Hostgator-anmeldelser Mai 2020: Jeg prøvde det, jeg likte det. Men les dette først.

Contents

Hva er HostGator webhotell?

HostGator ble grunnlagt i 2002 og er et Houston, Texas-basert webhosting selskap som driver 950 000+ registrerte domener over hele verden. Selskapet tilbyr delt, VPS, forhandler og dedikert webhotell. De har ytterligere kontorer og datasentre i Austin, Texas, India og Brasil. HostGator var blant den første gruppen av store webhotellfirmaer som deltok i grønn hosting, som innebærer bruk av miljøvennlige teknologier for å oppveie karbon og redusere miljøavfall.


Hostgator anmeldelser

Hvis det var en Wal-Mart med webhotell, ville vi peke på GoDaddy. HostGator er da mer som Target: kanskje ikke fullt så garantert eller kjent, men med tilsvarende lave priser og et mer raffinert omdømme tilknyttet deres merkevare. HostGator er en utmerket rabatt vert for nye webansvarlige.

Se offisiell side

Vår offisielle HostGator-anmeldelse

HostGator er en av de mest brukte hostingtjenestene i verden, og av utmerket grunn. HostGator-priser er noen av de laveste rundt, og de inkluderer et stort utvalg verktøy for bygging av nettsteder uten ekstra kostnad. De er så sikre på produktet sitt at de tilbyr en 45 dagers pengene-tilbake-garanti, og de lar deg prøve ut cPanel før du kjøper. HostGator-støtte er tilgjengelig 24/7, inkludert en live chat-funksjon. Men mens en supportrepresentant alltid kan være til hånden, har ikke HostGators supportteam et rykte for at de alltid er veldig hjelpsomme. For ikke å frykte, med en så stor mengde kunder, er brukergenererte støtteforum utrolig robuste. Og for en så lav kostnad er det vanskelig å klage. I det hele tatt er HostGator enkel å bruke og har stor oppetid, noe som gjør det til et utmerket valg for nybegynnere nettmestere.

 

De beste funksjonene ved HostGator-planer

Hvis du er som de fleste webmastere, er dine viktigste prioriteringer i en webvert sannsynligvis enkle å bruke tjenester, lett tilgjengelig kundesupport og rask oppetid – alt for en utmerket verdi. HostGator oppfyller absolutt disse kriteriene og deretter noen. Her er favorittfunksjonene til HostGator:

1. HostGator-støtte – Live chat & Mer

De fleste av de beste webhotellfirmaene i disse dager tilbyr 24/7 support, men mange begrenser deres støttekanaler i løpet av stengetiden. HostGator-støtte er alltid tilgjengelig, i ethvert medium du velger. Live chat-støtte er vår favoritt av disse metodene for de raske og effektive svarene du kan få for raske spørsmål og nødssituasjoner. Hvis du driver en bedrift, har nedetid kostbare konsekvenser. Når du trenger hjelp umiddelbart, er det et enormt betryggende aspekt ved HostGator-støttetjenester å vite at du vil kunne nå en person i løpet av sekunder. E-post er selvfølgelig fremdeles tilgjengelig for de ikke-akutte situasjoner. Men sjansen er stor for at du sannsynligvis kan finne svaret du leter etter i HostGators omfattende brukerfora. Det er tross alt en stor fordel å bruke den samme plattformen som millioner av andre – det er sannsynlig at noen allerede har møtt og løst alle dine problemer.

2. HostGator-priser – Utvidet pengene-tilbake-garanti

På et så lavt prispunkt ville det være vanskelig for selv de utvalgte webansvarlige å hevde at de ikke får pengene sine verdt. HostGator er trygg nok til å tilby en 45-dagers pengene-tilbake-garanti – som er 50% lengre enn bransjestandarden på 30 dager. HostGator gjør det enkelt for deg å prøve dem ut uten å gjøre et stort engasjement. Der andre selskaper, som SiteGround, kun tilbyr år lange kontrakter som krever at du gaffler over en masse kontanter i begynnelsen, gir HostGators lave betalingsplaner fra måned til måned deg mye fleksibilitet. Dette er et ideelt oppsett for noen som prøver å teste ut flere kortsiktige prosjekter samtidig.

3. HostGator WordPress-kompatibilitet

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, er det utrolig enkelt å flytte det over til HostGator. De bygde et manuelt migreringsverktøy som de fleste hvem som helst kan finne ut i løpet av få minutter. Og hvis du vil at det skal gjøres enda raskere, har de til og med et 1-klikk WordPress-migreringsverktøy. I tillegg kommer HostGator standard med cPanel, som WordPress brukerhåndbok ofte antar at du allerede kjører. Oppsummert er HostGator WordPress-forholdet sømløst, og gjør det dermed til et enkelt valg for alle som bruker WordPress CMS.

I tillegg til WordPress og cPanel, tilbyr HostGator et bredt utvalg av andre applikasjoner med ett klikk og åpen kildekode som gjør design og bygging av nettstedet ditt til en lek. De tilbyr 4500 gratis maler, bloggprogramvare, handlekurver, wikier, CMS og mer. Det beste er at alle disse funksjonene kommer som standard som en del av pakken din. Hvis du ikke vil kaste bort tid og mental energi på å shoppe etter forskjellige plugins og funksjoner, kan HostGator bidra til å lette angsten for beslutningsprosessen. Hvil lett når du vet at de har valgt ut noen flotte, og alle av dem er allerede integrert.

4. Ubegrensede e-postadresser

Når du har kjøpt et domene, kan du sette opp så mange gratis e-postadresser du vil. Egentlig! Så mange du vil!

5. Gratis prøveversjon av HostGator cPanel

Med HostGator kan du prøve ut cPanel og administrasjonsverktøy slik at du kan oppleve dem selv før du blir kunde. På toppen av det kan du også sjekke verktøyene for bygging av nettsteder og maler. Når du tar en kjøpsbeslutning, vil du ha en god ide om HostGator passer for deg. Denne rettssaken leveres ikke med den komplette pakken du vil få ved påmelding, men det er ganske sjenerøst med tanke på at noen verter gir potensielle kjøpere gratis tilgang. Men hvis du leter etter et vertsfirma som vil gi deg en gratis prøveversjon av ALLE tjenestene deres, kan du sjekke ut Site5. De lar deg begynne å være vert for 30 dager uten betaling.

 

Ulemper ved HostGator Hosting

Vi har sagt det før, og vi vil si det igjen – ingen hostingfirma er perfekt. Selv HostGator har noen få feil de har råd til å ordne hvis de virkelig ville være på topp.

1. Ofte sjeldne sikkerhetskopier av servere

De tar bare sikkerhetskopi av serverne sine en gang per uke. Tatt i betraktning at folk flest går for rimelige delte hostingalternativer, kan dette kanskje ikke gjøre det for deg. For mange mennesker kan dette være perfekt. Imidlertid, hvis du trenger å sikkerhetskopiere nettstedet ditt oftere enn det med oppgavekritisk informasjon, kan det være lurt å se etter en tredjeparts tjeneste eller WordPress-plugin som vil gjøre jobben for deg.

2. Cloud Hosting tilbys ikke

Cloud hosting vil tillate selskapet å tilby en mye mer skalerbar hostingplan, og det er derfor synd at dette ikke tilbys. Hvis de tilbød en sky hosting plan, ville du ha muligheten til bare å betale for plassen og ressursene du bruker i stedet for en flat månedlig pris. Videre verdsettes skyhotell for sin overflødighet – informasjonen din lagres på flere servere. Hvis det er noe galt med en server, har de sikkerhetskopier naturlig innebygd i systemet. Dette vil være spesielt nyttig gitt at HostGator allerede bare tar sikkerhetskopi av databasene en gang per uke. Hvis du ønsker å lagre massevis av viktig informasjon, er sannsynligvis HostGator ikke den rette verten for deg. Dette er ikke veldig mye hvis du er en liten bedriftseier som mer eller mindre bare trenger grunnleggende informasjon på nettet. Men for enhver virksomhet eller selskap som krever sin egen database, kan det være mer fornuftig å kjøpe en hostingplan som inkluderer alternativer for både delt og skyhosting.

3. Mangel på spam & Virusbeskyttelse

Selv om vi setter pris på muligheten til å opprette så mange e-postadresser du trenger, er den alvorlige mangelen på innebygd spam og virusbeskyttelse i HostGators e-postprogramvare et enormt la ned. I en tid hvor søppelpost spredes eksponentielt, og hvor vi alle har blitt vant til gratis og enkel filtrering av programmer som GMail, kan det være vanskelig å se hvorfor noen villig jobber ut av HostGators WebMail-portal. Konkurrent A2 Hosting tilbyr også ubegrensede e-postadresser, men plattformen deres inkluderer innebygd spam og virusbeskyttelse.

Bunnlinjen:

Med lave månedlige avgifter, ingen installasjonsavgift og alle verktøyene for bygging av nettsteder og e-postalternativer, trenger du kanskje ikke se lenger enn HostGator for dine grunnleggende hostingbehov. De klarer seg bra med kundeservicen, har et stort tilbud av servicealternativer og gir deg muligheten til å prøve dem før du kjøper dem. Hvis du virkelig prøvde å betale det minimale beløpet for et nettsted uten frills, er det billigere alternativer som WebHostingPad. Imidlertid er HostGator sannsynligvis den beste verdien på markedet for budsjett hosting. Det er en grunn til at HostGator alltid har blitt rangert som et av de beste webhotellfirmaene.

Vis flere funksjoner Hostgator anmeldelser 3.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (18 stemmer) Fordeler

 1. Utvidet pengene-tilbake-garanti
 2. Stort utvalg av flotte nettstedverktøy
 3. Ubegrenset e-postadresser
 4. 24/7 Chat Support

Ulemper

 1. Ingen Cloud Hosting
 2. Ingen ett-trinns WordPress-import
 3. Ofte sjeldne sikkerhetskopier av servere
 4. Mangel på e-post spam & virusbeskyttelse

SummaryHostGator er et utmerket valg for begynnende webansvarlige som leter etter en rimelig hostingplan med brukervennlige funksjoner. HostGator-priser er noe av det laveste på markedet, pluss at de har utmerkede nettverksbyggings- og e-postverktøy som kommer gratis som en del av pakken. Og med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti har du god tid til å prøve ut planen din før du gjør en forpliktelse. Og med 24/7 kundeservice gjennom en rekke medier, inkludert live chat, er HostGator-support raskt å svare på alle spørsmål. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

Vanlige spørsmål om HostGator Hosting

Er HostGator et godt alternativ for å være vertskap for mitt WordPress-nettsted?

Ja, HostGator er et av de mest brukte webhotelldomenene for å imøtekomme WordPress nettsteder. Du vil finne integrasjonsprosessen som sømløs. HostGator WordPress-kompatibilitet er veldig enkel, noe som gjør det enkelt for deg å få nettstedet ditt i gang så raskt som mulig.

Er det mulig å migrere mitt nåværende WordPress-nettsted til HostGator?

Ja! HostGator lar deg flytte informasjonen til nettstedet ditt til en HostGator-konto uten ekstra kostnad. Delte hostingplaner gir deg en gratis overføring av disse dataene. VPS og dedikerte serverplaner får ubegrensede overføringsmuligheter.

Tilbyr HostGator et tilknyttet program?

Ja, HostGator tilbyr et tilknyttet program. De har et betalingsprogram for salgskommisjon. Betalingen du mottar tilsvarer antall påmeldinger du har på kontoen din. Når dette tallet øker, øker betalingen for salgsprovisjonen din.

Når du registrerer deg på HostGator, er et domenenavn inkludert i den prosessen? Eller er å kjøpe et domene en egen transaksjon?

HostGator gir deg ikke et domenenavn som en del av den nye vertskontoen. Du må dra et annet sted for å kjøpe domenet ditt hvis du ikke allerede har et. Det er imidlertid ingen domeneregistreringsavgift for å overføre et domenenavn til HostGators servere.

Vil HostGator tillate meg å kjøpe en frittstående domeneregistrering? Tilbyr de WHOIS personvernregistrering?

Ja, HostGator gir deg muligheten til å ha full administrasjons- og kjøpsalternativer for alle frittstående domene du ønsker, forutsatt at domenenavnet er tilgjengelig. WHOIS personvernregistrering er også tilgjengelig for en nominell avgift.

Er HostGator et godt alternativ for nettstedet mitt?

HostGator er et utmerket alternativ for nettstedet ditt for e-handel. De gir SSL-sertifikater for alle nettstedene på vertsserveren, noe som gjør nettstedets transaksjoner sikre. Du har også tilgang til en privat IP-adresse, så vel som full kundeservicestøtte som står for å hjelpe når du trenger ytterligere hjelp. I tillegg vil du få tilgang til butikkfunksjonene og applikasjonsbiblioteket som kan forbedre din online detaljhandel tilstedeværelse.

Tilbyr HostGator Linux- eller Windows-hosting?

HostGators primære spesialisering er i LAMP-baserte systemer, for eksempel Linux, Apache, MySQL og PHP. Imidlertid tilbyr de også et Windows-basert system for deres personlige og forretningskontokunder.

Vil jeg kunne motta administrerte tjenester med HostGator-kontoen min?

HostGator tilbyr fullstendige administrasjonsalternativer for kunder som har delt hosting, forhandlerhotell, VPS og dedikerte hostingplaner.

Hva slags VPS-hostingalternativer tilbyr HostGator?

HostGator gir deg muligheten til å ha en VPS-serverkonto som bruker et CentOS Linux-system. Det er flere tilgjengelige kontoalternativer du kan velge, og det du velger avhenger av typen ytelseshastighet og funksjoner du ønsker.

Hvilke utviklingsspråk støtter HostGator?

HostGator støtter et bredt utvalg av utviklingsspråk, så uansett hvilket språk nettstedet ditt kjører på, er HostGator sannsynligvis et sikkert spill. Når du har en VPS eller dedikert serververtkonto, står du fritt til å bruke utviklingsspråket du ønsker.

For Linux-vertssystemet deres støtter de følgende språk: MySQL; Database med PHPMyadmin-tilgang; CGI; Rask CGI; PHP 5; Ruby on Rails; Perl; Python og SSI

For Windows-vertssystemet deres støtter de følgende språk: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python og SSI.

Kan jeg bruke HostGator til å være vert for enkeltbilder eller gallerier på nettstedet mitt?

HostGator gjør det enkelt for deg å bruke hostingkontoen din til å vise bilder og bildegallerier på nettstedet ditt. Du har tilgang til flere varianter av bildegalleri-applikasjoner gjennom HostGator QuickInstall-programvaren som er i kontopanelet. Alle HostGators delte plankontoer har også ubegrenset lagringsplass for bilder.

Hvordan sikkerhetskopierer HostGator nettstedet mitt?

HostGator tilbyr et automatisk backup-program for delte, forhandler- og VPS-hostingkontoer som er under 20 GB og har 100 000 inoder til stede. Sikkerhetskopien skjer en gang i uken. De gir ikke et automatisk backup-program for dedikerte serverkontoer. Imidlertid har du det tilgjengelige alternativet for å lage din egen backupplan for denne typen hosting-kontoer.

Hvor mange e-postadresser får jeg med en HostGator-konto? Er det et krav til diskspace for disse e-postadressene?

Hvis du har en delt hostingplan, mottar du et ubegrenset antall e-postadressekontoer. Du har også ubegrenset diskplass tilgjengelig for hosting av disse kontoene. Hvis du har en VPS eller en dedikert serververtsplan, får du også ubegrensede e-postadressekontoer. Imidlertid tilsvarer begrensningen av diskplass den spesifikke diskplassbegrensningen for den eksakte vertsplanen din.

Hvorfor fikk jeg et varsel fra HostGator om at nettstedet mitt misbruker serverressursene? Hvilket tiltak må jeg ta for å løse dette problemet?

Varslingen du mottok, adresserer en situasjon der nettstedet ditt bruker mer enn sin andel av HostGator delte serverressurser. Dette kan være frustrerende fordi du ikke blir varslet når du begynner å nærme deg grensen, først etter at du allerede har trukket over. Det beste handlingsforløpet ditt er å gå tilbake til HostGator-grensekravene for viktige områder på nettstedet ditt, inkludert kontogrensene, CPU-ressursbruk og e-postadresse-vertsgrenser. All denne informasjonen er lett tilgjengelig i HostGator supportportal.

Det neste handlingsforløpet ditt vil være å jobbe med problemet og finne en måte å redusere mengden serverressurser som nettstedet ditt trenger for å fungere ordentlig. HostGator kundeservice hjelper deg gjerne med å identifisere problemet og samarbeider med deg for å løse problemet og fjerne kontoen din fra suspensjonen.

Hvorfor fungerer det nyregistrerte domenenavnet mitt ennå ikke? Er det flere skritt jeg må ta først før det fungerer med nettstedet mitt?

Hvis du kjøper domenenavnet ditt sammen med HostGator-serverkontoen, kan det ta noen minutter å koble de to varene sammen. Du må vente på at DNS-utbredelse skal finne sted før navnet vises på hostingkontoen din. DNS-forplantningsprosessen kan ta alt fra 24 til 48 timer å begynne å fungere ordentlig.

Hvis domenenavnet og HostGator-serverhostekontoen er separate kjøp, må du forsikre deg om at domenenavnet blir riktig assosiert med vertskontoens pakke. Se på innstillingene for domenenavnet ditt i WHOIS-katalogen for å se hvordan konfigurasjonen av domenenavnet ditt er konfigurert. Du vil forsikre deg om at navneservere peker til den nye HostGator-serververtskontoen. Kundeservice-teamet deres kan hjelpe deg med å løse dette problemet om nødvendig.

Jeg vil konfigurere DNS-innstillingene for forhandlerkontoen min. Hva er en privat navneserver?

En privat navneserver er en versjon av standard DNS-serveren som de fleste nettsteder krever for å fungere ordentlig. Den private navneserveren for forhandlerkontoen din vil peke mot et bestemt domenevertsnavn som ikke knyttes til HostGator-serverkontoer. Du kan bare bruke en privat navneserver på en HostGator VPS, forhandler eller dedikert serverkonto. Det er ikke tilgjengelig for HostGator klekkings-, baby- eller bedriftsserverkontoer.

Hvilken HostGator-plan er best for mitt nettsted?

HostGator tilbyr fire hovedtyper av serverhotskontoer. Disse alternativene inkluderer: delt hosting, forhandler hosting, VPS hosting og dedikert server hosting. Hver og en har sitt eget sett med fordeler og ulemper. Du trenger ganske enkelt å bestemme hvilke funksjoner som er de viktigste for hostingopplevelsen på nettstedet ditt, og velg vertsalternativet som passer best til disse behovene.

Her er en kort oversikt over alternativene for hostingkontoen.

 • Delt: Du kan ha mer enn ett operativt nettsted om gangen. Du fungerer som nettstedadministrator for hvert nettsted med HostGator tilgjengelig for hjelp etter behov.
 • Reseller: Du fungerer som vertsselskapet ved å la andre være vertskap for nettstedet sitt utenfor hostingkontoen din. Du er ansvarlig for deres handlinger og behandling av kontoen.
 • VPS: Du har tilgang til mer programvareinstallasjon med denne vertskontoen. Det er en oppgradering fra en delt konto eller forhandlervertkonto.
 • dedikert: Du har fri rekkevidde over hvordan nettstedet ditt fungerer, informasjonen den inneholder og hvem som har tilgang til kontoen. Det er populært for større selskaper som trenger webhotell.

HostGator kundeservicerepresentanter kan hjelpe deg med å finne ut hvilken hostingkonto som best samsvarer med det du trenger for ditt spesifikke nettsted.

Hva slags oppetidsgaranti har HostGator?

HostGator har en oppetidsgaranti på 99,9%, noe som betyr 8,76 timer nedetid per år.. Mer på HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map