikker på, at du ikke har et frustrationsproblem, når du bruger det kontrolpanel, som Dreamhost leverer på din konto. Ved at bruge et Linux-baseret operativsystem giver Dreamhost dig et c-panel kontrolcenter, hvorfra du nemt kan administrere alle aspekter af din hosting-konto. C-panelet giver dig adgang til alle dine kontofiler, databaseoplysninger, softwareinstallationer og alt andet, du har brug for for at kunne administrere din konto.
Spørgsmål nr. 21
 • Min nuværende hostingudbyder mangler i værktøjsafdelingen. Jeg finder ofte ud af, at jeg bruger timer online på at søge efter plugins og andre relevante indstillinger, der kan hjælpe med at gøre min hjemmeside lettere at betjene. Hvis jeg skifter til Dreamhost, hvad kan jeg forvente at modtage, der vil hjælpe med at gøre mit hostingliv lidt lettere?
 • Himmelen er grænsen i forhold til hvad du kan forvente at modtage fra din nye hosting-konto hos Dreamhost. Du vil være i stand til nemt at administrere din konto gennem det funktionelle c-panel-kontrolsystem, der fungerer som det centrale knudepunkt for alle dine websteds- og hostingaktiviteter. Du har mulighed for at installere enhver plug-in eller webstedsapp med et klik på en knap takket være deres ‘1-klik’-installationsprogram. Der er avancerede SSL-certifikater på plads, der forhindrer hackere og spamfirmaer i at få adgang til dine webstedsoplysninger. Du får yderligere beskyttelse mod kontinuerlige malware-scanninger, der finder sted bag kulisserne. Når alt andet mislykkes på din konto, er der et hæderligt team af kundeservice og tekniske supportmedlemmer, der står 24/7 for at hjælpe dig med alt hvad du har brug for.

Se Official SiteMore på DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector