Greengeeks Hosting Recensioner Maj 2020: Är Greengeeks värt det?

Greengeeks Hosting Recensioner Maj 2020: Är Greengeeks värt det?

Greengeeks Hosting Recensioner Maj 2020: Är Greengeeks värt det?

Hur bra är Greengeeks värd?

Greengeeks fokuserar på att tillhandahålla prisvärda värdar med en miljöbenägenhet. De tillhandahåller mycket av grunderna och fungerar bra med WordPress. Dagliga säkerhetskopior och hjälp med att migrera webbplatsen är ett stort plus. Vissa nackdelar inkluderar stöd som inte är lika bra som andra branschledare och e-post som styrs utanför cPanel. Ta en titt nedan för att se om de passar bra för dig.


Greengeeks Recensioner 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Budget webbhotellföretag
 2. 24/7 kundtjänst
 3. Säkerhetskopior görs dagligen
 4. Obegränsad värd
 5. Gratis att ställa in och migrera
 6. Designad för WordPress

Nackdelar

 1. Någon dålig sida av deras kundsupport
 2. Några dolda avgifter för återbetalning
 3. Avgifter för säkerhetskopior om de inte är förberedda
 4. Brist på verktyg för skapande av mobila webbplatser
 5. Det går inte att hantera e-post via cPanel

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Vår officiella Greengeeks-värdegranskning

Kan du gissa vad Greengeeks är känt för? De är kända för att de påverkar miljön inom webbhotellbranschen. Från att vara medlem i miljöskyddsbyrån till att använda vindkraft för sina servrar, är de ett framåt tänkande företag som håller planeten i åtanke.

De bästa funktionerna i Greengeeks Hosting

Greengeeks är en webbhotell på budgetnivå. De erbjuder allt som de stora pojkarna gör till rabatterat pris. Dessutom gör de det med miljön i åtanke.

Greengeeks omfattar det gröna initiativet

Greengeeks annonserar att de är 300 procent gröna. Vad betyder det här? Det betyder att för varje kraftenhet som konsumeras kommer de att köpa tre gånger den mängden kraft i vindkraft. Hela idén är att om du använder Greengeeks kommer du inte bara att ha ett lägre kolavtryck, du kommer att ha ett negativt kolavtryck. Med andra ord har du en positiv inverkan på miljön.

Säkerhetskopior görs dagligen

Inte varje värdföretag gör säkerhetskopior av din webbplats dagligen. Greengeeks förstår exakt hur viktig din data är för dig. De lägger sina pengar där munnen är och utför server-säkerhetskopior varje dag. Om något händer med dina uppgifter förlorar du bara en dags värd att arbeta med dem.

Obegränsad värd

Att ha obegränsade domäner är en vacker funktion för ett webbhotellföretag. Vad detta betyder är att du kan ha ett obegränsat antal registrerade domäner under ett konto. Detta inkluderar också ett oändligt antal underdomäner och e-postkonton. Om du arbetar med att vända domäner är Greengeeks ett utmärkt ställe att parkera dem.

Gratis att ställa in och migrera

Den enda avgift som du måste betala Greengeeks är dina månatliga serviceavgifter. De kommer inte att debitera dig för att ställa in din webbplats på deras servrar och inte heller debitera dig för att migrera till Greengeeks. Samma princip gäller om du vill överföra data från en domän till en annan. I detta avseende är datamigreringen gratis. Allt ingår i din månadsavgift.

Designad för WordPress

Greengeeks är designad för WordPress. De har en utmärkt cPanel (sans e-postkontroll, se nedan) och tillåter installation med WordPress och alla kompatibla plug-ins med ett klick. Om du skulle utforska Greengeeks hjälpavsnitt skulle du hitta ett helt avsnitt som är dedikerat till att hjälpa dig med WordPress. När du använder WordPress med Greengeeks kommer Greengeeks också att erbjuda dig ett gratis domännamn.

De kommer igång

Greengeeks gör mer än vad du erbjuder mallar för dig att bygga din webbplats. De tillhandahåller en webbplatsbyggnadstjänst gratis. Med hjälp av en av deras mallar skapar Greengeeks din webbplats med all din information, skapar fem e-postadresser kopplade till ditt domännamn och skickar din webbplats till Google, Yahoo och Bing sökkataloger.

Massor av skalbara alternativ

När du är redo kommer Greengeeks att låta dig skala din webbplats genom att erbjuda VPS eller dedikerade serverhotellternativ. Alla standardgodbitar levereras med det – inklusive dedikerade SSL-certifikat. Dedikerade SSL-certifikat är avgörande för personer som driver sina e-handelswebbplatser eftersom det gör webbplatstransaktionen säkrare.

Ulemper vid Greengeeks Hosting

Det goda och dåliga med deras kundsupport

Greengeeks erbjuder kundtjänst dygnet runt 24 timmar om dygnet. Även om deras telefonsupport inte är 24 timmar, är deras chattstöd. Det är den goda delen av deras kundtjänstpolicy. Den del vi inte var så säker på var när vi fick support – vi fick en känsla av att deras kundtjänstföreträdare kunde använda mer utbildning.

Några dolda avgifter för återbetalning

Greengeeks erbjuder en 30-dagars moneyback-garanti. Det de inte berättar för dig är att de andra avgifterna, som domännamnsregistrering, inte kan återbetalas. Även om denna praxis är standard bland alla värdföretag, fann vi att deras registreringsavgifter var upp till tre gånger högre än andra webbplatser eller om vi själva hade registrerat domännamnet. Med andra ord, det känns som om Greengeeks tjänar vinst med domännamnsregistrering och vägrar att erbjuda återbetalningar i form av att kalla det domännamnsregistrering.

Brist på verktyg för skapande av mobila webbplatser

Greengeeks tillhandahåller inte verktyg som hjälper dig med skapandet av mobila webbplatser. Varje webbplatsägare vet att de måste ha två versioner av sina webbplatser – en för stationära och bärbara datorer och en för mobila enheter som smartphones och surfplattor. Det finns dock andra platser du kan vända dig till.

Det går inte att hantera e-post via cPanel

Vi kastade den här in eftersom alla andra webbhotellföretag som erbjuder e-post har möjlighet att hantera nämnda e-post via deras respektive cPanel. Greengeeks tillhandahåller inte detta. De har verktygen för e-posthantering, men de är inte tillgängliga via cPanel.

Slutsats

Greengeeks är ett utmärkt budgethotellföretag med den gröna twisten. De förstår hur affärer fungerar i dagens dag och ålder – att det drivs av Millennials. Millennials har en mjuk plats för företag som tar ett mått på företagens ansvar för att bry sig om planeten.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector