FastDomain anmeldelser maj 2020 – Priser og planer for hosting

FastDomain anmeldelser maj 2020 – Priser og planer for hosting

FastDomain anmeldelser maj 2020 – Priser og planer for hosting

Hvor god er FastDomain Hosting?

Ved første øjekast er der mange grunde til, at folk endelig kan slå sig ned med FastDomain Hosting som deres valgte udbyder. Dette er den del, hvor vi kommer til at kaste lys over nogle områder, som vi følte, at FastDomain Hosting muligvis skulle komme til kort.


FastDomain anmeldelser 1.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Stabil hosting til basissider
 2. God teknisk support
 3. Værdien for prisen er fantastisk

Ulemper

 1. De kan være for enkle
 2. Ingen plads til opgradering
 3. For meget er blevet ofret

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Vores officielle anmeldelse af FastDomain-hosting

FastDomain har været i forretning siden 2005. De er en del af Endurance International Group, en gruppe, der fører tilsyn med og er moderselskab for flere udbydere af webhosting.

De bedste funktioner i FastDomain Hosting

Ved første øjekast er der mange grunde til, at folk endelig kan slå sig ned med FastDomain Hosting som deres valgte udbyder.

De er utroligt enkle

Først og fremmest er FastDomain bemærkelsesværdigt ligetil. I stedet for at tilbyde folk over 30 forskellige måder at være vært for deres websted har FastDomain kun en mulighed. Nu på overfladen kan en mulighed muligvis ikke virke nok til at tilfredsstille nogen. Når alt kommer til alt er hostingbehovene så forskellige, at det kan være tæt på umuligt at finde en løsning, der kan klassificeres som en-størrelse-passer-alle. Det er dog netop den forudsætning, der gør, at FastDomain er så lokkende for flere mennesker.

Stabil hosting til basissider

Selvom de ser ud til at have et specialiseret og begrænset publikum, tager de mantraet i én størrelse-passer til et helt nyt niveau. Hvis det, du leder efter, passer til det, de tilbyder, har du måske fundet dig selv en kamp lavet i himlen. De tilbyder langt flere funktioner i deres ene hostingplan, end enhver webmaster muligvis kan håbe at bruge, så du skal ikke blive overrasket, hvis du falder ind i deres publikum.

Anstændig teknisk support

Hele forudsætningen for FastDomain er at få folk op og gå så hurtigt som muligt. Dette er grunden til, at de kun tilbyder en delt hostingplan. Med en sådan forudsætning kan det forventes, at deres publikum ikke er en teknisk indstillet gruppe mennesker. Det betyder, at de mennesker, de ansætter til teknisk support, skal være teknisk nok til at udfylde hullerne. Deres kundeservice er åben døgnet rundt året rundt. De tilbyder samme serviceniveau gennem live chat og telefonkanaler. For at afslutte deres supporttilbud er FastDomain også vært for et fremragende e-mail support-billetsystem.

Værdien for prisen er fantastisk

Jeg nævnte tidligere, at FastDomain muligvis søger kunder under en paraply i én størrelse, der passer til alle. Dette ser ud til at udskille et specialiseret publikum, der ikke er i stand til at imødekomme nogle teknisk-minded mennesker, der har et bestemt sæt behov. Du stiller dig måske spørgsmålstegn ved, hvor sandt det måske overvejer, hvad du får i den ene hostingplan. FastDomain har skitseret 67 fantastiske funktioner og grunde, der får dem til at skille sig ud. Det ser ud til, at de muligvis kan støtte alt under solen og derefter nogle.

Ulemper ved FastDomain Hosting

Dette er den del, hvor vi kommer til at kaste lys over nogle områder, som vi følte, at FastDomain Hosting muligvis skulle komme til kort.

De kan være for enkle

På trods af det store antal funktioner, som hurtig hosting muligvis kan tilbyde, kan det kun være en stor afkørsel for flere mennesker at have en hosting-plan i én størrelse, der passer til alle. De overlader bestemt ikke for meget til fantasien. Hvad der kan siges, er dette. FastDomain tilbyder ikke VPS-hostingplaner, cloud-hostingplaner eller dedikerede hostingplaner.

Denne funktion eller denne mangel på funktioner kan vende mange mennesker væk. Flere mennesker har brug for VPS og dedikerede hostingplaner. Bare det faktum, at FastDomain hverken tilbyder VPS eller dedikerede hostingplaner, får de samme mennesker til at henvende sig andetsteds for deres hostingbehov.

Ingen plads til opgradering

Manglen på hostingplaner betyder også, at der ikke er plads til opgradering. Jeg sagde dette en gang før, men det nævnes igen. FastDomain Hosting tilbyder ikke VPS-planer. FastDomain Hosting leverer ikke dedikerede hostingplaner. Endelig leverer FastDomain Hosting ikke planer for hosting af skyer.

Hvis alt hvad du vil gøre er at køre et enkelt websted, er FastDomain muligvis perfekt til dig. Men hvis du planlægger at køre et e-handelswebsted, kan du blive bedre tjent med andre steder, da FastDomain ikke tilbyder programmer, der giver dig eller din virksomhed mulighed for at skalere eller vokse.

For meget er blevet ofret

FastDomain er en masse ting. De leverer en masse funktioner. De giver mange funktioner til billigt snavs. Det ser imidlertid ud til, at de var nødt til at ofre en masse ting for at nå dette niveau. Mange mennesker klager over deres oppetid. Flere andre klager over graden af ​​kundeservice, de modtager. Flere websteder ender med at ikke anbefale FastDomain som et resultat.

Bundlinie

Hvis alt hvad du vil gøre er at køre et grundlæggende websted, er FastDomain din billet. De er overkommelige, funktionsrige, og så længe dit grundlæggende websted ikke har nogen krav til e-handel, er du gylden. Men det er her, folk løber ind i problemer med FastDomain. Folk vælger hostingudbydere baseret på en række kriterier – hvoraf mange er e-handelsfunktioner. Disse funktioner inkluderer indkøbsvogne, scripting-evner, SSL-certifikater og mere. Oven på alt det, hvis du ikke kan skalere dit websted, så ved du – lige fra farten – at du vil flytte fra en hostingudbyder til en anden i fremtiden, når du vokser.

Det, du har brug for at spørge dig selv, er dette – falder du ind i deres specialiserede publikum? Har du planer om aldrig at vokse? Hvis du gør det, kan du være bedre tjent med at se andre steder.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector