Hostgator-anmeldelser Maj 2020: Jeg prøvede det, jeg kunne godt lide det. Men læs dette først.

Contents

Hvad er HostGator Web Hosting?

HostGator blev grundlagt i 2002 og er et Houston, Texas-baseret webhostingfirma, der driver 950.000 registrerede domæner over hele verden. Virksomheden leverer delt, VPS, forhandler og dedikeret webhosting. De har yderligere kontorer og datacentre i Austin, Texas, Indien og Brasilien. HostGator var blandt den første gruppe af store webhostingfirmaer, der deltog i grøn hosting, hvilket involverer anvendelse af miljøvenlige teknologier til at opveje kulstof og reducere miljøaffald.


Hostgator anmeldelser

Hvis der var en Wal-Mart med webhosting, ville vi pege på GoDaddy. HostGator er da mere som Target: måske ikke helt så gargantuan eller velkendt, men med lignende lave priser og et mere raffineret omdømme forbundet med deres brand. HostGator er en fremragende rabat vært for nye webmastere.

Se det officielle websted

Vores officielle HostGator-anmeldelse

HostGator er en af ​​de mest anvendte hostingtjenester i verden og af fremragende grund. HostGator-priser er nogle af de laveste rundt omkring, og de inkluderer et stort udvalg af webstedsbygningsværktøjer uden ekstra omkostninger. De er så sikre på deres produkt, at de tilbyder en 45 dages pengene-tilbage-garanti, og de lader dig prøve deres cPanel, før du køber. HostGator-support er tilgængelig 24/7, inklusive en live chat-funktion. Men mens en supportrepræsentant altid kan være lige ved hånden, har HostGators supportteam ikke et ry for altid at være frygtelig hjælpsom. For ikke at frygte, med en så stor mængde kunder, er de brugergenererede supportfora utroligt robuste. Og for en så lav pris er det svært at klage. I det store og hele er HostGator let at bruge og har stor oppetid, hvilket gør det til et fremragende valg for nybegynderne webmastere.

 

De bedste funktioner i HostGator-planer

Hvis du er som de fleste webmastere, er dine vigtigste prioriteter i en webhost sandsynligvis lette at bruge tjenester, let tilgængelig kundesupport og hurtig oppetid – alt sammen til en fremragende værdi. HostGator opfylder bestemt disse kriterier og derefter nogle. Her er vores foretrukne HostGator-funktioner:

1. HostGator Support – Live Chat & Mere

De fleste af de bedste webhostingfirmaer tilbyder i disse dage 24/7 support, men mange begrænser deres supportkanaler i lukketiden. HostGator support er altid tilgængelig i ethvert medium, du vælger. Live chat-support er vores favorit af disse metoder til de hurtige og effektive svar, du kan få til hurtige spørgsmål og nødsituationer. Hvis du driver en virksomhed, har nedetid dyre følger. Når du har brug for hjælp med det samme, er det et enormt betryggende aspekt af HostGator supporttjenester at vide, at du vil være i stand til at nå ud til en levende person på få sekunder. E-mail er naturligvis stadig tilgængelig for de ikke-nødsituationer. Men chancerne er sandsynligvis, at du sandsynligvis kan finde det svar, du leder efter i HostGators omfattende brugerfora. Når alt kommer til alt er der en stor fordel at bruge den samme platform som millioner af andre – nogen er sandsynligvis allerede stødt på og løst alle dine problemer.

2. HostGator-priser – Udvidet pengene-tilbage-garanti

Ved et så lavt prispunkt ville det være svært for selv de mest valgbare webmastere at hævde, at de ikke får deres penge værd. HostGator er selvsikker nok til at tilbyde en 45-dages pengene-tilbage-garanti – hvilket er 50% længere end industristandarden på 30 dage. HostGator gør det nemt for dig at prøve dem uden at gøre et stort engagement. Hvor andre virksomheder, som SiteGround, kun tilbyder år lange kontrakter, der kræver, at du gaffler over en masse kontanter i begyndelsen, giver HostGators lave betalingsplaner fra måned til måned dig masser af fleksibilitet. Dette er et ideelt sæt til en, der prøver at afprøve flere kortvarige projekter på én gang.

3. HostGator WordPress-kompatibilitet

Hvis du allerede har et WordPress-sted, er det utroligt let at flytte det over til HostGator. De byggede et manuelt migreringsværktøj, som de fleste enhver kan finde ud af inden for få minutter. Og hvis du vil have det gjort endnu hurtigere, har de endda et 1-kliks WordPress-migreringsværktøj. Plus, HostGator leveres standard med cPanel, som WordPress brugermanual ofte antager, at du allerede kører. I sammendraget er HostGator WordPress-forholdet et problemfrit forhold, hvilket gør det til et let valg for alle, der bruger WordPress CMS.

Ud over WordPress og cPanel tilbyder HostGator en lang række andre applikationer med et enkelt klik og open source, der gør design og bygning af dit websted til en leg. De tilbyder 4.500 gratis skabeloner, blogsoftware, indkøbsvogne, wikier, CMS og mere. Den bedste del er, at alle disse funktioner er standard som en del af din pakke. Hvis du ikke ønsker at spilde tid og mental energi med at shoppe rundt efter forskellige plugins og funktioner, kan HostGator hjælpe med at lette angsten ved beslutningsprocessen. Hvil det nemt at vide, at de har valgt nogle gode ud, og alle er allerede integreret.

4. Ubegrænset e-mail-adresser

Når du har købt et domæne, kan du oprette så mange gratis e-mail-adresser, som du vil. Virkelig! Så mange, som du vil!

5. Gratis prøveversion af HostGator cPanel

Med HostGator kan du prøve deres cPanel og administrationsværktøjer, så du kan opleve dem for dig selv, før du bliver kunde. Desuden kan du også tjekke deres webstedsbygningsværktøjer og deres skabeloner. Når du træffer en købsbeslutning, har du en ret god ide, hvis HostGator er det rigtige for dig. Denne prøveversion leveres ikke med den komplette pakke, som du ville få ved tilmelding, men det er temmelig generøst i betragtning af, at få værter giver potentielle købere enhver fri adgang. Men hvis du leder efter et hostingfirma, der giver dig en fuldstændig gratis prøveversion af ALLE deres tjenester, så tjek Site5. De giver dig mulighed for at starte hosting i 30 dage uden betaling.

 

Ulemper ved HostGator Hosting

Vi har sagt det før, og vi siger det igen – intet hostingfirma er perfekt. Selv HostGator har et par fejl, de har råd til at løse, hvis de virkelig ville være på toppen.

1. Ofte sjældne sikkerhedskopier af servere

De sikkerhedskopierer kun deres servere en gang om ugen. I betragtning af at de fleste mennesker går efter de overkommelige muligheder for delt hosting, kan dette muligvis ikke gøre det for dig. For mange mennesker kan dette være perfekt. Hvis du dog har brug for at tage sikkerhedskopi af dit websted oftere end det med missionskritiske oplysninger, kan du muligvis kigge efter en tredjepartstjeneste eller WordPress-plug-in, der gør jobbet for dig.

2. Cloud-hosting tilbydes ikke

Cloud hosting ville give virksomheden mulighed for at levere en meget mere skalerbar hostingplan, og det er derfor en skam, at dette ikke tilbydes. Hvis de tilbød en cloud-hostingplan, ville du have muligheden for kun at betale for den plads og ressourcer, du bruger i stedet for en fast månedlig sats. Endvidere er cloud hosting værdsat for sin redundans – dine oplysninger gemmes på flere servere. Hvis der er noget galt med en server, har de naturligvis sikkerhedskopierede indbyggede systemer. Dette ville være særlig nyttigt, da HostGator allerede kun sikkerhedskopierer deres databaser en gang om ugen. Hvis du ønsker at gemme et væld af vigtige oplysninger, er HostGator sandsynligvis ikke den rigtige vært for dig. Dette er ikke en kæmpe aftale, hvis du er en lille virksomhedsejer, der mere eller mindre bare har brug for grundlæggende oplysninger online. Men for enhver virksomhed eller virksomhed, der kræver deres egen database, kan det muligvis være mere fornuftigt at købe en hostingplan, der indeholder muligheder for både delt og cloud-hosting.

3. Mangel på spam & Virusbeskyttelse

Selv om vi værdsætter evnen til at oprette så mange e-mail-adresser, som du har brug for, er den alvorlige mangel på indbygget spam og virusbeskyttelse i HostGators e-mail-software en enorm svigt. I en tid, hvor junk mail spredes eksponentielt, og hvor vi alle er vant til den gratis og lette filtrering af programmer som GMail, kan det være vanskeligt at se, hvorfor nogen villigt ville arbejde ud af HostGators WebMail-portal. Konkurrent A2 Hosting tilbyder også ubegrænset e-mail-adresser, men deres platform inkluderer indbygget spam og virusbeskyttelse.

Bundlinie:

Med lave månedlige gebyrer, intet installationsgebyr og alle deres webstedsbygningsværktøjer og e-mailindstillinger, er du muligvis ikke nødt til at se længere end HostGator for dine grundlæggende hostingbehov. De klarer sig godt med kundeservicen, har et enormt udbud af servicemuligheder og giver dig muligheden for at prøve dem, før du køber dem. Hvis du virkelig prøvede at betale det blotte minimum for et websted uden dikkedarer, er der billigere muligheder som WebHostingPad. Imidlertid er HostGator sandsynligvis den bedste værdi på markedet for budget-hosting. Der er en grund til, at HostGator altid er blevet rangeret som en af ​​de bedste webhostingfirmaer.

Se flere funktioner Hostgator anmeldelser 3.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (18 stemmer) Fordele

 1. Udvidet pengene-tilbage-garanti
 2. Bredt udvalg af fantastiske webstedsværktøjer
 3. Ubegrænset e-mail-adresser
 4. 24/7 Chat Support

Ulemper

 1. Ingen Cloud Hosting
 2. Ingen WordPress-import i ét trin
 3. Ofte sjældne sikkerhedskopier af servere
 4. Mangel på e-mail-spam & virusbeskyttelse

SummaryHostGator er et fremragende valg til begyndende webmastere på udkig efter en lavpris-hostingplan med brugervenlige funktioner. HostGator-priser er nogle af de laveste på markedet, plus de har fremragende websidebygnings- og e-mail-værktøjer, der kommer gratis som en del af pakken. Og med en 45-dages pengene-tilbage-garanti har du masser af tid til at afprøve din plan, før du indgår en forpligtelse. Og med 24/7 kundeservice gennem en række medier, inklusive live chat, er HostGator support hurtig til at svare på alle dine spørgsmål. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

Ofte stillede spørgsmål om HostGator Hosting

Er HostGator en god mulighed for at være vært for mit WordPress-sted?

Ja, HostGator er et af de mest almindeligt anvendte webhostedomæner til at rumme WordPress-websteder. Du finder, at integrationsprocessen er problemfri. HostGator WordPress-kompatibilitet er meget enkel, hvilket gør det nemt for dig at få dit websted op og køre så hurtigt som muligt.

Er det muligt at migrere mit nuværende WordPress-websted til HostGator?

Ja! HostGator giver dig mulighed for uden videre at flytte dit websteds oplysninger til en HostGator-konto. Delt hostingplaner giver dig en gratis overførsel af disse data. VPS og dedikerede serverplaner får ubegrænsede overførselsmuligheder.

Tilbyder HostGator et tilknyttet program?

Ja, HostGator tilbyder et tilknyttet program. De har et betalingsprogram for salgskommission. Den betaling, du modtager, svarer til det antal tilmeldinger, du har på din konto. Når dette antal stiger, øges din salgsprovisionsbetaling.

Når du tilmelder dig HostGator, er et domænenavn inkluderet i denne proces? Eller køber et domæne en separat transaktion?

HostGator giver dig ikke et domænenavn som en del af din nye hosting-konto. Du skal gå et andet sted for at købe dit domæne, hvis du ikke allerede har et. Der er dog intet domæneregistreringsgebyr til at overføre et domænenavn til HostGators servere.

Vil HostGator give mig mulighed for at købe en selvstændig domæneregistrering? Tilbyder de WHOIS privatlivsregistrering?

Ja, HostGator giver dig muligheden for at have fuld styrings- og købmuligheder for ethvert fristående domæne, du ønsker, forudsat at domænenavnet er tilgængeligt. WHOIS privatlivsregistrering er også tilgængelig mod et nominelt gebyr.

Er HostGator en god mulighed for mit e-handelswebsted?

HostGator er en fremragende mulighed for dit websted med e-handel. De leverer SSL-certifikater til alle websteder på deres værtsservere, hvilket gør dit websteds transaktioner sikre. Du har også adgang til en privat IP-adresse samt fuld kundeservicestøtte, der står ved for at hjælpe, når du har brug for yderligere hjælp. Derudover vil du modtage adgang til deres butiksfunktioner og applikationsbibliotek, der kan forbedre din online detail tilstedeværelse.

Tilbyder HostGator Linux eller Windows hosting?

HostGators primære specialisering er i LAMP-baserede systemer, såsom Linux, Apache, MySQL og PHP. De tilbyder dog også et Windows-baseret system til deres personlige og forretningskontokunder.

Vil jeg være i stand til at modtage alle administrerede tjenester med min HostGator-konto?

HostGator leverer fulde styringsmuligheder for kunder, der er i en delt hosting, forhandler-hosting, VPS og dedikerede hosting-planer.

Hvilken type VPS-hostingindstillinger tilbyder HostGator?

HostGator giver dig muligheden for at have en VPS-serverkonto, der bruger et CentOS Linux-system. Der er flere tilgængelige kontoindstillinger, du kan vælge, og den du vælger afhænger af typen af ​​præstationshastighed og funktioner, du ønsker.

Hvilke udviklingssprog understøtter HostGator?

HostGator understøtter en lang række udviklingssprog, så uanset hvilket sprog dit websted kører på, er HostGator sandsynligvis et sikkert spil. Når du har en VPS eller dedikeret serverhostingskonto, er du fri til at bruge det sprog, du vælger.

Til deres Linux-hosting-system understøtter de følgende sprog: MySQL; Database med PHPMyadmin-adgang; CGI; Hurtig CGI; PHP 5; Ruby on Rails; perl; Python og SSI

Til deres Windows-hosting-system understøtter de følgende sprog: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python og SSI.

Kan jeg bruge HostGator til at være vært for enkeltbilleder eller gallerier på mit websted?

HostGator gør det nemt for dig at bruge din hosting-konto til at vise billeder og billedgallerier på dit websted. Du har adgang til flere varianter af billedgalleri-applikationer gennem HostGator QuickInstall-softwareprogrammet, der findes i dit kontokontrolpanel. Alle HostGators delte plankonti har også ubegrænset billedlagerplads.

Hvordan sikkerhedskopierer HostGator på min hjemmeside?

HostGator leverer et automatisk sikkerhedskopieringsprogram til delte, forhandler- og VPS-hostingkonti, der er under 20 GB og har 100.000 inoder til stede. Backupen finder sted en gang om ugen. De leverer ikke et automatisk backup-program til dedikerede serverkonti. Du har dog den tilgængelige mulighed for at oprette din egen backup-plan for denne type hosting-konto.

Hvor mange e-mail-adresser får jeg med en HostGator-konto? Er der et krav til diskspace for disse e-mail-adresser?

Hvis du har en delt hostingplan, modtager du et ubegrænset antal e-mail-adressekonti. Du har også ubegrænset diskplads til rådighed for disse konti. Hvis du har en VPS eller en dedikeret server-hostingplan, modtager du også ubegrænset e-mail-adressekonti. Diskbegrænsningen svarer dog til den specifikke diskpladsbegrænsning for din nøjagtige hostingplan.

Hvorfor modtog jeg en anmeldelse fra HostGator om, at mit websted misbruger serverressourcerne? Hvilken fremgangsmåde skal jeg tage for at løse dette problem?

Den meddelelse, du modtog, adresserer en situation, hvor dit særlige websted bruger mere end dets andel af HostGator delte serverressourcer. Dette kan være frustrerende, fordi du ikke får besked, når du begynder at nærme sig grænsen, først efter at du allerede har trukket for meget. Dit bedste forløb er at revidere HostGator-grænsekravene for nøgleområder på dit websted, herunder kontobegrænsninger, CPU-ressourceforbrug og hosting-grænser for e-mail-adresse. Alle disse oplysninger er let tilgængelige i HostGator supportportal.

Dit næste handlingsforløb vil være at arbejde på problemet og finde en måde at reducere mængden af ​​serverressourcer, som dit websted har brug for for at fungere korrekt. HostGator kundeservice hjælper dig gerne med at identificere problemet og samarbejde med dig for at løse problemet og fjerne din konto fra suspension.

Hvorfor fungerer mit nyligt registrerede domænenavn endnu ikke? Er der yderligere skridt, jeg skal tage først, før det fungerer med min hjemmeside?

Hvis du køber dit domænenavn sammen med din HostGator-server-hosting-konto, kan det tage et par ekstra minutter at linke de to emner sammen. Du bliver nødt til at vente på, at DNS-udbredelse finder sted, før navnet vises på din hosting-konto. DNS-udbredelsesprocessen kan tage overalt fra 24 til 48 timer at begynde at fungere korrekt.

Hvis dit domænenavn og HostGator-server-hosting-konto er separate køb, skal du sikre dig, at domænenavnet korrekt associeres med hosting-kontopakken. Gennemse dine domænenavnsindstillinger i WHOIS-biblioteket for at se, hvordan konfigurationen af ​​dit domænenavn er konfigureret. Du vil sikre dig, at navneserverne peger på din nye HostGator-server-hosting-konto. Deres kundeserviceteam kan hjælpe dig med at løse dette problem om nødvendigt.

Jeg vil konfigurere DNS-indstillingerne til min forhandlerkonto. Hvad er en privat navneserver?

En privat navneserver er en version af standard DNS-serveren, som de fleste websteder kræver for at fungere korrekt. Den private navneserver for din forhandlerkonto peger mod et bestemt domænehostnavn, der ikke er knyttet til HostGator-serverkonti. Du må kun bruge en privat navneserver på en HostGator VPS, forhandler eller dedikeret serverkonto. Det er ikke tilgængeligt for HostGator hatchling-, baby- eller forretningsserverkonti.

Hvilken HostGator-plan er bedst til mit særlige websted?

HostGator tilbyder fire hovedtyper af serverhostingskonti. Disse muligheder inkluderer: delt hosting, forhandler-hosting, VPS-hosting og dedikeret server-hosting. Hver har deres eget sæt fordele og ulemper. Du skal blot beslutte, hvilke funktioner der er de vigtigste for din webstedshostingoplevelse og vælge den hostingindstilling, der bedst matcher disse behov.

Her er en kort oversigt over dine muligheder for hostingkonto.

 • Delt: Du kan have mere end et operationelt websted ad gangen. Du fungerer som webstedsadministrator for hvert websted med HostGator tilgængelig for hjælp efter behov.
 • forhandler: Du tjener som hostingfirma ved at give andre mulighed for at være vært for deres websted fra din hostingkonto. Du er ansvarlig for deres handlinger og behandling af kontoen.
 • VPS: Du har adgang til mere softwareinstallation med denne hostkonto. Det er en opgradering fra en delt eller forhandler-hosting-konto.
 • Dedikeret: Du har fri rækkevidde over, hvordan dit websted fungerer, de oplysninger, det indeholder, og hvem der har adgang til kontoen. Det er populært for større virksomheder, der har brug for webstedshosting.

HostGator kundeservicerepræsentanter kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken hostingkonto der bedst matcher det, du har brug for til dit specifikke websted.

Hvilken type oppetidsgaranti har HostGator?

HostGator har en driftstidsgaranti på 99,9%, hvilket svarer til et tillæg på 8,76 timer nedetid pr. År. Mere på HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map