HostMonster anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Contents

Hvad er HostMonster Hosting?

HostMonster er et amerikansk webhostingfirma grundlagt i 1996 og opererer under paraplyen af ​​Endurance International Group.


Hvor god er HostMonster Hosting?

Ligesom for mange andre EIG-ejede hostingfirmaer holder HostMonster ikke trit med branchestandarderne for hastighed, oppetid og kundeservice. Mens deres sikkerhedspakker og enkle, konservative branding muligvis tiltrækker mange, er deres ydeevne inden for de fleste områder af service konsekvent undervejrende.

Se det officielle websted HostMonster anmeldelser 2.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (4 stemmer) Fordele

 1. Gratis domæne i op til et år
 2. Ubegrænset domæner, underdomæner og båndbredde
 3. Solide sikkerhedsfunktioner

Ulemper

 1. Ingen prissætning fra måned til måned
 2. Under gennemsnittet i hastighed og oppetid
 3. Dårlig omdømme fra kundeservicen
 4. Ingen gratis sikkerhedskopier
 5. Masser af salg

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Vores officielle anmeldelse af HostMonster-hosting.

På trods af deres status som brancheveteraner er HostMonster desværre endnu et tilfælde af faldende service og manglende innovation efter EIG’s overtagelse. Ligesom søsterfirmaerne iPage og FatCow kommer HostMonster alvorligt til kort i alle de vigtigste markører for et kvalitetshostingsfirma. Nemlig: Hastighed, oppetid og kundesupport. Tilføj en forvirrende prisstruktur, opsalg og fraværet af en informeret salgshøjde, og vi må sige, at vi ikke vil anbefale HostMonster.

De bedste funktioner i HostMonster Hosting

Selvom vi foreslår at videresende HostMonster, er det værd at nævne deres funktioner, der kan have ført til, at du overvejer dem i første omgang. For det første er deres branding enkel og konservativ, hvilket kan appellere til dem, der er lidt overvældede af flashere tech-virksomheder og meget teknisk sprog. Plus, ubegrænset båndbredde og domæner er en dejlig frynsegode! Men vigtigst af alt tilbyder de en meget omfattende sikkerhedspakke, som vi selv var imponeret over. Her er scoop

Gratis webstedsbygger

Mens WordPress generelt er standarden for hostingfirmaer, og der er mange ressourcer til at hjælpe selv den mindst teknisk kyndige bruger med at få en skabelon i gang, er det trøstende for nogle at have et, hvad du ser, hvad du får webstedsbygger. HostMonster bruger Weebly, som er superintuitiv og velovervejet i branchen. Bare husk, at hvis et firma lægger stor vægt på at tilbyde en gratis webstedsbygger, er deres måldemografisk generelt ikke den techie-crowd. Du behøver ikke at være en webdesigner for at downloade en WordPress-skabelon, hvilket måske endda er lettere end at trække og slippe dit websted gennem Weebly. Dette er ikke en dårlig ting, men det taler bind for dybden af ​​viden, som de fleste af deres kunder har, når de tilmelder sig deres tjenester.

Gratis domæne i op til et år.

En god procentdel af hostingfirmaer tilbyder denne aftale, så HostMonster er på ingen måde en outlier. Dette er dog en dejlig frynsegod!

Ubegrænset båndbredde, domæner, underdomæner, e-mails og opbevaring

Lyder for godt til at være sandt, ikke? Dette er bestemt en god aftale, hvis du planlægger at være vært for mange små, enkle websteder. Men det er vigtigt at huske, at når hostingfirmaer siger “ubegrænset” med hensyn til basale delte hostingplaner, betyder det ikke, at du kunne uploade uendelige data til uendelige websteder. Oftere end ikke, og også når det gælder HostMonster, lægger de et loft på alle data, de reklamerer bare ikke for det. Desuden kan dit websted kun indlæse data så hurtigt, som det kan kommunikere med serveren. Kvaliteten af ​​hardware til sidst er det, der virkelig bestemmer, hvor “ubegrænset” din hostingplan er. Hvis du er interesseret i virkelig ubegrænset hosting, anbefaler vi at kigge på DreamHost.

Omfattende sikkerhed inkluderet

Det ene område, hvor HostMonster er foran konkurrencen, er i det sikkerhedsniveau, de tilbyder på deres mest basale planer. Inkluderet i delt hosting er SSL-certifikater, hotlink-beskyttelse, SSH-adgang, Spam Assassin og mere. Disse tjenester adresserer de fleste af de største sårbarheder ved webhosting og sætter et solidt grundlag af beskyttelse for dit websted.

Ulemper ved HostMonster Hosting.

Hvis HostMonster appellerede til dig af en af ​​de ovenfor anførte grunde, anbefaler vi stærkt at læse om de problemer, vi stød på med dem. Selvom der ikke er noget perfekt hostingfirma, og din beslutning bør altid nødvendigvis være baseret på dine unikke behov, er der nogle redflags, der bør være dealbreakers i ethvert firma. Desværre opfylder HostMonster vores grundlæggende standarder på ganske mange områder.

Pricy indtastningsniveauer & Ingen prissætning fra måned til måned

HostMonsters prisfastsættelse på indgangsniveau er på cirka branchestandard, men dette er kun til den første tilmelding. Forbered dig på at se dine satser multiplicere, hvis du vælger at blive hos dem, efter at din oprindelige prisniveau for indgangsniveau er udløbet. Derudover tilbyder de ingen prisfastsættelse fra måned til måned. For at modtage den annoncerede månedlige pris skal du betale for 3 års hosting foran. Dette er et stort engagement for en service, som du ikke engang har haft en chance for at prøve ud endnu. Og den 30-dages pengene-tilbage-garanti er ikke næsten lang nok til at beslutte, om du er i orden med en så lang kontrakt.

Under gennemsnitshastighed og oppetid

Hastighed og oppetid er sandsynligvis de to største indikatorer for, hvor god et hostingfirma er. Når alt kommer til alt er deres job at være vært for dit websted. Hvis de ikke kan holde det i gang eller arbejde med de hastigheder, som brugerne forventer, hvad betaler du egentlig dem for? Desværre kan HostMonster bare ikke levere i dette område. Selvom de ikke har den dårligste track record, vi har set, ligger de konsekvent under industristandarden på begge områder. Hvor gennemsnittene blandt webhostingfirmaer ligger på 99,94% oppetid og 700ms i sidetidstider, kommer HostMonster til kort for begge markører med 99,91% oppetid og omkring 880ms i sideindlæsningstider. Hvis disse faktorer er virkelig vigtige for dig (hvilket de burde være), skal du tage et kig på A2 Hosting, branchens førende inden for hastighed og oppetid. Et andet firma, der tager disse ting alvorligt, er JaguarPC, som refunderer dig 10 gange prisen for hver times nedetid, som dit websted oplever.

Forvirrende funktionsforklaringer & Upsells

HostMonster-webstedet gør et dårligt job med at forklare nøjagtigt, hvad der er inkluderet i deres delte hosting-pakker, et andet vidnesbyrd om, at de er målrettet mod kunder uden meget teknisk viden. Dette fører til en virkelig forvirrende check-out-proces, hvor du muligvis ender med at betale ekstra for funktioner, som du troede var inkluderet. Den oprindelige funktionsside kan muligvis føre dig til at tro, at du får gratis websteds-backup (temmelig typisk i branchen), men ved udtjekning er du klar over, at dette koster $ 3 ekstra per måned.

Overvældende kundeservice

Mens du kan forvente, at HostMonster kundeservice vil svare på dine forespørgsler inden for en rimelig tidsperiode (ca. 10 minutter til at oprette forbindelse via øjeblikkelig chat og yderligere 2-3 minutter mellem svarene), kan du ikke forvente den mest kyndige hjælp. Standard tip til fejlfinding tilbydes ofte, selv når dit spørgsmål er langt mere specifikt. Desuden vil en hurtig Google-søgning trække en masse frustrerede kundeserviceshistorier. Dette har en tendens til at være et mønster blandt EIG-ejede virksomheder, hvilket fører til, at vi spekulerer i, at prioriteringer efter overtagelsen generelt ikke inkluderer investering i kundesupport..

Bundlinie

Vi anbefaler ikke HostMonster, hvis kun for det faktum, at de er prissat over gennemsnittet, men alligevel klarer sig under gennemsnittet. Deres enkelt indløsende funktion er omfattende sikkerhed som en del af deres delte baseline-hosting. I mange tilfælde vil det imidlertid koste det samme at betale en smule ekstra pr. Måned for en premium sikkerhedsplan for dit websted med et andet webhostingfirma og resultere i en bedre kundeoplevelse.

Se flere funktioner

HostMonster spørgsmål og svar

Hvad du skal vide, inden du abonnerer

HostMonster har været en populær mulighed for mange personer, der leder efter billig web-hosting. Som en del af flere virksomhedsgrupper – først som en trio af hostingfirmaer, derefter en del af et større selskab – har det været en af ​​de mindre kendte muligheder. Vi har besvaret de mest populære spørgsmål, folk har om HostMonster, så du kan tage den bedste beslutning, når du leder efter et hostingfirma.

Hvornår startede HostMonster?

HostMonster blev lanceret i 1996 og er baseret i Provo, Utah. HostMonster, Bluehost og FastDomain var i samme familie, ledet af CEO Matt Heaton, der regelmæssigt holdt kunder opdateret på sin egen personlige blog om udviklingen i virksomhederne og deres tjenester.

Virksomhederne blev købt af EIG, det kraftcenter, der er vært for konglomerat, der nu har mere end 40 forskellige hostingfirmaer under sin paraply. Som med mange af dem, har ejerskabet af Endurance International Group ændret opfattelsen af ​​HostMonster i branchen.

I 2011 skrev Heaton et blogindlæg, hvor han også offentligt trak sig som administrerende direktør og vendte tøjlerne over til Dan Handy, der havde stillingen fra 2011 til 2015. James Grierson er den nuværende administrerende direktør for HostMonster, hvor han bringer omfattende erfaring til bordet, medstifter og bygherre af SimpleScripts, den første online app-butik med open source-produkter.

Hvad er HostMonsters påstand om berømmelse?

Ifølge HostMonsters websted har virksomheden været dedikeret til pålidelighed, siden det begyndte for 20 år siden. De specialiserer sig i kundeservice af høj kvalitet og leverer premium-pakker, der imødekommer kundernes behov til lave priser.

De har baseret deres planer på en enkel pakke, der kan opgraderes til yderligere fordele og funktioner. Virksomheden tilbyder sikre sikkerhedskopier og pålidelige hastigheder og oppetider. De tilbyder øjeblikkelig levering til virtuelle private servere og dedikeret hosting, flere sikkerhedsapps og -muligheder og gratis domænenavne med deres nye planer.

Deres websted giver følgende fordele for kunderne:

 • Højeste kundeservice
 • Det ledende funktionssæt tilgængeligt
 • Kvalitetsudstyr
 • Sikker sikkerhedskopiering
 • Maksimal garanteret oppetid
 • Meget funktionelle værktøjer til administration
 • Fast og ærlig forretningspraksis
Apropos oppetid, hvordan er HostMonsters oppetid?

Virksomheden siger, at de tilbyder den maksimale garanterede oppetid, men der er intet i deres vilkår om deres oppetid eller garantien, hvis dit websted ikke opfylder den oppetidsprocent, de angiver.

Nu ville det være fint, hvis de fik gode anmeldelser for deres oppetid. Industristandard er 99,94 procent oppetid, hvilket betyder, at dit websted i 99,94 procent af måneden er live, op og kører. Nogle webværter garanterer en oppetid på 99,9 procent. Nedetid på dette niveau er ca. 43 minutter hver måned. Mange af webværterne med denne garanti kommer faktisk ind på bemærkelsesværdige 99,99 procent – mindre end 4,3 minutter hver måned med nedetid. HostMonster er dog ikke en af ​​dem. Deres gennemsnit for et år knirker med 99,91 procent, og de overskred kun industrien lidt mere end halvdelen af ​​året.

Andre har dog fundet en lidt større konsistens, men over en testperiode på en måned.

Hvad betyder HostMonster, når de siger “ubegrænset”?

I henhold til deres vilkår og politikker indstiller HostMonster ikke et vilkårligt loft for de ressourcer, som enkeltkunder kan bruge. Dette betyder, at så meget som de er, vil de give dig alt det lager, MySQL-filer, filoverførsel, domænehosting og båndbredde, du har brug for for at kunne styrke dit websted. For dit websted betyder det, at så længe du følger deres regler, ikke vil du se nogen negative følger eller langsommere webstedshastigheder. Det er dog vigtigt at være opmærksom på din brug af deres ressourcer, især i perioder med hurtig vækst, da der kan være bivirkninger på systemet som helhed.

Der er dog nogle bemærkede tærskler; mere end 200.000 filer, mere end 1.000 databasetabeller og mere end 2 GB MySQL eller PostgreSQL i en database kan forårsage negativ og langsommere serverydelse, og du bliver muligvis bedt om at reducere disse tal.

Tilbyder HostMonster regelmæssige sikkerhedskopier?

Mens de taler om deres sikre sikkerhedskopier, angiver HostMonsters vilkår, at de lejlighedsvist udfører sikkerhedskopier, men har ingen forpligtelse til at gøre det. De oplyser også, at de ikke er ansvarlige for skader eller tab af filer, og at de ikke engang forsøger at sikkerhedskopiere konti, der overstiger 50.000 filer eller 30 GB lagerplads.

Hvordan er HostMonsters kundeservice?

Virksomheden reklamerer for den højeste kundeservice, men igen er dette et andet område, hvor anmeldelser er vidt forskellige. En procentdel af kunderne er begejstrede for virksomhedens service og responstid. De har haft fremragende samtaler med hjælpsomme servicerepræsentanter, der virkelig interesserer sig for deres samlede oplevelse. En meget større kontingent har dog mindre end stjernernes ting at sige om virksomhedens service.

Kunder rapporterer, at deres websteder blev lukket uden varsel, at sider var halvfunktionelle, og at virksomheden ikke er i stand til at støtte apps, som de selv inkluderer i deres hosting-pakker.

De har konti på både Facebook og Twitter, selvom begge er lidt forældede. Facebooks sidste indlæg var i 2014, og den sidste tweet var den eneste i 2016, der blev sendt i september.

De tilbyder ikke sikkerhedskopier, men hvad med sikkerhed og beskyttelse af dit websted?

Nogle undersøgelser viser, at så mange som 41 procent af WordPress-hacks skyldes situationer med deres hostingfirma. HostMonster har taget skridt til at løse denne situation ved at give kunderne en række forskellige sikkerhedsfunktioner, apps og plugins.

De tilbyder SSH-adgang, SSL-support, Hotlink Protection og Spam Assassin. De tilbyder SiteLock-certificering til dine online forretningstransaktioner Desuden tilbyder dedikerede planer RAID 1 spejlet lager, hvilket tilføjer et ekstra beskyttelsesniveau for dine data og kontooplysninger.

Når HostMonster taler om det ledende funktionssæt, hvad betyder de??

Til prisen for pakkerne tilbyder HostMonster en utrolig lang liste over fordele og funktioner til deres kunder. De inkluderer hurtig installation til WordPress, selvom nogle kunder har fundet problemer med at installere et par af WordPress-plugins. HostMonster gør forbindelsen til Mojo Marketplace nem, så du kan også vælge fra et andet indholdsstyringssystem, som Drupal eller Joomla.

 • Du kan få adgang til en begrænset, gratis version af Weebly Sitebuilder for at få dit websted i gang.
 • CloudFlare er integreret i deres planer. Den omvendte proxy giver dig mere beskyttelse mod DDOS og brute force-angreb samt en firewall. Appen har også omfattende cache-funktionalitet for at give dit websted bedre sidehastighedshastigheder.
 • HostMonster har masser af e-handelsfunktioner for at få dit salgssted til at fungere, herunder Agora, Cube Cart og Zen Cart indkøbskurv, gratis genererede certifikater og kodeordbeskyttede mapper.

Derudover inkluderer de standardfunktioner, såsom FTP-upload, e-mail, streaming og reel video- og lydsupport, og en omfattende liste over scripts. Planerne inkluderer også Google AdWords og Bing-annoncekreditter.

Når HostMonster taler om kvalitetsudstyr, hvad betyder de da?

Delte konti hostes på dual quad-processor ydelsesservere med UPS power backup og dieselgeneratorer til backup power. De tilbyder et Linux-operativsystem med en tilpasset Apache-webserver. De tilbyder også 24/7 netværksovervågning og flere 10 GB Ethernet-forbindelser.

Virksomhedens datacenter er placeret i Provo, Utah, og de tilbyder de nyeste versioner af MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails og Python. Det er bundet i det nyeste SONET-system, der bruger lasersignaler til transmission over fiberoptiske linjer.

Hvad er de meget funktionelle redskaber til administration?

HostMonster kører cPanel til sit kontrolpanel. Huden ser lidt anderledes ud, men det faktum, at de leverer dette til administratorer, er en fantastisk mulighed, fordi enhver, der ønsker at skifte værter, kan gøre det så let. cPanel er industristandarden for kontrolpaneler. Fordi det er så almindeligt, inkluderer de fleste hostingfirmaer gratis overførsel af websteder til websteder, der kører panelet.

De giver potentielle kunder mulighed for at tjekke deres forbedringer til cPanel for at se, hvad de synes rigtigt på deres websted.

Hvad hvis jeg ikke kan lide HostMonster?

De fleste hostingfirmaer tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og HostMonster er ikke anderledes. Der er nogle, der tilbyder meget længere garantier, der spænder fra 45 til 97 dage, så selvom HostMonster ikke er den bedste, er det bestemt midt i pakken. Deres betingelser viser en hel del ikke-refunderbare gebyrer, men disse er ofte i forbindelse med tjenester, der betales for tredjepartsapplikationer og tilføjelser. Så længe du annullerer inden for de første tre dage, får du alle dine penge tilbage bortset fra de ikke-refunderbare gebyrer og den gratis domænenavnsregistrering på $ 15,99 pr. Navn.

Når som helst efter tre dage, får du dine gebyrer tilbage bortset fra ikke-refunderbare gebyrer, domænenavnets omkostninger på $ 15.99 pr. Navn og gebyrer, der er betalt for Postini eller for en dedikeret IP. Efter 30 dage er gebyrer, der ikke refunderes og opsætningen, også undtaget fra aflysninger.

Annulleringsanmodninger skal ske via telefon eller online chat.

Hvad inkluderer HostMonster i deres delte, standardplaner?

Alle tre delte planer inkluderer uændret båndbredde, standardydelse og et inkluderet domæne.

 • Grundlæggende hosting ($ 4,95 / måned, normalt $ 9,49 / måned): Kunder får et websted, 50 GB webstedsplads og fem e-mail-konti. Hver konto får 100 MB pr. Konto. Du får et inkluderet domæne, fem parkerede domæner og 25 underdomæner.
 • Plus hosting ($ 6,95 / måned, normalt $ 12,49 / måned): Du får 10 eb-websteder med 150 GB plads. Hver konto inkluderer et inkluderet domæne, 20 parkerede domæner og 50 underdomæner. Konti får 100 e-mail-konti med 500 MB pr. Konto. Disse planer inkluderer også $ 150 i markedsføringstilbud, $ 24 pr. År i ekstramateriale og en SpamExperts-konto.
 • Prime ($ 6,95 / måned; normalt $ 14,99 / måned): Denne delte plan er virkelig ubegrænset uden grænser for websteder, parkerede domæner, subdomæner, e-mail-konti og e-mail-opbevaring. Der er unmeteret webstedsplads og båndbredde. Kontoen inkluderer et inkluderet domæne. Prime inkluderer $ 200 i markedsføringstilbud, $ 80 hvert år i ekstramateriale, en SpamExperts, et domænesikkerhed og SiteBackup Pro.

Det er vigtigt at bemærke, at de lave priser kun er for den første periode, og at priserne kan stige drastisk ved fornyelse, som rapporteret af nogle kunder.

Hvordan er HostMonsters VPS-hosting?

Ud over den øjeblikkelige klargøring inkluderer VPS-hosting styrede tjenester og garanterede ressourcer. De har alle et gratis domænenavn og kører CentOS 6.5 (64-bit).

 • Standard ($ 14,99 / måned, normalt $ 29,99 / måned): Du får dobbelt kerne, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / måned og en IP.
 • Forbedret ($ 29.99 / måned, normalt $ 59.99 / måned): Du får dobbelt kerne, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / måned og to IP’er.
 • Premium ($ 44,99 / måned, normalt $ 89,99 / måned): Planen inkluderer tredobbelt kerne, 6 GB RAM, 120 GB og 3 TB / måned, med to IP’er.
 • Ultimate ($ 59,99 / måned, normalt $ 119,99 / måned): Den ultimative plan er en quad core plan med 8 GB RAM, 240 GB og 4 TB / måned. Dette inkluderer også to IP’er.

Du har fuld root-adgang, muligheden for at administrere mere end en konto fra din cPanel-vært og Cloud-teknologi som OpenStack og KVM.

Hvad med dedikeret hosting gennem HostMonster?

Dedikerede planer har en pengene-tilbage-garanti til enhver tid og giver dig mulighed for at tilføje SAN-lager, når du har brug for det. De tilbyder eksklusive supportlinjer til dedikerede serverkunder, root-adgang og forbedret cache. De inkluderer også et gratis domænenavn og CentOS 6.4 (64-bit)

 • Standard ($ 149.99 / måned): dual-core 2,3 GHz Intel Xeon-processor med 3 MB cache, 4 GB RAM og 500 GB (RAID 1). Der er 5 TB / måned og tre IP’er.
 • Forbedret ($ 199,99 / måned): Quad-core 2,5 GHz Intel Xeon-processor med 8 MB cache, 8 GB RAM, 1000 GB (RAID 1) og 10 TB / måned med fire IP’er.
 • Premium ($ 249,99 / måned): quad-core 3,3 GHz Intel Xeon-processor, 8 MB cache, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / måned og fem IP’er.
Kan jeg betale månedligt?

HostMonster er et af mange hostingfirmaer, der ikke tilbyder månedlige betalingsmuligheder og tilbyder de lavest mulige priser, når du tilmelder dig lange kontrakter. Valg inkluderer 12-, 24- og 36-måneders planer.

Mere på HostMonster.com

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map