Google Cloud anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Google Cloud anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Google Cloud anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Google Cloud Hosting?


Google Cloud anmeldelser 3.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (5 stemmer) Fordele

 1. Fremragende ydelse
 2. Regninger i trin på minutniveau
 3. Fremragende internt datacenter netværk
 4. Brugervenlig Big Data-analyse med BigQuery

Ulemper

 1. Kun tre datacentre
 2. Færre softwareindstillinger end AWS
 3. Ikke for begyndere

Support3Speed3Features3.5Value4Transparency3

Vores officielle anmeldelse af Google Cloud Hosting

Google Cloud-hosting er mere en IAAS-service – Infrastructure As a Service. Google, det store konglomerat i Silicon Valley, som vi alle har elsket og kender, tilbyder også hosting-tjenester.

På et grundlæggende niveau kalder Google denne Google Sites. Det har været brugt af uddannelses- og regeringssektorerne i lang tid til at oprette enkle websteder og endnu enklere intranet. I øjeblikket prøver de ikke at konkurrere med andre web-hosting platforme og udbydere. I stedet prøver de deres hånd i IAAS-branchen.

De bedste funktioner i Google Cloud Hosting

Googles to vigtigste konkurrenter inkluderer Amazon Web Services (AWS) og RackSpace-hosting. De er stærkt påvirket af Linux – især Google-varianten af ​​Linux. Ja – Google har sin egen Linux-variant.

Fremragende ydelse

Google Cloud-platformen har fremragende ydelse. For at teste dette måtte vi sammenligne mindst to forskellige tjenester. Vi brugte RackSpace i vores test, da RackSpace har en tendens til at overgå sine konkurrenter med hensyn til ydeevne. I dette tilfælde overgik Google Cloud bedre end RackSpace. Da vi testede Google Cloud mod RackSpace, var vi i stand til at opnå de benchmarkede numre med en vCPU fra Google Cloud-platformen, mens det tog RackSpace to vCPU’er for at opnå de samme numre.

Regninger i trin på minutniveau

Google har en meget sofistikeret lommeregner, og de offentliggør endda deres beregningsalgoritmer – lige ned til den blotte JSON-kode. Når al denne algoritme foregår, fakturerer Google dig i trinvise trin. De definerer en måned som 720 minutter, og til benchmarking-formål, hvis du brugte hele månedens benchmarking, ville du blive faktureret i 720 minutter.

Når du køber deres IAAS-pakke, starter priserne på $ 6092 pr. År og begynder med deres otte-server-webapp-pakke.

Fremragende internt datacenter netværk

Dette burde ikke komme som en overraskelse, men Googles netværksstandard er top. Når du opretter dine VM’er, kan du nemt og hurtigt oprette virtuelle private netværk. Dette inkluderer offentlige og private undernet til at arrangere dine VM’er. Du får også adgang til firewalls, gateways og routere. Du finder ud af, at disse er lette at konfigurere – hvis du kender Linux-kommandolinjen. At navigere rundt i Google Cloud-platformen kræver ikke baggrund i IT. Hvis du imidlertid ønsker at få mest muligt ud af tjenesten, er det sandsynligvis din bedste indsats at have en.

Brugervenlig Big Data-analyse med BigQuery

Målgruppen for Google Cloud-platformen er ikke kun strømbrugere. De bruger kommandolinjegrænsefladen til at følge med andre konkurrenter i IAAS-branchen. Dette inkluderer Microsoft Azure, Amazon Web Services, RackSpace Managed Cloud og IBM / SoftLayer, der alle målretter mod mennesker med it-administrationerfaring – ikke kun strømbrugere.

Hvis du falder ind under denne kategori, gør Google Cloud-platform det let at udføre hverdagens opgaver, såsom at tildele midlertidige IP-adresser til at reservere IP-adresser.

Ulemper ved Google Cloud Hosting

Der er nogle ting, som vi fandt, at Google Cloud kan gøre bedre. Her er hvad vi fandt.

Kun tre datacentre

Google Cloud har kun tre datacentre – globalt. De har en i Iowa i USA, en i Belgien, Tyskland og en i Taiwan. Ligegyldigt hvor godt Google Cloud kan gøre det med deres benchmarking-test, vil dit websted og dine data kun gå lige så hurtigt som det svageste link. Det er grundlæggende fysik. Hvis jeg har en Blu-ray-afspiller tilsluttet et HDTV gennem et RCA-kabel, kommer jeg ikke til at levere high-definition. Ved at tvinge videoen gennem RCA-kablet gør et kabel, der ikke kan håndtere high-definition, det, så min video ikke afspilles i high-definition. Det svage link ville være RCA-kablet. For at få HDTV fra en Blu-ray-afspiller, skal jeg have en Blu-ray-afspiller, et HDMI-kabel og et HDTV. Hvert link skal være i stand til at håndtere båndbredden.

Det samme princip gælder for Internettet. Når Google Cloud kun har tre datacentre, kan netværket, som internettet er baseret på, bremse dit websted. Hvem dit langsomste link er mellem dig og dine ressourcer bestemmer brugeroplevelsen.

Jeg vil sige dette til Google Cloud-platformen. De har for nylig åbnet et datacenter i South Carolina i USA.

Færre softwareindstillinger end AWS

Hvis du skulle foretage en sammenligning side om side med Amazon Web Services og Google Cloud-platformen, ville du opdage, at Google Cloud-platformen mangler alvorligt. Amazon Web Services tilbyder langt flere muligheder og servicepakker end Google Cloud-platformen.

Ikke for begyndere

Google Cloud-platformen er ikke for begyndere. Jeg nævner dette her, fordi det er et potentielt negativt og vil afvise folk – selvom Google har gjort dette med vilje. For at konkurrere med de største spillere i IAAS-spillefeltet, ville du få din bedste brug af tjenesten, hvis du har en baggrund inden for IT-administration.

Bundlinie

Når du sammenligner Google Cloud-platformen med alle sine konkurrenter, rangerer den ret det samme med Microsoft Azure. Hvis den valgte virtuelle maskine var baseret på Linux-kernen, ville jeg bestemt vælge Google Cloud-platformen for dens kompatibilitet. Ligeledes ville jeg vælge Microsoft Azure-platformen, hvis Windows var min valgte VM. Begge er fremragende tjenester og vurderet side om side af Google Cloud-platformen end Microsoft Azure.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector