DreamHost Recensioner – Billigt delat, WordPress Hosting? Maj 2020

DreamHost: Snabb, billig, bra?

DreamHost har några av de bästa drifttiden och sidhastighetshastigheter för alla delade värdar på marknaden.


Dessutom erbjuder de obegränsad bandbredd, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och kompenserar dig för dopp i upptid. De tillhandahåller verkligen ett av de största tillgängliga servicenivåavtalen.

Så vad är fången? Dreamhost är dyrare än ditt genomsnittliga delade webbhotell och du kan bara faktureras årligen. Kostnaden på förhand gör att många människor bort.

Men läs vidare för att ta reda på varför vi tycker att det är värt det.

Se den officiella webbplatsen DreamHost Redaktionell recension 3.9 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd och diskutrymme
 2. Enklickad applikationsinstallation
 3. 97-dagars pengarna tillbaka-garanti
 4. Alternativ för flera värdar
 5. 100% drifttidsgaranti

Nackdelar

 1. Support för Shared Hosting Extremely Limited
 2. Inga webbplatsverktyg
 3. Tyrare än de flesta delade hosting
 4. Endast årlig fakturering

SummaryDreamHost kan kosta dig dubbelt eller mer än vad du skulle betala för delad värd någon annanstans. Men det är inte att säga att de är för dyr! Med obegränsad bandbredd, gratis SSL: er, utmärkt säkerhet och stjärnhastigheter och drifttid är värdet ganska högt. Vi rekommenderar DreamHost för användare med delad värdkraft som vet att de kan få en bra smell för deras pengar. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Vår redaktionella DreamHost-granskning 

DreamHost grundades 1997 av studenter vid Harvey Mudd College och är bland veteranerna i amerikanska webbhotellföretag. Det privata företaget är värd 1,5 miljoner platser över hela världen och är baserat i Los Angeles, Kalifornien med kontor i Portland, Oregon.

Medan DreamHost är bland de dyrare tillgängliga delade hostingalternativen, erbjuder de ett enormt värde.

Med utmärkta hastigheter, drifttid, funktioner, support och obegränsad bandbredd får du pengarnas värde. Som sagt, deras anpassade instrumentpanel är inte allas favorit, och de är varken den billigaste eller högsta kvalitetsvärden på marknaden, men ändå har de en bra balans för de flesta.

De bästa funktionerna i DreamHost-planer

DreamHost erbjuder ett av de bästa webbhotellpaketen runt. De är supertillförlitliga, använder öppen programvara och ger dig obegränsad bandbredd.

1. Nytt för 2019: DreamHost-planerna är en mycket billig

Uppdatering för 2019: DreamHost har några av de billigaste och billigaste planerna för delad hosting:

dreamhost startpris

dreamhost startpris DreamHost delade planer och priser

Det brukade vara så att om du ville gå med DreamHost, hade du varit beredd att skjuta ut lite mer varje månad än din genomsnittliga plan.

Inte längre.

DreamHost har matchat priserna för de stora pojkarna som BlueHost, HostGator och GoDaddy. Och de kämpar hårt.

Nu kan vi inte hävda att när vi argumenterar för ren prissättning, är GoDaddys $ 1 / månad-plan ganska billig, men du vill hålla fast vid en värd på lång sikt, inte för subprime-prissättning som förvandlas till ett bete-och-switch.

Vi rekommenderar definitivt DreamHost, händer nedåt, till personer som har övervägt att uppgradera till ett dyrare alternativ för delad värd eftersom deras webbplats växer ut från källaren. Funktionerna erbjöd rivaliserande massor av premiumplanerna som andra delade värdleverantörer tar ut extra för. Men om du bara vill ha en enkel webbplats till ett billigt pris och inte tänker använda massor av disksytor eller bandbredd, är du förmodligen bättre att gå med ett billigare alternativ som har tydliga gränser.

Så här är det. Om du jämför dem med fler “premium” -värdar som WP Engine och Kinsta, kommer du snabbt att upptäcka att DreamHost är extremt prisvärd.

2. Obegränsad bandbredd och diskutrymme

Många webbplatser säger att de erbjuder obegränsad bandbredd och diskutrymme.

Men vad de egentligen menar är att de inte sätter en tydlig gräns för dig; de kan när som helst bestämma om du använder för mycket utrymme.

En för många toppar i trafiken och du kanske tycker att ditt konto har stängts av för att ha missbrukat den delade serverns kapacitet. Eller så kan ditt värdföretag passivt aggressivt insistera på att du uppgraderar till en dyrare värdplan. Bluehost är ett bra exempel på ett företag som har irriterat många kunder för att göra just det.

DreamHost har bara en delad värdplan och de erbjuder verkligen obegränsad bandbredd och diskutrymme.

Inga upphängningar för överanvändning.

Ingen dyrare plan för att tvinga dig in.

Om du planerar att odla en populär webbplats är detta enormt.

Och hårdvaran för att faktiskt stödja tung trafik. När du kopplar ihop det med det faktum att du alltid kan uppgradera till en VPS-server eller en dedikerad server, är himlen gränsen.

3. Installation med en klick på applikationen

DreamHost kör sina skript på ett sådant sätt att du kan installera WordPress – tillsammans med många andra applikationer – med ett musklick. Dessa andra applikationer inkluderar fotogallerier, kundvagnsprogram, CMS-programappar och mer.

Det vackra med skript är att du kan använda någon annans skript utan att behöva veta någon kod. Ta skript – många av dem är gratis – och installera dem på din webbplats med ett enda klick. Som webbansvarig kan du njuta av det faktum att du kan få din webbplats att se ut och känna men du vill ha den med den här funktionen.

4. 97-dagars pengarna tillbaka-garanti

Detta är faktiskt längre än de flesta webbhotellleverantörer.

Standarden är en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. DreamHost erbjuder en 97-dagars pengarna tillbaka-garanti – är inte det något?

97-dagars återbetalningsgaranti fungerar så här: om du avbokar när som helst inom de första 97 dagarna efter registreringen kommer de att återbetala 100 procent av de pengar du betalade.

När du avbokar efter de 97 dagarna kommer de att återbetala ett förhållande. Detta är riktigt generöst och verkar också särskilt viktigt för DreamHost med tanke på att du kanske måste betala i förväg i minst ett år (men mer om det senare).

De slog ut InMotion Hosting och WebHostingHubs 90 dagars återbetalningsgaranti med ytterligare en vecka.

5. 100% drifttidsgaranti

Medan de flesta andra leverantörer kan skryta med en 99% drifttidsgaranti, erbjuder DreamHost en 100% uppetidsgaranti. Om din webbplats av någon anledning är nere kommer de att kreditera ditt konto med en dag gratis värd för varje timme som den är nere.

Men tur för dig (och för DreamHosts faktureringsavdelning) går de inte så ofta.

DreamHost har i genomsnitt haft en fantastisk 99,98% drifttid under det senaste året.

Det enda värdföretaget som gör bättre än det är A2 Hosting, 99,99%

6. Söta freebies

De kanske inte riktigt kan kallas gratis eftersom du betalar för planen, men vi gillar att DreamHost innehåller ett gäng extra funktioner i deras standarddelade värdplan som de flesta andra värdar tar ut extra för.

Du får skanning av skadlig programvara, ett SSL-certifikat, flera domäner, ett gratis domännamn, obegränsade e-postadresser och funktioner och en $ 100 i Google AdWords-kredit för att starta.

7. Gratis webbhotell för ideella organisationer

Detta är en unik funktion för ett webbhotellföretag. Om du är i USA och driver ett ideellt företag, till exempel en välgörenhetsorganisation eller en kyrka, kommer DreamHost att vara värd för det gratis. Genom att tillhandahålla rätt dokumentation från IRS, nämligen det IRS-utfärdade 501 (c) (3) bestämningsbrevet, kommer DreamHost att arbeta med dig och ge dig gratis värd.

Downsides av DreamHost 

DreamHost har några av de mest omfattande funktionerna på marknaden, men det finns några få fångster. Tänk noga på dessa punkter innan du drar i avtryckaren.

1. DreamHost kundtjänst saknar telefonsupport

Visst är deras e-postbiljett-system ganska snyggt och de är snabba att hjälpa till via chattstöd. Men ibland vill du verkligen bara prata med en riktig person med en riktig röst. Om du är den typ som gillar att få samma agent i telefonen varje gång är DreamHost inte för dig. SiteGround är vår avlägsna ledare inom kundserviceavdelningen (plus att du kan ringa dem!).

Vill du ha fler bra kundtjänstvärdar? Kolla in vår lista över de bästa av de bästa.

2. Endast en delad värdplan

På vissa sätt är detta en fördel. Att ha bara en plan tar ut en hel del av analysförlamningen att välja mellan olika nivåer av delade värdplaner, och hindrar dig från att betala extra för funktioner du inte behöver bara för fall. Men inte alla är verkligen i stånd att utnyttja DreamHosts obegränsade bandbredd och många funktioner. En webbplats med bara 100 besök i månaden betalar samma sak som en webbplats med 100 000. Visst, den upptagna webbplatsen får mycket. Men inte så mycket den lilla killen.

3. Älskar cPanel? DreamHost gör inte.

DreamHost har sin egen kontrollpanel och använder inte den typiska industristandarden cPanel. Detta är inte så mycket nackdelar som det är en fråga om att föredra. DreamHosts instrumentbräda är betydligt mer modernt utseende än cPanel, men kan också vara skrämmande för de oinitierade. Och ibland kan det bara vara irriterande att behöva lära sig ett nytt gränssnitt, särskilt om du redan interagerar med dussintals olika på en daglig basis. Om du verkligen är bekväm med cPanel och ovillig att anta något nytt kan DreamHost besvika.

Slutsats

Om du vet vad du gör kan DreamHost bli en dröm.

Obegränsat diskutrymme och obegränsad bandbredd i kombination med en dedikerad server innebär att din webbplats kan växa från början till en riktig blockbuster utan att behöva byta värdföretag eller uppgradera planer.

Vi älskar att DreamHost har funnits sedan 1996, de är oberoende och erbjuder fantastiska alternativ för nybörjare. Om du bestämmer dig mellan DreamHost och andra massmarknadsvärdar, gå med DreamHost.

