HostPapa-anmeldelser – Er HostPapa-hosting rigtigt for dit websted?

HostPapa-anmeldelser – Er HostPapa-hosting rigtigt for dit websted?

HostPapa-anmeldelser – Er HostPapa-hosting rigtigt for dit websted?

Hvad er HostPapa?

HostPapa er en canadisk baseret webhost, der blev grundlagt i 2009. HostPapa er en af ​​de billigste miljøvenlige webhosts på markedet og driver deres servere, datacentre og kontorer med 100% vedvarende energi. Udover delte hostingplaner tilbyder de også VPS- og forhandlertjenester.


Hvor god er HostPapa-hosting?

For et miljøbevidst hostingfirma er HostPapa meget overkommelig og tilbyder alt, hvad de fleste nybegynderne webmastere kunne have brug for. HostPapa er ideel til den miljøvenlige kunde, der ønsker at oprette et simpelt websted og ikke forventer et væld af trafik- eller e-mail-muligheder. Men en række skjulte gebyrer og begrænsninger kan være frustrerende for enhver webmaster, der planlægger at være mere praktisk på deres hjemmeside. Mens de tilbyder opgraderede planer, der muligvis gør jobbet, er HostPapa-priser ikke billig, og den grundlæggende plan overlader meget at ønske.

Se officielle side HostPapa anmeldelser 2.9 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (3 stemmer) Fordele

 1. 99,99% oppetidsgaranti
 2. En af de billigste grønne værter til rådighed
 3. Ubegrænsede domæner
 4. Support på engelsk, fransk og spansk
 5. Gratis domænenavnsregistrering med et års abonnement

Ulemper

 1. Dyre afbestillingsgebyrer
 2. Langsom server
 3. 24/7 support er ikke sandt 24/7
 4. Alvorlige e-mail-begrænsninger
 5. Ingen skalerbare hostingplaner

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Vores officielle HostPapa-anmeldelse

HostPapa er pakket i internationalt sindet og miljøvenlig retorik, som unægtelig er attraktiv for mange kunder. Og de dækker alle de grundlæggende med ubegrænset båndbredde og oppetidsgaranti og support på flere sprog til at starte. Men HostPapa mangler alvorligt skalerbarhed, når det kommer til deres delte hostingplaner, hvor der mangler mange vigtige funktioner og overvejelser fra deres grundlæggende plan eller kun er tilgængelige ved at betale skjulte gebyrer. Læs videre for at beslutte, om deres tjenester passer til dig.

De bedste funktioner i HostPapa Hosting

Endelig! En grøn webhost, der faktisk er overkommelig! Hvis du vil have noget ro i sindet med kulstofaftrykket på din enkle webside, gør HostPapa-priser dem til et let valg. HostPapas mest basale plan koster kun $ 6 / måned, hvor konkurrent GreenGeeks koster $ 10. Andre virksomheder som A2 Hosting og Dreamhost deltager i CO2-modregningsprogrammer, men HostPapa er helt grøn til en meget overkommelig pris.

100% drevet af vedvarende energikilder

Senere er flere hostingfirmaer begyndt at diskutere deres bestræbelser på at fremme en mere miljøvenlig service, hvad enten det er ved at give deres ansatte muligheden for at arbejde hjemmefra eller sælge særlige planer for grøn hosting. HostPapa er imidlertid det eneste hostingfirma, vi kender til, der virkelig integrerer bæredygtighed i deres forretningsopgave. Fra deres medarbejders bærbare computere til de servere, som dit websted er vært på, alt er drevet af 100% vedvarende energikilder. Derudover har alle deres kunder mulighed for at vise deres grønne strømskilt på deres websteder. Disse bestræbelser er prisværdige for at være sikre og gør dem naturligvis en god pasform til ethvert websted med en miljøbøjning.

Uptime-garanti

HostPapa tilbyder en garanteret driftstid på 99,99 procent, og de fleste Hostpapa-anmeldelser peger på, at dette er mere eller mindre sandt i praksis. De ser imidlertid ikke ud til at have en faktisk proces på plads for at kompensere deres brugere, når oppetid falder under den garanterede sats. Det kan være nødvendigt, at du ringer til kundeservice for at kræve refusion, hvis din oppetidssats falder under garantien.

Ubegrænsede domæner & båndbredde

Hver delt hostingplan, som HostPapa tilbyder, har ubegrænset båndbredde, som er en dejlig ekstra bonus, der giver dig ro i sindet, hvis dit websted nogensinde bliver viralt. Den billigste plan tilbyder kun 2 domæner (stadig bedre end mange budgetværter), men deres opgraderede planer tilbyder ubegrænsede domæner. Derudover får du et helt gratis domænenavn med et års abonnement på deres tjenester, en god fordel, der forenkler processen med at få dit websted op og køre.

HostPapa WebMail inkluderer robust beskyttelse mod spam / virus

Den mest basale HostPapa-plan inkluderer 100 e-mail-adresser, og de opgraderede planer inkluderer ubegrænsede. Dette er mere eller mindre standard blandt webhosts, men HostPapa gør et godt stykke arbejde med deres e-mail-sikkerhedsfunktioner, der følger med selv deres grundlæggende plan. Nogle konkurrenter med store navn kommer alvorligt til kort i denne forbindelse (Vi ser på dig, HostGator!).

HostPapa-support på flere sprog

HostPapa tilbyder kundesupport på engelsk, fransk og spansk. Deres websted kan også oversættes fuldstændigt til spansk. Måske betyder det ikke noget for dig, hvis alle dine medarbejdere taler flydende engelsk, men denne funktion kan være en enorm velsignelse for enhver virksomhed med international tilstedeværelse.

Skalerbar VPS & Valg af forhandlerplan

For mennesker, der ønsker at opgradere deres websted og udvide deres forretning, tilbyder HostPapa tre, skalerbare Linux-baserede og Windows-baserede VPS-planer. De tilbyder også fem forskellige niveauer af forhandlerkontoindstillinger. Hver plan giver mulighed for ubegrænsede domæner, MySQL-databaser, 3 IP-adresser og fleksibel prisfastsættelse afhængig af den mængde diskplads, du har brug for.

Ulemper ved HostPapa Hosting

HostPapa-prissætning kan være god til en sådan grøn service, men når du sammenligner deres priser med de funktioner, som andre hostingudbydere tilbyder, kommer de til kort på mange områder. Derudover bør webmastere passe på skjulte gebyrer.

Dyre afbestillingsgebyrer

HostPapa tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Der er dog skjulte gebyrer knyttet til dette i henhold til deres servicevilkår. Det ser ud til, at de drager fordel af den gratis domænenavnsregistrering, hvis du annullerer – det koster dig $ 24,95 for domænenavnsregistreringen plus et engangsinstallationsgebyr på $ 19,95. Det betyder, at hvis du betaler for to år på forhånd, som koster $ 118, mister du over $ 40 lige uden for flagermus.

HostPapa Support er ikke sandt 24/7

HostPapa annoncerer at have 24/7 support, men dette er ikke helt sandt. Support er 24 timer på hverdage, men i weekenderne er kundeservicerepræsentanter kun tilgængelige fra 06.00 til 19.00 EST. Der har desuden været tidspunkter, hvor vi har ventet over 10 minutter på et svar via deres live chat support. Med denne svartid kan vi lige så godt lige have sendt en e-mail.

HostPapa WordPress Integration – Ingen styret WordPress

HostPapa integreres med WordPress, Joomla og mere populære indholdsmanagmenet-systemer. De tilbyder dog ingen administrerede WordPress-planer. Dette er noget du skal huske på, hvis du planlægger at skalere.

