FastDomain Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är FastDomain Hosting?

Vid första anblicken finns det många skäl för människor att äntligen nöja sig med FastDomain Hosting som deras valbara webbhotell. Det här är den del där vi får kasta lite ljus på vissa områden som vi kände att FastDomain Hosting kanske kommer till kort.


FastDomain recensioner 1.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Stabil värd för grundläggande webbplatser
 2. Bra teknisk support
 3. Priset är fantastiskt

Nackdelar

 1. De kan vara för enkla
 2. Inget utrymme för uppgradering
 3. För mycket har offrats

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Vår officiella FastDomain Hosting Review

FastDomain har varit verksamt sedan 2005. De ingår i Endurance International Group, en grupp som övervakar och är moderbolaget till flera webbhotellleverantörer.

De bästa funktionerna hos FastDomain Hosting

Vid första anblicken finns det många skäl för människor att äntligen nöja sig med FastDomain Hosting som deras valbara webbhotell.

De är otroligt enkla

Först och främst är FastDomain anmärkningsvärt enkel. Istället för att erbjuda människor 30+ olika sätt att vara värd för sin webbplats har FastDomain bara ett alternativ. Nu på ytan kanske ett alternativ inte verkar vara tillräckligt för att tillfredsställa någon. Trots allt är värdbehovet så varierat att det kan vara nära omöjligt att hitta en lösning som kan klassificeras som en-storlek-passar alla. Men det är just det förutsättningen som gör att FastDomain är så lockande för flera människor.

Stabil värd för grundläggande webbplatser

Även om de verkar ha en specialiserad och begränsad publik, tar de mantraen i en storlek-passar alla till en helt ny nivå. Om det du letar efter passar det de erbjuder kan du ha hittat dig själv som en match i himlen. De erbjuder mycket fler funktioner i sin ena värdplan än någon webbansvarig kan hoppas att använda, så var inte förvånad om du faller in i deras publik.

Anständig teknisk support

Hela förutsättningen för FastDomain är att få folk upp och gå så snabbt som möjligt. Det är därför de bara erbjuder en delad värdplan. Med ett sådant premiss kan man förvänta sig att deras publik inte är en tekniskt sinnad grupp människor. Det innebär att de människor de anställer för teknisk support måste vara tekniskt sinnade för att fylla i luckorna. Deras kundtjänst öppnar dygnet runt året runt. De erbjuder samma servicegrad genom livechatt och telefonkanaler. För att avsluta sitt supporterbjudande är FastDomain också värd för ett utmärkt e-postsupportbiljettsystem.

Priset är fantastiskt

Jag nämnde tidigare att FastDomain kanske söker kunder under ett en-storlek-passar alla paraply. Detta kan tyckas utesluta en specialiserad publik som inte kan tillgodose vissa tekniskt sinnade människor som har en viss uppsättning behov. Du kanske ifrågasätter hur sant det kan tänka på vad du får i den ena värdplanen. FastDomain har beskrivit 67 fantastiska funktioner och skäl som gör att de sticker ut. Det verkar som om de kan stödja allt under solen och sedan några.

Ulemper vid FastDomain Hosting

Det här är den del där vi får kasta lite ljus på vissa områden som vi kände att FastDomain Hosting kanske kommer till kort.

De kan vara för enkla

Trots det stora antalet funktioner som snabb värd kan erbjuda, kan det bara vara en stor avstängning för flera människor att ha en storlek för alla typer av webbhotell. De lämnar verkligen inte för mycket till fantasin. Det som kan sägas är detta. FastDomain erbjuder inte VPS-värdplaner, molnhotellplaner eller dedikerade värdplaner.

Den här funktionen, eller denna brist på funktioner, kan försvaga många människor. Flera människor behöver VPS och dedikerade värdplaner. Helt enkelt det faktum att FastDomain inte erbjuder varken VPS eller dedikerade värdplaner kommer att göra att samma människor vänder sig någon annanstans för sina värdbehov.

Inget utrymme för uppgradering

Bristen på värdplaner innebär också att det inte finns utrymme för uppgradering. Jag har sagt det en gång tidigare, men det kommer att nämnas igen. FastDomain Hosting erbjuder inte VPS-planer. FastDomain Hosting tillhandahåller inte dedikerade värdplaner. Slutligen tillhandahåller FastDomain Hosting inte planer för molnhosting.

Om allt du vill göra är att köra en enkel webbplats kan FastDomain vara perfekt för dig. Men om du planerar att driva en e-handelswebbplats, kan du få bättre service någon annanstans, eftersom FastDomain inte erbjuder program som gör att du eller ditt företag kan skala eller växa.

För mycket har offrats

FastDomain är många saker. De ger många funktioner. De erbjuder många funktioner för billigt smuts. Det verkar dock som om de var tvungna att offra en hel del saker för att uppnå denna nivå. Många klagar över deras drifttid. Flera andra klagar över graden av kundservice de får. Flera webbplatser slutar inte rekommendera FastDomain som ett resultat.

Slutsats

Om allt du vill göra är att köra en grundläggande webbplats är FastDomain din biljett. De är prisvärda, funktionsrika och så länge din grundläggande webbplats inte har några krav på e-handel är du gyllene. Men det är här som människor stöter på problem med FastDomain. Människor väljer värdleverantörer baserat på olika kriterier – av vilka många är e-handelsfunktioner. Dessa funktioner inkluderar kundvagnar, skriptsegenskaper, SSL-certifikat och mer. Utöver allt detta, om du inte kan skala din webbplats, vet du – direkt från start – att du kommer att flytta från en webbhotell till en annan i framtiden när du växer.

Det du behöver fråga dig själv är detta – faller du in i deras specialiserade publik? Tänker du aldrig växa? Om du gör det kan du bli bättre tjänad att titta någon annanstans.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map