FatCow-anmeldelser: Er FatCow Hosting virkelig så god til begyndere?

FatCow-anmeldelser: Er FatCow Hosting virkelig så god til begyndere?

FatCow-anmeldelser: Er FatCow Hosting virkelig så god til begyndere?

Hvad er FatCow Hosting?

FatCow er en webhostingudbyder, der blev grundlagt i 1998 i Burlington, Massachusetts. Virksomheden tilbyder en enkelt delt hostingplan, der markedsføres på entry-level webmastere, såsom ejere af små virksomheder. FatCow blev overtaget af Endurance International Group i 2007.


Hvor god er FatCow-hosting?

FatCow markedsfører de begyndende webstedsejere og gør en meget tiltalende sag for deres forretning. De tilbyder kun en inkluderende plan, de fjerner meget af stresset ved at vælge de funktioner, der passer til dig. Og med en meget overkommelig introduktionshastighed ser FatCow ud til at være en af ​​de bedste priser for begyndende webhosting på markedet. Men selv om FatCow på nogle måder tilbyder forfriskende enkelhed og gennemsigtighed, er deres planer fyldt med vildledende og overflødige udsalg, dårlig hastighed og oppetid og høje fornyelsesrater.

Se det officielle websted FatCow anmeldelser 2.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Miljøvenlig Webhosting-løsning
 2. Ubegrænsede domæner
 3. Super tilgængelig for webmasters på indgangsniveau
 4. Gratis annonceringsressourcer

Ulemper

 1. Ingen VPS eller dedikerede servere
 2. vDeck I stedet for cPanel
 3. Begrænsede SSL-certifikater
 4. Vildledende Upsells
 5. Under gennemsnitlig oppetid og dårlig hastighed

Resume Med dets humoristiske navn, lave introduktionspriser og begyndervenligt format kan FatCow virke som det naturlige valg for en første gang webmaster. En nærmere undersøgelse af deres service og ydeevne antyder imidlertid andet. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse af FatCow Hosting

Der er flere ting, som vi med glæde vil rose FatCow-hosting. Navnligt tilbyder de en ren og enkel kortvarig webhosting-løsning, der ikke er mindst afskrækkende for de uindviede. Det er dog vores opfattelse, at FatCow er et dårligt valg for enhver, der ønsker at være vært for et websted ud over perioden med deres introduktionstilbud. Den under gennemsnitlige hastighed og oppetid, forvirrende udsalg og middelmådig kundeservice kan tilgives for $ 4 / måned. Men når disse satser stiger til næsten $ 13 / måned efter fornyelse, er disse problemer meget mere fordømmende.

De bedste funktioner i FatCow Hosting

Hvor FatCow udmærker sig er let at få adgang til. Fra deres finurlige navn og maskot til den enkelt delte hostingplan, de tilbyder, formår de at berolige meget af det tekniske angst, som en begyndende webmaster kan føle, når de vælger en webhost og en hostingplan. Derudover bestrider det ikke, at deres indledende priser er en fabelagtig aftale. Dette er, hvad de gør rigtigt, og hvorfor de kan være værd at overveje:

En enkelt (mest) All-inclusive Shared Hosting Plan

En plan i en størrelse, der passer til alle nybegynderne, er åbenbart ikke en god pasform for nogen, der bygger eller vedligeholder websteder til levevis. Men FatCows målgruppe er den uindviede, og de gør et godt stykke arbejde med at forenkle deres produkt til at være fordøjeligt for begyndere. De tilbyder kun en delt hostingplan, der inkluderer ubegrænsede domæner, ubegrænset e-mail-adresser, ubegrænset diskspace, rigelig båndbredde, træk-og-drop-bygningsværktøjer, digital reklamekreditter og et gratis domænenavn for det første år. Processen med at indsnævre præcist, hvad man har brug for fra en webhosting-udbyder, kan være frygtelig skræmmende og stressende for en webmaster på indgangsniveau. Vi værdsætter, at FatCow har masser af gennemsigtighed og enkelhed fra start.

Lås en god introduktionspris i op til tre år

For dem, der tilmelder sig FatCow for første gang, er deres indledende sats kun $ 49 / år, eller omkring $ 4 / måned. I betragtning af, at deres pakke er ret konkurrencedygtig med et gratis domænenavn (for det første år) og masser af lagerplads til e-mail- og webfiler, er dette en ret enorm værdi. Hvad mere er, hvis du er villig til at betale på forhånd, kan du låse denne meget lave pris op til tre år.

Gratis annonceringsressourcer

Som med hovedparten af ​​EIG-ejede webhost kommer det at komme ombord med FatCow med fordel af masser af digitale reklamekreditter. Dette inkluderer $ 100 i både Bing- og AdWords-kreditter samt en gratis fortegnelse på YellowPage.com. Sikker på, YellowPage.com er ret forældet og effektiviteten af ​​online mapper er tvivlsom, men gratis er gratis.

Drives af vindenergi

Hvis du overhovedet er følsom over for virksomheders følsomhed, kan det faktum, at FatCow ejes af EIG, være en smule af en tænde for dig. Det er forståeligt, men FatCow har nogle forløsende og meget un-corporate kvaliteter. Nemlig at de har en grøn tætning, der verificerer dem som 100% drevet af vindenergi. De opnår dette ved at modregne strømforbruget i alle deres datacentre, servere og kontorer med en investering på 200% i certifikater til vedvarende energi.

Ulemper ved FatCow Hosting

På trods af deres begyndervenlige struktur og markedsføring er der en håndfuld røde flag forbundet med FatCow, som du bør overveje, før du tilmelder dig dem. Selvom vi fastholder, at deres tjenester er en god værdi for den indledende prisfastsættelse, er der flere grunde til, at FatCow ikke passer godt til en langsigtet webhosteløsning.

Fornyelsespriser Spike 310%

FatCows introduktionspriser er meget, og du kan låse den i op til tre år, hvis du betaler på forhånd. Vær dog forberedt på noget alvorligt klistermærkesjokk, når denne periode er forbi. FatCows årlige prisstigninger stiger fra $ 49 / år til $ 155 / år, og springer fra budget-hostingfirma til en af ​​de dyrere muligheder på markedet i en enkelt drejning af en kalenderside. Nu betaler vi glade for premium-priser for premium-tjenester. Som resten af ​​vores gennemgang viser dig, falder FatCow imidlertid betydeligt under at kvalificere sig som præmie.

Meget langsomme sideindlæsningstider

Som deres navn muligvis antyder, er FatCow-hosting ikke hurtig. Faktisk har sidebelastningstider konsekvent scoret langt under branchegennemsnittet hver eneste måned i de sidste par år. Hvor gennemsnittet i industrien for sidetid er omkring 700ms, gennemsnitligt ligger FatCow på over 1200ms. Det er alvorligt langsomt og kan være en enorm skade for dit websted. Ikke kun kan det skade din placering af søgemaskiner, men kan også dramatisk øge din besøgende bounce rate. Med sådanne laggende servere er det usandsynligt, at du nogensinde vil være i stand til at drage fordel af den rigelige båndbredde, de lover dig ved tilmelding..

Under gennemsnitlig oppetid

I det store og hele har EIG-ejede webhosts ikke den bedste track record med oppetid gennemsnit. iPage er et perfekt eksempel på dette, mens Web.com muligvis er undtagelsen. Mens FatCow ikke har det dårligste oppetidsgennemsnit, vi nogensinde er stødt på, er det under gennemsnittet, og det er noget, der bør berøre enhver potentiel kunde hos dem. FatCow knirker bare med 99,9% oppetid, halvdelen af ​​tiden falder ikke under dette mærke. For at sætte tingene i perspektiv tilbyder de fleste webhostingfirmaer en driftstidsgaranti på 99,9%, hvilket betyder, at de vil udstede delvis tilbagebetaling for enhver nedetid ud over det, der er afsat 15 timer om året for nedetid. FatCow tilbyder ingen sådan garanti, og deres track record er heller ikke frygtelig betryggende.

Ingen VPS eller dedikerede servere

FatCow tilbyder kun en type hosting: delt hosting. Selvfølgelig, dette tager meget af analyse-lammelse ud af den oprindelige beslutningstagning, men det kan også være til skade for eksisterende kunder, der oplever meget vækst. Ved ikke at tilbyde dedikerede servere eller VPS-linier fremmedgør de hele målgrupper, der kræver eller kan vokse til at kræve disse tjenester. Dette betyder, at hvis du er i regering, sundhedsvæsen eller på anden måde opbevarer følsomme oplysninger, er FatCow ikke en god mulighed for dig.

ingen cPanel

FatCow bruger et brugerdefineret kontrolpanel i stedet for cPanel. Selvom dette ikke nødvendigvis er en ulempe, er det en afvigelse fra industristandarden. Dette er noget at overveje, hvis du er vant til at cPanel, eller hvis du planlægger at drage fordel af det faktum, at hjælpe ressourcer relateret til cPanel bugter ud på nettet. Dette kan også være noget at overveje, hvis du planlægger at forlade FatCow i fremtiden; nogle webhosts overfører kun over dit websted fra et webhostingfirma, der også bruger cPanel. Et lille orange er et eksempel.

Dårlig omdømme fra kundesupport

Kundesupport kan være svært at bedømme, men der er nogle nøgleindikatorer for, hvor alvorligt en virksomhed prioriterer deres kundeserviceafdeling. For det første er det normalt et godt tegn, hvis et firma har investeret i at opbygge et robust bibliotek med selvhjælpsressourcer og guider til fejlfinding. Mens FatCow har gjort dette i en udstrækning, er de ikke i nærheden af ​​niveauet for GoDaddy eller HostGator. FatCows brugervejledninger fokuserer primært på opsætning af dit websted, ikke mere avancerede emner eller problemer med at skyde problemer.

Til de problemer, der ikke kan løses gennem DIY-ressourcerne (hvoraf der er utallige muligheder), tilbyder FatCow også telefon, e-mail-billet og live chat support. Selvom denne række valgmuligheder er prisværdig, er omdrejningstiden for alle tre kanaler mindre end hurtig. Forvent at vente omkring 15 minutter på vent eller i køen med chat support og over et døgn med et svar via e-mail. For at gøre tingene værre, ser det ud til, at kundesupportrepræsentanter primært er uddannet som sælgere snarere end som supportpersonale. Her er nogle af de forhandlere, du kan se frem til at falde, hvis du vælger at tilmelde dig FatCow:

Vildledende og overflødige salg

Mens vi lykønsker FatCow for at have gjort det oprindelige første blik på deres tjenester meget gennemsigtigt, er det en anden historie come check out time. Vær forberedt på at blive bombarderet med små tilføjelser formuleret i frygteligt forvirrende sprog. Vær forsigtig med ikke at betale for deres “WordPress-hosting”, som er en frygtelig kryptisk måde at sige, at du kan betale dem for at forhåndsinstallere nogle middelmådige plugins, som du ellers kunne finde gratis. Pas også på, før du køber Google Apps (tip: Google tilbyder disse gratis) eller automatiske daglige sikkerhedskopier (tip: dette er allerede inkluderet i din pakke). For dem, der ved, er dette en enorm slukning. At tilbyde disse tilføjelser som “tjenester” er egentlig bare bytte for begyndere, der ikke ved noget bedre.

Bundlinie:

FatCow kan være en stor mulighed på kort sigt for nogen, der ønsker at teste en masse ting på tværs af forskellige domæner, men kendsgerningen er, at deres tjenester ikke er meget pålidelige. Langsom sideindlæsningstider og middelmådig oppetid kan muligvis tolereres for den lave introduktionspris, men disse problemer bliver alvorligt fordæmpede med deres fornyelsesgrad. Vi anbefaler dem, hvis du har meget specifikke kortvarige behov med et budget, der matcher, men ikke som en langsigtet hostingløsning.

Se flere funktioner

FatCow Hosting Spørgsmål og svar

FatCow Hosting: Hvad du har brug for at vide

FatCow Hosting har et navn, der er humoristisk, et websted fyldt med finurligt – og en lang track record af tilfredse kunder. Blandt disse tusinder af webhostingfirmaer er dog nogle få ting, der får virksomheden til at skille sig ud fra de andre. Vi kiggede på virksomhedens værdier og produkter og fandt, at FatCow Hosting, bortset fra navn og logo, har solide planer, der har gjort disse kunder glade.

Hvordan startede FatCow Hosting?

Virksomheden er et af de ældste hostingfirmaer derude, med grundlægger Jackie Fewell start i 1997 og lancerede i 1998. Efter kun nogle få korte år oplevede virksomheden en enorm vækst, øgede indtægterne med cirka 25 procent hvert år og udvidede overskuddet margin fra 4 til 11 procent.

Denne vækst kombineret med loyaliteten fra kundegrundlaget og det konstant solide produktudbud fandt opmærksomheden hos Endurance International Group, et voksende moderselskab med mere end 75 forskellige hostingfirmaer. Fewell, der var ved roret for FatCow i mere end syv år, blev ved som vicepræsident for markedsføring, da EIG købte FatCow i 2004. Efter at hun trådte tilbage, tjente hun som rådgiver, før hun flyttede til en anden branche.

Som mange andre virksomheder, der er købt af EIG, havde FatCow fremragende kundeanmeldelser, der mistede noget af deres spænding efter overtagelsen. De fortsætter med at oplyse, at de er dedikerede til at give en reel forretningsværdi til deres kunder ved at give dem fremragende kundeservice og imødekomme deres behov ved hjælp af en en-plan, en-pris-filosofi, som selv de nye til hosting kan begynde at bruge med det samme.

Hvad adskiller FatCow?

FatCow Hosting styres af dets HeiferCratic Oath, som de siger er dedikeret til at “støtte og skabe kreativitet.” Eeden siger, at de ønsker at genkende og pleje deres kunders lidenskaber gennem deres valgte medier ved at tilbyde døgnet rundt support, der vil hjælpe kunderne med at løse enhver situation med en positiv holdning. De ønsker at give deres kunder en behagelig og nem online oplevelse.

Til dette formål har FatCow placeret sig i en ren, let at forstå og navigations tilmeldingsproces, omfattende support og pleje og integration med en række forskellige tjenesteudbydere. Desværre har mange kunder, der værdsatte dette i starten, fundet, at FatCow siden overtagelsen falder ind under normen for ikke at imødekomme de offentliggjorte og fremmede forventninger.

Hvilken slags delte hostingplaner tilbyder FatCow?

FatCows oprindelige plan, unikt navngivet Den originale FatCow-plan, koster brugerne kun $ 49 for deres første år. Kunder får ubegrænset domæner, diskplads og båndbredde – begrænset til “oodles”, hvilket betyder, at så længe du overholder deres servicevilkår og ikke overskrider den normale brug til at betjene et sted i din størrelse, skal du være ok og ikke står over for nogen alvorlige sanktioner.

Derudover giver FatCow andre ubegrænsede ressourcer, såsom FTP-brugere og underbrugere og POP-e-mail-postkasser. Du får også et gratis domænenavn såvel som værktøjerne får det til at køre, som webstedsbygger med et gratis abonnement på Script Barn, SSL-sikkerhed, indkøbskurvintegrationer og 1 GB lagerplads på JustCloud.

Efter det første år har planen forskellige muligheder for fornyelse, fra $ 14,95 pr. Måned for en en, tre eller 12 måneders løbetid, $ 13,95 per måned for en 24-måneders periode eller $ 12,95 per måned for en 36-måneders periode.

Tilbyder FatCow dedikerede serverservices?

FatCow Hosting har en glidende skala, der kan imødekomme dedikerede serverbehov på tre forskellige niveauer. Alle planer leveres med cPanel, som er branchestandarden og er en fantastisk funktion, et gratis domænenavn og CentOS 6.4 til deres operativsystem.

Dedikeret hosting leveres også 24/7 support fra deres eksperter, hvilket betyder, at når dit websted vokser, får du høje niveauer af sikkerhed og ydeevne med en hurtig responstid for dine besøgende. Kunder, der vælger dedikerede servere, har fuld kontrol over deres private servere. De kan oprette ubegrænsede domæner og subdomæner, POP3-konti, MySQL-databaser og FTP-konti, komme med 13 forskellige forinstallerede scripts og inkluderer fejl- og henvisningslogfiler, rå logadgang og AWstats.

 • Startup-planen indeholder 2 kerner på en Intel XEON E3-1220LV2 3,5 GHZ-server med 4 GB RAM, 500 GB lagerplads, 5 TB båndbredde og tre IP-adresser til en startkampagnesats på $ 119,99 / måned, som fornyes med $ 149,99 / måned.
 • Den professionelle plan indeholder 4 kerner på Intel Xeon E3-1265LV2 3,2 GHz-server med 8 GB RAM, 1000 GB lagerplads, 10 TB båndbredde og fire IP-adresser. Planen har en indledende rabat på $ 151,99 / måned og fornyes til $ 189,99 / måned.
 • Enterprise-planen indeholder 4 kerner med 16 GB RAM på en Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHZ-server med 1000 GB lagerplads, 15 TB båndbredde og fem IP-adresser til $ 191,99 / måned (fornyes til $ 239,99 / måned).
Hvad hvis jeg vil have noget mellem delt og dedikeret hosting hos FatCow Hosting?

VPS-hosting eller virtuelle private servere er semi-private servere, der har færre kunder end en delt server, og giver dig et kontrolniveau, der er tættere på dedikeret hosting med en pris, der er lavere end en ægte dedikeret plan. Du får ekspertstøtte 24/7, og det er en fantastisk måde at rumme voksende steder med fleksible ressourcer.

FatCow Hosting VPS-planer inkluderer cPanel sammen med valgfri root-adgang eller en fuldt styret plan. Planer får også en gratis domæneregistrering sammen med script- og logplaner inkluderet i dedikerede hostingplaner. Disse planer inkluderer også ubegrænsede domæner og underdomæner, POP3-konti, MySQL-databaser og FTP-konti.

Der er tre forskellige planmuligheder, som alle inkluderer CentOS 6.4.

 • Den grundlæggende plan starter på $ 19,99 / måned for den første periode og fornyes ved $ 24,99 / måned. Planen inkluderer 1 kerne CP og 1 GB RAM, med 40 GB lagerplads, 1 TB båndbredde og en IP-adresse.
 • Forretningsplanen, der starter ved $ 47,99 / måned for den første periode og fornyes til $ 59,99 / måned, inkluderer 2 core CPU, 4 GB RAM, 90 GB lagerplads, 3 TB båndbredde og to IP-adresser.
 • Den optimale plan inkluderer 4-core CPU, 8 GB RAM, 120 GB lagerplads, 4 TB båndbredde og to IP-adresser til $ 79,99 / måned på første sigt og $ 99,99 / måned efter fornyelse.
Har FatCow Hosting nogen specielle planer for WordPress?

De tilbyder to delte WordPress-fokuserede planer, som begge har et tilpasset kontrolpanel, forudinstallerede temaer og plugins som W3 Total Cache og Jetpack. Et partnerskab med SiteLock øger din sikkerhed og beskyttelse ved at eliminere malware, mens du sover, og de optimerer din server ved at begrænse antallet af kunder, hvilket giver dig tophastigheder og ensartede oppetider.

 • WP Starter, den grundlæggende plan, inkluderer en gratis domæneregistrering sammen med ubegrænset diskplads og båndbredde for $ 3,75 pr. Måned for den første tjenesteperiode.
 • WP Essential, der koster $ 6,95 pr. Måned for den første periode, inkluderer en større mulighed for temaer og plugins, deluxe-sikkerhedspakken, 24/7 ekspertstøtte og SSD-baserede servere, der øger din hastighed. Denne plan inkluderer også en gratis domæneregistrering.
Hvad er FatCow Hosting’s oppetid, og er det garanteret?

Mens FatCow Hosting ikke tilbyder nogen garantier for sin oppetid nu, tilbød de tidligere en 99,9 procent oppetidsgaranti, hvilket betød, at dit websted ville være nede i mindre end 45 minutter hver måned. Kunder i dag har set en gennemsnitlig oppetid på 12 måneder på 99,89 procent, hvilket er et gennemsnit på ca. 47 og et halvt minutters driftstid hver måned. Der har dog været nogle måneder, hvor kunderne havde en oppetid på 99,99 procent – hvilket gav dem en fremragende oppetid, hvilket betyder, at der var mindre end fem minutter nedetid hver måned.

Gennemsnittet er ikke dårligt og er tæt på det, andre også tilbyder, og hvis du rammer en måned med en god oppetid, har du en større fordel. Desværre garanterer imidlertid mange af disse andre virksomheder deres oppetid, hvilket ofte betyder, at du får kredit for enhver nedetid, og det er ikke en mulighed med FatCow Hosting.

Er der nogen garantier med FatCow Hosting?

På den lyse side tilbyder FatCow Hosting en 30-dages pengene-tilbage-garanti for kunder, der ikke er tilfredse med deres hosting-plan. Deres garanti ligner de fleste andre, og bemærker, at du får refusion for de tjenester, der leveres af FatCow Hosting; tredjepartsgebyrer, inklusive $ 15-domænenavnsregistrering. Dette betyder dog, at hvis du beslutter at skifte firma, kan du tage dit domænenavn med dig.

Husk, at i modsætning til andre virksomheder stiller FatCow Hosting kun denne garanti til rådighed for kunder, der betalte med kreditkort, da de registrerede sig.

Hvordan kan jeg komme i gang?

FatCow har en relativt let tilmeldingsproces uden en masse ekstra skub for at tilføje dit salg. Hvad vi kan lide ved FatCow Hosting er, at da de har inkluderet cPanel på de fleste af deres planer, kan de tilbyde gratis overførsel til næsten alle websteder. Dette betyder, at når du først har besluttet at skifte til FatCow, flytter deres teknik dit websted til deres servere og vil sikre, at alt var lige som du har designet det til, før det går live.

Tilbyder FatCow Hosting grønne løsninger?

Virksomheden ønsker at holde deres – og alle andres – græsarealer grønne ved at bruge miljøvenlige indstillinger. Deres kontorer og datacentre er fuldstændigt drevet af vindenergi, hvilket modregner energiforbruget med 200 procent; for hver KWH elektricitet, som FatCow bruger, køber virksomheden dobbelt så mange vedvarende energiecertifikater til produktion af vinddrevet energi. Som et resultat har de været i stand til at holde 999 tons kuldioxid fra atmosfæren hvert år.

Hvor er deres servere vært?

FatCows datacentre er i Boston, hvor de har flere petabytes opbevaring fordelt på tusinder af opbevaring. Tilsammen udgør disse centre mere end 2.400 kvadratmeter opbevaring. Gennem deres samlede servere er den første maskine, der er tilgængelig for delte planer, den, der tjener kunderne, der søger at få adgang til en kundes websted, hvilket, siger de, giver en hurtigere indlæsningstid og mindre nedetid.

Tilbyder FatCow nogen form for sikkerhedskopiering?

Virksomheden har netværksbundet lagerplads, der giver enhver maskine adgang til data. Gennem det klyngede netværk tilpasses hver maskine til en identisk maskine, der vil tage ansvar, hvis der er et nedbrud eller et problem med den primære enhed. Der foretages sikkerhedskopier til et andet serversæt med en spejlkopi af dataene.

Virksomhedens servicevilkår angiver dog klart, at kunder er ansvarlige for at tage backup af deres websteder, indhold og e-mails til en lokal computer sammen med en yderligere kopi. FatCow har nogle midlertidige sikkerhedskopieringer til VPS-kunder, men vedligeholder dem kun i kort tid, hvis der er en fejl i hardwaren; Virksomheden garanterer ikke disse sikkerhedskopier.

Hvordan er FatCows kundeservice?

Virksomheden modtog tidligere rave-anmeldelser for deres service, men i de sidste par år har kunden klaget over lange linjer for kundesupport, inkonsekvens for dem med planer, der inkluderer ekspertstøtte, uløste problemer og lidt empati for kunder, der oplever disse situationer.

De tilbyder mere end en måde at nå dem på, fra e-mail eller formularer, til telefon og live chat, og bemærke, at deres supportteam er tilgængeligt døgnet rundt for at hjælpe. Derudover har de en omfattende vidensbase og brugervejledninger til ofte stillede spørgsmål.

Anbefaler vi FatCow?

Sammenlignet med andre værter har FatCow en grundig plan, der er meget omkostningseffektiv i det første år. Deres dedikerede og VPS-planer ville sandsynligvis være bedst for dem, der har en vis erfaring, men de delte og WordPress-planer tilbyder en omfattende liste over funktioner og fordele, der hjælper med at forbedre dit websted og give dig det websted, din virksomhed har brug for at vokse.

Mere på FatCow.com

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector