GoDaddy anmeldelser: Er GoDaddy webhosting rigtigt for dig?

Contents

Hvad er GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy er den største internetdomæneregistreringstjeneste i verden og administrerer godt over 60 millioner domæner. Fra 2018 er de nu den største webhost i verden med 6,5% markedsandel.


Gør det dem bedst til hosting?

Ikke nødvendigvis.

GoDaddy har forbedret sig enormt siden “raunch ads” dage, og de er en glat operatør, der altid har on-support.

Når det er sagt, er der en masse ting, du vil ønske at se på, før du trækker i udløseren.

Speciel note: I resten af ​​2018 tilbyder GoDaddy deres billigste hosting starter fra $ 1 om måneden med dette link.

Hvor god er GoDaddy Hosting?

GoDaddy er uden tvivl det bedst kendte domæne og hostingfirma. Takket være deres provokerende og mindeværdige tv- og Super Bowl-annoncer lavede GoDaddy hurtigt et navn til sig selv. Deres annoncer har ofte vist snacks klædte kvinder og vittigheder, som Parsons selv har beskrevet som ”upassende” og ”vild”. De er måske det eneste hostingfirma, der kan kaldes et internationalt brand.

Når det er sagt, GoDaddy er WalMart for domænenavne og hosting: billig, allestedsnærværende og ingen definition af klassisk. De har historisk set været afhængige af lave priser og branding til at samle kunder, men da adskillige nye værter er dukket op i de sidste par år, har de forbedret deres kundeservice og teknologi for at holde deres konkurrencefordel.

De er i tiden efter Parsons, hvor de bevæger sig ud over deres kontroversielle image til et langtidsmærke. Hvis du lige er startet, har GoDaddy alle de grundlæggende forhold, som en typisk nybegynder-webmaster kunne have brug for. Men hvis du er på udkig efter mere avancerede funktioner, support og måske et mere raffineret brand til bagside, kan du søge andre steder.

Se det officielle websted

Vores officielle GoDaddy-gennemgang

Meget få mennesker har ikke hørt om GoDaddy. De var en stor spiller i dot-com æraen i de tidlige 2000’ere. Stadig omkring og stadig en af ​​de stærkeste spillere på det verdensomspændende marked er overbevisningen og prominensen ved GoDaddy-hosting ubestridelig.

De bedste funktioner i GoDaddy Hosting

Der er meget, der skal siges for at kunne administrere dit domæne, webhosting og e-mail alt sammen ét sted. En del af grunden til, at GoDaddy er så kololassal, er, at de gør denne proces utroligt tilgængelig for den daglige webmaster. Hvis du leder efter den billigste, hurtigste måde at få et websted i gang, vil GoDaddy helt sikkert levere.

1) GoDaddy-funktioner er overflod

GoDaddy hosting tilbyder flere valg på forbrugerniveau end næsten enhver anden hostingudbyder på markedet. De har delte serverindstillinger samt dedikerede server- og VPS-planer. Der er installationer med et enkelt klik for alle dine foretrukne navne som WordPress, Joomla og Drupal. De er et stort nok firma, som de kan tilbyde næsten ethvert niveau af hostingtjenester til meget konkurrencedygtige priser, og du kan satse på, at der ikke mangler nogen funktioner. GoDaddy har en pakke med 1-klik-applikationer, som de bruger til at udføre nogle af de mere almindelige funktioner, du muligvis har brug for på dit websted. Hvis du opretter en blog, har de en applikation til den. Brug for en indkøbsvogn? Det har de også. Fotoalbum? Intet problem.

2) Hurtig indlæsningstid & Solid oppetid

Kom så far plejede at være notorisk langsom og tilbøjelige til at gå ned, men i de senere år har de foretaget enorme forbedringer i begge disse områder. GoDaddy har nu et gennemsnit på 99,99% oppetid og lastehastigheder for at konkurrere med deres budgetkonkurrenter. De har heller ingen grænse for båndbredde; hvis din side nogensinde ender med at blive viral, vil den pludselige tilstrømning af besøgende ikke ødelægge dit websted. Selvom det gør det, vil GoDaddy give dig dine penge tilbage til denne nedetid. Hvilket bringer os til vores næste punkt …

2) Money-Back-garanti uden udløbsdato

De fleste hosting-tjenester tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. GoDaddy-hosting tager det et skridt videre ved at tilbyde en pengene-tilbage-garanti, der ikke udløber. For hver betaling kan du altid få en refusion for den tid, du ikke brugte, hvis du vælger at annullere. Annullering inden for de første 30 dage? GoDaddy vil ære dig med en fuld refusion.

3) Mere end hvad du forhandlede – Google AdWords-kredit

For at hjælpe nye virksomhedsejere med de overvældende omkostninger ved at starte en virksomhed tilbyder GoDaddy gratis annonceringskreditter, der inkluderer over $ 100 mod Google AdWords for hver $ 25, der bruges. For at forhindre det inkluderer disse kreditter også $ 50 i Bing-annoncer og Facebook-annoncer. Det er en dejlig lille bonus til at vælge GoDaddy-hosting; en klar fordel ved at komme i seng hos stort selskab.

4) Mere end bare skabeloner – De designer dit websted (hvis du vil have det)

GoDaddy tilbyder en række forskellige skabeloner – inklusive WordPress-skabeloner. Hvis ingen af ​​dem virkelig gør det for dig, beskæftiger GoDaddy et team af professionelle webstedsdesignere, der vil være mere end glade for at hjælpe dig med at designe dit websted og gøre det personligt bare for dig.

Det er dejligt, de tilbyder at designe dit websted, og meget små mor- og popbutikker kan bruge dem, men meget hurtigt vil du gerne få nogle professionelle der. I slutningen af ​​dagen er GoDaddy et globo-korps, og de vil ikke tilbringe meget tid med dig.

5) GoDaddy WordPress-integration

GoDaddy har et klik med WordPress-import til selvstyrede websteder, men det tilbyder også en administreret WordPress-hostingplan. Denne administrerede plan tilbyder blandt andet auto-opgraderinger og masser af sikkerhedsfordele.

6) GoDaddy Security er fantastisk til prisen

GoDaddy har afsat masser af ressourcer til at forhindre hackere, spammere og svindlere af alle slags. En del af dette har at gøre med deres super up-to-date teknologi, og en del er simpelthen deres due diligence som et stort selskab. Men når det er sagt, ville det være svært at finde en mere sikker hostingudbyder til så lave priser. Selv på de billigste planer sikkerhedskopierer du dine data om aftenen. Det er her, vi føler, at de blæser HostGator, deres topkonkurrent i budget-hostingområdet, ud af vandet. HostGator sikkerhedskopierer kun dine data en gang om ugen og har en urolig mangel på spam og virusbeskyttelse. For den samme pris og med mange af de samme funktioner at tilbyde, er GoDaddy det bedre valg for sikkerhedsbevidste webmastere. Sikkerhedens bagside er, at GoDaddy har et væld af restriktive politikker til at holde spam ude, hvilket undertiden betyder, at plugins, wikier og endda IMAP ikke altid fungerer som de gør andre steder. Det er muligt at gøre disse ting, det tager bare specielt arbejde, der undertiden kan resultere i mere arbejde for dig. Men hvis sikkerhed er yderst vigtig for dig, er disse løsninger bare en del af kompromiset.

Speciel note: I resten af ​​2018 tilbyder GoDaddy deres billigste hosting starter fra $ 1 om måneden med dette link.

Ulemper ved GoDaddy Web Hosting

Selv hvis du regelmæssigt handler på WalMart, er chancerne for, at du ikke elsker alt ved det. GoDaddy er et selskab, og det kan undertiden føles, som om der er denne grove lysstofrør over hele oplevelsen. For en mere personlig eller innovativ hostingoplevelse, gå til en af ​​de mindre fyre som SiteGround eller A2 Hosting.

1) GoDaddy kundeservice er overvældende

Før jeg går nærmere ind på kundeservice, skal du bare se på dette grusomhed 35 minutters ventetid med GoDaddy chat support:

godaddy 35 minutter ventetid på chate

Det er bare forfærdeligt. Ingen grund til at jeg skulle vente 35 minutter på chat.

Og 20 minutter senere …

godaddy chat længde

Jeg er forvirret, chat kan være så slemt i 2018. Jeg kan komme igennem linjen på DMV hurtigere end det!

Når det er sagt, er GoDaddy det generelt temmelig hurtigt på telefonstøtte. Det er deres standardmekanisme for support – men lad os være ærlige, undertiden ønsker du ikke at tale med kundeservice på telefonen.

GoDaddy tilbyder 24/7 kundesupport, men en del af det at være et så stort selskab med en enorm mængde kunder betyder, at du sandsynligvis vil støde på bureaukrati og formaliteter hvert skridt på vejen, når du opfordrer til support.

GoDaddy kundeservicemedarbejdere er generelt hurtige til at svare, men de har en tendens til at henvise dig til eksisterende litteratur eller lede dig gennem alle fejlfindingsteknikker, du allerede har prøvet, før de virkelig begynder at undersøge.

Disse hårdt-dallying taktikker viser virkelig, når du ringer til for at afslutte din service. GoDaddy kundeservice gør det ikke nemt for dig at forlade. Dette er ikke en smertefri eller elskværdig pause, og det kan efterlade en dårlig smag i munden omkring hele oplevelsen. GoDaddy-anmeldelser, der er efterladt af rigtige kunder, fortæller nogle rædsler om supportbilletter.

2) Begrænset økonomihostingsplan

De har tre planer – Økonomi, Deluxe og Ubegrænset. Økonomiplanen giver dig mulighed for at have 90 underdomæner tilknyttet et enkelt domæne. Det samme gælder for deres Deluxe- og Ubegrænsede planer. Så mange andre hostingfirmaer giver dig mulighed for at have ubegrænsede domæner – uanset hvilken plan du har. GoDaddy giver dig imidlertid kun mulighed for at have et domæne med deres økonomiplan. Hvis du ønsker at overskride det, er du tvunget til at opgradere. Tjek Myhosting.com for ubegrænsede domæner.

3) Etiske bekymringer & Historiske kontroverser

Disse problemer kan eller måske ikke generer dig, men GoDaddy har løbet ind i enorme mængder kontrovers siden deres start. Bob Parsons sendte engang en video af sig selv, der dræbte en elefant på en afrikansk safari. Deres SuperBowl-annoncer, selv når de ikke er åbenlyst seksualiserede, har en tendens til at have rå eller ufølsomme hullinjer. GoDaddy var også en kæmpe corporate backer for SOPA & PIPA, regninger, som internetbeskyttelse foresætter i det hele taget afsky for. De støttede kun fra at støtte regningerne, efter at så mange af deres kunder boikottede deres tjenester. GoDaddy har for nylig desinficeret deres mærke med meget af det irriterende og seksualiserede sprog og billedsprog, som de først brugte for at få fremtrædelse. Deres nye branding kaster dem som mestre for små virksomheder. Hvis al denne historiske kontrovers har slået dig fra GoDaddy, skal du kigge ind i miljøvenlige HostPapa for et webhostingfirma, der kan få dig til at føle dig godt klar til, hvor dine penge går.

4) Højere priser på fornyelser, nikkel og diming

“Hent dit domæne for $ 0,99!” 

Det er sådan, de tilslutter dig. De får dig i døren til billige priser på både domæner og hosting, og derefter er fornyelsesgebyrene høje!

Domænefornyelser er $ 14.99 sammenlignet med ca. $ 10 for NameCheap.

Hosting kan være billig med GoDaddy at starte, men fornyelser vil også være højere. De ved, når de får dig i systemet, de kan nikkel og dæmpe dig!

Hvis du er organiseret og administrerer dine fornyelser korrekt, kan den billige prisfastsættelse betale sig. Eller du kan drage fordel af deres lave priser og skifte domæneregistratorer senere. Men hvis du ikke er teknisk, kan dette være svært at gøre.

Bare vær opmærksom på, at de LÅSER dig ind.

