Hosting24 Anmeldelser Maj 2020 – Priser og planer for hosting

Hvor god er Hosting24 Hosting?

Hvis du har et budget, er dette sandsynligvis en af ​​de bedste hostingudbydere, du kan bede om. Hosting24 fokuserer mere på at give en lavere pris end de leverer et kvalitetsprodukt.


Hosting24 anmeldelser 2.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde og diskplads til delte hosting-planer
 2. Fremragende prismodel
 3. Gratis domæneregistrering
 4. Parti af 12 planer at vælge imellem
 5. Fremragende oppetid

Ulemper

 1. Begrænsede supportmuligheder
 2. Tilby kun et operativsystem
 3. Deres professionelle designtjenester mangler

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Vores officielle Hosting24 Hosting-anmeldelse

Hosting24 er en webhostingudbyder, der blev grundlagt i 2007. De konkurrerer om princippet om, at hvis de har lave priser, vil de få flere kunder. Det er sandt. Du får dog det, du betaler for, når det kommer til denne hosting-udbyder.

De bedste funktioner i Hosting24 Hosting

Hvis du har et budget, er dette sandsynligvis en af ​​de bedste hostingudbydere, du kan bede om. Selvom du får det, du betaler for, får du i nogle områder mere end det, du betaler for – som ubegrænset båndbredde og diskplads.

Ubegrænset båndbredde og diskplads til delte hosting-planer

Det er altid rart at se en webhostingudbyder tilbyde ubegrænset båndbredde og diskplads. Selvom det er forholdsvis almindeligt, er det ikke standard. Andre udbydere af webhosting debiterer dig baseret på hvor meget båndbredde og diskplads du bruger. I det mindste har du aldrig brugere, der klager over, at du har overskredet din månedlige båndbredde. Når du går op til VPS-hosting, placerer de hætter på både båndbredde og diskplads. De tilbyder dog generøse beløb.

Fremragende prismodel

For delt hosting, der starter på $ 3,99, får du sikker på, at dine penge er værd. Fra og med den ubegrænsede båndbredde og diskplads som en funktion, er det altid rart at se, at de ikke skimp på andre funktioner, bare fordi du betaler mindre. Dette inkluderer ugentlige sikkerhedskopier, en garanti på 99,9 procent oppetid og over 50 skabeloner at vælge imellem, når du bygger dit websted.

Gratis domæneregistrering

Hver eneste af deres planer leveres med gratis domænenavnsregistrering plus gratis fornyelse, så længe du forbliver kunde. Dette er en premium-funktion, der ikke tilbydes af mange webhotelleverandører.

Parti af 12 planer at vælge imellem

Hosting24 som 12 hostingplaner for dig at vælge imellem, hvoraf otte er VPS-hostingplaner. Ikke alle af dem har ubegrænset diskplads eller båndbredde. Faktisk har alle deres VPS-hostingplaner grænser. I betragtning af at disse grænser er enorme, er det imidlertid tvivlsomt, at du vil støde på problemer. Faktisk er forskellen mellem de otte forskellige VPS-hostingplaner mængden af ​​diskplads og båndbredde, du får. Fra plan nr. 1 får du 10 GB båndbredde og 1 TB diskplads. Med hver efterfølgende plan får du yderligere 10 gigabyte båndbredde i en yderligere terabyte diskplads – helt op til 80 GB båndbredde og 8 TB diskplads. Det er mere end nok for mange mennesker.

Fremragende oppetid

Ikke kun har de en driftstidsgaranti på 99,9 procent, men de leverer. Mange brugere rapporterer selv at overvåge denne beregning og finde ud af, at den er sand.

Gode ​​hostingvilkår

Selvom de er forholdsvis standard, er det rart at se, at deres hosting-betingelser er fra måned til måned. De forsøger ikke at placere din kontrakt, og de forsøger heller ikke at få dig til at betale for et helt år på forhånd. Det er måske ikke almindeligt at finde en webhostingudbyder, der ikke gør dette, men de er derude.

Ulemper ved Hosting24 Hosting

Hosting24 fokuserer mere på at give en lavere pris end de leverer et kvalitetsprodukt. Her er hvad vi fandt.

Begrænsede supportmuligheder

Hosting24 har et live chat-system, hvilket er rart at se, men ud over et e-mail- og billetsystem har de ikke meget andet. De tilbyder ikke telefonstøtte, men det sjove er, at de tilbyder support via fax. Jeg kan ikke forestille mig, at deres faxsupportsystem forfalder fra brug.

Kun et operativsystem at vælge imellem

Hosting24 tilbyder kun et operativsystem. De tilbyder Linux og ikke kun enhver smag Linux – de tilbyder CentOS. Selvom det ikke er et forfærdeligt valg, ville jeg ønske, at jeg havde set valget mellem Windows og Linux. Desværre tilbyder Hosting24 ikke dette.

Deres professionelle designtjenester mangler

De professionelle designtjenester, der tilbydes af Hosting24, mangler hårdt. De giver dig en skabelon, som du kan udfylde. Når du er færdig, sender du den udfyldte skabelon til en professionel webdesigner. Hvad de gør er at tage din skabelon, designe din hjemmeside og skubbe den live. De spørger dig ikke, om du har det godt med designet, eller hvordan du måske har det med det. De tager simpelthen din skabelon til pålydende værdi, giver dit websted et arbejdsværd på to timer og skubber det derefter live. Jeg vil næppe kalde det “professionelt.”

Bundlinie

Hosting 24 tilbyder en pålidelig webservice. De mangler dog på andre områder. Muligheden for at vælge dit tilbudssystem skal være standard. Ubegrænset diskplads og båndbredde skal leveres som standard med alle planer. Frem for alt ellers skulle de tilbyde telefonstøtte. På trods af deres mangler, hvis du starter et helt nyt websted og kunne bruge de budgetvenlige indstillinger, der tilbydes af Hosting24, er de bestemt værd at undersøge.  

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map