En liten orange recensioner maj 2020 – Hosting Priser och planer

Hur bra är en liten orange värd?


A Small Orange Recensioner 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Flera delade planer att välja mellan
 2. Obegränsade e-postadresser från varje domän
 3. Utmärkt stöd
 4. Erbjud alla typer av värd

Nackdelar

 1. Diskutrymme och bandbredd begränsad till alla planer
 2. Kan inte skapa mobilwebbplatser

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

Vår officiella “En liten orange” värdrecension

A Small Orange är en liten, men ändå robust webbhotellleverantör med många fasta alternativ och funktioner. Deras gränssnitt är lätt att använda och deras webbhotell gör det ännu enklare att hitta det du letar efter. Det är riktigt trevligt att hitta ett värdföretag som inte försöker nickla och dime dig.

De bästa funktionerna i “En liten orange” värd

Som ett av få företag som har mer att göra än mot dem, packar A Small Orange exakt vad du förväntar dig av ett värdföretag – med ett par extra körsbär på toppen.

Flera delade planer att välja mellan

En liten orange gör ett fantastiskt jobb med att försöka se till att du får det du betalar för. Istället för att ha de små, medelstora och stora standardplanerna delade de ut sina erbjudanden för att försöka passa dina behov. Om du bara behöver en liten webbplats eftersom du bara vill vara värd för ett par bilder från förra årets semester för resten av din familj att se, behöver du inte betala så mycket för din värd som nästa kille som börjar en e-handelswebbplats.

Ärlig webbhotell

Det finns mycket att säga för konsekvens. En marknadsföringsplan som jag sett människor använder gång på gång är att underpromissera och överleverera. Det kan fungera i vissa fall, men A Small Orange håller inte med. De levererar exakt vad de lovar utan att försöka översätta dig för saker du inte behöver. Dessutom använder de sina resurser bättre än några av sina konkurrenter. Om du betalar för en bestämd mängd resurser för på en server, är det exakt vad du får – utan att offra kvaliteten om du maximerar det du använder.

Alla typer av värd

En liten apelsin har en plan för nästan alla. De har vanliga delade, VPS och dedikerade värdplaner, men de har också flera alternativ inom varje plan. Dessutom har de en specialkategori för företagare som försöker starta en e-handelswebbplats. Affärsplanerna innehåller ett gratis SSL-certifikat för varje plan. Åh, ja – de har också återförsäljarhosting.

Obegränsade e-postadresser från varje domän

E-postadresser bör vara standard för många webbhotellleverantörer. Men det är de inte. Jag har faktiskt sett några värdföretag som inte ens erbjuder e-post alls. Det är trevligt att se att A Small Orange inte bara tillhandahåller e-post utan de erbjuder ett obegränsat antal e-postadresser för varje domän. Det betyder att om du startar en e-handelswebbplats kan varje anställd ha sin egen e-postadress komplett med sina egna referenser.

Fantastiskt urval av webbapplikationer

Det är här A Small Orange går utöver värdföretagens normala kapacitet och ansvar. När du registrerar dig med A Small Orange kan du få WordPress installerat med ett enda klick. Vill du ha en kalender? Utmärkt val! Installera din kalender, kundvagnsprogramvara och mer med A Small Orange fantastiska urval av webbapplikationer.

Utmärkt stöd

Deras supportpersonal är kunnig och snabb. Du har tillgång till telefon- och e-poststöd dygnet runt. De har livechatt det också, men det är inte tillgängligt på helgerna. Men även deras helgestöd är snabbt. Dessutom går de verkligen ut ur deras sätt att lösa alla dina problem.

Företag dedikerat till Going Green

A Small Orange matchar 150 procent av sin energiförbrukning med certifikat för förnybar energi. Dessutom tillåter de sina anställda att telekommunikera – de arbetar hemifrån. Det betyder att de inte behöver betala för en stor mängd kontorsutrymme, plus att det håller fler bilar på väg. Anställda som telekommunikerar tenderar att ha högre moral och är gladare – och det visar i deras kundservice.

Ulemper till “En liten orange” värd

Just när vi trodde att A Small Orange-värd var perfekt så hittade vi några saker som vi trodde att de kunde förbättra sig. Det här är vad vi hittade.

Diskutrymme och bandbredd begränsad till alla planer

De lägger ett datahus på alla sina planer. När en webbhotell erbjuder obegränsad bandbredd och diskutrymme förväntar de sig inte att deras kunder ska använda en obscen mängd resurser. Men genom att sätta dessa gränser på människor är det mer en mental barriär som kan lägga till en stressfaktor, vilket får människor att hålla en noggrann uppmärksamhet på hur mycket bandbredd och diskutrymme som faktiskt använder.

Kan inte skapa mobilwebbplatser

A Small Orange erbjuder mjukvara för webbplatsbyggnad. Men vad de inte gör är att tillhandahålla någon mjukvara som kan hjälpa människor att bygga mobila versioner av sina webbplatser. När fler och fler surfar på Internet med mobila enheter skulle du tro att A Small Orange skulle inse att det skulle vara i deras bästa intresse att erbjuda ett enkelt sätt för människor att bygga mobila webbplatser.

Slutsats

En liten apelsin går utöver för att se till att de inte bara har vad deras kunder behöver, utan vad de vill ha. Ur kundens perspektiv kan detta verkligen fungera till deras fördel. Men när vi upptäcker att vi inte kan skapa mobilwebbplatser gör det faktiskt att vi vill leta någon annanstans.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map