GoDaddy recensioner: Är GoDaddy webbhotell rätt för dig?

Contents

Vad är GoDaddy webbhotell?

GoDaddy är världens största internetdomänregistreringstjänst och hanterar över 60 miljoner domäner. Från och med 2018 är de nu världens största webbhotell med 6,5% marknadsandel.


Gör det dem bäst för värd?

Inte nödvändigtvis.

GoDaddy har förbättrats enormt sedan “raunch ads” -dagarna, och de är en snygg operatör som alltid har stöd.

Med det sagt är det många saker du vill titta på innan du drar i avtryckaren.

Speciell anteckning: För resten av 2018 erbjuder GoDaddy sin billigaste webbhotell från 1 $ per månad med den här länken.

Hur bra är GoDaddy Hosting?

GoDaddy är utan tvekan den mest kända domänen och värdföretaget. Tack vare deras provocerande och minnesvärda TV- och Super Bowl-annonser gjorde GoDaddy snabbt ett namn för sig själva. Deras annonser har ofta presenterat nästan klädda kvinnor och skämt som Parsons själv har beskrivit som ”olämpligt” och ”varkent”. De är kanske det enda värdföretaget som kan kallas ett internationellt varumärke.

Med det sagt, GoDaddy är WalMart för domännamn och värd: billigt, allestädes närvarande och ingen definition av stilrena. De har historiskt förlitat sig på låga priser och varumärken för att samla kunder, men eftersom många nya värdar har dykt upp under de senaste åren har de förbättrat sin kundservice och teknik för att behålla sin konkurrensfördel.

De är i tiden efter Parsons där de flyttar bortom sin kontroversiella image till ett långsiktigt varumärke. Om du precis börjar har GoDaddy alla grunderna som en typisk nybörjare kan behöva. Men om du letar efter mer avancerade funktioner, support och kanske ett mer förfinat varumärke att backa, kanske du vill leta någon annanstans.

Se officiell webbplats

Vår officiella GoDaddy-granskning

Mycket få människor har inte hört talas om GoDaddy. De var en stor spelare i dot-com-eraen i början av 2000-talet. Fortfarande runt och fortfarande en av de starkaste aktörerna på den globala marknaden, är övertygelsen och framträdandet av GoDaddy-värd inte obestridligt.

De bästa funktionerna i GoDaddy Hosting

Det finns mycket att säga för att kunna hantera din domän, webbhotell och e-post allt på ett ställe. En del av anledningen till att GoDaddy är så kololassal är att de gör denna process otroligt tillgänglig för den dagliga webbansvarige. Om du letar efter det billigaste, snabbaste sättet att få en webbplats igång kommer GoDaddy säkert att leverera.

1) GoDaddy-funktioner är överflödiga

GoDaddy hosting erbjuder fler val på konsumentnivå än nästan någon annan webbhotell på marknaden. De har delade serveralternativ samt dedikerade server- och VPS-planer. Det finns installationer med ett klick för alla dina favoritnamn som WordPress, Joomla och Drupal. De är ett tillräckligt stort företag som de kan erbjuda nästan alla nivåer av hostingtjänster till mycket konkurrenskraftiga priser, och du kan satsa på att inga funktioner kommer att saknas. GoDaddy har en svit med 1-klick-applikationer som de använder för att utföra några av de vanligare funktionerna du kan behöva på din webbplats. Om du skapar en blogg har de en applikation för den. Behöver du en kundvagn? De har det också. Fotoalbum? Inga problem.

2) Snabba laddningstider & Fast drifttid

Kör pappa brukade vara notoriskt långsam och benägna att krascha, men de senaste åren har de gjort enorma förbättringar i båda dessa områden. GoDaddy har nu ett genomsnitt på 99,99% i uppetid och laddningshastigheter för att konkurrera med sina budgetkonkurrenter. De har inte heller någon bandbreddgräns; Om din sida någonsin blir viral, kommer den plötsliga tillströmningen av besökare inte att krascha din webbplats. Även om det gör det kommer GoDaddy att ge dig dina pengar tillbaka för den driften. Som tar oss till vår nästa punkt …

2) Pengar-tillbaka-garanti utan utgångsdatum

De flesta hostingtjänster erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. GoDaddy-värd tar ett steg längre genom att erbjuda en återbetalningsgaranti som inte löper ut. För varje betalning kan du alltid få en återbetalning för den tid du inte använde om du väljer att avbryta. Avbryter de första 30 dagarna? GoDaddy kommer att hedra dig med full återbetalning.

3) Mer än vad du förhandlat fram – Google AdWords-kredit

För att hjälpa nya företagare med de överväldigande kostnaderna för att starta ett företag erbjuder GoDaddy gratis annonseringskrediter som inkluderar över 100 $ till Google AdWords för varje $ 25 som spenderas. För att ta bort det inkluderar dessa krediter också $ 50 i Bing-annonser och Facebook-annonser. Det är en trevlig liten bonus för att välja GoDaddy-värd; en bestämd fördel med att komma i säng med stora företag.

4) Mer än bara mallar – De kommer att designa din webbplats (om du vill ha den)

GoDaddy erbjuder en mängd olika mallar – inklusive WordPress-mallar. Men om ingen av dem verkligen gör det för dig, anställer GoDaddy ett team av professionella webbplatsdesigners som mer än gärna hjälper dig att utforma din webbplats och göra den personlig just för dig.

Det är fantastiskt att de erbjuder att designa din webbplats, och väldigt små mamma- och popbutiker kan använda dem, men mycket snabbt vill du få en professionell där. I slutet av dagen är GoDaddy ett globo-korps och de kommer inte att spendera mycket tid med dig.

5) GoDaddy WordPress Integration

GoDaddy har ett klick på WordPress-import för självhanterade webbplatser, men det erbjuder också en hanterad WordPress-värdplan. Denna hanterade plan erbjuder bland annat auto-uppgraderingar och massor av säkerhetsfördelar.

6) GoDaddy Security är fantastiskt för priset

GoDaddy har ägnat massor av resurser för att hindra hackare, spammare och scammare av alla slag. En del av detta har att göra med deras superaktuella teknik, och en del är helt enkelt deras due diligence som ett stort företag. Men som sagt, det skulle vara svårt att hitta en säkrare webbhotell för så låga priser. Även på de billigaste planerna säkerhetskopierar du dina data varje natt. Det är här vi känner att de blåser HostGator, deras toppkonkurrent i budgethotellområdet, ur vattnet. HostGator säkerhetskopierar bara dina data en gång i veckan och har en besvärande brist på skräppost och virusskydd. För samma pris och med många av samma funktioner att erbjuda är GoDaddy det bättre valet för säkerhetsmedvetna webbansvariga. Säkerheten bakom säkerheten är att GoDaddy har massor av restriktiva policyer för att hålla skräppost ute, vilket ibland betyder att plugins, wikis och till och med IMAP inte alltid fungerar som de gör någon annanstans. Det är möjligt att göra dessa saker, det kräver bara specialarbeten som ibland kan leda till mer arbete för dig. Men om säkerhet är av yttersta vikt för dig är dessa lösningar bara en del av avvägningen.

Speciell anteckning: För resten av 2018 erbjuder GoDaddy sin billigaste webbhotell från 1 $ per månad med den här länken.

Nackdelar med GoDaddy webbhotell

Även om du regelbundet handlar på WalMart, är chansen stor att du inte älskar allt åt det. GoDaddy är ett företag, och det kan ibland kännas som om det finns denna grova lysrörsbelysning över hela upplevelsen. För en mer personlig eller innovativ värdupplevelse, gå till en av de mindre killarna som SiteGround eller A2 Hosting.

1) GoDaddy kundtjänst är överväldigande

Innan jag går in på information om kundservice, titta bara på det här grymma 35 minuters väntetid med GoDaddy chattsupport:

godaddy 35 minuter väntetid på chate

Det är bara hemskt. Ingen anledning att jag skulle vänta 35 minuter på chatten.

Och 20 minuter senare …

godaddy chatten längd

Jag är förvirrad och chatt kan vara så dålig 2018. Jag kan komma igenom linjen på DMV snabbare än så!

Med det sagt är GoDaddy det i allmänhet ganska snabbt med telefonstöd. Det är deras standardmekanism för support – men låt oss vara ärliga, ibland vill du inte prata med kundservice i telefon.

GoDaddy erbjuder 24/7 kundsupport, men del av att vara ett så stort företag med en enorm mängd kunder innebär att du troligtvis kommer att möta byråkrati och formaliteter varje steg på vägen när du kräver support.

GoDaddy kundtjänstrepresentanter är vanligtvis snabba att svara, men de tenderar att hänvisa dig till befintlig litteratur eller leder dig igenom alla felsökningstekniker som du redan har testat innan de verkligen börjar testa.

Dessa snyggt dallying taktik verkligen visar när du ringer för att avsluta din tjänst. GoDaddy kundtjänst gör det inte lätt för dig att lämna. Detta är inte ett smärtfritt eller nådigt uppbrott, och det kan lämna en dålig smak i munnen om hela upplevelsen. GoDaddy-recensioner som lämnas av riktiga kunder berättar några skräckhistorier om supportbiljetter.

2) Begränsad ekonomi-värdplan

De har tre planer – Ekonomi, Deluxe och Obegränsat. Ekonomiplanen låter dig ha 90 underdomäner associerade med en enda domän. Detsamma gäller för sina Deluxe- och obegränsade planer. Så många andra värdföretag tillåter dig att ha obegränsade domäner – oavsett vilken plan du har. GoDaddy låter dig dock bara ha ett domän med sin ekonomiplan. Om du vill överskrida det tvingas du uppgradera. Kolla in Myhosting.com för obegränsade domäner.

3) Etiska problem & Historiska kontroverser

Dessa problem kanske inte stör dig, men GoDaddy har stött på enorma mängder kontroverser sedan starten. Bob Parsons publicerade en gång en video om sig själv som dödade en elefant på en afrikansk safari. Deras SuperBowl-annonser tenderar att ha råa eller okänsliga stanslinjer även om de inte är fullständigt sexualiserade. GoDaddy var också en stor företagsuppbackare för SOPA & PIPA, räkningar som integritetsskydd förespråkar i hela avskydd. De stöds bara från att stödja räkningarna efter att så många av deras kunder bojkottade sina tjänster. GoDaddy har nyligen saniterat deras märke av mycket av det vilda och sexualiserade språket och bilder som de först brukade för att få framträdande. Deras nya varumärke kastar dem som mästare för småföretag. Om all den historiska kontroversen har stängt dig från GoDaddy, titta in i miljövänliga HostPapa för ett webbhotellföretag som kan få dig att må bra om vart dina pengar går.

4) Högre priser på förnyelser, nickel och dimning

“Få din domän för $ 0,99!” 

Så kopplar de dig. De får dig till dörren till billiga priser på både domäner och webbhotell, och sedan är förnyelseavgifterna höga!

Domänförnyelser är $ 14.99, jämfört med cirka $ 10 för NameCheap.

Hosting kan vara billig med GoDaddy att starta, men förnyelserna kommer också att vara högre. De vet att när de får dig i systemet kan de nickla och svala dig!

Om du är organiserad och hanterar dina förnyelser ordentligt kan billiga priser lönas. Eller så kan du dra nytta av deras låga priser och byta domänregistratorer senare. Men om du inte är teknisk kan det vara svårt att göra.

Var bara medveten om att de låser dig in.

 

5) PHP på GoDaddy Linux Hosting är föråldrad

GoDaddys standarddelade webbhotell tillåter för närvarande inte PHP 7. 

Detta är ett problem med vissa WordPress-plugins, till exempel Wordfence:

Detta visar att GoDaddys standarddelade hosting är bakom tiderna, och inte ett bra val för seriös webbhotell.

Slutsats:

Hoppa i sängen med ett stort företag har massor av fördelar: stora portioner för låga priser, bekvämlighet och en mängd extra att starta. Du kan förvänta dig att GoDaddy har en enkel, låg kostnad och perfekt adekvat lösning för alla värdbehov du kan ha. Men mycket få experter webbmasters skulle någonsin rekommendera GoDaddy, om inte i princip, då åtminstone för att GoDaddy inte riktigt är utvecklad för utvecklare. Det är en one-stop-shop som gör att deras pengar inte för att de erbjuder de bästa eller mest innovativa tjänsterna runt, utan för att de är billiga och överallt. Det händer bara så att över 5 miljoner människor över hela världen letar efter exakt det.

Visa fler funktioner GoDaddy recensioner 3.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (26 röster) Fördelar

 1. Massor av funktioner
 2. Många rabatter på onboarding
 3. Pengar tillbaka garanti
 4. 1-klick på applikationsalternativ

Nackdelar

 1. Inte den mest användbara kundservicen
 2. Begränsad ekonomi värdplan
 3. Kontroversiella politiska ståndpunkter och marknadsföringstaktik

Sammanfattning Några människor älskar GoDaddy, vissa människor skulle inte gå nära dem med en 10 fotstång. Historiskt har GoDaddy handlat om domäner och reklam med knappt klädda kvinnor. Nyligen verkade de dock fokusera på att uppgradera sina funktioner och teknik. Det finns några saker att älska, till exempel massor av värdfunktioner och alternativ och en återbetalningsgaranti. Det finns också massor av nackdelar som prickig kundsupport, en begränsad ekonomiplan och en opersonlig företagskänsla. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Vanliga frågor om GoDaddy Hosting

Är GoDaddy-förnyelsepriser högre än startpriset?

Ja. I genomsnitt är det inledande priset på en värdplan mellan 40-50% lägre än vad det kommer att kosta när du ska förnya. Naturligtvis är den inledande rabatten större på dyrare planer.

Finns det ett minimikontrakt och hur ofta måste jag betala?

Det finns olika typer av kontrakt tillgängliga, allt från 3 till 60 månader. Alla betalningar sker månadsvis, oavsett vilken plan du har.

Vilka utvecklingsspråk stöds av GoDaddy-värd?

GoDaddy stöder PHP 5.4, 5.3, 5.4 och 5.5 anpassade PHP.ini, PERL och Python.

Vad är GoDaddys drifttidsgaranti?

GoDaddy erbjuder en garanti på 99,9% upp till tiden, vilket motsvarar 8,76 timmar tillåten driftsstopp per år. bestämd av dem – du kan kontakta GoDaddy och begära en kredit på 5% av din månads värdavgift för den specifika månaden. Om du tror att din webbplats var nere i mer än den genomsnittliga ersättningen, se till att du kolla deras användarvillkor för att säkerställa att du har rätt att begära kredit.

Är GoDaddy-servrar hanterade eller dedikerade?

GoDaddy erbjuder båda. Det finns flera planer för dem som letar efter en helt privathanterad server, men det finns också planer som har en Linux-server. Det finns flera planalternativ för varje typ av serverkonfiguration.

Erbjuder GoDaddy VPS-planer?

Det finns ett antal hanterade virtuella privata serverplaner som drivs av cPanel tillgängligt. Du kan också välja om det är självhanterat eller hanterat för dig, bara vara medveten om vilken du vill göra när du väljer din plan.

Var finns GoDaddys servrar?

GoDaddy är baserat i USA och har sitt huvudkontor i Scottsdale, Arizona. Det primära datacentret ligger i Phoenix, Arizona.

Är GoDaddy ett bra alternativ för värd för massor av bilder?

Om du befinner dig på en värdplan för startnivå är du begränsad till 100 GB, men andra planer är inte begränsade på samma sätt och många erbjuder obegränsad lagring. GoDaddy-webbplatsbyggaren erbjuder funktioner som är specifikt designade med bilder i åtanke, till exempel foto- och videogallerier.

Vilka paket ska jag välja för videoströmning?

GoDaddy erbjuder videoströmning, men det är inte tillgängligt i delade planer. Delade servrar kan användas för att bädda in videor från andra källor som YouTube, men om du vill använda GoDaddy-servrar för att strömma dina videor behöver du en dedikerad serverplan.

Har jag verkligen obegränsad bandbredd och lagring?

Ingenting är verkligen obegränsat, så varken är din bandbredd eller lagring. Du bör kontrollera villkoren för ditt kontrakt noggrant. Som andra stora värdar förbehåller sig GoDaddy rätten att granska ditt konto om överskott av bandbredd eller lagringsanvändning upptäcks.

Erbjuder GoDaddy domänregistrering? I så fall hur mycket kostar det och kan jag hålla min information privat?

Som ledande inom domänregistreringsbranschen erbjuder GoDaddy domänregistrering. Priserna kommer att variera eftersom det är beroende av de alternativ du väljer. GoDaddy erbjuder dock gratis domäner med sina värdplaner. Erbjudandet gäller för 12, 24, 36 månaders planer, men det inkluderar inte $ 0,18 ICANN-avgiften. Det kostar dig $ 7,99 per år, eller mer beroende på dina krav, för att hålla din information privat.

Finns det några rabatter på GoDaddy för studenter, skolor eller ideella?

Det finns inga specifika rabatter för studenter, skolor eller ideella organisationer, men GoDaddy har ett fåtal community-outreach-program som är utformade för att hjälpa välgörenhetsorganisationer. Om du tror att du eller ditt företag kvalificerar sig som en av organisationerna inom dessa grupper kan du kolla GoDaddy Cares-programmet för mer information.

Finns det någon form av återbetalningsgaranti på GoDaddy?

GoDaddy erbjuder en begränsad återbetalningsgaranti på 45 dagar; det gäller dock inte alla produkter och tjänster. Om du är orolig för att få tillbaka dina pengar bör du läsa det finstilta på varje köp som du gör via GoDaddy.

Hur är GoDaddy-support? Erbjuder de support på flera språk?

GoDaddy erbjuder en supporttjänst dygnet runt, men har inget ett onlinechatt-supportalternativ, vilket kan vara ett problem för vissa människor. GoDaddy-stöd finns på flera språk, inklusive: engelska, spanska, portugisiska, franska, spanska, tyska, turkiska, nederländska och flera andra.

Jag vill överföra min webbplats till GoDaddy. Hur är denna process??

GoDaddy erbjuder begränsat stöd när det gäller överföringar av webbplatser och domäner. Om du har problem finns det en stor mängd omfattande dokumentation som täcker båda dessa processer tillgängliga online. Det finns också andra privata organisationer från tredje part som kommer att leda dig genom det eller göra det åt dig.

Kommer GoDaddy automatiskt att överföra befintliga Joomla-installationer från min nuvarande värd?

Det finns inget alternativ för automatisk överföring, men GoDaddy erbjuder en steg-för-steg-guide för installationer som du har på din nuvarande värd. Om du behöver ytterligare hjälp med migreringen finns dokumentation tillgänglig på joomla.org.

Stöder GoDaddy Magento? Erbjuder de överföringsstöd för befintliga Magento-webbplatser?

Medan Magento kan användas på GoDaddy rekommenderas det inte. Företaget föreslår starkt att kunder använder VPS eller dedikerade servrar för att vara värd för sina Magento-webbplatser. GoDaddy erbjuder inget slags migrationsstöd så du måste sortera det själv.

Är det dyrt att vara värd för och hantera mer än en webbplats med GoDaddy?

En plan för startnivå stöder bara en webbplats, men andra planer kan hantera mer. Kostnaden för att vara värd för flera webbplatser på GoDaddy beror verkligen på planen, och funktionerna i planen, du slutar välja.

Erbjuder GoDaddy enkel webbplatsbyggnadsprogramvara? Hur är det med anpassningsbara mallar?

GoDaddy erbjuder ett användarvänligt program för webbplatsbyggare och det har hundratals anpassningsbara inställningar. Det finns tre nivåer av planer för den här funktionen med olika teman och mobilvänliga mallar tillgängliga beroende på vilken plan du väljer.

Är GoDaddy ett bra val att vara värd för min WordPress-webbplats?

GoDaddy erbjuder flera WordPress-specifika värdpaket, tre av de tillgängliga planerna omfattar hanterad hosting. Eftersom GoDaddy till stor del stöder och uppmuntrar användningen av WordPress som ett innehållshanteringssystem, erbjuder de en inbyggd migrering också för att göra det extremt enkelt för dig att flytta din WordPress-webbhotell till GoDaddy. Som väntat med stora värdleverantörer fanns det några högt publicerade säkerhetsincidenter som involverade GoDaddy under de senaste åren. Som ett resultat uppdaterar och förbättrar GoDaddy ständigt deras säkerhetspolicy.

Erbjuder GoDaddy några speciella säkerhetsfunktioner?

Förutom SSL-certifikat och kodsigneringscertifikat erbjuder GoDaddy också Sitelock-webbplatssäkerhet som är utformad för att identifiera skadlig programvara och övervaka din webbplats.

Kan jag vara värd för min e-handel på min webbplats på GoDaddy genom program som Prestashop? Kommer jag kunna få ett SSL-certifikat så att jag kan acceptera kreditkort?

Prestashop kan installeras på GoDaddy-plattformar, liksom andra alternativa e-handelslösningar beroende på din specifika värdplan. GoDaddy tillhandahåller en SSL-certifikatplan från $ 59.99. Det finns också ett antal andra alternativ om du vill acceptera kreditkortsbetalningar eller skapa en komplett e-handelslösning med GoDaddy-värdplaner. Stora kreditkort accepteras i alla regioner och accepterade valutor; Men om du planerar att använda PayPal eller Skrill, bör du kontrollera att valutan du använder accepteras. Det finns också möjlighet att få professionella designtjänster för e-handel också tillgängliga för dig – igen, beroende på din värdplan.

Finns det ett återförsäljarprogram som erbjuds av GoDaddy?

GoDaddy erbjuder ett antal återförsäljaralternativ. Det finns två nivåer tillgängliga, med 20-40% rabatter på detaljhandelspriserna, en klar butik för e-handel, kreditkortsbehandling och support dygnet runt.

Har GoDaddy ett filialprogram?

GoDaddy har ett omfattande affiliate-program. Företaget erbjuder både domän- och webbhotellprogram.

Har GoDaddy någonsin samarbetat med Google AdWords för att erbjuda reklamkrediter?

Periodiskt kommer GoDaddy att samarbeta med Google för att erbjuda AdWord-krediter till nya användare.

Vad är historien om GoDaddy?

GoDaddy grundades 1997 av Bob Parsons och är också ett webbhotellföretag och de hävdar att de är värd för över 5 miljoner webbplatser över hela världen. Företaget har sitt huvudkontor i Scottsdale, Arizona, men har flera kontor i hela USA och Indien. GoDaddy var ett av de första värd- och domänregistreringsföretagen som gjorde det stort och blev omedelbart det största namnet i fältet när Network Solutions inte längre var det enda stället att göra med domännamn på webben. Mer på GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map