Alvorlige e-mail-begrænsninger på basisplanen

Selvfølgelig kan 100 e-mail-adresser være nok til en lille virksomhed, men det ser ud som et tomt nummer, når den faktiske e-postserverkapacitet er så lav. Kunder har rapporteret at have nået deres mailbox-grænser efter at have sendt så lidt som 300 e-mails om dagen. Med et så lavt loft kan du kysse alle planer for en robust mailingliste farvel. Du kan muligvis have 100 e-mail-adresser til din virksomhed, men dine medarbejdere er nødt til at begrænse deres kommunikation til 3 e-mails hver dag. For at undgå disse grænser skal du betale for en opgraderet plan. For omtrent den samme pris pr. Måned tilbyder Site5 virkelig robuste e-mail-funktioner, der er perfekte til at styre dine mailinglister.

Bundlinie

På overfladen ser HostPapa attraktiv ud som et hostingfirma. De har en A + -vurdering med BBB, tager virksomhedsansvar alvorligt og har overordnet et ubeskadiget omdømme. Vi anbefaler helhjertet HostPapa til miljøbevidste kunder, der har til hensigt at oprette en enkel side, der ikke kræver meget styring. Men hvis du leder efter mere robuste funktioner, er der masser af andre værter, der kan tilbyde mere for billigere.

Se flere funktioner

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål om HostPapa Hosting

Hvad er HostPapas pengene tilbage-garanti?

Du kan annullere din ordre med HostPapa inden for 30 dage efter dit køb. Nogle gebyrer og domæneregistreringer refunderes muligvis ikke på grund af politikken. Hvis du ikke indsætter en meddelelse om, at du vil annullere, er du ikke berettiget til at modtage en refusion på dine køb.

Hvordan er kundesupportprocessen hos HostPapa?

HostPapa har en live chat-mulighed for kundesupport, som typisk er den hurtigste måde at nå nogen. Du kan også sende en e-mail eller ringe for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du har med dit websted. Når du placerer din billet, vil du se, hvor du er i køen. Du kan indsætte din billet til, og du kan se, hvornår dit nummer kommer op via webstedet. HostPapa tilbyder support på fransk, engelsk og spansk. Mens de tilbyder support 24/7, har responstiderne en tendens til at være længere i udetiden.

Arbejder HostPapa på mobil?

HostPapa tilbyder en app til iOS- og Android-enheder. Når du bruger appen, behøver du ikke logge ind via webstedet. Udsigten på enhederne er lidt forkortet fra det almindelige websted, og du bliver nødt til at logge ind på webstedet, hvis du har brug for selektive tjenester. Ellers skal du være i stand til at bruge appen til grundlæggende adgang på farten.

Hvor er HostPapa-serverne placeret?

HostPapas hovedkvarter ligger i Toronto, Canada. De har den nyeste sikkerhed for at beskytte ejendommen og fremragende cybersikkerhed for enhver klient.

Hvilke produkter tilbyder HostPapa?

HostPapa har hosting-planer både for enkeltpersoner og virksomheder. De tilbyder en række produkter og tjenester, herunder: webhosting, forhandlerhosting, mobile websteds tjenester, Google Apps hosting og bygherrer, Site Lock sikkerhed og certificering, CloudFlare og e-mail marketing løsninger. Du kan skræddersy dine tjenester til dine behov for effektivt at køre dit websted.

Hvordan kan jeg fornye mit domæne?

For at forny dit domæne skal du logge på din HostPapa-konto. Du kan vælge indstillingen “Domæner” i menuen og derefter vælge dem, du vil forny. Vælg derefter fanen “Fornyelsesindstillinger”, hvor du kan klikke på “Forny nu” og derefter indsende. Det fører dig til en side, hvor du kan bekræfte dine valg og derefter behandle din betaling.

Vil jeg miste mit domæne, hvis jeg ikke fornyer?

Hvis dit domæne udløber, før du har mulighed for at forny, har du nogle muligheder. Du har et fem-dages vindue til at fornye dit domæne efter udløbsdatoen, hvorefter alle meddelelser vil blive stoppet. Hvis du ikke fornyer dit domæne, udløber det og betragtes som forladt. Du har mindst 31 dage efter udløbet til at forsøge at inddrive den fra tilbageholdelsesperioden, men den kan købes af en tredjepart, hvor du mister rettighederne til domænet. Hvis det imidlertid ikke er købt efter 44 dage, indtaster det en 30-dages indløsningsperiode, hvor du kan købe domænet igen. Det er dyrere at gå denne rute, men det er muligt at genvinde domænet, hvis du ikke fornyer det.

Hvad betyder det, hvis mit domæne er i "Frelse"?

Indløsningsperioden kan vare 30 dage efter den indledende forlængelsesperiode. Du kan kræve domænet og inkluderer et gebyr på $ 70 og et normalt fornyelsesgebyr. Da det er dyrere at forsøge at genvinde et domæne, er det bedre at forny, inden det udløber. Du kan indstille automatisk fornyelse for at sikre, at du aldrig går glip af en betaling.

Er der en automatisk fornyelsesindstilling for mit domæne?

Ja, dette er en sikkerhedsfunktion, der leveres som en standardindstilling ved hvert domænekøb. Hvis du ikke ønsker funktionen til automatisk fornyelse på dit domæne, skal du ændre den manuelt. Det forhindrer, at domæner udløber ved et uheld, så du ikke mister dit websted. 15 dage før et domæne er indstillet til at udløbe, faktureres auto-fornyelserne til de linkede oplysninger, du har angivet.

12. Kan jeg tilføje mere CPU, RAM eller opbevaring til min WordPress-konto

Du kan gøre dette gennem linket “Tilføj ressourcer” under fanen “Tilføjelser” i HostPapa-kontrolpanelet. Der er en ekstra omkostning for visse produkter, som du bliver nødt til at overveje. Hvis du har brug for at nedjustere, kan du også gå den rute, især hvis du betaler for produkter, du ikke bruger.

Hvad står OHWM for?

OHWM er et akronym for Optimized Hosting for WordPress. Det er en administreret WordPress-hostingtjeneste gennem HostPapa. Det er ideelt til at optimere WordPress-oplevelsen og tilbyder hurtige og sikre produkter. Det er en fremragende måde at bruge WordPress til enhver blogplatform på.

Hvad er ManageWP?

ManageWP er et program, der bruges af HostPapa, der giver brugeren adgang til flere WordPress-websteder. Du kan få adgang til programmet fra Kontrolpanel eller ManageWP-webstedet. Der er masser af værktøjer og funktioner til at forbedre din oplevelse med WordPress og bringe mere trafik til dit websted.

Hvis min hjemmeside går ned, flyttes min konto til en anden server?

Hvis en server er nede, vil HostPapa arbejde for at få serveren tilbage og køre så hurtigt som muligt. Det er sjældent, at servere går ned, og at flytte dit websted til en anden server vil faktisk tage længere tid, end hvis du blot skulle vente på, at vi gendanner serveren. Yderligere, hvis en server bliver vedligeholdt, ville det være umuligt for os at få adgang til dit websted for at flytte det til en anden server. Mens HostPapa undskylder ulejligheden, ville det ikke være lettere eller hurtigere at flytte dit websted til en anden server rettidigt.

Hvornår er opdateringer typisk planlagt?

Når en opdatering er planlagt, sender HostPapa underretninger via e-mail til hver klient. Nødssituationer kan forekomme i løbet af dagen, hvilket lukker serverne. HostPapa vil arbejde hurtigt og effektivt for at sikre, at serverne opretholdes korrekt. HostPapa tager højde for mængden af ​​potentiel trafik for at sikre, at den ikke hæmmer det maksimale antal forbrugere til et websted.

Hvad er et genopbygget træ?

Et genopbygningstræ er en delt webhost-server, der indeholder millioner af forskellige filer. Når der er en stor mængde trafik til en delt server, kan der opstå korruption på stedet. Genopbygningstræet eller filsystemets kontrol løser korruptionen, og denne proces kan tage overalt fra en til fire timer. I visse tilfælde er det muligt, at systemet kan tage op til otte.

Mere på HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector