HostMonster Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Contents

Vad är HostMonster Hosting?

HostMonster är ett amerikanskt webbhotellföretag som grundades 1996 som verkar under paraplyen av Endurance International Group.


Hur bra är HostMonster Hosting?

Liksom för många andra EIG-ägda värdföretag lyckas inte HostMonster hålla jämna steg med branschstandarderna för hastighet, drifttid och kundservice. Medan deras säkerhetspaket och enkla, konservativa varumärke kan vara tilltalande för många, är deras prestanda inom de flesta områden av service konsekvent underdrivande.

Se officiell webbplats HostMonster Recensioner 2.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (4 röster) Fördelar

 1. Gratis domän i upp till ett år
 2. Obegränsade domäner, underdomäner och bandbredd
 3. Solid säkerhetsfunktioner

Nackdelar

 1. Ingen prissättning från månad till månad
 2. Under genomsnittet i hastighet och upptid
 3. Dålig rykte om kundtjänst
 4. Inga fria back-ups
 5. Massor av uppsäljningar

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Vår officiella HostMonster Hosting Review.

Trots deras status som branschveteraner är HostMonster tyvärr ännu ett fall av minskad service och misslyckande med att förnya sig efter ett förvärv av EIG. Precis som systerföretag iPage och FatCow, är HostMonster allvarligt kort i alla de viktigaste markörerna för ett kvalitetshotellföretag. Nämligen: hastighet, drifttid och kundsupport. Lägg till en förvirrande prissättningstruktur, uppsäljningar och frånvaron av en informerad försäljningsgrad, och vi måste säga att vi inte skulle rekommendera HostMonster.

De bästa funktionerna i HostMonster Hosting

Medan vi föreslår att HostMonster vidarebefordras, är det värt att nämna deras funktioner som kan ha lett till att du överväger dem i första hand. För det första är deras varumärke enkel och konservativ, vilket kan tilltala dem som är lite överväldigade av flashare teknikföretag och mycket tekniskt språk. Dessutom är obegränsad bandbredd och domäner en fin fördel! Men viktigast av allt är att de erbjuder ett mycket omfattande säkerhetspaket, som även vi blev imponerade av. Här är skopan

Gratis webbplatsbyggare

Medan WordPress i allmänhet är standarden för värdföretag, och det finns resurser i överflöd för att hjälpa även den minst tekniskt kunniga användaren att få en mall igång, är det tröstande för vissa att ha en vad du ser är vad du får webbplatsbyggare. HostMonster använder Weebly, som är superintuitivt och väl ansett i branschen. Tänk bara på att om ett företag lägger stor vikt vid att erbjuda en gratis webbplatsbyggare, är deras måldemografiska i allmänhet inte den tekniska publiken. Du behöver inte vara en webbdesigner för att ladda ner en WordPress-mall, vilket till och med kan vara enklare än att dra och släppa din webbplats genom Weebly. Detta är inte en dålig sak, men det talar volymer om djupet av kunskap som de flesta av sina kunder har när de registrerar sig för sina tjänster.

Gratis domän i upp till ett år.

En bra procentsats av värdföretag erbjuder detta erbjudande, så HostMonster är inte på något sätt en outlier. Men detta är en trevlig förmån!

Obegränsad bandbredd, domäner, underdomäner, e-postmeddelanden och lagring

Låter för bra för att vara sant, eller hur? Detta är definitivt en bra affär om du planerar att vara värd för massor av små, enkla webbplatser. Men det är viktigt att komma ihåg att när värdföretag säger “obegränsad” när det gäller grundläggande delade värdplaner, betyder det inte att du kan ladda upp oändliga data till oändliga webbplatser. Oftare än inte, och i fallet med HostMonster lägger de en mössa på all data, de annonserar bara inte den. Dessutom kan din webbplats bara ladda data så snabbt som den kan kommunicera med servern. Kvaliteten på hårdvaran i slutändan är det som verkligen avgör hur “obegränsad” din värdplan är. Om du är intresserad av verkligen obegränsad hosting rekommenderar vi att du tittar på DreamHost.

Omfattande säkerhet ingår

Det område där HostMonster ligger före tävlingen ligger i den säkerhetsnivå de erbjuder på sina mest grundläggande planer. Inkluderat i delad värd är SSL-certifikat, hotlink-skydd, SSH-åtkomst, Spam Assassin och mer. Dessa tjänster hanterar de flesta av de största sårbarheterna i webbhotell och sätter en solid grund för skyddet för din webbplats.

Ulemper vid HostMonster Hosting.

Om HostMonster vädjade till dig av något av de ovan angivna orsakerna, rekommenderar vi starkt att du läser över de problem vi stött på med dem. Det finns inget perfekt värdföretag, och ditt beslut bör alltid nödvändigtvis baseras på dina unika behov, men det finns några redflags som bör vara dealbreakers i alla företag. Tyvärr lyckas inte HostMonster uppfylla våra grundläggande standarder på en hel del områden.

Pricy Entry-level-alternativ & Ingen prissättning från månad till månad

HostMonsters prissättning på startnivå är ungefär industristandard, men det är bara för den första registreringen. Förbered dig för att se dina räntor multiplicera om du väljer att stanna hos dem efter att din inledande prissättning har gått ut. Dessutom erbjuder de inga prissättningar från månad till månad. För att få det annonserade månatliga priset måste du betala för 3 års värd uppåt. Detta är ett enormt åtagande för en tjänst som du inte ens har haft en chans att prova ännu. Och den vanliga 30-dagars pengene-tillbaka-garantin är inte tillräckligt lång för att avgöra om du är okej med ett så långt kontrakt.

Under genomsnittlig hastighet och drifttid

Hastighet och drifttid är troligen de två största indikatorerna på hur bra ett värdföretag är. När allt kommer omkring är deras jobb att vara värd för din webbplats. Om de inte kan hålla det igång eller arbeta med de hastigheter som användare förväntar sig, vad betalar du exakt för dem? Tyvärr kan HostMonster bara inte leverera inom det här området. Även om de inte har den sämsta meritlistan vi har sett, ligger de konsekvent under industristandarden inom båda områdena. Där medelvärdena bland webbhotellföretag ligger på 99,94% driftstid och 700 ms i sidbelastningstider, kommer HostMonster inte till båda markörerna med 99,91% driftstid och cirka 880 ms i sidbelastningstider. Om dessa faktorer verkligen är viktiga för dig (vilket de borde vara), titta på A2 Hosting, branschledande inom hastighet och drifttid. Ett annat företag som tar det här på allvar är JaguarPC, som kommer att återbetala dig 10 gånger priset för varje timmes driftstopp som din webbplats upplever.

Förvirrande funktionsförklaringar & upsells

HostMonster-webbplatsen gör ett dåligt jobb med att förklara exakt vad som ingår i deras delade värdpaket, ett annat bevis på att de riktar sig till kunder utan mycket teknisk kunskap. Detta leder till en verkligt förvirrande utcheckningsprocess där du kan sluta betala extra för funktioner du trodde inkluderade. Den inledande funktionssidan kan leda till att du tror att du får gratis säkerhetskopiering av webbplatser (ganska typiskt i branschen), men vid utcheckningen inser du att detta kostar extra $ 3 per månad.

Överväldigande kundservice

Även om du kan förvänta dig att HostMonster kundtjänst kommer att svara på dina förfrågningar inom rimlig tid (cirka 10 minuter att ansluta via direktchatt och ytterligare 2-3 minuter mellan svar), förvänta dig inte den mest kunniga hjälp. Vanliga tips om felsökning erbjuds ofta även om din fråga är mycket mer specifik. Vidare kommer en snabb Google-sökning att få fram en frustrerad kundtjänstberättelse. Detta tenderar att vara ett mönster bland EIG-ägda företag, vilket leder till att vi spekulerar i att prioriteringar efter förvärvet i allmänhet inte inkluderar investeringar i kundsupport..

Slutsats

Vi rekommenderar inte HostMonster, bara för att de prissätter över genomsnittet men ändå presterar under genomsnittet. Deras enda inlösenfunktion är omfattande säkerhet som en del av deras delade webbhotell. I många fall skulle det dock kosta samma sak att betala lite extra per månad för en premium säkerhetsplan för din webbplats med ett annat webbhotellföretag och resultera i en bättre kundupplevelse.

Visa fler funktioner

HostMonster Frågor och svar

Vad du behöver veta innan du prenumererar

HostMonster har varit ett populärt alternativ för många personer som letar efter billiga webbhotell. Som en del av flera företagsgrupper – först som en trio av värdföretag, sedan en del av ett större företag – har det varit ett av de mindre kända alternativen. Vi har svarat på de mest populära frågorna folk har om HostMonster så att du kan fatta det bästa beslutet när du letar efter ett värdföretag.

När började HostMonster?

HostMonster lanserades 1996 och är baserat i Provo, Utah. HostMonster, Bluehost och FastDomain var i samma familj, ledd av VD Matt Heaton, som regelbundet höll kunder uppdaterade på sin egen personliga blogg om utvecklingen i företagen och deras tjänster.

Företagen köptes av EIG, det kraftverkshotellkonglomerat som nu har mer än 40 olika värdföretag under sitt paraply. Som med många av dem har ägandet av Endurance International Group förändrat uppfattningen av HostMonster i branschen.

2011 skrev Heaton ett blogginlägg, där han också avgått offentligt som verkställande direktör och överlämnade tyggen till Dan Handy, som innehade tjänsten från 2011 till 2015. James Grierson är nuvarande VD för HostMonster och förde omfattande erfarenhet till bordet. medgrundare och byggare av SimpleScripts, den första onlineappshoppen för open source-produkter.

Vad är HostMonsters anspråk på berömmelse?

Enligt HostMonsters webbplats har företaget ägnats åt tillförlitlighet sedan det började för 20 år sedan. De är specialiserade på högkvalitativ kundservice och tillhandahåller premiumpaket som uppfyller kundernas behov till låga priser.

De har baserat sina planer på ett enkelt paket som kan uppgraderas för ytterligare fördelar och funktioner. Företaget erbjuder säkra säkerhetskopior och pålitliga hastigheter och upptid. De erbjuder direkt tillhandahållande av virtuella privata servrar och dedikerad värd, flera säkerhetsappar och alternativ och gratis domännamn med sina nya planer.

Deras webbplats ger kunderna följande fördelar:

 • Högsta kundservice
 • Den ledande funktioner finns
 • Kvalitetsutrustning
 • Säkra säkerhetskopior
 • Maximal garanterad drifttid
 • Mycket funktionella verktyg för administration
 • Solid och ärlig affärsmetod
På tal om upptid, hur är HostMonsters upptid?

Företaget säger att de erbjuder maximal garanterad drifttid, men det finns inget i deras villkor om deras drifttid eller garantin om din webbplats inte uppfyller uppetiden som de anger.

Nu skulle det vara bra om de fick bra recensioner för sin drifttid. Branschstandarden är 99,94 procent drifttid, vilket innebär att din webbplats är under 99.94 procent av månaden, live, igång. Vissa webbhotell garanterar en driftstid på 99,9 procent. Driftstopp på denna nivå är cirka 43 minuter varje månad. Många webbhotell med denna garanti kommer faktiskt in på anmärkningsvärda 99,99 procent – mindre än 4,3 minuter varje månad av driftstopp. HostMonster är dock inte en av dem. Deras ett års genomsnitt skrikar in på 99,91 procent, och de överskred endast industrien något mer än halva året.

Andra har dock funnit något större konsistens, men under en testperiod på en månad.

Vad menar HostMonster när de säger ”obegränsad”?

Enligt deras villkor och policyer sätter HostMonster inte ett godtyckligt tak på de resurser som enskilda kunder kan använda. Detta betyder att de, så mycket de kan, ger dig all lagring, MySQL-filer, filöverföring, domänhosting och bandbredd som du behöver för att framgångsrikt driva din webbplats. För din webbplats betyder det att så länge du följer deras regler så kommer du inte att se några negativa följder eller långsammare webbplatshastigheter. Det är dock viktigt att tänka på att du använder sina resurser, särskilt i perioder med snabb tillväxt, eftersom det kan vara negativa reaktioner på systemet som helhet.

Det finns dock några noterade trösklar; mer än 200 000 filer, mer än 1 000 databastabeller och mer än 2 GB MySQL eller PostgreSQL i en databas kan orsaka negativa och långsammare serverprestanda, och du kan bli ombedd att minska antalet.

Erbjuder HostMonster regelbundna säkerhetskopior?

Medan de talar om sina säkra säkerhetskopieringar anger HostMonsters villkor att de ibland utför säkerhetskopior, men har ingen skyldighet att göra det. De uppger också att de inte har något ansvar för skador eller förlust av filer, och att de inte ens försöker säkerhetskopiera konton som överstiger 50 000 filer eller 30 GB lagringsutrymme.

Hur är HostMonsters kundservice?

Företaget marknadsför den högsta kundservicen, men återigen är detta ett annat område där recensioner är mycket varierande. En procentandel av kunderna berättar om företagets service och responstid. De har haft utmärkta samtal med hjälpsamma servicerepresentanter som verkligen bryr sig om sin totala upplevelse. En mycket större kontingent har dock mindre än stellar att säga om företagets tjänst.

Kunder rapporterar att deras webbplatser stängdes utan förvarning, att webbplatser var halvfunktionella och att företaget inte kan stödja appar som de själva inkluderar i sina värdpaket.

De har konton på både Facebook och Twitter, även om båda är något föråldrade. Facebooks sista inlägg var 2014, och den sista tweeten var den enda 2016 som postades i september.

De erbjuder inte säkerhetskopior, men vad sägs om säkerhet och skydd för din webbplats?

Vissa studier visar att så många som 41 procent av WordPress-hackarna beror på situationer med deras webbhotell. HostMonster har vidtagit åtgärder för att lösa situationen genom att förse kunderna med en mängd olika säkerhetsfunktioner, appar och plugins.

De erbjuder SSH-åtkomst, SSL-stöd, Hotlink-skydd och skräppostmorder. De erbjuder SiteLock-certifiering för dina online-affärstransaktioner. Dessutom erbjuder dedikerade planer RAID 1-speglad lagring, vilket ger en extra skyddsnivå för dina data och kontoinformation.

När HostMonster pratar om den ledande funktionsuppsättningen, vad betyder de?

För priset på paketen erbjuder HostMonster en otroligt lång lista med fördelar och funktioner för sina kunder. De inkluderar snabb installation för WordPress, även om vissa kunder har hittat problem med att installera några av WordPress-plugins. HostMonster gör Mojo Marketplace-anslutning enkel, så du kan också välja från ett annat innehållshanteringssystem, som Drupal eller Joomla.

 • Du kan komma åt en begränsad, gratis version av Weebly Sitebuilder för att få din webbplats igång.
 • CloudFlare är integrerad i deras planer. Den omvända proxyen ger dig mer skydd mot DDOS och brute force attacker, samt en brandvägg. Appen har också omfattande cachefunktioner för att ge din webbplats bättre sidhastighet.
 • HostMonster har massor av e-handelsfunktioner för att få din försäljningssida att fungera, inklusive Agora, Cube Cart och Zen Cart kundvagn, gratis genererade certifikat och lösenordsskyddade kataloger.

Dessutom inkluderar de standardfunktioner, som FTP-uppladdning, e-post, streaming och verkligt video- och ljudsupport, och en omfattande lista med skript. Planer inkluderar även Google AdWords- och Bing-annonskrediter.

När HostMonster pratar om kvalitetsutrustning, vad betyder de?

Delade konton är värd på dubbla quad-processorservrar, med UPS-säkerhetskopiering och dieselgeneratorer för reservkraft. De erbjuder ett Linux-operativsystem med en anpassad Apache-webbserver. De erbjuder också nätverksövervakning dygnet runt och flera 10 GB Ethernet-anslutningar.

Företagets datacenter finns i Provo, Utah, och de erbjuder de senaste versionerna av MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails och Python. Det är bundet till det senaste SONET-systemet, som använder lasersignaler för att sända över fiberoptiska linjer.

Vilka är de mycket funktionella verktygen för administration?

HostMonster kör cPanel för sin kontrollpanel. Huden ser lite annorlunda ut, men det faktum att de tillhandahåller detta för administratörer är ett bra alternativ, eftersom alla som vill byta värd kan göra det enkelt. cPanel är industristandarden för kontrollpaneler. Eftersom det är så vanligt kommer de flesta värdföretag att inkludera gratis webbplatsöverföring för webbplatser som kör panelen.

De tillåter potentiella kunder att kolla in sina förbättringar av cPanel för att se vad de tycker rätt på sin webbplats.

Vad händer om jag inte gillar HostMonster?

De flesta värdföretag erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, och HostMonster är inte annorlunda. Det finns några som erbjuder mycket längre garantier, från 45 till 97 dagar, så även om HostMonster inte är bäst är det verkligen mitt i paketet. Deras villkor visar en hel del icke-återbetalningsbara avgifter, men dessa är ofta i samband med tjänster som betalas för tredjepartsapplikationer och tillägg. Så länge du avbokar de tre första dagarna kommer du att få tillbaka alla dina pengar, med undantag för de icke återbetalningsbara avgifterna och gratis domännamnsregistrering på $ 15,99 per namn.

När som helst efter tre dagar får du tillbaka dina avgifter förutom icke återbetalningsbara avgifter, domännamnets kostnad på $ 15,99 per namn och avgifter som betalas för Postini eller för en särskild IP. Efter 30 dagar är återbetalnings- och installationsavgifter också uteslutna från avbokningar.

Avbokningsförfrågningar måste göras via telefon eller onlinechatt.

Vad inkluderar HostMonster i sina delade standardplaner?

Alla tre delade planer inkluderar obegränsad bandbredd, standardprestanda och en inkluderad domän.

 • Grundläggande värd ($ 4,95 / månad, normalt 9,49 $ / månad): Kunderna får en webbplats, 50 GB webbplatsutrymme och fem e-postkonton. Varje konto får 100 MB per konto. Du får en inkluderad domän, fem parkerade domäner och 25 subdomäner.
 • Plus hosting ($ 6,95 / månad, normalt $ 12,49 / månad): Du får 10 eb-platser med 150 GB utrymme. Varje konto innehåller en inkluderad domän, 20 parkerade domäner och 50 underdomäner. Konton får 100 e-postkonton med 500 MB per konto. Dessa planer inkluderar också $ 150 i marknadsföring erbjudanden, $ 24 per år i extra, och ett SpamExperts konto.
 • Prime ($ 6,95 / månad; normalt $ 14,99 / månad): Denna delade plan är verkligen obegränsad, utan begränsningar för webbplatser, parkerade domäner, subdomäner, e-postkonton och e-postlagring. Det finns obegränsat webbplatsutrymme och bandbredd. Kontot innehåller en inkluderad domän. Prime inkluderar $ 200 i marknadsföring erbjudanden, $ 80 varje år i extra, en SpamExperts, en domän sekretess och SiteBackup Pro.

Det är viktigt att notera att de låga priserna endast är för första terminen, och att priserna kan öka drastiskt vid förnyelse, vilket rapporterats av vissa kunder.

Hur är HostMonsters VPS-värd?

Förutom den omedelbara tillhandahållandet inkluderar VPS-hosting hanterade tjänster och garanterade resurser. De har alla ett gratis domännamn och kör CentOS 6.5 (64-bitars).

 • Standard ($ 14,99 / månad, normalt $ 29,99 / månad): Du får dubbla kärnor, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / månad och en IP.
 • Förbättrad ($ 29,99 / månad, normalt $ 59,99 / månad): Du får dubbla kärnor, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / månad och två IP: er.
 • Premium ($ 44,99 / månad, normalt $ 89,99 / månad): Planen inkluderar trippelkärna, 6 GB RAM, 120 GB och 3 TB / månad, med två IP: er.
 • Ultimate ($ 59,99 / månad, normalt $ 119,99 / månad): Den ultimata planen är en fyrkärnig plan, med 8 GB RAM, 240 GB och 4 TB / månad. Detta inkluderar också två IP: er.

Du har full root-åtkomst, möjligheten att hantera mer än ett konto från din cPanel-värd och molnteknologi som OpenStack och KVM.

Vad sägs om dedikerad hosting via HostMonster?

Dedikerade planer har en återbetalningsgaranti när som helst och låter dig lägga till SAN-lagring när du behöver. De erbjuder exklusiva supportlinjer för dedikerade serverkunder, root-åtkomst och förbättrad cache. De inkluderar också ett gratis domännamn och CentOS 6.4 (64-bitars)

 • Standard ($ 149,99 / månad): dual-core 2,3 GHz Intel Xeon-processor med 3 MB cache, 4 GB RAM och 500 GB (RAID 1). Det finns 5 TB / månad och tre IP: er.
 • Förbättrad ($ 199,99 / månad): fyrkärnig 2,5 GHz Intel Xeon-processor med 8 MB cache, 8 GB RAM, 1000 GB (RAID 1) och 10 TB / månad, med fyra IP: er.
 • Premium ($ 249,99 / månad): fyrkärnig 3,3 GHz Intel Xeon-processor, 8 MB cache, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / månad och fem IP: er.
Kan jag betala varje månad?

HostMonster är ett av många värdföretag som inte erbjuder månatliga betalningsalternativ och erbjuder lägsta möjliga priser när du registrerar dig för långa kontrakt. Valet inkluderar 12-, 24- och 36-månadersplaner.

Mer på HostMonster.com

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map