Greengeeks Hostinganmeldelser Maj 2020: Er Greengeeks det værd?

Hvor god er Greengeeks-hosting?

Greengeeks fokuserer på at tilbyde et prisbilligt hosting med en miljøskråning. De leverer meget af det grundlæggende og fungerer godt med WordPress. Daglige sikkerhedskopier og hjælp til at migrere stedet er et stort plus. Nogle ulemper inkluderer support, der ikke er så god som andre industriledere, og e-mail kontrolleret uden for cPanel. Se nedenfor for at se, om de passer godt til dig.


Greengeeks Anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Budget webhostingfirma
 2. 24/7 kundesupport
 3. Sikkerhedskopier lavet dagligt
 4. Ubegrænset hosting
 5. Gratis at opsætte og migrere
 6. Designet til WordPress

Ulemper

 1. Nogle dårlige sider ved deres kundesupport
 2. Et par skjulte gebyrer for refusion
 3. Gebyr for sikkerhedskopier, hvis ikke forberedt
 4. Mangel på værktøjer til oprettelse af mobilwebsteder
 5. Kan ikke administrere e-mail via cPanel

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Vores officielle Greengeeks-hostinganmeldelse

Kan du gætte, hvad Greengeeks er berømt for? De er berømte for at have påvirket miljøet i webhostingbranchen. Fra at være medlem af Environmental Protection Agency til at bruge vindenergi til deres servere, de er et fremadstormende firma, der holder planeten i tankerne.

De bedste funktioner i Greengeeks Hosting

Greengeeks er hosting-service på budgettet. De tilbyder alt, hvad de store drenge gør til en nedsat pris. Desuden gør de det med miljøet i tankerne.

Greengeeks omfavner det grønne initiativ

Greengeeks annoncerer, at de er 300 procent grønne. Hvad betyder det? Det betyder, at for hver strømenhed, der forbruges, vil de købe tre gange så meget strøm i vindenergi. Hele ideen er, at hvis du bruger Greengeeks, vil du ikke bare have et lavere CO2-fodaftryk, men du har et negativt kulstofaftryk. Med andre ord har du en positiv indvirkning på miljøet.

Sikkerhedskopier lavet dagligt

Ikke hvert hostingfirma foretager daglige sikkerhedskopier af dit websted. Greengeeks forstår nøjagtigt, hvor vigtige dine data er for dig. De lægger deres penge, hvor deres mund er, og udfører server-backup hver dag. Hvis der sker noget med dine data, mister du kun en dags værdi af at arbejde på dem.

Ubegrænset hosting

At have ubegrænsede domæner er en smuk funktion for et web-hostingfirma. Hvad dette betyder er, at du muligvis har et ubegrænset antal registrerede domæner under en konto. Dette inkluderer også et uendeligt antal underdomæner og e-mail-konti. Hvis du handler med at vende domæner, er Greengeeks et fremragende sted at parkere dem.

Gratis at opsætte og migrere

Det eneste gebyr, du skal betale Greengeeks, er dine månedlige servicegebyrer. De vil ikke opkræve dig for at opsætte dit websted på deres servere, og heller ikke vil de opkræve dig til at migrere over til Greengeeks. Det samme princip gælder, hvis du ønsker at overføre data fra et domæne til et andet. I den henseende er datamigrering gratis. Det hele er inkluderet i dit månedlige gebyr.

Designet til WordPress

Greengeeks er designet til WordPress. De har en fremragende cPanel (sans e-mail-kontrol, se nedenfor) og tillader installation af WordPress og alle kompatible plug-ins med et enkelt klik. Hvis du skulle udforske Greengeeks hjælp sektion, ville du finde en hel sektion dedikeret til at hjælpe dig med WordPress. Når du bruger WordPress sammen med Greengeeks, vil Greengeeks også tilbyde dig et gratis domænenavn.

De kommer i gang

Greengeeks gør mere end tilbyder skabeloner, som du kan bygge dit websted. De leverer en websideopbygningsservice gratis. Ved hjælp af en af ​​deres skabeloner vil Greengeeks udforme dit websted med alle dine oplysninger, oprette fem e-mail-adresser knyttet til dit domænenavn og sende dit websted til Google, Yahoo og Bing søgekataloger.

Masser af skalerbare muligheder

Når du er klar, giver Greengeeks dig mulighed for at skalere dit websted ved at tilbyde VPS eller dedikerede server hosting muligheder. Alle standard godbidder leveres med det – inklusive dedikerede SSL-certifikater. Dedikerede SSL-certifikater er afgørende for folk, der kører deres e-handelswebsteder, da det gør webstatens transaktion mere sikker.

Ulemper ved Greengeeks Hosting

Det gode og dårlige ved deres kundesupport

Greengeeks tilbyder døgnet rundt kundesupport 24 timer i døgnet. Selvom deres telefonstøtte ikke er 24 timer, er deres chatsupport. Det er den gode del ved deres kundeservicepolitik. Den del, vi ikke var så sikre på, var da vi modtog support – vi fik en fornemmelse af, at deres kundesupportrepræsentanter kunne bruge mere træning.

Et par skjulte gebyrer for refusion

Greengeeks tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Det, de ikke fortæller dig, er, at de andre gebyrer, såsom registrering af domænenavn, ikke kan refunderes. Selvom denne praksis er standard blandt alle hostingfirmaer, fandt vi, at deres registreringsgebyrer var op til tre gange højere end andre websteder, eller hvis vi selv havde registreret domænenavnet. Med andre ord føles det som om Greengeeks tjener fortjeneste ved domænenavnsregistrering og nægter at tilbyde restitutioner i form af at kalde det domænenavnsregistrering.

Mangel på værktøjer til oprettelse af mobilwebsteder

Greengeeks leverer ikke værktøjer, der hjælper dig med oprettelse af mobilwebsteder. Hver websiteejer ved, at de skal have to versioner af deres websteder – en til desktops og laptops og en til mobile enheder som smartphones og tablets. Der er dog andre steder, du kan henvende dig til.

Kan ikke administrere e-mail via cPanel

Vi kastede denne ind der, fordi alle andre webhostingfirmaer, der tilbyder e-mail, har muligheden for at administrere nævnte e-mail via deres respektive cPanel. Greengeeks leverer ikke dette. De har værktøjer til e-mailadministration, men de er ikke tilgængelige via cPanel.

Bundlinie

Greengeeks er et fremragende budget webhostingfirma med det grønne twist. De forstår, hvordan virksomheden fungerer i dagens dag og alder – at den drives af Millennials. Millennials har et blødt sted for virksomheder, der tager et mål for virksomhedernes ansvar for at bry sig om planeten.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map