FastDomain-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

FastDomain-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

FastDomain-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er FastDomain Hosting?

Ved første øyekast er det mange grunner til at folk endelig kan slå seg til FastDomain Hosting som deres valgte leverandør. Dette er den delen der vi får belyst noen områder på noen områder som vi følte at FastDomain Hosting kan komme til å komme til kort.


FastDomain-anmeldelser 1.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Stabil hosting for grunnleggende nettsteder
 2. God teknisk support
 3. Verdien for prisen er fantastisk

Ulemper

 1. De kan være for enkle
 2. Ingen rom for oppgradering
 3. For mye er ofret

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Vår offisielle gjennomgang av FastDomain Hosting

FastDomain har vært i virksomhet siden 2005. De er en del av Endurance International Group, en gruppe som har tilsyn og er morselskapet til flere webhotellleverandører.

De beste funksjonene ved FastDomain Hosting

Ved første øyekast er det mange grunner til at folk endelig kan slå seg til FastDomain Hosting som deres valgte leverandør.

De er utrolig enkle

Først og fremst er FastDomain bemerkelsesverdig grei. I stedet for å tilby folk over 30 forskjellige måter å være vertskap for nettstedet sitt, har FastDomain bare ett alternativ. Nå, på overflaten, kan det hende at ett alternativ ikke virker som nok til å tilfredsstille noen. Tross alt er hostingbehovene så forskjellige at det kan være nær umulig å finne en løsning som kan klassifiseres som en-størrelse-passer-alle. Det er imidlertid nettopp forutsetningen som gjør at FastDomain er så lokkende for flere mennesker.

Stabil hosting for grunnleggende nettsteder

Selv om det kan se ut som om de har et spesialisert og begrenset publikum, tar de mantraene i en størrelse-passer-alle til et helt nytt nivå. Hvis det du leter etter passer til det de tilbyr, kan det hende du har funnet deg en kamp laget i himmelen. De tilbyr langt flere funksjoner i sin ene vertsplan enn noen webmaster muligens kan håpe å bruke, så ikke bli overrasket om du faller inn i publikummet deres.

Anstendig teknisk support

Hele forutsetningen for FastDomain er å få folk opp og gå så raskt som mulig. Dette er grunnen til at de bare tilbyr en delt hostingplan. Med et slikt premiss er det å forvente at publikum ikke er en teknisk tenkende gruppe mennesker. Det betyr at menneskene de ansetter for teknisk support må være teknisk tenkende nok til å fylle ut hullene. Deres kundeservice åpner hele døgnet, året rundt. De tilbyr samme servicenivå gjennom live chat og telefonkanaler. For å avrunde støttetilbudet, er FastDomain også vert for et utmerket billettsystem for e-postsupport.

Verdien for prisen er fantastisk

Jeg nevnte tidligere at FastDomain kanskje søker kunder under en paraply i en størrelse som passer til alle. Dette kan se ut til å skille ut et spesialisert publikum, og ikke i stand til å imøtekomme noen teknisk tenkende mennesker som har et bestemt sett med behov. Du kan spørre om hvor sant det kan være å vurdere hva du får i den ene vertsplanen. FastDomain har skissert 67 fantastiske funksjoner og grunner som gjør at de skiller seg ut. Det ser ut til at de kan støtte alt under solen og deretter noen.

Ulemper ved FastDomain Hosting

Dette er den delen der vi får belyst noen områder på noen områder som vi følte at FastDomain Hosting kan komme til å komme til kort.

De kan være for enkle

Til tross for det store antallet funksjoner som rask hosting kan tilby, kan det bare være en stor avkjøring for flere å bare ha en størrelse på alle typer vertsplaner. De overlater absolutt ikke for mye til fantasien. Det som kan sies er dette. FastDomain tilbyr ikke VPS-hostingplaner, skyhostingsplaner eller dedikerte hostingplaner.

Denne funksjonen, eller denne mangelen på funksjoner, kan vende mange mennesker bort. Flere mennesker trenger VPS og dedikerte hostingplaner. Bare det faktum at FastDomain verken tilbyr VPS eller dedikerte hostingplaner, vil føre til at de samme menneskene vil henvende seg andre steder for deres vertsbehov.

Ingen rom for oppgradering

Mangelen på hostingplaner betyr også at det ikke er rom for oppgradering. Jeg uttalte dette en gang før, men det nevner igjen. FastDomain Hosting tilbyr ikke VPS-planer. FastDomain Hosting tilbyr ikke dedikerte hostingplaner. Endelig gir FastDomain Hosting ikke planer for skyvert.

Hvis alt du vil gjøre er å drive en enkel webside, kan FastDomain være perfekt for deg. Imidlertid, hvis du planlegger å drive et e-handelsnettsted, kan det hende at du blir bedre tjent med andre steder, siden FastDomain ikke tilbyr programmer som lar deg eller bedriften din skalere eller vokse.

For mye er ofret

FastDomain er mange ting. De gir mange funksjoner. De gir mange funksjoner for nær snavs billig. Det ser imidlertid ut til at de måtte ofre mange ting for å oppnå dette nivået. Mange klager over oppetiden. Flere andre klager over graden av kundeservice de mottar. Flere nettsteder ender opp med å ikke anbefale FastDomain som et resultat.

Bunnlinjen

Hvis alt du vil gjøre er å kjøre et grunnleggende nettsted, er FastDomain din billett. De er rimelige, funksjonsrike, og så lenge det grunnleggende nettstedet ikke har noen krav til e-handel, er du gylden. Imidlertid er det her folk får problemer med FastDomain. Folk velger vertsleverandører basert på en rekke kriterier – mange av disse er e-handelsfunksjoner. Disse funksjonene inkluderer handlekurver, skriptingsevner, SSL-sertifikater og mer. På toppen av alt dette, hvis du ikke kan skalere nettstedet ditt, så vet du – helt fra farten – at du vil flytte fra en hostingleverandør til en annen i fremtiden når du vokser.

Det du trenger å spørre deg selv er dette – faller du inn i deres spesialiserte publikum? Har du tenkt å aldri vokse? Hvis du gjør det, kan du være bedre tjent med å se andre steder.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector