GoDaddy-anmeldelser: Er GoDaddy webhotell riktig for deg?

Contents

Hva er GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy er den største internettdomeneregistreringstjenesten i verden, og administrerer godt over 60 millioner domener. Fra og med 2018 er de nå verdens største webhotell med 6,5% markedsandel.


Gjør det dem best for hosting?

Ikke nødvendigvis.

GoDaddy har forbedret seg enormt siden “raunch ads” -dagene, og de er en glatt operatør som alltid har støtte.

Når det er sagt, er det mange ting du kommer til å ønske å se på før du trekker i avtrekkeren.

Spesiell merknad: For resten av 2018 tilbyr GoDaddy sin billigste hosting starter på $ 1 i måneden med denne lenken.

Hvor bra er GoDaddy Hosting?

GoDaddy er uten tvil det mest kjente domenet og vertselskapet. Takket være deres provoserende og minneverdige TV- og Super Bowl-annonser, ga GoDaddy raskt et navn for seg selv. Annonsene deres har ofte omtalt snaut kledde kvinner og vitser som Parsons selv har beskrevet som “upassende” og “irriterende”. De er kanskje det eneste vertsselskapet som kan kalles et internasjonalt merke.

Når det er sagt, GoDaddy er WalMart for domenenavn og hosting: billig, allestedsnærværende og ingen definisjon av stilig. De har historisk sett vært avhengige av lave priser og merkevarer for å skaffe kunder, men ettersom mange nye verter har dukket opp de siste årene, har de forbedret kundeservicen og teknologien for å holde konkurransefortrinnet.

De er i tiden etter Parsons hvor de beveger seg utover sitt kontroversielle image til et langsiktig merke. Hvis du bare har startet, har GoDaddy alle de grunnleggende tingene som en typisk nybegynner-webmaster kan trenge. Men hvis du leter etter mer avanserte funksjoner, støtte og kanskje et mer raffinert merke til baksiden, kan det være lurt å se andre steder.

Se offisiell side

Vår offisielle GoDaddy-anmeldelse

Svært få mennesker har ikke hørt om GoDaddy. De var en stor aktør i dot-com-tiden på begynnelsen av 2000-tallet. Fortsatt rundt og fremdeles en av de sterkeste aktørene på det verdensomspennende markedet, er troverdigheten og prominensen til GoDaddy hosting ubestridelig.

De beste funksjonene ved GoDaddy Hosting

Det er mye som kan sies for å kunne administrere domenet ditt, webhotell og e-post alt på ett sted. En del av grunnen til at GoDaddy er så kololassal, er at de gjør denne prosessen utrolig tilgjengelig for den daglige webansvarlige. Hvis du leter etter den billigste, raskeste måten å få en webside i gang, vil GoDaddy sikkert levere.

1) GoDaddy-funksjoner er rikelig

GoDaddy hosting tilbyr flere valg på forbrukernivå enn nesten noen annen hostingleverandør på markedet. De har delte serveralternativer, i tillegg til dedikerte server- og VPS-planer. Det er ett-klikk installasjoner for alle favorittnavnene dine, for eksempel WordPress, Joomla og Drupal. De er et stort nok selskap til at de kan tilby nesten alle nivåer av hosting-tjenester til meget konkurransedyktige priser, og du kan satse på at ingen funksjoner vil mangle. GoDaddy har en pakke med 1-klikk-applikasjoner som de bruker for å utføre noen av de mer vanlige funksjonene du måtte trenge på nettstedet ditt. Hvis du setter opp en blogg, har de en søknad om den. Trenger du en handlekurv? Det har de også. Fotoalbum? Ikke noe problem.

2) Rask lastetid & Solid oppetid

Gå pappa pleide å være notorisk treg og utsatt for å krasje, men de siste årene har de gjort store forbedringer i begge disse områdene. GoDaddy har nå et gjennomsnitt på 99,99% oppetid og lastehastigheter for å konkurrere med budsjettkonkurrentene. De har heller ingen båndbreddegrense; Hvis siden noen gang ender opp med å bli viral, vil ikke den plutselige tilstrømningen av besøkende krasje nettstedet ditt. Selv om det gjør det, vil GoDaddy gi deg pengene tilbake for den driftsstansen. Som bringer oss til vårt neste punkt …

2) Penger-tilbake-garanti uten utløpsdato

De fleste hosting-tjenester tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. GoDaddy hosting tar det et skritt videre ved å tilby en pengene-tilbake-garanti som ikke utløper. For hver betaling kan du alltid få refusjon for den tiden du ikke brukte hvis du velger å avbryte. Avbryter i løpet av de første 30 dagene? GoDaddy vil hedre deg med full refusjon.

3) Mer enn hva du kjøpte – Google AdWords-kreditt

For å hjelpe nye bedriftseiere med de overveldende kostnadene ved å starte en bedrift, tilbyr GoDaddy gratis annonseringskreditter som inkluderer over $ 100 til Google AdWords for hver $ 25 brukt. For å takle det, inkluderer disse studiepoengene også $ 50 i Bing-annonser og Facebook-annonser. Det er en fin liten bonus for å velge GoDaddy hosting; en klar fordel med å komme i seng med store selskaper.

4) Mer enn bare maler – De vil designe nettstedet ditt (hvis du vil ha det)

GoDaddy tilbyr en rekke forskjellige maler – inkludert WordPress-maler. Imidlertid, hvis ingen av de virkelig gjør det for deg, sysselsetter GoDaddy et team av profesjonelle webdesignere som vil være mer enn glade for å hjelpe deg med å designe nettstedet ditt og gjøre det personlig bare for deg.

Det er flott de tilbyr å designe nettstedet ditt, og veldig små mor- og popbutikker kan bruke dem, men veldig raskt vil du ønske å få noen profesjonelle der. På slutten av dagen er GoDaddy et globo-korps, og de vil ikke tilbringe mye tid med deg.

5) GoDaddy WordPress Integration

GoDaddy har ett-klikk WordPress-import for selvstyrte nettsteder, men den tilbyr også en administrert WordPress-hostingplan. Denne administrerte planen tilbyr blant annet autooppgraderinger og mange sikkerhetsfordeler.

6) GoDaddy Security er fantastisk for prisen

GoDaddy har brukt mange ressurser på å hindre hackere, spammere og svindlere av alle slags. En del av dette har å gjøre med deres super up-to-date teknologi, og en del er ganske enkelt deres due diligence som et stort selskap. Men når det er sagt, ville det være vanskelig å finne en sikrere hostingleverandør for så lave priser. Selv på de billigste planene, sikkerhetskopierer du dataene dine om natten. Det er her vi føler at de blåser HostGator, deres toppkonkurrent i budsjetthotelfeltet, ut av vannet. HostGator tar bare sikkerhetskopi av dataene dine en gang i uken, og har en urovekkende mangel på spam og virusbeskyttelse. For samme pris og med mange av de samme funksjonene å tilby, er GoDaddy det bedre valget for sikkerhetsbevisste webansvarlige. Sikkerheten bakover er at GoDaddy har massevis av restriktive retningslinjer for å holde spam utenfor, noe som noen ganger betyr at plugins, wikier og til og med IMAP ikke alltid fungerer slik de gjør andre steder. Det er mulig å gjøre disse tingene, det krever bare spesielle arbeider som noen ganger kan resultere i mer arbeid for deg. Men hvis sikkerhet er av største viktighet for deg, er disse løsningene bare en del av avveiningen.

Spesiell merknad: For resten av 2018 tilbyr GoDaddy sin billigste hosting starter på $ 1 i måneden med denne lenken.

Ulemper ved GoDaddy Web Hosting

Selv om du jevnlig handler hos WalMart, er sjansen stor for at du ikke elsker alt det. GoDaddy er et selskap, og det kan noen ganger føles som om det er denne grove lysstoffrørbelysningen som støtter hele opplevelsen. For en mer personlig eller innovativ hostingopplevelse, gå til en av de mindre gutta som SiteGround eller A2 Hosting.

1) GoDaddy kundeservice er overveldende

Før jeg går inn på detaljer om kundeservice, er det bare å se på dette fryktelig 35 minutters ventetid med GoDaddy chat-støtte:

godaddy 35 minutter ventetid på chate

Det er bare forferdelig. Ingen grunn til at jeg skulle vente 35 minutter på chat.

Og 20 minutter senere …

godaddy chat lengde

Jeg er forvirret, chat kan være så ille i 2018. Jeg kan komme gjennom linjen på DMV raskere enn det!

Når det er sagt, er GoDaddy det generelt ganske raskt på telefonstøtte. Det er deres standardmekanisme for støtte – men la oss være ærlige, noen ganger vil du ikke snakke med kundeservice på telefonen.

GoDaddy tilbyr 24/7 kundestøtte, men en del av det å være et så stort selskap med en enorm mengde kunder betyr at du sannsynligvis vil møte byråkrati og formaliteter hvert steg på veien når du ber om support.

GoDaddy kundeservicerepresentanter er vanligvis raske til å svare, men de har en tendens til å henvise deg til eksisterende litteratur eller lede deg gjennom alle feilsøkingsteknikkene du allerede har prøvd før de virkelig begynner å prøve.

Disse tett-dallying taktikk viser virkelig når du ringer for å avslutte tjenesten. GoDaddy kundeservice gjør det ikke enkelt for deg å forlate. Dette er ikke et smertefritt eller nådig brudd, og det kan etterlate en dårlig smak i munnen om hele opplevelsen. GoDaddy-anmeldelser som er igjen av virkelige kunder forteller noen skrekkhistorier om supportbilletter.

2) Begrenset økonomivertningsplan

De har tre planer – Økonomi, Deluxe og Ubegrenset. Økonomiplanen lar deg ha 90 underdomener tilknyttet et enkelt domene. Det samme gjelder deres Deluxe og Ubegrenset planer. Så mange andre hostingfirmaer lar deg ha ubegrensede domener – uansett hvilken plan du har. GoDaddy lar deg imidlertid bare ha ett domene med økonomiplanen deres. Hvis du ønsker å overskride det, er du tvunget til å oppgradere. Sjekk ut Myhosting.com for ubegrensede domener.

3) Etiske bekymringer & Historiske kontroverser

Disse problemene kan kanskje ikke plage deg, men GoDaddy har opplevd enorme mengder kontrovers siden starten. Bob Parsons postet en gang en video om at han drepte en elefant på en afrikansk safari. SuperBowl-annonsene deres, selv når de ikke er åpenlyst seksualiserte, har en tendens til å ha rå eller ufølsomme hull. GoDaddy var også en stor bedriftstøtter for SOPA & PIPA, regninger som Internett-personvern forfekter i det hele tatt. De støttet seg bare fra å støtte regningene etter at så mange av kundene deres boikottet tjenestene deres. GoDaddy har nylig desinfisert merkevaren deres for mye av det virkelige og seksualiserte språket og bildene de først brukte for å oppnå fremtredende karakter. Deres nye merkevarebygging kaster dem som mestere for små bedrifter. Hvis all denne historiske kontroversen har slått deg av fra GoDaddy, kan du se på miljøvennlig HostPapa for et webhotell som kan få deg til å føle deg bra om hvor pengene dine går.

4) Høyere priser på fornyelser, nikkel og diming

“Få domenet ditt for $ 0,99!” 

Det er slik de hekter deg. De får deg inn døra til billige priser på både domener og hosting, og da er fornyelsesgebyrene høye!

Domenefornyelser er $ 14.99, sammenlignet med omtrent $ 10 for NameCheap.

Hosting kan være billig med GoDaddy å starte, men fornyelser vil også være høyere. De vet at når de får deg i systemet, kan de nikkel og dime deg!

Hvis du er organisert og administrerer fornyelsene dine ordentlig, kan billige priser lønne seg. Eller du kan dra nytte av deres lave priser og bytte domeneregistratorer senere. Men hvis du ikke er teknisk, kan dette være vanskelig å gjøre.

Bare vær klar over at de LÅSER deg inn.

 

5) PHP på GoDaddy Linux Hosting er utdatert

GoDaddys standard delte hosting tillater for øyeblikket ikke PHP 7. 

Dette er et problem med noen WordPress-plugins, for eksempel Wordfence:

Dette viser at GoDaddys standard hosting er bak tidene, og ikke et godt valg for seriøs webhotell.

Bunnlinjen:

Å hoppe i sengen med et stort selskap har mange fordeler: store porsjoner for lave priser, komfort og en mengde ekstrautstyr å starte opp. Du kan forvente at GoDaddy har en enkel, rimelig og perfekt tilstrekkelig løsning for alle hostingbehov du måtte ha. Imidlertid vil svært få eksperter på nettet anbefale GoDaddy, hvis ikke i prinsippet, da i det minste fordi GoDaddy ikke virkelig er utviklet for utviklere. Det er en one-stop-shop som gjør at pengene ikke blir fordi de tilbyr den beste eller mest innovative tjenesten rundt, men fordi de er billige og overalt. Det skjer bare slik at over 5 millioner mennesker over hele verden ser etter akkurat det.

Se flere funksjoner GoDaddy-anmeldelser 3.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (26 stemmer) Fordeler

 1. Mange funksjoner
 2. Mange ombordrabatter
 3. Pengene tilbake-garanti
 4. 1-klikk applikasjonsalternativer

Ulemper

 1. Ikke den mest nyttige kundeservicen
 2. Begrenset økonomivertningsplan
 3. Kontroversielle politiske holdninger og markedsføringstaktikker

Sammendrag Noen mennesker elsker GoDaddy, noen mennesker ville ikke komme i nærheten av dem med en 10 fotstang. Historisk har GoDaddy handlet om domener og reklamefilmer med snaut kledde kvinner. Nylig har det imidlertid virket som om de fokuserer på å oppgradere funksjonene og teknologien. Det er noen ting å elske, for eksempel mange vertsfunksjoner og alternativer og en pengene-tilbake-garanti. Det er også mange ulemper som prikket kundesupport, en begrenset økonomiplan og upersonlig bedriftsfølelse. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Vanlige spørsmål om GoDaddy Hosting

Er GoDaddy-fornyelsesprisene høyere enn inngangsprisen?

Ja. I gjennomsnitt er introduksjonsprisen på en hostingplan mellom 40-50% lavere enn hva den vil koste når du skal fornye. Den introduksjonsrabatten er selvfølgelig større på dyrere planer.

Er det en minstekontrakt og hvor ofte må jeg betale?

Det er forskjellige typer kontrakter tilgjengelig, alt fra 3 til 60 måneder. Alle betalinger skjer på månedlig basis, uansett hva planen din er.

Hvilke utviklingsspråk støttes av GoDaddy hosting?

GoDaddy støtter PHP 5.4, 5.3, 5.4 og 5.5 tilpassede PHP.ini, PERL og Python.

Hva er GoDaddys oppetidsgaranti?

GoDaddy tilbyr en garanti på 99,9% på forhånd, som tilsvarer 8,76 timer tillatt driftsstans per år .. Hvis de ikke klarer å opprettholde oppdateringsgarantien for tjenesten i en bestemt måned – husk at deres manglende opprettholdelse av tjenesten er bestemt av dem – du kan kontakte GoDaddy og be om en kreditt på 5% av den månedlige hostingavgiften for den aktuelle måneden. Hvis du tror nettstedet ditt hadde mer enn gjennomsnittlig godtgjørelse, må du sjekke bruksvilkårene for å sikre at du har rett til å be om kreditt.

Er GoDaddy-servere administrert eller dedikert?

GoDaddy tilbyr begge deler. Det er flere planer for de som leter etter en fullt privat administrert server, men det er også planer som har en Linux-server. Det er flere planalternativer for hver type serverkonfigurasjon.

Tilbyr GoDaddy VPS-planer?

Det er et antall administrerte virtuelle private serverplaner som drives av cPanel tilgjengelig. Du kan også velge om det er selvstyrt eller administrert for deg, bare vær klar over hvilken du vil gjøre når du velger planen din.

Hvor ligger GoDaddys servere?

GoDaddy har base i USA, med hovedkvarter i Scottsdale, Arizona. Det primære datasenteret ligger i Phoenix, Arizona.

Er GoDaddy et godt alternativ for hosting av mange bilder?

Hvis du er på et vertsplan for inngangsnivå, er du begrenset til 100 GB, men andre planer er ikke begrenset på samme måte, og mange tilbyr ubegrenset lagring. GoDaddy-nettstedbyggeren tilbyr funksjoner som er designet spesielt med tanke på bilder, for eksempel foto- og videogallerier.

Hvilke pakker skal jeg velge for videostreaming?

GoDaddy tilbyr video streaming, men det er ikke tilgjengelig på delte planer. Delte servere kan brukes til å legge inn videoer fra andre kilder som YouTube, men hvis du vil bruke GoDaddy-servere til å streame videoene dine, trenger du en dedikert serverplan.

Har jeg virkelig ubegrenset båndbredde og lagring?

Ingenting er virkelig ubegrenset, så det er heller ikke båndbredde eller lagring. Du bør sjekke vilkårene i kontrakten din nøye. Som andre store verter forbeholder GoDaddy seg retten til å gå gjennom kontoen din hvis overflødig båndbredde eller lagringsbruk blir oppdaget.

Tilbyr GoDaddy registrering av domener? I så fall, hvor mye koster det og kan jeg holde informasjonen min privat?

Som ledende innen domeneregistreringsbransjen tilbyr GoDaddy domeneregistrering. Prisene vil variere ettersom det er avhengig av alternativene du velger. Imidlertid tilbyr GoDaddy gratis domener med sine hostingplaner. Tilbudet gjelder 12, 24, 36 måneders planer, men det inkluderer ikke $ 0,18 ICANN-avgiften. Det vil koste deg $ 7,99 per år, eller mer avhengig av dine behov, for å holde informasjonen din privat.

Er det noen rabatter på GoDaddy for studenter, skoler eller ideelle organisasjoner?

Det tilbys ikke spesifikke rabatter for studenter, skoler eller ideelle organisasjoner, men GoDaddy har noen få samfunnsoppsøkende programmer som er utviklet for å hjelpe veldedige organisasjoner. Hvis du tror at du eller bedriften din kvalifiserer som en av organisasjonene i disse gruppene, kan du sjekke ut GoDaddy Cares-programmet for mer informasjon.

Er det noen form for pengene-tilbake-garanti på GoDaddy?

GoDaddy tilbyr en begrenset garanti på 45 dager; det gjelder imidlertid ikke alle produkter og tjenester. Hvis du er opptatt av å få pengene tilbake, bør du lese det fine utskriften på hvert kjøp du gjør gjennom GoDaddy.

Hvordan er GoDaddy-støtte? Tilbyr de støtte på flere språk?

GoDaddy tilbyr en døgnåpen supporttelefon, men har ikke et online chat-støttealternativ, noe som kan være et problem for noen mennesker. GoDaddy-støtte er tilgjengelig på flere språk, inkludert: engelsk, spansk, portugisisk, fransk, spansk, tysk, tyrkisk, nederlandsk og flere andre.

Jeg ser etter å overføre nettstedet mitt til GoDaddy. Hvordan er denne prosessen?

GoDaddy tilbyr begrenset støtte når det gjelder overføring av nettsteder og domener. Hvis du har problemer, er det en stor mengde omfattende dokumentasjon som dekker begge disse prosessene som er tilgjengelige online. Det er også andre private tredjepartsorganisasjoner som vil lede deg gjennom det eller gjøre det for deg.

Vil GoDaddy automatisk overføre eksisterende Joomla-installasjoner fra min nåværende vert?

Selv om det ikke er noe alternativ for automatisk overføring, tilbyr GoDaddy en trinn-for-trinn-guide for installasjoner som du har på din nåværende vert. Hvis du trenger mer hjelp med migreringen, er dokumentasjon tilgjengelig på joomla.org.

Støtter GoDaddy Magento? Tilbyr de overføringsstøtte for eksisterende Magento-nettsteder?

Selv om Magento kan brukes på GoDaddy, anbefales det ikke. Selskapet foreslår sterkt at kunder bruker VPS eller dedikerte servere for å være vertskap for Magento-nettstedene sine. GoDaddy tilbyr ikke noen form for migrasjonsstøtte, så du må ordne det selv.

Er det dyrt å være vert for og administrere mer enn ett nettsted med GoDaddy?

En plan for inngangsnivå støtter bare ett nettsted, men andre planer kan håndtere mer. Kostnaden for å være vert for flere nettsteder på GoDaddy avhenger virkelig av planen, og funksjonene i planen, ender opp med å velge.

Tilbyr GoDaddy enkel programvare for bygging av nettsteder? Hva med tilpassbare maler?

GoDaddy tilbyr et brukervennlig nettstedbyggerprogram og bruker hundrevis av innstillinger som kan tilpasses. Det er tre planer for denne funksjonen med forskjellige temaer og mobilvennlige maler tilgjengelig, avhengig av planen du velger.

Er GoDaddy et godt valg å være vert for WordPress-siden min?

GoDaddy tilbyr flere WordPress-spesifikke hosting-pakker, tre av de tilgjengelige planene involverer styrt hosting. Siden GoDaddy i stor grad støtter og oppmuntrer til bruk av WordPress som et innholdsstyringssystem, tilbyr de en innebygd migrering også for å gjøre det ekstremt enkelt for deg å flytte WordPress-nettstedet ditt til GoDaddy. Som forventet med store vertsleverandører var det noen få publiserte sikkerhetshendelser som involverte GoDaddy de siste årene. Som et resultat oppdaterer og forbedrer GoDaddy stadig sikkerhetspolitikken.

Tilbyr GoDaddy noen spesielle sikkerhetsfunksjoner?

I tillegg til SSL-sertifikater og kodesigneringssertifikater, tilbyr GoDaddy også Sitelock-websikkerhet som er designet for å identifisere skadelig programvare og overvåke nettstedet ditt.

Kan jeg være vert for min e-handel på nettstedet mitt på GoDaddy gjennom programmer som Prestashop? Vil jeg kunne få et SSL-sertifikat slik at jeg kan godta kredittkort?

Prestashop kan installeres på GoDaddy-plattformer, så vel som andre alternative e-handelsløsninger, avhengig av din spesifikke hostingplan. GoDaddy tilbyr en SSL-sertifikatplan som starter på $ 59.99. Det er også en rekke andre alternativer hvis du ønsker å godta betaling med kredittkort, eller lage en komplett e-handelsløsning med bruk av GoDaddy-hostingplaner. Major kredittkort godtas i alle regioner og aksepterte valutaer; Hvis du planlegger å bruke PayPal eller Skrill, bør du imidlertid kontrollere at valutaen du bruker blir akseptert. Det er også muligheten til å få profesjonelle tjenester for e-handel design tilgjengelig også for deg – igjen, avhengig av hostingplanen din.

Er det et forhandlerprogram som tilbys av GoDaddy?

GoDaddy tilbyr en rekke forhandleralternativer. Det er to lag tilgjengelig, med 20-40% rabatt over utsalgspriser, en klar butikk for e-handel, kredittkortbehandling og support 24/7.

Har GoDaddy et tilknyttet program?

GoDaddy har et omfattende tilknyttet program. Selskapet tilbyr både domene- og hosting-tilknyttede programmer.

Har GoDaddy noensinne gått sammen med Google AdWords for å tilby annonseringskreditter?

Med jevne mellomrom vil GoDaddy gå sammen med Google for å tilby AdWord-kreditter til nye brukere.

Hva er historien til GoDaddy?

GoDaddy ble grunnlagt i 1997 av Bob Parsons, og er også et webhotellfirma, og de hevder å være vertskap for over 5 millioner nettsteder over hele verden. Selskapet har hovedkontor i Scottsdale, Arizona, men har flere kontorer i hele USA og India. GoDaddy var et av de første verts- og domeneregistreringsselskapene som gjorde det stort, og ble øyeblikkelig det største navnet i feltet når Network Solutions ikke lenger var det eneste stedet å domenenavn på nettet. Mer på GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map