 

5) PHP på GoDaddy Linux Hosting er forældet

GoDaddys standard delte hosting tillader i øjeblikket ikke PHP 7. 

Dette er et problem med nogle WordPress-plugins, såsom Wordfence:

Dette viser at GoDaddys standard delte hosting er bag tiderne og ikke et godt valg for seriøs webhosting.

Bundlinie:

At hoppe i sengen med et stort selskab har masser af fordele: store portioner til lave priser, komfort og et væld af ekstra til at starte. Du kan forvente, at GoDaddy har en nem, billig og perfekt passende løsning til ethvert hosting behov, du måtte have. Dog vil meget få ekspert webmastere nogensinde anbefale GoDaddy, hvis ikke i princippet, så i det mindste fordi GoDaddy ikke rigtig er udviklet til udviklere. Det er en one-stop-shop, der får deres bukke ikke fordi de tilbyder den bedste eller mest innovative service rundt omkring, men fordi de er billige og overalt. Det sker lige så, at over 5 millioner mennesker over hele verden leder efter nøjagtigt det.

Se flere funktioner GoDaddy-anmeldelser 3.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (26 stemmer) Fordele

 1. Masser af funktioner
 2. Mange onboarding-rabatter
 3. Money back-garanti
 4. 1-klik på applikationsindstillinger

Ulemper

 1. Ikke den mest nyttige kundeservice
 2. Begrænset økonomi-hostingplan
 3. Kontroversielle politiske holdninger og markedsføringstaktikker

Resume Nogle mennesker elsker GoDaddy, nogle mennesker ville ikke komme i nærheden af ​​dem med en 10 fods pol. Historisk set har GoDaddy handlet om domæner og reklamer med snavs klædte kvinder. For nylig har de imidlertid syntes at fokusere på at opgradere deres funktioner og teknologi. Der er nogle ting at elske, såsom masser af hostingfunktioner og muligheder og en pengene-tilbage-garanti. Der er også masser af ulemper som plettet kundesupport, en begrænset økonomiplan og en upersonlig virksomhedsfølelse. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Ofte stillede spørgsmål om GoDaddy Hosting

Er GoDaddy-fornyelsespriserne højere end indgangsprisen?

Ja. I gennemsnit er introduktionsprisen på en hostingplan mellem 40-50% lavere end hvad det koster, når du går til fornyelse. Selvfølgelig er den indledende rabat større på dyrere planer.

Er der en minimumskontrakt, og hvor ofte skal jeg betale?

Der er forskellige typer af tilgængelige kontrakter, der spænder fra 3 til 60 måneder. Alle betalinger sker månedligt, uanset hvad din plan er.

Hvilke udviklingssprog understøttes af GoDaddy-hosting?

GoDaddy understøtter PHP 5.4, 5.3, 5.4 og 5.5 brugerdefinerede PHP.ini, PERL og Python.

Hvad er GoDaddys oppetidsgaranti?

GoDaddy tilbyder en 99,9% uptime-garanti, som udgør 8,76 timers tilladt driftstop pr. År. Hvis de ikke opretholder deres service up-time-garanti i en bestemt måned – skal du huske, at deres manglende vedligeholdelse af tjenesten er bestemt af dem – du kan kontakte GoDaddy og anmode om en kredit på 5% af dit månedlige hostinggebyr for den pågældende måned. Hvis du tror, ​​at dit websted var nede i mere end det gennemsnitlige godtgørelse, skal du sørge for at tjekke deres servicevilkår for at sikre, at du har ret til at anmode om denne kredit.

Er GoDaddy-servere administreret eller dedikeret?

GoDaddy tilbyder begge. Der er flere planer for dem, der leder efter en fuldt privat administreret server, men der er også planer, der indeholder en Linux-server. Der er flere planindstillinger for hver type serverkonfiguration.

Tilbyder GoDaddy VPS-planer?

Der er et antal administrerede virtuelle private serverplaner, der drives af cPanel tilgængelig. Du kan også vælge, om det er selvstyret eller styret for dig, bare være opmærksom på, hvilken du gerne vil gøre, når du vælger din plan.

Hvor er GoDaddys servere placeret?

GoDaddy er baseret i USA, med hovedkvarter i Scottsdale, Arizona. Det primære datacenter er placeret i Phoenix, Arizona.

Er GoDaddy en god mulighed for hosting af mange billeder?

Hvis du er på en hostingplan for indgangsniveau, er du begrænset til 100 GB, men andre planer er ikke begrænset på samme måde, og mange tilbyder ubegrænset lagerplads. GoDaddy-webstedsbyggeren tilbyder funktioner, der er designet specifikt med billeder i tankerne, såsom foto- og videogallerier.

Hvilke pakker skal jeg vælge til videostreaming?

GoDaddy tilbyder video streaming, men det er ikke tilgængeligt på delte planer. Delte servere kan bruges til at integrere videoer fra andre kilder som YouTube, men hvis du vil bruge GoDaddy-servere til at streame dine videoer, har du brug for en dedikeret serverplan.

Har jeg virkelig ubegrænset båndbredde og opbevaring?

Intet er virkelig ubegrænset, så hverken er din båndbredde eller opbevaring. Du skal tjekke kontraktens vilkår og betingelser omhyggeligt. Som andre store værter forbeholder GoDaddy sig ret til at gennemse din konto, hvis der opdages overskydende båndbredde eller lagerbrug.

Tilbyder GoDaddy domæneregistrering? I bekræftende fald, hvad koster det, og kan jeg holde mine oplysninger private?

Som leder i domæneregistreringsindustrien tilbyder GoDaddy domæneregistrering. Priserne vil variere, da det er afhængigt af de valg, du vælger. GoDaddy tilbyder dog gratis domæner med sine hostingplaner. Tilbuddet gælder for 12, 24, 36 måneders planer, men det inkluderer ikke $ 0,18 ICANN gebyret. Det koster dig $ 7,99 pr. År eller mere afhængigt af dine behov for at holde dine oplysninger private.

Er der rabatter på GoDaddy til studerende, skoler eller nonprofitorganisationer?

Der tilbydes ikke specifikke rabatter til studerende, skoler eller nonprofitorganisationer, men GoDaddy har nogle få samfundsudviklingsprogrammer, der er designet til at hjælpe velgørende organisationer. Hvis du tror, ​​at du eller din virksomhed er kvalificeret som en af ​​organisationerne i disse grupper, kan du tjekke GoDaddy Cares-programmet for at få flere oplysninger.

Er der nogen form for pengene-tilbage-garanti på GoDaddy?

GoDaddy tilbyder en begrænset 45-dages pengene-tilbage-garanti; dog gælder det ikke for alle produkter og tjenester. Hvis du er bekymret for at få dine penge tilbage, skal du læse det fine udskrivning på hvert køb, du foretager gennem GoDaddy.

Hvordan er GoDaddy support? Tilbyder de support på flere sprog?

GoDaddy tilbyder en 24/7 support-hotline, men indeholder ikke en online chat-supportmulighed, hvilket kan være et problem for nogle mennesker. GoDaddy support er tilgængelig på flere sprog, herunder: engelsk, spansk, portugisisk, fransk, spansk, tysk, tyrkisk, hollandsk og flere andre.

Jeg leder efter at overføre mit websted til GoDaddy. Hvordan er denne proces??

GoDaddy tilbyder begrænset support, når det kommer til websteds- og domæneoverførsler. Hvis du har problemer, er der en stor mængde omfattende dokumentation, der dækker begge disse processer tilgængelige online. Der er også andre private tredjepartsorganisationer, der leder dig gennem det eller gør det for dig.

Vil GoDaddy automatisk overføre eksisterende Joomla-installationer fra min nuværende vært?

Selvom der ikke er nogen mulighed for automatisk overførsel, tilbyder GoDaddy en trinvis vejledning til installationer, du har på din nuværende vært. Hvis du har brug for yderligere hjælp til migreringen, er dokumentation tilgængelig på joomla.org.

Understøtter GoDaddy Magento? Tilbyder de transfer support til eksisterende Magento-websteder?

Mens Magento kan bruges på GoDaddy, anbefales det ikke. Virksomheden foreslår kraftigt, at kunder bruger VPS eller dedikerede servere til at være vært for deres Magento-websteder. GoDaddy tilbyder ikke nogen form for migrationssupport, så du bliver nødt til at sortere det ud selv.

Er det dyrt at være vært for og administrere mere end et websted med GoDaddy?

En indgangsplan understøtter kun et websted, men andre planer kan håndtere mere. Prisen for at være vært for flere websteder på GoDaddy afhænger virkelig af planen, og funktionerne i planen, du ender med at vælge.

Tilbyder GoDaddy let websidebygger software? Hvad med tilpassbare skabeloner?

GoDaddy tilbyder et brugervenligt webstedsbyggerprogram, og det indeholder hundredvis af indstillinger, der kan tilpasses. Der er tre niveauer af planer for denne funktion med forskellige temaer og mobilvenlige skabeloner tilgængelige afhængigt af den plan, du vælger.

Er GoDaddy et godt valg at være vært for mit WordPress-sted?

GoDaddy tilbyder flere WordPress-specifikke hosting-pakker, tre af de tilgængelige planer involverer styret hosting. Da GoDaddy stort set understøtter og tilskynder til brug af WordPress som et indholdsstyringssystem, tilbyder de også en indbygget migrering for at gøre det ekstremt let for dig at flytte dit WordPress-webstedshosting til GoDaddy. Som forventet med store hostingudbydere var der et par stærkt publicerede sikkerhedshændelser, der involverede GoDaddy i de senere år. Som et resultat opdaterer og forbedrer GoDaddy konstant deres sikkerhedspolitik.

Tilbyder GoDaddy særlige sikkerhedsfunktioner?

Ud over SSL-certifikater og kodesigneringscertifikater tilbyder GoDaddy også Sitelock-websidesikkerhed, som er designet til at identificere malware og overvåge dit websted.

Kan jeg være vært for min e-handel på min hjemmeside på GoDaddy gennem programmer såsom Prestashop? Vil jeg være i stand til at få et SSL-certifikat, så jeg kan acceptere kreditkort?

Prestashop kan installeres på GoDaddy-platforme såvel som andre alternative e-handelsløsninger afhængigt af din specifikke hostingplan. GoDaddy leverer en SSL-certifikatplan, der starter ved $ 59.99. Der er også en række andre muligheder, hvis du gerne vil acceptere betaling med kreditkort, eller oprette en komplet e-handelsløsning med brug af GoDaddy-hostingplaner. Store kreditkort accepteres i alle regioner og accepterede valutaer; Men hvis du planlægger at bruge PayPal eller Skrill, skal du kontrollere for at sikre, at den valuta, du bruger, vil blive accepteret. Der er også muligheden for at få professionelle e-handelsdesigntjenester tilgængelige for dig også – igen, afhængigt af din hostingplan.

Er der et forhandlerprogram, der tilbydes af GoDaddy?

GoDaddy tilbyder et antal forhandlerindstillinger. Der er to niveauer til rådighed, med 20-40% rabatter i forhold til detailpriser, en klar e-handelslager, kreditkortbehandling og support 24/7.

Har GoDaddy et tilknyttet program?

GoDaddy har et omfattende tilknyttet program. Virksomheden tilbyder både domæne- og hosting-tilknyttede programmer.

Samarbejder GoDaddy nogensinde med Google AdWords for at tilbyde reklamekreditter?

Regelmæssigt går GoDaddy sammen med Google for at tilbyde AdWord-kreditter til nye brugere.

Hvad er GoDaddys historie?

Grundlagt i 1997 af Bob Parsons, GoDaddy er også et webhostingfirma, og de hævder at være vært for over 5 millioner websteder over hele verden. Virksomheden har hovedkontor i Scottsdale, Arizona, men har flere kontorer i hele staterne og Indien. GoDaddy var et af de første hosting- og domæneregistreringsfirmaer, der gjorde det stort, og blev straks det største navn i feltet, når Network Solutions ikke længere var det eneste sted at bruge domænenavne på nettet. Mere på GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map