Se Official SiteMore på DreamHost.com

Dreamhost frågor och svar

Fråga 1
 • Jag är bekväm med att använda ett Linux-baserat värdoperationssystem. Vilken typ av webbhotell erbjuder Dreamhost?
 • Du har tur eftersom Dreamhost inte erbjuder sina kunder möjlighet att använda ett Windows-baserat webbhotell. Kunder får endast tillgång till Linuxbaserade webbhotelltjänster. Med detta system får du ett antal klockor och visselpipor som fungerar för att säkerställa att ditt nya värdkonto är igång så snart som möjligt.
Fråga 2
 • Hur länge är introduktionspriset giltigt?
 • Det inledande priset som du betalar Dreamhost när du registrerar dig för ett nytt värdkonto är giltigt till slutet av din nuvarande förnyelseperiod. Vid den tiden ökar det pris du betalar varje år du förblir en Dreamhost-kund.
Fråga nr 3
 • Kommer jag kunna få en dedikerad server och hanterade tjänster när jag väljer att bli kund hos Dreamhost?
 • Dreamhost erbjuder dig en mängd olika dedikerade serverplattformar som är tillräckligt varierade för att tillgodose alla värdbehov du har i åtanke. På samma sätt erbjuder värdföretaget också hanterade serviceplaner som ger dig en problemfri värdupplevelse.
Fråga 4
 • Erbjuder Dreamhost några gratis domännamn med sina värdplaner?
 • ja! Dreamhost ger dig gratis domännamn när du registrerar dig för någon av deras delade webbhotellplaner. Du har över 350 olika webbplatsdomäntillägg att välja mellan, vilket ger dig fler möjligheter för ett unikt webbnamn som går utöver det traditionella .com eller .net som alla vanligtvis ser online.
Fråga # 5
 • Kan jag registrera ett domännamn hos Dreamhost när jag registrerar mig för en av deras värdplaner?
 • ja! Dreamhost ger lätt sina kunder, potentiella kunder och allmänheten möjlighet att köpa domännamn för registrering. Du kan välja en .com, .net., .Info och mer när du skapar din värdplan. Alla domännamnsregistreringar har skydd för domänskydd utan extra kostnad för dig.
Fråga # 6
 • Om jag inte är nöjd med den webbhotell som jag får efter att jag registrerat mig hos Dreamhost, finns det en chans att jag får tillbaka pengarna?
 • ja! Dreamhost erbjuder alla sina kunder en 97-dagars återbetalningsgaranti. Om du efter den tiden inte är nöjd med tjänsten du får kan du begära återbetalning. Företaget skickar hela beloppet som du betalat utan några frågor. Det finns inget återbetalningsalternativ tillgängligt för köp av domännamn eller andra produkter som värdföretaget erbjuder.
Fråga 7
 • Ger Dreamhost mig möjligheten att ha en virtuell privat server (VPS)?
 • När du skapar en värdplan med Dreamhost har du fyra separata VPS-alternativ som är tillgängliga på ditt konto. Varje alternativ drivs av SSD som gör att du kan få hög prestanda med CPU-behandling, hårddiskkonfigurationer, minne och bandbredd på ditt konto. Den senaste tekniken gör att du också kan få en snabb läs- och skrivserver.
Fråga 8
 • Vilka är mina tillgängliga alternativ för att kontakta teknisk support närhelst ett problem med mitt värdkonto uppstår?
 • Du har tre huvudalternativ att välja mellan när du behöver teknisk support. Det finns ett återuppringningsprogram på plats där du ringer det första samtalet, lämnar ett meddelande som beskriver ditt problem och en supporttekniker returnerar ditt samtal. Du har också ett e-post supportalternativ och ett onlinealternativ för kundbiljettsystem där teknisk support hjälper dig online.
Fråga 9
 • När jag kontaktar kundsupportteamet på Dreamhost, vilket språk kan jag förvänta mig att teknikerna talar?
 • Alla tekniker för kundtjänst och teknisk support för Dreamhost talar engelska. Det inkluderar alla e-postmeddelanden, supportbiljussvar eller annan typ av muntlig och skriftlig kommunikation du kommer att ha med företaget. Varje kundtjänst och tekniska supportteam finns tillgängliga 365 dagar per år, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kan också hitta support via Twitter-socialkanalen.
Fråga 10
 • Hur länge har Dreamhost varit i branschen?
