HostMonster-anmeldelser Mai 2020 – Prisfastsettelse og planer

Contents

Hva er HostMonster Hosting?

HostMonster er et amerikansk webhotell som ble grunnlagt i 1996 og opererer under paraplyen av Endurance International Group.


Hvor bra er HostMonster Hosting?

Som for mange andre EIG-eide hostingfirmaer, klarer ikke HostMonster å holde tritt med bransjestandardene for hastighet, oppetid og kundeservice. Selv om sikkerhetspakkene og den enkle, konservative merkevaren din kan være appellerende for mange, er deres ytelse på de fleste tjenesteområder konsekvent undervelig.

Se offisiell side HostMonster-omtaler 2.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (4 stemmer) Fordeler

 1. Gratis domene i opptil ett år
 2. Ubegrensede domener, underdomener og båndbredde
 3. Solide sikkerhetsfunksjoner

Ulemper

 1. Ingen priser fra måned til måned
 2. Under gjennomsnittet i hastighet og oppetid
 3. Dårlig omdømme fra kundeservicen
 4. Ingen gratis sikkerhetskopiering
 5. Masse Upsells

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Vår offisielle HostMonster Hosting-anmeldelse.

Til tross for deres status som bransjeveteraner, er HostMonster dessverre nok et tilfelle av tilbakegang av service og manglende innovasjon etter et oppkjøp av EIG. På samme måte som søsterselskapene iPage og FatCow, kommer HostMonster alvorlig til alle de viktigste merkene til et kvalitetshotellfirma. Nemlig: Hastighet, oppetid og kundesupport. Legg til en forvirrende prisstruktur, salg, og fraværet av en informert salgsstatus, og vi må si at vi ikke vil anbefale HostMonster.

De beste funksjonene ved HostMonster Hosting

Selv om vi foreslår å videreføre HostMonster, er det verdt å nevne funksjonene deres som kan ha ført til at du vurderer dem i utgangspunktet. For en ting er merkevaren deres enkel og konservativ, noe som kan appellere til de som er litt overveldet av flashere teknologiselskaper og høyt teknisk språk. I tillegg er ubegrenset båndbredde og domener en fin fordel! Men viktigst av alt: de tilbyr en veldig omfattende sikkerhetspakke, som vi til og med ble imponert over. Her er øse

Gratis nettstedbygger

Mens WordPress generelt er standarden for vertsselskaper, og det er mange ressurser for å hjelpe selv den minst teknisk-kunnige brukeren med å få en mal opp og i gang, er det trøstende for noen å ha det du ser er det du får nettstedbygger. HostMonster bruker Weebly, som er superintuitiv og godt ansett i bransjen. Bare husk at hvis et selskap legger stor vekt på å tilby en gratis nettstedsbygger, er måldemografien generelt ikke teknisk publikum. Du trenger ikke å være en webdesigner for å laste ned en WordPress-mal, noe som til og med kan være enklere enn å dra og slippe nettstedet ditt gjennom Weebly. Dette er ikke en dårlig ting, men det snakker mye om kunnskapen dybden de fleste av kundene har når de registrerer seg for sine tjenester.

Gratis domene i opptil ett år.

En god prosentandel av vertsfirmaene tilbyr denne avtalen, så HostMonster er ikke på noen måte en outlier. Dette er imidlertid en fin fordel!

Ubegrenset båndbredde, domener, underdomener, e-post og lagring

Høres for godt ut til å være sant, ikke sant? Dette er absolutt en god avtale hvis du planlegger å være vert for mange små, enkle nettsteder. Men det er viktig å huske på at når hosting selskaper sier “ubegrenset” med hensyn til grunnleggende delte hostingplaner, betyr det ikke at du kan laste opp uendelige data til uendelige nettsteder. Oftere enn ikke, og i tilfelle av HostMonster, legger de en hette på alle data, reklamerer de bare ikke for det. Videre kan nettstedet ditt bare laste inn data så raskt det kan kommunisere med serveren. Kvaliteten på maskinvaren til slutt er det som virkelig avgjør hvor “ubegrenset” hostingplanen din er. Hvis du er interessert i virkelig ubegrenset hosting, anbefaler vi å se på DreamHost.

Omfattende sikkerhet inkludert

Det ene området der HostMonster er foran konkurransen, er i sikkerhetsnivået de tilbyr på sine mest grunnleggende planer. Inkludert i delt hosting er SSL-sertifikater, hotlink-beskyttelse, SSH-tilgang, Spam Assassin og mer. Disse tjenestene adresserer de fleste av de største sårbarhetene ved webhotell, og gir et solid grunnlag for beskyttelse for nettstedet ditt.

Ulemper ved HostMonster Hosting.

Hvis HostMonster appellerte til deg av en av årsakene nevnt ovenfor, anbefaler vi på det sterkeste å lese om problemene vi har møtt med dem. Selv om det ikke er noe perfekt vertsfirma, og avgjørelsen din alltid nødvendigvis bør være basert på dine unike behov, er det noen redflags som bør være dealbreakers i ethvert selskap. Dessverre klarer ikke HostMonster å oppfylle våre grunnleggende standarder på ganske mange områder.

Pricy inngangsnivåalternativer & Ingen priser fra måned til måned

HostMonsters priser på startnivå er omtrent på bransjestandard, men dette er bare for den første registreringen. Forbered deg på å se prisene dine multiplisere hvis du velger å være hos dem etter at den opprinnelige prisnivået på inngangsnivået er utløpt. Videre tilbyr de ikke pris fra måned til måned. For å motta den annonserte månedsprisen, må du betale for 3 års hosting på forhånd. Dette er et stort engasjement for en tjeneste du ikke en gang har hatt en sjanse til å prøve ut enda. Og standard 30-dagers pengene-tilbake-garantien er ikke på langt nær nok til å avgjøre om du har det bra med en så lang kontrakt.

Under gjennomsnittshastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er sannsynligvis de to største indikatorene på hvor bra et vertsfirma er. Tross alt er jobben deres å være vertskap for nettstedet ditt. Hvis de ikke kan holde det oppe eller jobbe med de hastighetene som brukerne forventer, hva betaler du dem egentlig for? Dessverre kan HostMonster ikke levere i dette området. Selv om de ikke har den verste merittlisten vi har sett, er de konsekvent under bransjestandarden på begge områder. Der gjennomsnittet blant webhosting-selskaper ligger på 99,94% oppetid og 700 ms i sidetidstider, kommer HostMonster til kort for begge markørene med 99,91% oppetid og rundt 880 ms i sidetidstider. Hvis disse faktorene er veldig viktige for deg (som de burde være), kan du ta en titt på A2 Hosting, bransjens ledende innen hastighet og oppetid. Et annet selskap som tar disse tingene på alvor er JaguarPC, som vil tilbakebetale deg 10 ganger prisen for hver time nedetid nettstedet ditt opplever.

Forvirrende funksjoner forklaringer & upsells

HostMonster-nettstedet gjør en dårlig jobb med å forklare nøyaktig hva som er inkludert i deres delte hosting-pakker, et annet bevis på at de retter seg mot kunder uten mye teknisk kunnskap. Dette fører til en veldig forvirrende utsjekkingsprosess der du kan ende opp med å betale ekstra for funksjoner du trodde var inkludert. Den første funksjonen siden kan føre til at du tror at du får gratis sikkerhetskopiering av nettsteder (ganske typisk i bransjen), men når du sjekker ut innser du at dette koster ekstra $ 3 per måned.

Overveldende kundeservice

Selv om du kan forvente at HostMonster kundeservice vil svare på forespørslene dine innen rimelig tid (ca. 10 minutter for å koble til via øyeblikkelig chat, og ytterligere 2-3 minutter mellom svarene), kan du ikke forvente den mest kunnskapsrike hjelpen. Vanlige tips om feilsøking tilbys ofte selv om spørsmålet ditt er langt mer spesifikt. Videre vil et raskt Google-søk trekke opp en del frustrerte kundeservicefortellinger. Dette har en tendens til å være et mønster blant EIG-eide selskaper, noe som fører til at vi spekulerer i at prioriteringer etter oppkjøp generelt ikke inkluderer investeringer i kundesupport..

Bunnlinjen

Vi anbefaler ikke HostMonster, hvis bare for det faktum at de er priset over gjennomsnittet, men likevel presterer under gjennomsnittet. Deres enkelt innløsende funksjon er omfattende sikkerhet som en del av deres delte grunnleggende hosting. Imidlertid vil i mange tilfeller betale litt ekstra per måned for en premium sikkerhetsplan for nettstedet ditt med et annet webhostingfirma koste det samme og resultere i en bedre kundeopplevelse.

Vis flere funksjoner

HostMonster spørsmål og svar

Hva du trenger å vite før du abonnerer

HostMonster har vært et populært alternativ for mange personer som leter etter billig webhotell. Som en del av flere bedriftsgrupperinger – først som en trio av vertsselskaper, deretter en del av et større selskap – har det vært et av de mindre kjente alternativene. Vi har svart på de mest populære spørsmålene folk har om HostMonster, slik at du kan ta den beste beslutningen når du leter etter et vertsfirma.

Når startet HostMonster?

HostMonster ble lansert i 1996, og er basert i Provo, Utah. HostMonster, Bluehost og FastDomain var i samme familie, ledet av administrerende direktør Matt Heaton, som regelmessig holdt kunder oppdaterte på sin egen personlige blogg om utviklingen i selskapene og deres tjenester.

Selskapene ble kjøpt av EIG, det kraftstasjonskonglomeratet som nå har mer enn 40 forskjellige vertsselskaper under sin paraply. Som med mange av dem, har eierskapet til Endurance International Group endret oppfatningen av HostMonster i bransjen.

I 2011 skrev Heaton et blogginnlegg, der han også offentlig trakk seg som administrerende direktør, og vendte tøylene over til Dan Handy, som hadde stillingen fra 2011 til 2015. James Grierson er nåværende administrerende direktør i HostMonster, og brakte omfattende erfaring til bordet som medgründeren og byggherren av SimpleScripts, den første nettbutikken for butikk for åpen kildekode.

Hva er HostMonsters påstand om berømmelse?

I følge HostMonsters nettsted har selskapet vært dedikert til pålitelighet siden det startet for 20 år siden. De spesialiserer seg på kundeservice av høy kvalitet og tilbyr premiumpakker som tilfredsstiller kundenes behov til lave priser.

De har basert planene sine på en enkel pakke som kan oppgraderes for flere fordeler og funksjoner. Selskapet tilbyr sikre sikkerhetskopier og pålitelige hastigheter og oppetider. De tilbyr øyeblikkelig tilbud for virtuelle private servere og dedikerte hosting, flere sikkerhetsapper og alternativer, og gratis domenenavn med sine nye planer.

Nettstedet deres gir følgende fordeler for kundene:

 • Høyeste kundeservice
 • Det ledende funksjonssettet tilgjengelig
 • Kvalitetsutstyr
 • Sikker sikkerhetskopi
 • Maksimal garantert oppetid
 • Svært funksjonelle verktøy for administrasjon
 • Solid og ærlig forretningsskikk
Apropos oppetid, hvordan er HostMonsters oppetid?

Selskapet sier at de tilbyr maksimal garantert oppetid, men det er ingenting i vilkårene deres om oppetid eller garantien hvis nettstedet ditt ikke oppfyller oppetidsprocenten de oppgir.

Nå, dette ville vært bra hvis de fikk gode anmeldelser for oppetiden. Bransjestandard er 99,94 prosent oppetid, noe som betyr at nettstedet ditt er live, oppe og går for 99,94 prosent av måneden. Noen webverter garanterer en oppetid på 99,9 prosent. Nedetid på dette nivået er omtrent 43 minutter hver måned. Mange av webvertene med denne garantien kommer faktisk inn på bemerkelsesverdige 99,99 prosent – mindre enn 4,3 minutter hver nedetidsmåned. HostMonster er imidlertid ikke en av dem. Deres ett års snitt skriker inn på 99,91 prosent, og de overskred bare industrien mer enn halvparten av året.

Andre har imidlertid funnet noe større konsistens, men over en måneds testperiode.

Hva betyr HostMonster når de sier “ubegrenset”?

I henhold til vilkårene og retningslinjene setter HostMonster ikke et vilkårlig tak på ressursene enkeltkunder kan bruke. Dette betyr at de, så mye de er i stand, vil gi deg all lagring, MySQL-filer, filoverføring, domenehosting og båndbredde du trenger for å kunne styrke nettstedet ditt. For nettstedet ditt betyr det at så lenge du følger reglene deres, vil du ikke se noen negative konsekvenser eller lavere hastigheter på nettstedet. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på bruken av ressursene dine, spesielt i perioder med rask vekst, da det kan være uønskede reaksjoner på systemet som helhet.

Det er noen bemerkede terskler; mer enn 200 000 filer, mer enn 1 000 databasetabeller og mer enn 2 GB MySQL eller PostgreSQL i en database kan forårsake negativ og tregere serverytelse, og du kan bli bedt om å redusere disse tallene.

Tilbyr HostMonster vanlige sikkerhetskopier?

Mens de snakker om sine sikre sikkerhetskopieringer, oppgir vilkårene i HostMonster at de av og til utfører sikkerhetskopier, men har ingen forpliktelser til det. De oppgir også at de ikke har noe ansvar for skader eller tap av filer, og at de ikke engang vil prøve å sikkerhetskopiere kontoer som overstiger 50 000 filer eller 30 GB lagringsplass.

Hvordan er HostMonsters kundeservice?

Selskapet reklamerer for den høyeste kundeservicen, men igjen, dette er et annet område der vurderinger er vidt varierte. En prosentandel av kundene er interessert i selskapets service og responstid. De har hatt gode samtaler med nyttige servicerepresentanter som virkelig bryr seg om den samlede opplevelsen deres. En mye større kontingent har imidlertid mindre enn stjerners ting å si om selskapets tjeneste.

Kunder rapporterer at nettstedene deres ble lagt ned uten varsel, at nettsteder var halvfunksjonelle, og at selskapet ikke er i stand til å støtte apper som de selv inkluderer i hostingpakkene..

De har kontoer på både Facebook og Twitter, selv om begge er litt utdaterte. Facebooks siste innlegg var i 2014, og den siste tweeten var den eneste i 2016, lagt ut i september.

De tilbyr ikke sikkerhetskopier, men hva med sikkerhet og beskyttelse for nettstedet ditt?

Noen studier viser at så mange som 41 prosent av WordPress-hacks skyldes situasjoner med deres vertsfirma. HostMonster har tatt skritt for å løse den situasjonen ved å gi kundene en rekke sikkerhetsfunksjoner, apper og plugins.

De tilbyr SSH-tilgang, SSL-støtte, Hotlink Protection og Spam Assassin. De tilbyr SiteLock-sertifisering for dine forretningstransaksjoner på nettet. I tillegg tilbyr dedikerte planer speillagring av RAID 1, noe som gir et ekstra beskyttelsesnivå for dine data og kontoinformasjon.

Når HostMonster snakker om det ledende funksjonssettet som er tilgjengelig, hva mener de da?

For prisen på pakkene tilbyr HostMonster en utrolig lang liste over fordeler og funksjoner for sine kunder. De inkluderer rask installasjon for WordPress, selv om noen kunder har funnet problemer med å installere noen få av WordPress-plugins. HostMonster gjør Mojo Marketplace-tilkoblingen enkel, slik at du også kan velge fra et annet innholdsstyringssystem, som Drupal eller Joomla.

 • Du kan få tilgang til en begrenset, gratis versjon av Weebly Sitebuilder for å få nettstedet ditt i gang.
 • CloudFlare er integrert i planene deres. Den omvendte proxy gir deg mer beskyttelse mot DDOS og brute force angrep, samt en brannmur. Appen har også omfattende cache-funksjonalitet for å gi nettstedet ditt bedre sidehastighet.
 • HostMonster har mange e-handelsfunksjoner for å få salgsstedet ditt til å fungere, inkludert Agora, Cube Cart og Zen Cart handlekurv, gratis genererte sertifikater og passordbeskyttede kataloger.

I tillegg inkluderer de standardfunksjonene, som FTP-opplasting, e-post, streaming og ekte video- og lydstøtte, og en omfattende liste over skript. Planene inkluderer også Google AdWords og Bing-annonsekreditt.

Når HostMonster snakker om kvalitetsutstyr, hva mener de da?

Delte kontoer blir arrangert på ytre servere med dobbel quad-prosessor, med UPS-backup og dieselgeneratorer for sikkerhetskopiering. De tilbyr et Linux-operativsystem, med en tilpasset Apache-webserver. De tilbyr også 24/7 nettverksovervåking og flere 10 GB Ethernet-tilkoblinger.

Selskapets datasenter er lokalisert i Provo, Utah, og de tilbyr de nyeste versjonene av MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails og Python. Det er bundet til det nyeste SONET-systemet, som bruker lasersignaler for å overføre over fiberoptiske linjer.

Hva er de svært funksjonelle verktøyene for administrasjon?

HostMonster kjører cPanel for sitt kontrollpanel. Huden ser litt annerledes ut, men det at de gir dette for administratorer er et flott alternativ, fordi alle som ønsker å bytte verter kan gjøre det så enkelt. cPanel er bransjestandarden for kontrollpaneler. Fordi det er så vanlig, vil de fleste vertsbedrifter inkludere gratis nettstedoverføring for nettsteder som driver panelet.

De lar potensielle kunder sjekke ut forbedringene sine til cPanel for å se hva de synes riktig på nettstedet deres.

Hva om jeg ikke liker HostMonster?

De fleste vertsfirmaer tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og HostMonster er ikke annerledes. Det er noen som tilbyr mye lengre garantier, fra 45 til 97 dager, så selv om HostMonster ikke er den beste, er det absolutt midt i pakken. Vilkårene deres viser en hel del ikke refunderbare avgifter, men disse er ofte i forbindelse med tjenester som er betalt for tredjepartsapplikasjoner og tillegg. Så lenge du kansellerer i løpet av de tre første dagene, vil du få tilbake pengene dine, bortsett fra de ikke refunderbare gebyrene og den gratis domenenavnsregistreringen på $ 15.99 per navn.

Når som helst etter tre dager, vil du få tilbake gebyrene, bortsett fra ikke-refunderbare avgifter, domenenavnets kostnad på $ 15.99 per navn og gebyrer som er betalt for Postini eller for en egen IP. Etter 30 dager er ikke refunderbart gebyr og konfigurasjonsgebyr ekskludert fra kanselleringer.

Avbestillingsforespørsler må gjøres via telefon eller nettprat.

Hva inkluderer HostMonster i deres delte, standardplaner?

Alle de tre delte planene inkluderer uovervåket båndbredde, standardytelse og ett inkludert domene.

 • Grunnleggende hosting ($ 4,95 / måned, vanligvis $ 9,49 / måned): Kunder får ett nettsted, 50 GB nettstedplass og fem e-postkontoer. Hver konto får 100 MB per konto. Du får ett inkludert domene, fem parkerte domener og 25 underdomener.
 • Plus hosting ($ 6,95 / måned, normalt $ 12,49 / måned): Du får 10 eb-nettsteder med 150 GB plass. Hver konto inneholder ett inkludert domene, 20 parkerte domener og 50 underdomener. Kontoer får 100 e-postkontoer, med 500 MB per konto. Disse planene inkluderer også $ 150 i markedsføringstilbud, $ 24 per år i ekstrautstyr, og en SpamExperts-konto.
 • Prime ($ 6,95 / måned; normalt $ 14,99 / måned): Denne delte planen er virkelig ubegrenset, uten begrensninger på nettsteder, parkerte domener, underdomener, e-postkontoer og e-postlagring. Det er ikke-målte nettsteder og båndbredde. Kontoen inkluderer et inkludert domene. Prime inkluderer $ 200 i markedsføringstilbud, $ 80 hvert år i tillegg, en SpamExperts, ett domene-personvern og SiteBackup Pro.

Det er viktig å merke seg at de lave prisene bare er for første periode, og at prisene kan øke drastisk ved fornyelse, som rapportert av noen kunder..

Hvordan er HostMonsters VPS-hosting?

I tillegg til øyeblikkelig klargjøring, inkluderer VPS hosting administrerte tjenester og garanterte ressurser. De har alle et gratis domenenavn og kjører CentOS 6.5 (64-bit).

 • Standard ($ 14,99 / måned, normalt $ 29,99 / måned): Du får dobbeltkjerne, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / måned og en IP.
 • Forbedret ($ 29,99 / måned, vanligvis $ 59,99 / måned): Du får dobbelkjerne, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / måned og to IP-er.
 • Premium ($ 44,99 / måned, vanligvis $ 89,99 / måned): Planen inkluderer trippelkjerne, 6 GB RAM, 120 GB og 3 TB / måned, med to IP-er.
 • Ultimate ($ 59,99 / måned, vanligvis $ 119,99 / måned): Den ultimate planen er en firekjerneplan, med 8 GB RAM, 240 GB og 4 TB / måned. Dette inkluderer også to IP-er.

Du har full root-tilgang, muligheten til å administrere mer enn en konto fra cPanel-verten, og Cloud-teknologi som OpenStack og KVM.

Hva med dedikert hosting gjennom HostMonster?

Dedikerte planer har en pengene-tilbake-garanti når som helst, og lar deg legge til SAN-lagring når du trenger. De tilbyr eksklusive støttelinjer for dedikerte serverkunder, root-tilgang og forbedret hurtigbufring. De inkluderer også et gratis domenenavn og CentOS 6.4 (64-bit)

 • Standard ($ 149.99 / måned): dual-core 2,3 GHz Intel Xeon-prosessor med 3 MB cache, 4 GB RAM og 500 GB (RAID 1). Det er 5 TB / måned og tre IP-er.
 • Forbedret ($ 199.99 / måned): firekjerners 2,5 GHz Intel Xeon-prosessor med 8 MB cache, 8 GB RAM, 1000 GB (RAID 1) og 10 TB / måned, med fire IP-er.
 • Premium ($ 249,99 / måned): firekjerners 3,3 GHz Intel Xeon-prosessor, 8 MB cache, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 TB / måned og fem IP-er.
Kan jeg betale månedlig?

HostMonster er et av mange vertselskaper som ikke tilbyr månedlige betalingsalternativer, og tilbyr lavest mulige priser når du registrerer deg for lange kontrakter. Valgene inkluderer 12-, 24- og 36-måneders planer.

Mer på HostMonster.com

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map