FatCow-anmeldelser: Er FatCow Hosting virkelig så bra for nybegynnere?

FatCow-anmeldelser: Er FatCow Hosting virkelig så bra for nybegynnere?

FatCow-anmeldelser: Er FatCow Hosting virkelig så bra for nybegynnere?

Hva er FatCow Hosting?

FatCow er en webhotellleverandør som ble grunnlagt i 1998 i Burlington, Massachusetts. Selskapet tilbyr en enkelt delt hostingplan som markedsføres hos nettledere på inngangsnivå, for eksempel eiere av små bedrifter. FatCow ble kjøpt opp av Endurance International Group i 2007.


Hvor bra er FatCow Hosting?

FatCow markedsfører de første eierne av nettstedet, og gjør en veldig tiltalende sak for deres virksomhet. De tilbyr bare en inkluderende plan og tar bort mye av stresset med å velge de funksjonene som passer for deg. Og med en veldig rimelig introduksjonsrate, ser FatCow ut til å være en av de beste prisene for nybegynnere webhotell på markedet. Men mens FatCow på noen måter tilbyr forfriskende enkelhet og gjennomsiktighet, er planene spekket med villedende og overflødige utsalg, dårlig hastighet og oppetid og høye fornyelsesgrader.

Se offisiell side FatCow anmeldelser 2.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Miljøvennlig løsning for webhotell
 2. Ubegrensede domener
 3. Supertilgjengelig for webmastere på inngangsnivå
 4. Gratis annonseringsressurser

Ulemper

 1. Ingen VPS eller dedikerte servere
 2. vDeck I stedet for cPanel
 3. Begrensede SSL-sertifikater
 4. Misvisende Upsells
 5. Under gjennomsnittlig oppetid og dårlig hastighet

Sammendrag Med sitt humoristiske navn, lave introduksjonspriser og nybegynnervennlig format, kan FatCow virke som det naturlige valget for en førstegangs nettredaktør. Nærmere undersøkelse av deres service og ytelse antyder imidlertid noe annet. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Vår offisielle FatCow Hosting-anmeldelse

Det er flere ting vi med glede vil rose FatCow-hosting. Nemlig at de tilbyr en ren og enkel kortsiktig webhosting-løsning som ikke er minst avskrekkende for de uinnvidde. Det er imidlertid vår oppfatning at FatCow er et dårlig valg for alle som ønsker å være vertskap for et nettsted utover perioden med deres introduksjonstilbud. Under gjennomsnittet hastighet og oppetid, forvirrende salg og middelmådig kundeservice kan tilgis for $ 4 / måned. Men når disse prisene øker til nesten $ 13 / måned etter fornyelse, er disse problemene mye mer fordømmende.

De beste funksjonene i FatCow Hosting

Hvor FatCow utmerker seg er lett tilgjengelig. Fra sitt lunefulle navn og maskot til den enkelt delte hostingplanen de tilbyr, klarer de å berolige mye av den tekniske angsten en begynnende webmaster kan føle når de velger en webhost og en hostingplan. I tillegg er det ingen som benekter at innledende priser er en fantastisk avtale. Dette er hva de gjør riktig, og hvorfor de kan være verdt å vurdere:

En enkelt (hovedsakelig) all-inclusive Shared Hosting Plan

En plan for en størrelse tilpasset alle nybegynnere er tydeligvis ikke en god passform for noen som bygger eller vedlikeholder nettsteder for å leve. Men FatCows målgruppe er de uinnvidde, og de gjør en god jobb med å forenkle produktet til å være fordøyelig for nybegynnere. De tilbyr bare en delt hostingplan som inkluderer ubegrensede domener, ubegrensede e-postadresser, ubegrenset diskplass, rikelig båndbredde, verktøy for bygging av dra-og-slipp-nettsteder, digitale annonseringskreditter og et gratis domenenavn for det første året. Prosessen med å innsnevre nøyaktig det man trenger fra en webhosting-leverandør, kan være veldig skremmende og stressende for en nettredaktør. Vi setter pris på at FatCow har mange transparenter og enkelhet fra farta.

Lås inn en flott introduksjonspris i opptil tre år

For de som registrerer seg hos FatCow for første gang, er introduksjonsraten bare $ 49 / år, eller omtrent $ 4 / måned. Tatt i betraktning at pakken deres er ganske konkurransedyktig med et gratis domenenavn (for det første året) og mye lagring for e-post og nettfiler, er dette en ganske enorm verdi. Hvis du er villig til å betale på forhånd, kan du låse inn denne svært lave prisen i opptil tre år.

Gratis annonseringsressurser

Som med hoveddelen av EIG-eide webhotellene, kommer det ombord med FatCow med fordel for mange digitale annonseringskreditter. Dette inkluderer $ 100 i både Bing- og AdWords-kreditter, samt en gratis oppføring på YellowPage.com. Jada, YellowPage.com er ganske utdatert og effektiviteten til online kataloger er tvilsom, men gratis er gratis.

Drevet av Vindenergi

Hvis du i det hele tatt er følsom for bedriftsfølsomhet, kan det at FatCow eies av EIG være litt av en av. Det er forståelig, men FatCow har noen forløsende og veldig un-corporate kvaliteter. Nemlig at de har en grønn tetning som verifiserer dem som 100% drevet av vindenergi. De oppnår dette ved å utligne strømforbruket i alle deres datasentre, servere og kontorer med en 200% investering i sertifikater for fornybar energi.

Ulemper ved FatCow Hosting

Til tross for nybegynnervennlig struktur og markedsføring, er det en håndfull røde flagg tilknyttet FatCow som du bør vurdere før du registrerer deg hos dem. Selv om vi fastholder at deres tjenester er en god verdi for den innledende prissettingen, er det flere grunner til at FatCow ikke passer godt for en langsiktig webhotelløsning.

Fornyelsespriser Spike 310%

FatCows introduksjonspriser er mye, og du kan låse den på inntil tre år hvis du betaler på forhånd. Vær imidlertid forberedt på et alvorlig klistremerkesjokk når denne perioden er over. FatCows årlige prisstigninger øker fra $ 49 / år til $ 155 / år, og hopper fra budsjetthotellfirma til et av de dyrere alternativene på markedet i en enkelt sving av en kalenderside. Nå er vi glade for å betale premiumpriser for premiumtjenester. Som resten av vår anmeldelse vil vise deg, faller FatCow imidlertid betydelig under å kvalifisere seg som premie.

Veldig sakte sideinnlastingstider

Som navnet deres antyder, er ikke FatCow-hosting rask. Faktisk har lastetidene for sider konsekvent oppnådd langt under bransjegjennomsnittet hver eneste måned de siste årene. Hvor bransjegjennomsnittet for sidetid ligger rundt 700 ms, er FatCow gjennomsnitt på over 1200 ms. Det er seriøst tregt, og kan være et stort skadelig virkning for nettstedet ditt. Ikke bare kan det skade rangeringen av søkemotorene dine, men det kan også øke avvisningsfrekvensen for besøkende dramatisk. Med slike laggende servere er det lite sannsynlig at du noen gang vil kunne dra nytte av den rikelig båndbredden de lover deg ved registrering.

Under gjennomsnittlig oppetid

I det hele tatt har ikke EIG-eide webhotell den beste track record med oppetid gjennomsnitt. iPage er et perfekt eksempel på dette, mens Web.com kan være unntaket. Mens FatCow ikke har det verste oppetidsgjennomsnittet vi noen gang har kommet over, er det under gjennomsnittet, og det er noe som bør angå enhver potensiell kunde av dem. FatCow knirker bare med 99,9% oppetid, halvparten av tiden faller under dette merket. For å sette ting i perspektiv, tilbyr de fleste webhosting-selskaper en oppetidsgaranti på 99,9%, noe som betyr at de vil utstede delvis refusjon for eventuell nedetid utover det som er tildelt 15 timer per år med driftsstans. FatCow tilbyr ingen slik garanti, og deres merittliste er heller ikke veldig betryggende.

Ingen VPS eller dedikerte servere

FatCow tilbyr bare en type hosting: delt hosting. Visst, dette tar mye av analyse-lammelsen ut av den første beslutningen, men det kan også være til skade for eksisterende kunder som opplever mye vekst. Ved ikke å tilby dedikerte servere eller VPS-linjer, fremmedgjør de hele målgrupper som kreves eller kan vokse til å kreve disse tjenestene. Dette betyr at hvis du er i regjering, helsehjelp eller på annen måte lagrer sensitiv informasjon, er ikke FatCow et godt alternativ for deg.

Ingen cPanel

FatCow bruker et tilpasset kontrollpanel i stedet for cPanel. Selv om dette ikke nødvendigvis er en ulempe, er det et avvik fra bransjestandarden. Dette er noe du bør tenke på om du er vant til cPanel, eller hvis du planlegger å dra nytte av det faktum at ressurser relatert til cPanel florerer på nettet. Dette kan også være noe du bør tenke på hvis du planlegger å forlate FatCow i fremtiden; noen webhosts overfører bare over nettstedet ditt fra et webhostingfirma som også bruker cPanel. En liten oransje er ett eksempel.

Dårlig omdømme fra kundesupport

Kundestøtte kan være vanskelig å bedømme, men det er noen sentrale indikatorer på hvor seriøst et selskap prioriterer deres kundeserviceavdeling. For en ting er det vanligvis et godt tegn hvis et selskap har investert i å bygge ut et robust bibliotek med selvhjelpsressurser og feilsøkingsguider. Mens FatCow har gjort dette til en viss grad, er de ikke i nærheten av nivået til GoDaddy eller HostGator. FatCows brukerhåndbøker fokuserer først og fremst på å sette opp nettstedet ditt, ikke mer avanserte emner eller problemer med fotografering.

For de problemene som ikke kan løses gjennom DIY-ressursene (hvorav det er utallige muligheter), tilbyr FatCow også telefon, e-postbillett og live chat support. Selv om dette spekteret av alternativer er prisverdig, er behandlingstid for alle tre kanaler mindre enn rask. Forventer å vente i 15 minutter på vent eller i køen for chatstøtte, og over et døgn med svar via e-post. For å gjøre vondt verre, ser det ut til at kundestøtterepresentanter først og fremst er opplært som selgere enn som støttepersonell. Her er noen av salgene du kan se frem til å avta dersom du velger å registrere deg hos FatCow:

Villedende og overflødige selger

Mens vi gratulerer FatCow for at den første blikket på tjenestene deres ble veldig gjennomsiktig, er det en annen historie om utsjekkingstid. Vær forberedt på å bli bombardert med små tillegg som er formulert i veldig forvirrende språk. Vær forsiktig så du ikke betaler for “WordPress-hosting”, som er en veldig kryptisk måte å si at du kan betale dem for å forhåndsinstallere noen middelmådige plugins som du ellers kan finne gratis. Se også før du kjøper Google Apps (hint: Google tilbyr disse gratis) eller automatiske daglige sikkerhetskopier (hint: dette er allerede inkludert i pakken). For de kjente er dette en stor avkjøring. Å tilby disse tilleggsprogrammene som “tjenester” er egentlig bare å bytte nybegynnere som ikke vet noe bedre.

Bunnlinjen:

FatCow kan være et flott alternativ på kort sikt for noen som ønsker å teste en rekke ting på tvers av forskjellige domener, men faktum er at tjenestene deres ikke er veldig pålitelige. Sakte lastetid på sidene og middelmådig oppetid kan være tålelig for den lave introduksjonsprisen, men disse problemene blir alvorlig fordømmende med fornyelsesgraden. Vi anbefaler dem hvis du har veldig spesifikke kortsiktige behov med et budsjett å matche, men ikke som en langsiktig hostingløsning.

Vis flere funksjoner

FatCow Hosting Spørsmål og svar

FatCow Hosting: Det du trenger å vite

FatCow Hosting har et navn som er humoristisk, et nettsted fylt med lunefullt – og en lang merittliste over fornøyde kunder. Blant disse tusenvis av webhotellfirmaer er imidlertid noen få ting som gjør at selskapet skiller seg ut fra de andre. Vi tok en titt på selskapets verdier og produkter og fant ut at FatCow Hosting, bortsett fra navn og logo, har solide planer som har gjort disse kundene glade.

Hvordan startet FatCow Hosting?

Selskapet er et av de eldste hosting-selskapene der ute, med grunnlegger Jackie Fewell startet i 1997, og startet i 1998. Etter bare noen få år opplevde selskapet en enorm vekst, økte inntektene med rundt 25 prosent hvert år og utvide overskuddet margin fra 4 til 11 prosent.

Denne veksten, kombinert med lojaliteten til kundebasen og de gjennomgående solide produkttilbudene, fikk oppmerksomheten til Endurance International Group, et voksende morselskap med mer enn 75 forskjellige vertsselskaper. Fewell, som var ved roret til FatCow i mer enn syv år, ble værende som visepresident for markedsføring da EIG kjøpte FatCow i 2004. Etter å ha trukket seg, fungerte hun som rådgiver før hun flyttet til en annen bransje.

Som mange andre selskaper som er kjøpt av EIG, hadde FatCow gode kundevurderinger som mistet litt av spenningen sin etter oppkjøpet. De fortsetter med å oppgi at de er opptatt av å gi reell forretningsverdi til kundene sine ved å gi dem utmerket kundeservice og imøtekomme deres behov ved å bruke en en-plan, en-pris-filosofi som selv de som er nye i hosting kan begynne å bruke med en gang.

Hva skiller FatCow?

FatCow Hosting styres av sin HeiferCratic Oath, som de sier er dedikert til å “støtte og skape kreativitet.” Eeden sier at de ønsker å gjenkjenne og pleie lidenskapene til kundene sine gjennom de valgte mediene ved å tilby døgnet rundt støtte som vil hjelpe kunder med å løse enhver situasjon med en positiv holdning. De ønsker å gi kundene en hyggelig og enkel onlineopplevelse.

For det formål har FatCow plassert seg i posisjonen til en ren, lettfattelig og navigerende registreringsprosess, omfattende support og omsorg og integrasjon med en rekke forskjellige tjenesteleverandører. Dessverre har mange kunder som satte pris på dette i begynnelsen, funnet ut at FatCow siden oppkjøpet faller inn under normen for ikke å oppfylle de publiserte og fremmet forventningene.

Hva slags delte hostingplaner tilbyr FatCow?

FatCows opprinnelige plan, unikt kalt The Original FatCow Plan, koster brukere bare 49 dollar for det første året. Kunder får ubegrensede domener, diskplass og båndbredde – lukket med “oodles”, noe som betyr at så lenge du overholder deres vilkår og ikke overskrider normal bruk for å betjene et nettsted av din størrelse, bør du være ok og ikke overfor alvorlige straffer.

I tillegg gir FatCow andre ubegrensede ressurser, for eksempel FTP-brukere og underbrukere og POP-postbokser. Du får også et gratis domenenavn, så vel som verktøyene får det opp og i gang, som nettstedsbygger med et gratis abonnement på Script Barn, SSL-sikkerhet, integrasjon av handlekurv og 1 GB lagringsplass på JustCloud.

Etter det første året har planen forskjellige fornyelsesalternativer, fra $ 14,95 per måned for en en-, tre- eller 12-månedersperiode, $ 13,95 per måned for en 24-månedersperiode, eller $ 12,95 per måned for en 36-månedersperiode.

Tilbyr FatCow noen dedikerte servertjenester?

FatCow Hosting har en glidende skala som kan dekke dedikerte serverbehov på tre forskjellige nivåer. Alle planer kommer med cPanel, som er bransjestandarden og er en flott funksjon, et gratis domenenavn og CentOS 6.4 for operativsystemet..

Dedikert hosting kommer også med 24/7 support fra deres eksperter, noe som betyr at når nettstedet ditt vokser, vil du få høye nivåer av sikkerhet og ytelse, med en rask responstid for besøkende. Kunder som velger dedikerte servere, har full kontroll over sine private servere. De kan opprette ubegrensede domener og underdomener, POP3-kontoer, MySQL-databaser og FTP-kontoer, komme med 13 forskjellige forhåndsinstallerte skript, og inkluderer feil- og henvisningslogger, tilgang til rå logger og AWstats.

 • Oppstartplanen inkluderer 2 kjerner på en Intel XEON E3-1220LV2 3,5 GHZ-server, med 4 GB RAM, 500 GB lagring, 5 TB båndbredde og tre IP-adresser, for en startkampanjepris på $ 119,99 / måned, som vil fornye til $ 149,99 / måned.
 • Professional-planen inneholder 4 kjerner på Intel Xeon E3-1265LV2 3,2 GHz-server med 8 GB RAM, 1000 GB lagring, 10 TB båndbredde og fire IP-adresser. Planen har en introduksjonsrabatt på $ 151,99 / måned, og fornyes til $ 189,99 / måned.
 • Enterprise planen inkluderer 4 kjerner med 16 GB RAM på en Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHz-server med 1000 GB lagring, 15 TB båndbredde og fem IP-adresser for $ 191,99 / måned (fornyes til $ 239,99 / måned).
Hva om jeg vil ha noe mellom delt og dedikert hosting hos FatCow Hosting?

VPS-hosting, eller virtuelle private servere, er semi-private servere som har færre kunder enn en delt server, og gir deg et kontrollnivå som er nærmere dedikert hosting med en pris som er lavere enn en ekte dedikert plan. Du får ekspertstøtte 24/7, og det er en flott måte å imøtekomme voksende nettsteder med fleksible ressurser.

FatCow Hosting VPS-planer inkluderer cPanel, sammen med valgfri rottilgang eller en fullstendig administrert plan. Planer får også en gratis domeneregistrering, sammen med skript og loggplaner som er inkludert i dedikerte hostingplaner. Disse planene inkluderer også ubegrensede domener og underdomener, POP3-kontoer, MySQL-databaser og FTP-kontoer.

Det er tre forskjellige planalternativer, som alle inkluderer CentOS 6.4.

 • Grunnleggende plan starter på $ 19,99 / måned for første periode, og fornyes til $ 24,99 / måned. Planen inkluderer 1 kjerne CP og 1 GB RAM, med 40 GB lagring, 1 TB båndbredde og en IP-adresse.
 • Forretningsplanen, som starter på $ 47,99 / måned for første periode og fornyes til $ 59,99 / måned, inkluderer 2-kjerne CPU, 4 GB RAM, 90 GB lagring, 3 TB båndbredde og to IP-adresser.
 • Den optimale planen inkluderer 4-kjerne CPU, 8 GB RAM, 120 GB lagring, 4 TB båndbredde og to IP-adresser for $ 79,99 / måned i første periode og $ 99,99 / måned etter fornyelse.
Har FatCow Hosting noen spesielle planer for WordPress?

De tilbyr to delte WordPress-fokuserte planer, som begge har et tilpasset kontrollpanel, forhåndsinstallerte temaer og plugins som W3 Total Cache og Jetpack. Et partnerskap med SiteLock øker sikkerheten og beskyttelsen din ved å eliminere skadelig programvare mens du sover, og de optimaliserer serveren din ved å begrense antall kunder, gi deg topphastigheter og jevnlige oppetider.

 • WP Starter, den grunnleggende planen, inkluderer en gratis domeneregistrering, sammen med ubegrenset diskplass og båndbredde, for $ 3,75 per måned for den første tjenesteperioden..
 • WP Essential, som koster $ 6,95 per måned for første periode, inkluderer et større alternativ med temaer og plugins, deluxe security bundle, 24/7 ekspertstøtte og SSD-baserte servere som øker hastigheten din. Denne planen inkluderer også en gratis domeneregistrering.
Hva er FatCow Hosting’s oppetid, og er det garantert?

Mens FatCow Hosting ikke tilbyr noen garantier for oppetiden nå, tilbød de tidligere en oppetidsgaranti på 99,9 prosent, noe som betydde at nettstedet ditt ville være nede i mindre enn 45 minutter hver måned. Kunder i dag har sett en gjennomsnittlig 12-måneders oppetid på 99,89 prosent, noe som er et gjennomsnitt på omtrent 47 og et halvt minutt nedetid hver måned. Det har imidlertid gått noen måneder, da kundene hadde 99,99 prosent oppetid – noe som ga dem en enestående oppetid som betyr at det var mindre enn fem minutter med nedetid hver måned.

Gjennomsnittet er ikke ille, og er i nærheten av hva andre også tilbyr, og hvis du treffer en måned med en god oppetid, har du en større fordel. Dessverre garanterer imidlertid mange av disse andre selskapene oppetid, noe som ofte betyr at du vil få kreditt for noe driftsstans, og det er ikke et alternativ med FatCow Hosting.

Er det noen garantier med FatCow Hosting?

På den lyse siden tilbyr FatCow Hosting en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for kunder som ikke er fornøyd med hostingplanen sin. Garantien deres ligner de fleste andre, og bemerker at du får refusjon for tjenestene som tilbys av FatCow Hosting; tredjepartsavgifter, inkludert $ 15 domenenavnsregistrering. Dette betyr imidlertid at hvis du bestemmer deg for å bytte selskap, kan du ta med deg domenenavnet ditt.

Husk at i motsetning til andre selskaper gjør FatCow Hosting bare denne garantien tilgjengelig for kunder som betalte med kredittkort da de registrerte seg.

Hvordan kan jeg komme i gang?

FatCow har en relativt enkel registreringsprosess, uten mye ekstra press for å legge til salget. Det vi liker med FatCow Hosting er at siden de har inkludert cPanel på de fleste av planene sine, kan de tilby gratis overføring til nesten alle nettsteder. Dette betyr at når du først har bestemt deg for å bytte til FatCow, vil teknologiene deres flytte nettstedet til serverne deres og sikre at alt var akkurat slik du hadde designet det til å være før du går live.

Tilbyr FatCow Hosting grønne løsninger?

Selskapet ønsker å holde sine – og alle andres – beite grønne ved å bruke miljøvennlige alternativer. Kontorene deres og datasentrene er fullstendig drevet av vindenergi, og oppveier energiforbruket med 200 prosent; for hver KWH strøm som FatCow bruker, kjøper selskapet dobbelt så mange fornybare energisertifikater for å generere vinddrevet energi. Som et resultat har de vært i stand til å holde 999 tonn karbondioksid fra atmosfæren hvert år.

Hvor er serverne deres vert?

FatCows datasentre er i Boston, hvor de har flere petabyte lagring fordelt på tusenvis av lagringsplass. Til sammen utgjør disse sentrene mer enn 2400 kvadratmeter lagring. Gjennom deres samlede servere vil den første maskinen som er tilgjengelig for delte planer, være den som skal betjene kundene som søker å få tilgang til kundens nettsted, som de sier for raskere lastetid og mindre driftsstans.

Tilbyr FatCow noen form for sikkerhetskopi?

Selskapet har nettverkstilkoblet lagring som lar enhver maskin få tilgang til data. Gjennom det klyngede nettverket blir hver maskin tilpasset en identisk maskin som vil ta lading i tilfelle det skulle være et krasj eller et problem med den primære enheten. Det tas sikkerhetskopi til et annet serversett med speilkopi av dataene.

Selskapets tjenestevilkår sier imidlertid klart at kunder er ansvarlige for sikkerhetskopiering av sine nettsteder, innhold og e-post til en lokal datamaskin, sammen med en ekstra kopi. FatCow har noen midlertidige sikkerhetskopier for VPS-kunder, men vedlikeholder dem bare i kort tid i tilfelle det oppstår en feil i maskinvaren; selskapet garanterer ikke disse sikkerhetskopiene.

Hvordan er FatCows kundeservice?

Selskapet pleide å motta rave anmeldelser for deres tjeneste, men de siste årene har kunden klaget over lange linjer for kundesupport, inkonsekvens for de med planer som inkluderer ekspertstøtte, uløste problemer og lite empati for kunder som opplever disse situasjoner.

De tilbyr mer enn en måte å nå dem på, fra e-post eller skjemaer, til telefon og live chat, og merk at supportteamet deres er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe. I tillegg har de en omfattende kunnskapsbase og brukerveiledninger for ofte stilte spørsmål.

Anbefaler vi FatCow?

Sammenlignet med andre verter har FatCow en grundig plan som er veldig kostnadseffektiv for det første året. Deres dedikerte og VPS-planer vil sannsynligvis være best for de som har litt erfaring, men de delte og WordPress-planene tilbyr en omfattende liste over funksjoner og fordeler for å forbedre nettstedet ditt og gi deg nettstedet bedriften trenger for å vokse.

Mer på FatCow.com

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector