Hostgator recensioner maj 2020: Jag försökte det, jag gillade det. Men läs detta först.

Contents

Vad är HostGator webbhotell?

HostGator grundades 2002 och är ett Houston, Texas baserat webbhotellföretag som driver 950 000+ registrerade domäner över hela världen. Företaget tillhandahåller delad, VPS, återförsäljare och dedikerad webbhotell. De har ytterligare kontor och datacentra i Austin, Texas, Indien och Brasilien. HostGator var bland den första gruppen av stora webbhotellföretag som deltog i grön värd, vilket innebär att använda miljövänlig teknik för att kompensera kol och minska miljöavfall.


Hostgator recensioner

Om det fanns en Wal-Mart av webbhotell, skulle vi peka på GoDaddy. HostGator är då mer som Target: kanske inte riktigt så gigantiskt eller välkänt, men med liknande låga priser och ett mer förfinat rykte förknippat med deras varumärke. HostGator är en utmärkt rabattvärd för nya webbansvariga.

Se officiell webbplats

Vår officiella HostGator-granskning

HostGator är en av de mest använda värdtjänsterna i världen och av utmärkt skäl. HostGator-priser är några av de lägsta runt, och de inkluderar ett stort urval av webbplatsbyggnadsverktyg utan extra kostnad. De är så säkra på sin produkt att de erbjuder en 45 dagars pengarna tillbaka-garanti, och de låter dig prova deras cPanel innan du köper. HostGator-support är tillgängligt dygnet runt, inklusive en livechattfunktion. Men medan en supportrepresentant alltid kan vara inom räckhåll, har HostGators supportteam inte ett rykte för att alltid vara oerhört hjälpsam. För att inte vara rädd, med en så stor mängd kunder, är de användargenererade supportforum oerhört robusta. Och för en så låg kostnad är det svårt att klaga. Sammantaget är HostGator lätt att använda och har stor drifttid, vilket gör det till ett utmärkt val för nybörjare webbmästare.

 

De bästa funktionerna i HostGator-planer

Om du är som de flesta webbmasters är dina främsta prioriteringar i en webbhotell förmodligen enkla att använda tjänster, lättillgänglig kundsupport och snabb drifttid – allt för ett utmärkt värde. HostGator uppfyller verkligen dessa kriterier och sedan några. Här är våra favoritfunktioner i HostGator:

1. HostGator Support – Live Chat & Mer

De flesta av de bästa webbhotellföretagen erbjuder idag support dygnet runt, men många begränsar sina supportkanaler under stängningstider. HostGator-support är alltid tillgängligt, i vilket medium du väljer. Livechattstöd är vår favorit av dessa metoder för snabba och effektiva svar du kan få för snabba frågor och nödsituationer. Om du driver ett företag har driftstopp kostsamma återverkningar. När du behöver hjälp omedelbart är det en enormt lugnande aspekt av HostGator-supporttjänster att veta att du kommer att kunna nå live person på några sekunder. E-post är naturligtvis fortfarande tillgängligt för de icke-nödsituationer. Men chansen är stor att du antagligen kan hitta det svar du letar efter i HostGators omfattande användarforum. Det finns ju en stor fördel att använda samma plattform som miljontals andra – någon har troligtvis redan stött på och löst alla dina problem.

2. HostGator-prissättning – Utökad pengarna-tillbaka-garanti

Vid en så låg prispunkt skulle det vara svårt för även de mest välbesökta webbansvariga att hävda att de inte får sina pengar värda. HostGator är tillräckligt säker på att kunna erbjuda en återbetalningsgaranti på 45 dagar – vilket är 50% längre än industristandarden på 30 dagar. HostGator gör det enkelt för dig att prova dem utan att göra något stort åtagande. Där andra företag, som SiteGround, bara erbjuder årslånga kontrakt som kräver att du gafflar över en massa kontanter i början, ger HostGators låga betalningsplaner från månad till månad dig massor av flexibilitet. Detta är en idealisk uppsättning för någon som försöker testa flera kortvariga projekt på en gång.

3. HostGator WordPress-kompatibilitet

Om du redan har en WordPress-webbplats är det oerhört enkelt att flytta den till HostGator. De byggde ett manuellt migreringsverktyg som de flesta vem som helst kan ta reda på på några minuter. Och om du vill att det ska göras ännu snabbare har de till och med ett 1-klickat migreringsverktyg för WordPress. Dessutom kommer HostGator som standard med cPanel, vilket WordPress användarmanual ofta antar att du redan kör. Sammanfattningsvis är HostGator WordPress-relationen sömlös, vilket gör det till ett enkelt val för alla som använder WordPress CMS.

Förutom WordPress och cPanel erbjuder HostGator ett brett utbud av andra applikationer med ett klick och öppen källkod som gör design och byggande av din webbplats till en lek. De erbjuder 4500 gratis mallar, bloggprogramvara, kundvagnar, wikier, CMS och mer. Det bästa är att alla dessa funktioner är standard som en del av ditt paket. Om du inte vill slösa bort tid och mental energi att shoppa runt för olika plugins och funktioner kan HostGator hjälpa till att underlätta ångesten för beslutsprocessen. Vila lätt med att veta att de har valt ut några fantastiska, och alla är redan integrerade.

4. Obegränsade e-postadresser

När du har köpt en domän kan du ställa in så många gratis e-postadresser som du vill. Verkligen! Så många du vill!

5. Gratis provversion av HostGator cPanel

Med HostGator kan du prova deras cPanel och administrativa verktyg så att du kan uppleva dem själv innan du blir kund. Dessutom kan du också kolla in deras verktyg för webbplatsbyggnad och deras mallar. När du tar ett köpbeslut har du en ganska bra idé om HostGator är rätt för dig. Denna testversion kommer inte med det kompletta paketet som du skulle få när du registrerar dig, men det är ganska generöst med tanke på att några värdar ger potentiella köpare fri tillgång. Men om du letar efter ett värdföretag som ger dig en helt kostnadsfri testversion av ALLA tjänster, kolla in Site5. De låter dig börja värd i 30 dagar utan betalning.

 

Nackdelar med HostGator Hosting

Vi har sagt det tidigare, och vi säger det igen – inget värdföretag är perfekt. Även HostGator har några fel som de har råd att fixa om de verkligen ville vara på topp.

1. Säkerhetskopierade server med ofta frekvens

De säkerhetskopierar bara sina servrar en gång i veckan. Med tanke på att de flesta människor söker prisvärda alternativ för delad webbhotell kan det göra eller inte göra det åt dig. För många människor kan detta vara perfekt. Men om du behöver säkerhetskopiera din webbplats oftare än med uppdragskritisk information, kanske du vill leta efter en tredjeparts tjänst eller WordPress-plugin som gör jobbet för dig.

2. Cloud Hosting erbjuds inte

Cloud hosting skulle göra det möjligt för företaget att tillhandahålla en mycket mer skalbar värdplan och det är så synd att detta inte erbjuds. Om de erbjöd en molnhotellplan skulle du ha möjlighet att bara betala för utrymmet och resurserna du använder istället för en fast månadssats. Dessutom värderas molnhotell för dess redundans – din information lagras på flera servrar. Om det är något fel med en server har de naturligtvis inbyggda säkerhetskopior i systemet. Detta skulle vara särskilt användbart med tanke på att HostGator redan bara säkerhetskopierar sina databaser en gång i veckan. Om du vill lagra massor av viktig information är HostGator förmodligen inte rätt värd för dig. Detta är inte en stor affär om du är en liten företagare som mer eller mindre bara behöver grundläggande information online. Men för alla företag eller företag som kräver en egen databas kan det vara mer meningsfullt att köpa en webbhotell som innehåller alternativ för både delad och molnhosting.

3. Brist på skräppost & Virusskydd

Även om vi uppskattar förmågan att skapa så många e-postadresser som du behöver, är den allvarliga bristen på inbyggt skräppost och virusskydd i HostGators e-postprogramvara en enorm svik. I en tid då skräppost sprids exponentiellt, och där vi alla har vant oss vid den fria och enkla filtreringen av program som GMail, kan det vara svårt att se varför någon villigt arbetar med HostGators webbmailportal. Konkurrent A2 Hosting erbjuder också obegränsade e-postadresser, men deras plattform innehåller inbyggt skräppost och virusskydd.

Slutsats:

Med låga månadsavgifter, ingen installationsavgift och alla deras webbplatsbyggnadsverktyg och e-postalternativ kanske du inte behöver leta längre än HostGator för dina grundläggande värdbehov. De klarar sig bra med kundservice, har ett stort utbud av servicealternativ och ger dig möjligheten att prova dem innan du köper dem. Om du verkligen försökte betala det absoluta minimumet för en webbplats utan krusiduller finns det billigare alternativ som WebHostingPad. Men HostGator är förmodligen det bästa värdet på marknaden för budgethotell. Det finns en anledning till att HostGator alltid har rankats som ett av de bästa webbhotellföretagen.

Visa fler funktioner Hostgator recensioner 3.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (18 röster) Fördelar

 1. Utökad pengar-tillbaka-garanti
 2. Brett urval av fantastiska webbplatsverktyg
 3. Obegränsade e-postadresser
 4. 24/7 chattstöd

Nackdelar

 1. Ingen molnvärd
 2. Ingen WordPress-import i ett steg
 3. Ofta sällsynta säkerhetskopior av server
 4. Avsaknad av skräppost via e-post & virusskydd

SammanfattningHostGator är ett utmärkt val för inledande webbansvariga som letar efter en låg kostnadshotellplan med lättanvända funktioner. HostGator-priser är några av de lägsta på marknaden, plus att de har utmärkta webbplatsbyggnads- och e-postverktyg som kommer gratis som en del av paketet. Och med en 45-dagars återbetalningsgaranti har du gott om tid att pröva din plan innan du gör ett åtagande. Och med kundservice dygnet runt genom en mängd olika medier, inklusive livechatt, är HostGator-support snabbt att svara på dina frågor. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

Vanliga frågor om HostGator Hosting

Är HostGator ett bra alternativ för värd på min WordPress-webbplats?

Ja, HostGator är en av de mest använda webbhotell-domänerna för att tillmötesgå WordPress-webbplatser. Integrationsprocessen är sömlös. HostGator WordPress-kompatibilitet är mycket enkel, vilket gör det enkelt för dig att få din webbplats igång så snabbt som möjligt.

Är det möjligt att migrera min nuvarande WordPress-webbplats till HostGator?

ja! Med HostGator kan du flytta din webbplatsinformation till ett HostGator-konto utan extra kostnad. Delade värdplaner ger dig en gratis överföring av dessa data. VPS och dedikerade serverplaner får obegränsade överföringsmöjligheter.

Erbjuder HostGator ett filialprogram?

Ja, HostGator erbjuder ett filialprogram. De har ett betalningsprogram för säljkommission. Betalningen du får motsvarar antalet anmälningar du har på ditt konto. När antalet ökar ökar din betalning för försäljningsprovision.

När du registrerar dig för HostGator, ingår ett domännamn i den processen? Eller köper en domän en separat transaktion?

HostGator ger dig inte ett domännamn som en del av ditt nya värdkonto. Du måste åka någon annanstans för att köpa din domän om du inte redan har en. Det finns dock ingen domänregistreringsavgift för att överföra ett domännamn till HostGators servrar.

Låter HostGator mig köpa en fristående domänregistrering? Erbjuder de WHOIS sekretessregistrering?

Ja, HostGator ger dig möjlighet att ha full hanterings- och inköpsalternativ för alla fristående domäner du önskar, förutsatt att domännamnet är tillgängligt. WHOIS sekretessregistrering är också tillgänglig för en nominell avgift.

Är HostGator ett bra alternativ för min e-handelswebbplats?

HostGator är ett utmärkt alternativ för din e-handelswebbplats. De tillhandahåller SSL-certifikat för alla webbplatser på deras värdservrar, vilket gör webbplatsens transaktioner säkra. Du har också tillgång till en privat IP-adress såväl som full kundservicestöd som står för att hjälpa när du behöver ytterligare hjälp. Dessutom kommer du att få tillgång till deras butiksfunktioner och applikationsbibliotek som kan förbättra din närvaro online.

Erbjuder HostGator Linux- eller Windows-värd?

HostGators primära specialisering är i LAMP-baserade system, som Linux, Apache, MySQL och PHP. De erbjuder emellertid också ett Windows-baserat system för sina personliga och affärskontokunder.

Kommer jag att kunna ta emot alla hanterade tjänster med mitt HostGator-konto?

HostGator tillhandahåller fullständiga hanteringsalternativ för kunder som deltar i delad hosting, återförsäljarhotell, VPS och dedikerade värdplaner.

Vilken typ av VPS-värdalternativ erbjuder HostGator?

HostGator ger dig möjligheten att ha ett VPS-serverkonto som använder ett CentOS Linux-system. Det finns flera tillgängliga kontoalternativ du kan välja och det du väljer beror på vilken typ av prestandahastighet och funktioner du önskar.

Vilka utvecklingsspråk stöder HostGator?

HostGator stöder en mängd olika utvecklingsspråk, så oavsett vilket språk din webbplats kör på är HostGator förmodligen en säker insats. När du har ett VPS eller ett dedikerat serverhotskonto är du fritt att använda det utvecklingsspråk du väljer.

För sitt Linux-värdsystem stöder de följande språk: MySQL; Databas med PHPMyadmin-åtkomst; CGI; Snabb CGI; PHP 5; Ruby on Rails; perl; Python och SSI

För sitt Windows-värdsystem stöder de följande språk: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python och SSI.

Kan jag använda HostGator för att vara värd för enstaka bilder eller gallerier på min webbplats?

HostGator gör det enkelt för dig att använda ditt värdkonto för att presentera bilder och bildgallerier på din webbplats. Du har tillgång till flera varianter av bildgalleriapplikationer via HostGator QuickInstall-programvaran som finns i avsnittet för ditt kontokontrollpanel. Alla HostGators delade plankonton har också obegränsat bildlagringsutrymme.

Hur säkerhetskopierar HostGator min webbplats?

HostGator tillhandahåller ett automatiskt backup-program för delade, återförsäljare och VPS-värdkonton som är under 20 GB och har 100 000 inoder närvarande. Säkerhetskopieringen sker en gång i veckan. De tillhandahåller inte ett automatiskt säkerhetskopieringsprogram för dedikerade serverkonton. Du har emellertid det tillgängliga alternativet att skapa din egen säkerhetsplan för den här typen av värdkonto.

Hur många e-postadresser får jag med ett HostGator-konto? Finns det ett diskspace-krav för dessa e-postadresser?

Om du har en delad värdplan får du ett obegränsat antal e-postadresskonton. Du har också obegränsat diskutrymme tillgängligt för värd för dessa konton. Om du har en VPS eller en dedikerad webbhotellplan får du också obegränsade e-postadresskonton. Men begränsningen av hårddiskutrymmet motsvarar den specifika begränsningen för utrymmet för din exakta värdplan.

Varför fick jag ett meddelande från HostGator om att min webbplats missbrukar serverresurserna? Vilken åtgärd måste jag vidta för att lösa problemet?

Meddelandet om att du mottog adresserar en situation där din specifika webbplats använder mer än dess andel av HostGator delade serverresurser. Det kan vara frustrerande eftersom du inte blir meddelad när du börjar närma dig gränsen, först efter att du redan har dratt över. Din bästa åtgärd är att gå igenom HostGator-gränskraven för nyckelområden på din webbplats, inklusive kontogränser, CPU-resursanvändning och gränser för e-postadresser. All denna information är lättillgänglig i HostGator supportportal.

Din nästa åtgärd är att arbeta med problemet och hitta ett sätt att minska mängden serverresurser som din webbplats behöver för att fungera korrekt. HostGator kundtjänst hjälper dig gärna med att identifiera problemet och samarbeta med dig för att lösa problemet och ta bort ditt konto från avstängning.

Varför fungerar inte mitt nyregistrerade domännamn ännu? Finns det ytterligare steg jag måste ta först innan det fungerar med min webbplats?

Om du köper ditt domännamn tillsammans med ditt HostGator-serverhostingskonto kan det ta några minuter att koppla de två artiklarna tillsammans. Du måste vänta på att DNS-spridning äger rum innan namnet visas i ditt värdkonto. DNS-spridningsprocessen kan ta allt från 24 till 48 timmar innan det börjar fungera korrekt.

Om ditt domännamn och HostGator-serverhostingskonto är separata köp måste du se till att domännamnet associeras korrekt med paketet med värdkontot. Granska inställningarna för ditt domännamn i WHOIS-katalogen för att se hur din domännamnkonfiguration är inställd. Du vill se till att namnservrarna pekar på ditt nya HostGator-serverhotskonto. Deras kundtjänst kan hjälpa dig att lösa problemet vid behov.

Jag vill konfigurera DNS-inställningarna för mitt återförsäljarkonto. Vad är en privat namnserver?

En privat namnserver är en version av standard DNS-servern som de flesta webbplatser behöver för att fungera korrekt. Den privata namnservern för ditt återförsäljarkonto pekar mot ett visst domänhotellnamn som inte associeras med HostGator-serverkontona. Du får endast använda en privat namnserver på ett HostGator VPS, återförsäljare eller dedicerat serverkonto. Det är inte tillgängligt för HostGator-kläcknings-, baby- eller affärsserverkonton.

Vilken HostGator-plan är bäst för min specifika webbplats?

HostGator erbjuder fyra huvudtyper av webbhotellkonton. Dessa alternativ inkluderar: delad värd, återförsäljarhosting, VPS-värd och dedikerad servervärd. Var och en har sina egna uppsättningar av fördelar och nackdelar. Du behöver helt enkelt bestämma vilka funktioner som är de viktigaste för din webbhotellupplevelse och välja det värdalternativ som bäst matchar dessa behov.

Här är en kort sammanfattning av alternativen för ditt webbhotellkonto.

 • Delad: Du kan ha mer än en operativ webbplats åt gången. Du fungerar som webbplatsadministratör för varje webbplats med HostGator tillgänglig för hjälp vid behov.
 • Återförsäljare: Du fungerar som värdföretaget genom att låta andra att vara värd för sin webbplats utanför ditt värdkonto. Du är ansvarig för deras handlingar och behandling av kontot.
 • VPS: Du har tillgång till mer mjukvaruinstallation med detta värdkonto. Det är en uppgradering från ett delat eller återförsäljarhotellkonto.
 • Tillägnad: Du har fri räckvidd över hur din webbplats fungerar, informationen den innehåller och vem som har tillgång till kontot. Det är populärt för större företag som behöver webbhotell.

HostGator kundservicerepresentanter kan hjälpa dig att avgöra vilket värdkonto som bäst matchar det du behöver för din specifika webbplats.

Vilken typ av drifttidsgaranti har HostGator?

HostGator har 99,9% drifttid, vilket innebär 8,76 timmars driftstopp per år.. Mer på HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map