Greengeeks Hosting-anmeldelser Mai 2020: Er Greengeeks verdt det?

Hvor bra er Greengeeks Hosting?

Greengeeks fokuserer på å tilby et rimelig vertskap med en miljøskråning. De gir mye av det grunnleggende og fungerer godt med WordPress. Daglige sikkerhetskopier og hjelp til å migrere nettstedet er et stort pluss. Noen ulemper inkluderer støtte som ikke er like god som andre bransjeledere, og e-post kontrollert utenfor cPanel. Ta en titt nedenfor for å se om de passer godt for deg.


Greengeeks Anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Budsjett webhotellfirma
 2. 24/7 kundestøtte
 3. Det gjøres sikkerhetskopier daglig
 4. Ubegrenset hosting
 5. Gratis å konfigurere og migrere
 6. Designet for WordPress

Ulemper

 1. Noen dårlige sider ved kundestøtten deres
 2. Noen skjulte avgifter for refusjon
 3. Gebyr for sikkerhetskopier hvis ikke forberedt
 4. Mangel på verktøy for oppretting av mobile nettsteder
 5. Kan ikke administrere e-post via cPanel

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Vår offisielle Greengeeks Hosting Review

Kan du gjette hva Greengeeks er kjent for? De er berømte for å ha miljøpåvirkning i webhotellbransjen. Fra å være medlem av Environmental Protection Agency til å bruke vindkraft til serverne sine, de er et fremtidsrettet selskap som holder planeten i tankene.

De beste funksjonene i Greengeeks Hosting

Greengeeks er vertstjeneste på budsjettnivå. De tilbyr alt som de store guttene gjør til en nedsatt pris. På toppen av det gjør de det med miljøet i tankene.

Greengeeks omfavner det grønne initiativet

Greengeeks annonserer at de er 300 prosent grønne. Hva betyr dette? Det betyr at for hver kraftenhet som forbrukes, vil de kjøpe tre ganger så mye strøm i vindenergi. Hele ideen er at hvis du bruker Greengeeks, vil du ikke bare ha et lavere karbonavtrykk, du vil ha et negativt karbonavtrykk. Med andre ord har du en positiv innvirkning på miljøet.

Det gjøres sikkerhetskopier daglig

Ikke alle vertsfirmaer tar sikkerhetskopier av nettstedet ditt daglig. Greengeeks forstår nøyaktig hvor viktig dataene dine er for deg. De legger pengene sine der munnen er og utfører server-sikkerhetskopier daglig. Hvis noe skjer med dataene dine, mister du bare en dags verdt arbeid med det.

Ubegrenset hosting

Å ha ubegrensede domener er en vakker funksjon for et webhotellfirma. Hva dette betyr er at du kan ha et ubegrenset antall registrerte domener under en konto. Dette inkluderer også et uendelig antall underdomener og e-postkontoer. Hvis du driver med å bla i domener, er Greengeeks et utmerket sted å parkere dem.

Gratis å konfigurere og migrere

Den eneste avgiften du må betale Greengeeks er de månedlige serviceavgiftene. De vil ikke belaste deg for å sette opp nettstedet ditt på serverne deres, og de vil heller ikke belaste deg for å migrere til Greengeeks. Det samme prinsippet gjelder hvis du ønsker å overføre data fra et domene til et annet. I så henseende er dataoverføring gratis. Alt er inkludert i den månedlige avgiften.

Designet for WordPress

Greengeeks er designet for WordPress. De har en utmerket cPanel (sans e-postkontroll, se nedenfor) og tillater installasjon av WordPress og alle kompatible plug-ins med ett klikk. Hvis du skulle utforske hjelpeavdelingen fra Greengeeks, ville du finne en hel seksjon dedikert til å hjelpe deg med WordPress. Når du bruker WordPress med Greengeeks, vil Greengeeks også tilby deg et gratis domenenavn.

De kommer i gang

Greengeeks tilbyr mer enn maler for deg å bygge nettstedet ditt. De tilbyr en nettstedsbyggingstjeneste gratis. Ved å bruke en av malene deres, vil Greengeeks lage nettstedet ditt med all informasjonen din, opprette fem e-postadresser knyttet til domenenavnet ditt og sende nettstedet ditt til Google, Yahoo og Bing søkekataloger..

Mange skalerbare alternativer

Når du er klar, vil Greengeeks tillate deg å skalere nettstedet ditt ved å tilby VPS eller dedikerte serververtsalternativer. Alle standard godbitene kommer med det – inkludert dedikerte SSL-sertifikater. Dedikerte SSL-sertifikater er avgjørende for folk som driver e-handelsnettstedene sine, da det gjør nettstedstransaksjonen sikrere.

Ulemper ved Greengeeks Hosting

Det gode og dårlige med deres kundesupport

Greengeeks tilbyr kundestøtte døgnet rundt. Selv om telefonstøtten deres ikke er 24 timer, er chat-støtten deres liv. Det er den gode delen med kundeservicepolitikken. Delen vi ikke var så sikre på var da vi fikk støtte – vi fikk en følelse av at kundestøtterepresentantene deres kunne bruke mer trening.

Noen skjulte avgifter for refusjon

Greengeeks tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Det de ikke forteller deg, er at de andre avgiftene, som registrering av domenenavn, ikke kan refunderes. Selv om denne praksisen er standard blant alle vertsselskaper, fant vi ut at registreringsavgiftene deres var opptil tre ganger høyere enn andre nettsteder, eller hvis vi selv hadde registrert domenenavnet. Med andre ord føles det som om Greengeeks tjener fortjeneste ved å registrere domenenavnsregistrering og nekter å tilby refusjon under dekke av å kalle det domenenavnsregistrering.

Mangel på verktøy for oppretting av mobile nettsteder

Greengeeks tilbyr ikke verktøy som hjelper deg med oppretting av mobilnettsteder. Hver nettstedseier vet at de må ha to versjoner av nettstedene sine – en for stasjonære og bærbare datamaskiner, og en for mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Det er imidlertid andre steder du kan henvende deg til.

Kan ikke administrere e-post via cPanel

Vi kastet denne der inne fordi alle andre webhotellfirmaer som tilbyr e-post har muligheten til å administrere nevnte e-post via deres respektive cPanel. Greengeeks gir ikke dette. De har verktøyene for e-postadministrasjon, men de er ikke tilgjengelige via cPanel.

Bunnlinjen

Greengeeks er et utmerket budsjett webhotellfirma med den grønne vri. De forstår hvordan virksomheten fungerer i dagens tidsalder – at den drives av Millennials. Millennials har et mykt sted for selskaper som tar et mål av samfunnsansvar for å bry seg om planeten.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map