Hosting24 Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Hosting24 Hosting?

Om du har en budget är detta förmodligen en av de bästa webbhotell som du kan begära. Hosting24 fokuserar mer på att tillhandahålla ett lägre pris än att tillhandahålla en kvalitetsprodukt.


Hosting24 Recensioner 2.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd och diskutrymme för delade värdplaner
 2. Utmärkt prissättningsmodell
 3. Gratis domänregistrering
 4. Många av 12 planer att välja mellan
 5. Utmärkt Uptime

Nackdelar

 1. Begränsade supportalternativ
 2. Erbjud endast ett operativsystem
 3. Deras professionella designtjänster saknar

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Vår officiella Hosting24-värdegranskning

Hosting24 är en webbhotellleverantör som grundades 2007. De tävlar om principen att om de har låga priser, kommer de att få fler kunder. Till viss del är det sant. Men du kommer att få det du betalar för när det gäller denna webbhotell.

De bästa funktionerna i Hosting24 Hosting

Om du har en budget är detta förmodligen en av de bästa webbhotell som du kan begära. Även om du får det du betalar för får du i vissa områden mer än vad du betalar för – som obegränsad bandbredd och diskutrymme.

Obegränsad bandbredd och diskutrymme för delade värdplaner

Det är alltid trevligt att se en webbhotell som erbjuder obegränsad bandbredd och diskutrymme. Även om det är ganska vanligt är det inte standard. Andra webbhotellleverantörer debiterar dig baserat på hur mycket bandbredd och diskutrymme du använder. Åtminstone kommer du aldrig att ha användare som klagar över att du har överskridit din månatliga bandbredd. När du går upp till VPS-värd placerar de kapslar på både bandbredd och diskutrymme. Men de erbjuder generösa belopp.

Utmärkt prissättningsmodell

För delad värd som börjar på $ 3,99 får du säkert dina pengar värt. Från och med obegränsad bandbredd och diskutrymme som funktion är det alltid trevligt att se att de inte skimpar på andra funktioner bara för att du betalar mindre. Detta inkluderar varje vecka säkerhetskopior, en garanti på 99,9 procent och du kan välja mellan över 50 mallar när du bygger din webbplats.

Gratis domänregistrering

Varje enskild av deras planer har gratis domännamnregistrering plus gratis förnyelse så länge du förblir kund. Detta är en premiumfunktion som inte erbjuds av många webbhotellleverantörer.

Många av 12 planer att välja mellan

Hosting24 som 12 värdplaner för dig att välja mellan, varav åtta VPS-värdplaner. Inte alla har obegränsat diskutrymme eller bandbredd. Faktum är att alla deras VPS-värdplaner har gränser. Men med tanke på att dessa gränser är enorma, är det tveksamt att du kommer att stöta på problem. Faktum är att skillnaden mellan de åtta olika VPS-värdplanerna är hur mycket diskutrymme och bandbredd du får. Från och med plan nr 1 får du 10 GB bandbredd och 1 TB hårddiskutrymme. Med varje efterföljande plan får du ytterligare 10 gigabyte bandbredd i ytterligare en terabyte hårddiskutrymme – hela vägen upp till 80 GB bandbredd och 8 TB hårddiskutrymme. Det är mer än tillräckligt för många människor.

Utmärkt Uptime

De har inte bara en garanterad driftstid på 99,9 procent, utan de levererar. Många användare rapporterar att de själva övervakar denna statistik och tar reda på att det är sant.

Bra värdvillkor

Även om det är ganska standard, är det trevligt att se att deras värdvillkor är månad för månad. De försöker inte sätta ditt kontrakt, och de försöker inte heller få dig att betala för ett helt år i förväg. Det kanske inte är vanligt att hitta en webbhotellleverantör som inte gör det, men de är ute.

Nackdelarna med Hosting24 Hosting

Hosting24 fokuserar mer på att tillhandahålla ett lägre pris än att tillhandahålla en kvalitetsprodukt. Det här är vad vi hittade.

Begränsade supportalternativ

Hosting24 har ett livechatsystem, vilket är trevligt att se, men utöver ett e-post- och biljettsystem har de inte mycket annat. De erbjuder inte telefonstöd, men det roliga är att de erbjuder support via fax. Jag kan inte föreställa mig att deras faxstödssystem fastnar av användningen.

Endast ett operativsystem att välja mellan

Hosting24 erbjuder bara ett operativsystem. De erbjuder Linux, och inte bara någon smak Linux – de erbjuder CentOS. Även om det inte är ett hemskt val, önskar jag att jag hade sett valet mellan Windows och Linux. Hosting24 erbjuder tyvärr inte detta.

Deras professionella designtjänster saknar

De professionella designtjänsterna som erbjuds av Hosting24 saknas allvarligt. De ger dig en mall som du kan fylla i. När du är klar skickar du den färdiga mallen till en professionell webbdesigner. Vad de gör är att ta din mall, designa din webbplats och driva den live. De frågar dig inte om du har det bra med designen eller hur du känner för det. De tar helt enkelt din mall till nominellt värde, ger din webbplats ungefär två timmars arbete och trycker sedan på den live. Jag skulle knappast kalla det “professionellt.”

Slutsats

Hosting 24 erbjuder en pålitlig webbtjänst. De saknar emellertid på andra områden. Möjligheten att välja ditt erbjudande ska vara standard. Obegränsat diskutrymme och bandbredd bör levereras som standard med alla planer. Framför allt borde de erbjuda telefonstöd. Trots deras brister, om du startar en helt ny webbplats och kan använda de budgetvänliga alternativen som erbjuds av Hosting24, är de verkligen värda att undersöka.  

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map