 • Företaget öppnade sina dörrar 1997 när fyra högskolevänner beslutade sig för att gå in i onlineområdet. De startade företaget från ett kollegium sovsal och syftade till att hjälpa människor att hitta en plats i online-communityn. Snabbspolning fram till idag där företaget har hem till cirka 1,5 miljoner olika webbplatser som erbjuder blogg, applikation, e-handel och mer till den virtuella världen. De tjänar för närvarande cirka 400 000 kunder över hela världen varje dag.
Fråga 11
 • Var behåller Dreamhost sina datacenterservrar?
 • Dreamhost underhåller sitt nätverk av datacenterservrar på en avlägsen plats i Los Angeles, Kalifornien. Centrerna är temperaturkontrollerade och har säkerhet dygnet runt för att säkerställa att dina data och andra kunders förbli säkra hela tiden.
Fråga 12
 • Kommer jag att ha olika programmeringsspråk att välja mellan när jag använder Dreamhost för mina värdtjänster?
 • ja! Dreamhost erbjuder dig möjligheten att använda ett av flera populära programmeringsspråk när du ställer in ditt konto. Du kan välja mellan PHP, Perl, Ruby on Rails och Ruby-språk för dina programmeringsbehov.
Fråga nr 13
 • Får jag ha några återförsäljaralternativ tillgängliga med Dreamhost?
 • Dreamhost har ett värdefullt återförsäljarprogram som du verkligen vill utnyttja när du ställer in ditt värdkonto. Var och en av deras återförsäljaralternativ ger dig chansen att tjäna extra inkomst genom olika anpassade DIY-alternativ.
Fråga 14
 • Får jag möjlighet att delta i ett filialprogram när jag skapar ett konto hos Dreamhost?
 • Absolut! Dreamhost erbjuder stolt intresserade användare chansen att tjäna extra inkomst från sina webbplatser som finns på Dreamhost-nätverket av servrar. Du kan placera textlänkar i hela innehållet på din webbplats och varje gång en webbplatsbesökare klickar på den länken tjänar du pengar. Varje gång du hänvisar en vän eller familjemedlem till Dreamhost för deras webbhotellbehov, kommer du att få $ 97 för varje nytt konto som återstår i företaget.
Fråga 15
 • Vad som ingår i min domännamnsregistrering från Dreamhost?
 • Det känns som julmorgon när du registrerar ett nytt domännamn hos Dreamhost. Förutom att ha över 350 domäntillägg att välja mellan, får du också DNS-hantering, vilket gör det enkelt att uppdatera dina namnservrar och peka dina webbbesökare i rätt riktning. Du har möjlighet att anpassa namnservrarna till något som återspeglar din personlighet eller ditt företags namn. Du kan vidarebefordra det domännamnet till alla andra webbhotellföretag som du önskar och du har möjlighet att låsa din domän som skydd mot bedragare eller hackare vid behov.
Fråga 16
 • Jag skulle vilja använda WordPress för min webbplats som jag vill vara värd på en Dreamhost-server. Är det här alternativet tillgängligt för mig eller behöver jag välja ett annat alternativ?
 • Du kommer att älska värdmöjligheterna som Dreamhost gör tillgängliga för dig och andra användare som vill använda verktygen på en WordPress-webbplats. För att skapa ett WordPress-värdkonto registrerar du dig bara för en delad värdplan eller en DreamPress-värdplan. Varje plan har möjlighet att få stöd av en kunnig teknisk supportpersonal som är tillgänglig dygnet runt och kan hjälpa till med alla problem som uppstår. Du får också automatiska säkerhetskopior och uppdateringar av systemet och åtkomst till ett värdnätverk som är tillgängligt 100 procent av tiden du behöver service. När du skapar ditt WordPress-konto kan du lägga till vilket tema eller plugin du vill inom några minuter.
Fråga 17
 • Jag vill öppna ett värdkonto med Dreamhost, men jag har för närvarande en webbplats som finns på en annan värdserver. Kommer Dreamhost att överföra min gamla kontoinformation till deras servrar när jag öppnar ett nytt konto hos dem?
 • Tyvärr går Dreamhost inte igenom stegen för att migrera din webbplats från sin nuvarande värdplats. De ger dig dock tillgång till en vänlig och hjälpsam teknisk supportteam som hjälper dig att navigera dig från den gamla värdplatsen till din nya plats på Dreamhost-servrarna. Du har också tillgång till kundforum där du hittar värdefull information och tips från andra användare som har överfört sina konton utan problem. Dreamhost ger dig ytterligare hjälp genom att skapa ett bibliotek med nedladdningsbara hjälpfiler som kan hjälpa dig att överföra över din webbplats också.
Fråga # 18
 • Jag vill köra flera webbplatser för mina olika hobbyer, personliga intressen och affärsföretag. Är det möjligt med ett Dreamhost-konto eller behöver jag öppna flera konton för att tillgodose varje domännamn?
 • Dreamhost driver ett omfattande nätverk av webbservrar som gör det möjligt för företaget att erbjuda sina kunder möjlighet att äga och driva så många domännamn som de önskar. Du kan enkelt ha ett annat domännamn för varje intresse, hobby eller affärsföretag som kommer till minnet. Varje domännamn får separata behandlingar, vilket gör det berättigat till värd för domännamnfördelar som Dreamhost tillhandahåller. Du har möjlighet att välja mellan över 350 olika tillägg för vart och ett av dina domännamn. Du kan lägga till underdomännamn till varje webbplats utan extra kostnad om du önskar och varje namn kommer att ha integritetsskydd på plats, och hålla alla dina domänkonton så säkra som möjligt mot onlinehot.
Fråga 19
 • Jag gillar att använda Prestashop-programvara på mina webbplatser eftersom det är lätt att använda och uppfyller de behov jag har för att köra en e-handelswebbplats som får en betydande trafikmängd. Kommer jag att kunna fortsätta använda Prestashop om jag byter allt till ett Dreamhost-konto?
 • Ja, du kommer att kunna fortsätta använda Prestashop med lätthet på ditt nyhostade Dreamhost-konto. Dreamhost har förmågan att stödja denna typ av programvara och förse dig med alla nödvändiga verktyg för att framgångsrikt låta din webbplats fungera korrekt i processen. Din e-handelswebbplats kommer att dra fördelarna av att ha tillgång till en snabb process för infrastruktur. Du kommer att gilla nätverkssystemfunktionerna och den delade plattformen för nätverkshotell som Dreamhost tillhandahåller för ditt nya konto.
Fråga 20
 • En av anledningarna till att jag letar efter ett nytt värdföretag är alternativen för kontrollpanelen. Mitt nuvarande värdföretag erbjuder inte en användarvänlig kontrollpanelfunktion och jag tycker att det är mycket frustrerande när jag försöker göra ändringar på min webbplats. Vilken typ av kontrollpanel erbjuder Dreamhost?
 • Var säker på att du inte kommer att ha ett frustrationsproblem när du använder den kontrollpanel som Dreamhost tillhandahåller på ditt konto. Genom att använda ett Linux-baserat operativsystem ger Dreamhost dig ett c-panel kontrollcenter från vilket du enkelt kan hantera alla aspekter av ditt värdkonto. C-panelen ger dig åtkomst till alla dina kontofiler, databasinformation, programvaruinstallationer och allt annat som du behöver för att framgångsrikt hantera ditt konto.
Fråga # 21
 • Min nuvarande värdleverantör saknar verktygsavdelningen. Jag tycker ofta att jag tillbringar timmar online på att leta efter plugins och andra relevanta alternativ som hjälper till att göra min webbplats lättare att använda. Om jag byter till Dreamhost, vad kan jag förvänta mig att få som kommer att göra mitt värdliv lite lättare?
 • Himlen är gränsen vad gäller vad du kan förvänta dig att få från ditt nya värdkonto på Dreamhost. Du kan enkelt hantera ditt konto genom det funktionella c-panel-kontrollsystemet som fungerar som det centrala navet för alla dina webbplatser och värdaktiviteter. Du har möjlighet att installera valfri plug-in eller webbplats-app med ett klick på en knapp tack vare deras “1-klick” installationsprogram. Det finns avancerade SSL-certifikat på plats som hindrar hackare och skräppostföretag från att få åtkomst till din webbplatsinformation. Du ges ytterligare skydd mot kontinuerliga skanningar av skadlig programvara som äger rum bakom kulisserna. När allt annat misslyckas på ditt konto, finns det ett ansett team av kundservice och tekniska supportmedlemmar som står dygnet runt för att hjälpa dig med allt du behöver.

Se Official SiteMore på DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map