Google Cloud-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Google Cloud-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Google Cloud-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Google Cloud Hosting?


Google Cloud Reviews 3.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (5 stemmer) Fordeler

 1. Utmerket ytelse
 2. Regninger i økning på minuttnivå
 3. Utmerket internt datasenter nettverk
 4. Brukervennlig Big Data-analyse med BigQuery

Ulemper

 1. Bare tre datasentre
 2. Færre programvarealternativer enn AWS
 3. Ikke for nybegynneren

Support3Speed3Features3.5Value4Transparency3

Vår offisielle Google Cloud Hosting-anmeldelse

Google Cloud-hosting er mer en IAAS-tjeneste – Infrastructure As a Service. Google, det store konglomeratet i Silicon Valley som vi alle har blitt glad i og kjenner til, tilbyr også hosting-tjenester.

På et grunnleggende nivå kaller Google dette Google Sites. Det har blitt brukt av utdanningssektoren og myndighetene i lang tid for å lage enkle nettsteder og enda enklere intranett. For øyeblikket prøver de ikke å konkurrere med andre webhotellplattformer og leverandører. I stedet prøver de seg i IAAS-bransjen.

De beste funksjonene ved Google Cloud Hosting

Googles to viktigste konkurrenter inkluderer Amazon Web Services (AWS) og RackSpace-hosting. De er sterkt påvirket av Linux – spesielt Google-varianten av Linux. Ja – Google har sin egen Linux-variant.

Utmerket ytelse

Google Cloud-plattformen har utmerket ytelse. For å teste dette, måtte vi sammenligne minimum to forskjellige tjenester. Vi brukte RackSpace i vår test siden RackSpace har en tendens til å overgå konkurrentene når det gjelder ytelse. I dette tilfellet overgikk Google Cloud bedre enn RackSpace. Da vi testet Google Cloud mot RackSpace, kunne vi oppnå referansetallene med en vCPU fra Google Cloud-plattformen, mens det tok RackSpace to vCPU-er for å oppnå de samme tallene.

Regninger i økning på minuttnivå

Google har en veldig sofistikert priskalkulator, og de offentliggjør til og med beregningsalgoritmene sine – helt ned til den nakne JSON-koden. Med all denne algoritmen på gang, vil Google fakturere deg i trinnvise trinn. De definerer en måned som 720 minutter, og for benchmarking-formål, hvis du brukte hele månedens benchmarking, ville du bli fakturert i 720 minutter.

Når du kjøper IAAS-pakken deres, starter prisene på $ 6092 per år og begynner med deres åtte-server-webapp-pakke.

Utmerket internt datasenter nettverk

Dette burde ikke komme som en overraskelse, men Googles nettverksstandard er helt topp. Når du setter opp VM-ene, kan du enkelt og raskt opprette virtuelle private nettverk. Dette inkluderer offentlige og private undernett for å arrangere VM-ene. Du får også tilgang til brannmurer, gatewayer og rutere. Du finner ut at disse er enkle å sette opp – hvis du kjenner Linux-kommandolinjen. Å navigere deg rundt på Google Cloud-plattformen krever ikke bakgrunn i IT. Imidlertid, hvis du ønsker å få mest mulig ut av tjenesten, er det mest sannsynlig det beste alternativet å ha en.

Brukervennlig Big Data-analyse med BigQuery

Målgruppen for Google Cloud-plattformen er ikke bare strømbrukere. De bruker kommandolinjegrensesnittet for å følge med andre konkurrenter i IAAS-bransjen. Dette inkluderer Microsoft Azure, Amazon Web Services, RackSpace Managed Cloud og IBM / SoftLayer, som alle er rettet mot personer med IT-administrasjonserfaring – ikke bare strømbrukere.

Hvis du faller i denne kategorien, gjør Google Cloud-plattformen det enkelt å gjøre daglige oppgaver som å tilordne midlertidige IP-adresser til å reservere IP-adresser.

Ulemper ved Google Cloud Hosting

Det er noen ting som vi fant at Google Cloud kan gjøre bedre. Dette er hva vi fant.

Bare tre datasentre

Google Cloud har bare tre datasentre – globalt. De har en i Iowa i USA, en i Belgia, Tyskland og en i Taiwan. Uansett hvor godt Google Cloud kan gjøre det på benchmarking-testene, vil nettstedet og dataene dine bare gå like raskt som den svakeste lenken. Det er grunnleggende fysikk. Hvis jeg har en Blu-ray-spiller koblet til en HDTV gjennom en RCA-kabel, kommer jeg ikke til å få HD-leveranse. Ved å tvinge videoen gjennom RCA-kabelen, vil en kabel som ikke kan håndtere høyoppløsningen gjøre den slik at videoen min ikke skal spilles av med høy oppløsning. Den svake lenken ville være RCA-kabelen. For å få HDTV fra en Blu-ray-spiller, må jeg ha en Blu-ray-spiller, en HDMI-kabel og en HDTV. Hver lenke må kunne håndtere båndbredden.

Det samme prinsippet gjelder for Internett. Når Google Cloud bare har tre datasentre, kan selve nettverket Internett er basert på redusere nettstedet ditt. Hvem din tregeste kobling er mellom deg og ressursene dine, avgjør brukeropplevelsen.

Jeg vil si dette for Google Cloud-plattformen. De har nylig åpnet et datasenter i South Carolina i USA.

Færre programvarealternativer enn AWS

Hvis du skulle gjøre en sammenligning side om side med Amazon Web Services og Google Cloud-plattformen, ville du funnet ut at Google Cloud-plattformen mangler alvorlig. Amazon Web Services tilbyr langt flere alternativer og servicepakker enn Google Cloud-plattformen.

Ikke for nybegynneren

Google Cloud-plattformen er ikke for nybegynnere. Jeg nevner dette her fordi det er et potensielt negativt og vil vende folk bort – selv om Google har gjort dette med vilje. For å konkurrere med de største aktørene i IAAS-spillefeltet, vil du få den beste bruken av tjenesten hvis du har bakgrunn i IT-administrasjon.

Bunnlinjen

Når du sammenligner Google Cloud-plattformen med alle konkurrentene, rangerer den omtrent det samme med Microsoft Azure. Hvis den virtuelle maskinen jeg valgte var basert på Linux-kjernen, ville jeg absolutt valgt Google Cloud-plattformen for kompatibilitet. På samme måte ville jeg valgt Microsoft Azure-plattformen hvis Windows var min valgte VM. Begge er utmerkede tjenester, og rangert side om side, Google Cloud-plattformen overgår Microsoft Azure.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector