Hosting24 anmeldelser Mai 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor bra er Hosting24 Hosting?

Hvis du har et budsjett, er dette sannsynligvis en av de beste hostingleverandørene du kan be om. Hosting24 fokuserer mer på å tilby en lavere pris enn de gir et kvalitetsprodukt.


Hosting24 Anmeldelser 2.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Ubegrenset båndbredde og diskplass for delte vertsplaner
 2. Utmerket prismodell
 3. Gratis domeneregistrering
 4. Mye av 12 planer å velge mellom
 5. Utmerket oppetid

Ulemper

 1. Begrensede støttealternativer
 2. Tilby bare ett operativsystem
 3. Deres profesjonelle designtjenester mangler

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Vår offisielle Hosting24 Hosting-anmeldelse

Hosting24 er en webhotellleverandør som ble grunnlagt i 2007. De konkurrerer med prinsippet om at hvis de har lave priser, vil de få flere kunder. Til et poeng er det sant. Du vil imidlertid få det du betaler for når det gjelder denne hostingleverandøren.

De beste funksjonene ved Hosting24 Hosting

Hvis du har et budsjett, er dette sannsynligvis en av de beste hostingleverandørene du kan be om. Selv om du får det du betaler for, får du på noen områder mer enn det du betaler for – som ubegrenset båndbredde og diskplass.

Ubegrenset båndbredde og diskplass for delte vertsplaner

Det er alltid hyggelig å se at en webhotellleverandør tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass. Selv om det er ganske vanlig, er det ikke standard. Andre webhotellleverandører vil belaste deg basert på hvor mye båndbredde og diskplass du bruker. I det minste vil du aldri ha brukere som klager over at du har overskredet den månedlige båndbredden. Når du går opp til VPS-hosting, plasserer de lokk på både båndbredde og diskplass. Imidlertid tilbyr de sjenerøse beløp.

Utmerket prismodell

For delt hosting som starter på $ 3,99, får du pengene dine verdt. Fra og med den ubegrensede båndbredden og diskplass som en funksjon, er det alltid hyggelig å se at de ikke skummer på andre funksjoner bare fordi du betaler mindre. Dette inkluderer ukentlige sikkerhetskopier, en garanti på 99,9 prosent oppetid og over 50 maler å velge mellom når du bygger nettstedet ditt.

Gratis domeneregistrering

Hver eneste av planene deres har gratis registrering av domenenavn pluss gratis fornyelse så lenge du forblir kunde. Dette er en premiumfunksjon som ikke tilbys av mange webhotellleverandører.

Mye av 12 planer å velge mellom

Hosting24 som 12 hostingplaner for deg å velge mellom, hvorav åtte er VPS-hostingplaner. Ikke alle av dem har ubegrenset diskplass eller båndbredde. Faktisk har alle VPS-hostingplanene sine grenser. Med tanke på at disse grensene er enorme, er det imidlertid tvilsomt at du vil støte på problemer. Forskjellen mellom de åtte forskjellige VPS-hostingplanene er faktisk mengden diskplass og båndbredde du får. Fra plan nr. 1 får du 10 GB båndbredde og 1 TB diskplass. Med hver påfølgende plan får du 10 gigabyte mer båndbredde på en terabyte til med diskplass – helt opp til 80 GB båndbredde og 8 TB diskplass. Det er mer enn nok for mange mennesker.

Utmerket oppetid

Ikke bare har de en garanti på 99,9 prosent oppetid, men de leverer. Mange brukere rapporterer å overvåke denne beregningen selv og finner ut at den stemmer.

Gode ​​hostingvilkår

Selv om de er ganske standard, er det fint å se at vertsbetingelsene deres er fra måned til måned. De prøver ikke å legge kontrakten din, og prøver heller ikke å få deg til å betale for et helt år på forhånd. Det kan ikke være vanlig å finne en webhotellleverandør som ikke gjør dette, men de er der ute.

Ulemper ved Hosting24 Hosting

Hosting24 fokuserer mer på å tilby en lavere pris enn de gir et kvalitetsprodukt. Dette er hva vi fant.

Begrensede støttealternativer

Hosting24 har et live chat-system, som er fint å se, men utover et e-post- og billettsystem har de ikke mye annet. De tilbyr ikke telefonstøtte, men det morsomme er at de tilbyr støtte via faks. Jeg kan ikke forestille meg at faksstøttesystemet deres blir ødelagt av bruken.

Bare ett operativsystem å velge mellom

Hosting24 tilbyr bare ett operativsystem. De tilbyr Linux, og ikke bare hvilken som helst smak Linux – de tilbyr CentOS. Selv om det ikke er et fryktelig valg, skulle jeg ønske jeg hadde sett valget mellom Windows og Linux. Hosting24 tilbyr dessverre ikke dette.

Deres profesjonelle designtjenester mangler

De profesjonelle designtjenestene som tilbys av Hosting24 mangler alvorlig. De gir deg en mal du kan fylle ut. Når du er ferdig, sender du den fullførte malen til en profesjonell webdesigner. Det de gjør er å ta malen din, designe hjemmesiden din og skyve den live. De spør deg ikke om du har det bra med designet eller hvordan du kan føle det. De tar ganske enkelt malen din til pålydende, gir nettstedet ditt omtrent to timers arbeid og skyver den deretter live. Jeg vil neppe kalle det “profesjonelt.”

Bunnlinjen

Hosting 24 tilbyr en pålitelig webtjeneste. Imidlertid mangler de på andre områder. Muligheten til å velge tilbudssystemet ditt bør være standard. Ubegrenset diskplass og båndbredde skal leveres som standard med alle planer. Fremfor alt annet bør de tilby telefonstøtte. Til tross for deres mangler, hvis du starter et helt nytt nettsted og kan bruke de budsjettvennlige alternativene som tilbys av Hosting24, er de absolutt verdt å se nærmere på.  

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map