En lille orange anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er en lille orange hosting?


A Small Orange Anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Flere delte planer at vælge imellem
 2. Ubegrænset e-mail-adresser fra hvert domæne
 3. Fremragende støtte
 4. Tilby alle typer hosting

Ulemper

 1. Diskplads og båndbredde begrænset til alle planer
 2. Kan ikke oprette mobilwebsteder

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

Vores officielle “A Small Orange” hosting-anmeldelse

A Small Orange er en lille, men alligevel robust web-hosting-udbyder med en masse solide muligheder og funktioner. Deres interface er let at bruge, og deres hostingindstillinger gør det endnu nemmere at finde det, du leder efter. Det er virkelig rart at finde et hostingfirma, der ikke prøver at nikkel og dæmpe dig.

De bedste funktioner i ‘En lille orange’ hosting

Som et af de få virksomheder, der har mere at gøre med dem end imod dem, pakker A Small Orange nøjagtigt det, du forventer af et hostingfirma – med et par ekstra kirsebær på toppen.

Flere delte planer at vælge imellem

En lille appelsin gør et fantastisk stykke arbejde med at forsøge at sikre, at du får det, du betaler for. I stedet for at have de små, mellemstore og store standardplaner, delte de deres tilbud for at prøve at passe til dine behov. Hvis du kun har brug for et lille websted, fordi du kun vil være vært for et par billeder fra sidste års ferie, som resten af ​​din familie kan se, så behøver du ikke betale så meget for din hosting som den næste fyr, der begynder en e-handelswebsted.

Ærlig Web Hosting

Der er meget, der skal siges for konsistens. Et marketingprogram, som jeg har set folk bruge gang på gang, er at underpromise og overleverer. Det fungerer muligvis i nogle tilfælde, men A Small Orange er uenig. De leverer nøjagtigt det, de lover, uden at prøve at overselge dig over ting, du ikke har brug for. Desuden bruger de deres ressourcer bedre end nogle af deres konkurrenter. Hvis du betaler for en bestemt mængde ressourcer for på en server, er det nøjagtigt det, du får – uden at ofre kvaliteten, hvis du maksimerer det, du bruger.

Alle typer af hosting

En lille appelsin har en plan for næsten alle. De har standard delte, VPS og dedikerede hostingplaner, men de har også flere muligheder inden for hver plan. Desuden har de en speciel kategori for de forretningsejere, der prøver at starte et websted med e-handel. Forretningsplanerne inkluderer et gratis SSL-certifikat til enhver plan. Åh, ja – de har også forhandlerhosting.

Ubegrænset e-mail-adresser fra hvert domæne

E-mail-adresser skal være standard for mange hostingudbydere. Men det er de ikke. Faktisk har jeg set nogle hostingfirmaer, der overhovedet ikke tilbyder e-mail. Det er dejligt at se, at A Small Orange ikke kun leverer e-mail, men de tilbyder et ubegrænset antal e-mail-adresser til hvert domæne. Det betyder, at hvis du starter et e-handelswebsted, kan hver enkelt medarbejder have sin egen e-mail-adresse komplet med deres egne legitimationsoplysninger.

Fantastisk valg af webapplikationer

Det er her A Small Orange går ud over de normale kapaciteter og ansvar hos hostingfirmaer. Når du tilmelder dig En lille appelsin, kan du få WordPress installeret med et enkelt klik. Vil du have en kalender? Fremragende valg! Installer din kalender, indkøbskurvssoftware og mere med A Small Orange’s fantastiske udvalg af webapplikationer.

Fremragende støtte

Deres supportpersonale er kyndige og hurtige. Du har adgang til telefonisk og e-mail support 24/7. De har live chat det også, men det er ikke tilgængeligt i weekenderne. Selv deres weekendstøtte er dog hurtig. Plus, de går virkelig ud af deres måde at løse alle dine problemer.

Virksomhed dedikeret til at gå grønt

En lille appelsin matcher 150 procent af deres energiforbrug med certifikater til vedvarende energi. Desuden tillader de deres ansatte at kommunikere – de arbejder hjemmefra. Det betyder, at de ikke behøver at betale for en stor mængde kontorlokaler, plus at det holder flere biler væk. Medarbejdere, der telecommute, har en tendens til at have en højere moral og er gladere – og det vises i deres kundeservice.

Ulemper til ‘En lille orange’ vært

Lige da vi troede, at A Small Orange-hosting var perfekt, fandt vi et par ting, som vi troede, de kunne forbedre. Her er hvad vi fandt.

Diskplads og båndbredde begrænset til alle planer

De lægger en datahætte på alle deres planer. Når en hostingudbyder tilbyder ubegrænset båndbredde og diskplads, forventer de ikke, at deres kunder bruger en uanstændig mængde ressourcer. Ved at sætte disse grænser på mennesker er det imidlertid mere en mental barriere, der kan tilføje en stressfaktor, der får folk til at følge nøje med, hvor meget båndbredde og diskplads, der faktisk bruger.

Kan ikke oprette mobilwebsteder

A Small Orange tilbyder software til websidebygning. Hvad de ikke gør er at levere software, der kan hjælpe folk med at opbygge mobile versioner af deres websteder. Når flere og flere mennesker surfer på internettet ved hjælp af mobile enheder, ville du tro, at A Small Orange ville indse, at det ville være i deres bedste interesse at tilbyde en nem måde for folk at opbygge mobile websteder.

Bundlinie

En lille appelsin går ud over for at sikre sig, at de ikke kun har det, deres kunder har brug for, men hvad de ønsker. Fra en kundes perspektiv kan dette virkelig fungere i deres favør. Men når vi finder ud af, at vi ikke kan oprette mobilwebsteder, får det os faktisk lyst til at kigge andre steder.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map