HostPapa-anmeldelser – Er HostPapa Hosting riktig for nettstedet ditt?

HostPapa-anmeldelser – Er HostPapa Hosting riktig for nettstedet ditt?

HostPapa-anmeldelser – Er HostPapa Hosting riktig for nettstedet ditt?

Contents

Hva er HostPapa?

HostPapa er et kanadiskbasert webhotell som ble grunnlagt i 2009. HostPapa er en av de billigste miljøvennlige webhostene på markedet, og driver deres servere, datasentre og kontorer med 100% fornybar energi. I tillegg til delte hostingplaner tilbyr de også VPS og forhandlertjenester.


Hvor bra er HostPapa Hosting?

For et miljøbevisst vertsfirma er HostPapa svært rimelig og tilbyr alt de fleste nybegynnere webansvarlige kan trenge. HostPapa er ideell for den miljøbevisste kunden som ønsker å opprette en enkel webside og ikke forventer massevis av trafikk- eller e-postfunksjoner. Men en rekke skjulte gebyrer og begrensninger kan være frustrerende for enhver webansvarlig som planlegger å være mer praktisk på nettstedet sitt. Mens de tilbyr oppgraderte planer som kan gjøre jobben, er ikke HostPapa-priser billig, og den grunnleggende planen overlater mye å være ønsket.

Se offisielle nettsted HostPapa anmeldelser 2.9 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 1. 99,99% oppetidsgaranti
 2. En av de billigste grønne vertene som er tilgjengelige
 3. Ubegrensede domener
 4. Støtte på engelsk, fransk og spansk
 5. Gratis domenenavnsregistrering med ett års abonnement

Ulemper

 1. Kostbare avbestillingsgebyrer
 2. Slow Server
 3. 24/7 support er ikke virkelig 24/7
 4. Alvorlige e-postbegrensninger
 5. Ingen skalerbare vertsplaner

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Vår offisielle HostPapa-anmeldelse

HostPapa er pakket i internasjonalt tenkende og miljøvennlig retorikk som unektelig er attraktiv for mange kunder. Og de dekker alle de grunnleggende, med ubegrenset båndbredde, og oppetid garanti, og støtte på flere språk å starte opp. Men HostPapa mangler alvorlig skalerbarhet når det kommer til deres delte hostingplaner, med mange viktige funksjoner og hensyn som mangler fra deres grunnleggende plan eller bare er tilgjengelige ved å betale skjulte avgifter. Les videre for å bestemme om deres tjenester passer for deg.

De beste funksjonene ved HostPapa Hosting

Til slutt! En grønn webhost som faktisk er rimelig! Hvis du vil ha litt trygghet om karbonavtrykket på den enkle nettsiden, gjør HostPapa-priser dem til et enkelt valg. HostPapas mest grunnleggende plan koster bare $ 6 per måned, hvor konkurrent GreenGeeks koster $ 10. Andre selskaper som A2 Hosting og Dreamhost deltar i kompensasjonsprogrammer for karbon, men HostPapa er helt grønn for en veldig rimelig pris.

100% drevet av fornybare energikilder

I det siste har flere vertsbedrifter begynt å diskutere deres innsats for å fremme en mer miljøvennlig tjeneste, enten det er ved å gi de ansatte muligheten til å jobbe hjemmefra eller selge spesielle planer for grønn hosting. HostPapa er imidlertid det eneste vertsselskapet vi kjenner til som virkelig integrerer bærekraft i deres virksomhetsoppdrag. Fra deres ansattes bærbare datamaskiner til serverne nettstedet ditt er vert for, drives alt av 100% fornybare energikilder. I tillegg har alle kundene muligheten til å vise merkene med grønn kraft på nettstedene sine. Denne innsatsen er prisverdig å være sikker på, og gjør dem åpenbart en god passform for ethvert nettsted med en miljøbøyning.

Oppetidsgaranti

HostPapa tilbyr en garanti på 99,99 prosent, og de fleste Hostpapa-anmeldelser peker på at dette er mer eller mindre sant i praksis. Det ser imidlertid ikke ut til at de har en faktisk prosess på plass for å kompensere brukerne når oppetiden faller under den garanterte prisen. Det kan hende du må ringe kundeservice for å kreve tilbakebetaling hvis oppetidstakten faller under garantien.

Ubegrensede domener & båndbredde

Hver delte hostingplan som HostPapa tilbyr har ubegrenset båndbredde, som er en nydelig ekstra bonus som vil gi deg trygghet i tilfelle nettstedet ditt noen gang blir viralt. Den billigste planen tilbyr bare 2 domener (fremdeles bedre enn mange budsjettværter), men deres oppgraderte planer tilbyr ubegrensede domener. I tillegg får du et helt gratis domenenavn med ett års abonnement på tjenestene deres, en flott fordel som forenkler prosessen med å få nettstedet ditt i gang.

HostPapa WebMail inkluderer robust beskyttelse mot spam / virus

Den mest grunnleggende HostPapa-planen inkluderer 100 e-postadresser, og de oppgraderte planene inkluderer ubegrensede. Dette er mer eller mindre standard blant webhosts, men HostPapa gjør en god jobb med sikkerhetsfunksjonene for e-post som følger med selv med deres grunnleggende plan. Noen store navnekonkurrenter kommer alvorlig til kort i denne forbindelse (Vi ser på deg, HostGator!).

HostPapa-støtte i flere språk

HostPapa tilbyr kundesupport på engelsk, fransk og spansk. Nettstedet deres kan også oversettes fullstendig til spansk. Kanskje dette ikke betyr noe for deg hvis alle ansatte snakker flytende engelsk, men denne funksjonen kan være en enorm velsignelse for enhver virksomhet med internasjonal tilstedeværelse.

skalerbare VPS & Valg av forhandlerplan

For mennesker som ønsker å oppgradere nettstedet sitt og utvide virksomheten, tilbyr HostPapa tre, skalerbare Linux-baserte og Windows-baserte VPS-planer. De tilbyr også fem forskjellige nivåer av forhandlerkontoalternativer. Hver plan gir mulighet for ubegrensede domener, MySQL-databaser, 3 IP-adresser og fleksibel prising avhengig av mengden diskplass du trenger.

Ulemper ved HostPapa Hosting

HostPapa-priser kan være bra for en så grønn tjeneste, men når du sammenligner prisene deres med funksjonene som andre vertsleverandører tilbyr, kommer de til kort på mange områder. I tillegg bør webansvarlige se opp for skjulte avgifter.

Kostbare avbestillingsgebyrer

HostPapa tilbyr 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Imidlertid er det skjulte gebyrer knyttet til dette i henhold til deres vilkår for bruk. Det ser ut til at de tjener på den gratis domenenavnsregistreringen hvis du avbryter – det vil koste deg $ 24,95 for domenenavnsregistreringen pluss et engangsoppsetningsgebyr på $ 19,95. Det betyr at hvis du betaler for to år på forhånd, som koster $ 118, taper du over $ 40 rett utenfor flaggermusen.

HostPapa Support er ikke virkelig 24/7

HostPapa annonserer å ha support 24/7, men dette er ikke helt sant. Support er 24 timer på hverdager, men i helgene er kundeservicerepresentanter kun tilgjengelig fra 06.00 til 19.00 EST. I tillegg har det vært ganger vi har ventet over 10 minutter på svar via supporten deres for live chat. Med den responstiden, kan vi like gjerne ha sendt en e-post.

HostPapa WordPress Integrasjon – Ingen administrert WordPress

HostPapa integreres med WordPress, Joomla og mer populære innholdsstyringssystemer. De tilbyr imidlertid ingen administrerte WordPress-planer. Dette er noe du må huske på hvis du planlegger å skalere.

Alvorlige e-postbegrensninger på grunnleggende plan

Visst, 100 e-postadresser kan være nok for en liten bedrift, men det virker som et tomt nummer når den faktiske e-postserverkapasiteten er så lav. Kunder har rapportert å ha nådd postgrensene sine etter å ha sendt så lite som 300 e-poster per dag. Med et så lite lokk kan du kysse alle planer for en robust mailingliste farvel. Du kan være i stand til å ha 100 e-postadresser for virksomheten din, men de ansatte må begrense kommunikasjonen til 3 e-poster hver dag. For å unngå disse grensene, må du betale for en oppgradert plan. For omtrent samme pris per måned tilbyr Site5 virkelig robuste e-postfunksjoner som er perfekte for å administrere adresselistene dine.

Bunnlinjen

På overflaten ser HostPapa attraktiv ut som et vertsfirma. De har en A + -vurdering med BBB, tar samfunnsansvar på alvor og har et usminket omdømme generelt. Vi anbefaler helhjertet HostPapa for miljøbevisste kunder som har til hensikt å lage en enkel side som ikke krever mye håndtering. Men hvis du leter etter mer robuste funksjoner, er det mange andre verter som kan tilby mer for billigere.

Vis flere funksjoner

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Vanlige spørsmål om HostPapa Hosting

Hva er HostPapas pengene tilbake-garanti?

Du kan kansellere bestillingen din med HostPapa innen 30 dager etter kjøpet. Noen gebyrer og domeneregistreringer kan ikke refunderes, på grunn av policy. Hvis du ikke legger inn et varsel om at du vil kansellere, vil du ikke være berettiget til å motta refusjon på kjøpene dine.

Hvordan er kundesupportprosessen på HostPapa?

HostPapa har et live chat-alternativ for kundesupport, som vanligvis er den raskeste måten å nå noen. Du kan også sende en e-post eller ringe for å hjelpe deg med eventuelle problemer du har på nettstedet ditt. Når du plasserer billetten din, vil du se hvor du er i køen. Du kan legge inn billetten din til, og du kan se når nummeret ditt kommer gjennom nettstedet. HostPapa tilbyr støtte på fransk, engelsk og spansk. Mens de tilbyr support 24/7, har responstidene en tendens til å være lengre i løpet av åpningstider.

Fungerer HostPapa på mobil?

HostPapa tilbyr en app for iOS- og Android-enheter. Når du bruker appen, trenger du ikke å logge deg på via nettstedet. Visningen på enhetene er litt forkortet fra det vanlige nettstedet, og du må logge deg på nettstedet hvis du trenger selektive tjenester. Ellers bør du kunne bruke appen for grunnleggende tilgang mens du er på farten.

Hvor ligger HostPapa-serverne?

HostPapas hovedkvarter ligger i Toronto, Canada. De har topp moderne sikkerhet for å beskytte eiendommen og utmerket cybersikkerhet for hver klient.

Hvilke produkter tilbyr HostPapa?

HostPapa har vertsplaner for både enkeltpersoner og bedrifter. De tilbyr en rekke produkter og tjenester, inkludert: webhotell, forhandler hosting, mobile nettstedstjenester, Google Apps hosting og byggherrer, Site Lock sikkerhet og sertifisering, CloudFlare og markedsføringsløsninger via e-post. Du kan skreddersy tjenestene dine til dine behov for å effektivt drive nettstedet ditt.

Hvordan kan jeg fornye domenet mitt?

For å fornye domenet ditt, må du logge deg på HostPapa-kontoen din. Du kan velge alternativet “Domener” fra menyen, og deretter velge dem du vil fornye. Velg deretter fanen “Fornyelsesalternativer”, der du kan klikke på “Forny nå” og deretter sende inn. Den tar deg til en side der du kan bekrefte valgene dine og deretter behandle betalingen.

Mister jeg domenet mitt hvis jeg ikke fornyer?

Hvis domenet ditt utløper før du har sjansen til å fornye, har du noen alternativer. Du har et fem-dagers vindu for å fornye domenet ditt etter utløpsdatoen, hvoretter eventuelle varsler blir stoppet. Hvis du ikke fornyer domenet ditt, utløper det og blir ansett som forlatt. Du har minst 31 dager etter utløpet for å prøve å kreve det tilbake fra innehaverperioden, men det kan være kjøpt av en tredjepart der du mister rettighetene til domenet. Imidlertid, hvis det ikke er kjøpt etter 44 dager, vil det gå inn i en 30-dagers innløsningstid hvor du kan kjøpe domenet igjen. Det er dyrere å gå denne ruten, men det er mulig å gjenvinne domenet hvis du ikke fornyer det.

Hva betyr det hvis domenet mitt er i "Forløsning"?

Innløsningsperioden kan vare 30 dager etter den innledende fristen for fornyelse. Du kan kreve domenet, og inkluderer et gebyr på $ 70 og et normalt fornyelsesgebyr. Siden det er dyrere å prøve å gjenvinne et domene, er det bedre å fornye før det utløper. Du kan stille inn automatisk fornyelse for å sikre at du aldri går glipp av en betaling.

Er det et alternativ for automatisk fornyelse for mitt domene?

Ja, dette er en sikkerhetsfunksjon som kommer som et standardalternativ for hvert domenekjøp. Hvis du ikke vil ha funksjonen for automatisk fornyelse på domenet ditt, må du endre den manuelt. Det forhindrer at domener utløper ved en tilfeldighet, så du ikke mister nettstedet ditt. 15 dager før et domene er satt til å utløpe, faktureres automatisk fornyelser til den koblede informasjonen du oppga.

12. Kan jeg legge til mer CPU, RAM eller lagring til WordPress-kontoen min

Du kan gjøre dette gjennom koblingen “Legg til ressurser” under fanen “Tillegg” i HostPapa-kontrollpanelet. Det koster en ekstra kostnad for visse produkter du må vurdere. Hvis du trenger å nedgradere, kan du også gå den ruten, spesielt hvis du betaler for produkter du ikke bruker.

Hva står OHWM for?

OHWM er et forkortelse for Optimized Hosting for WordPress. Det er en administrert WordPress-hosting-tjeneste gjennom HostPapa. Det er ideelt for å optimalisere WordPress-opplevelsen og tilbyr raske og sikre produkter. Det er en utmerket måte å bruke WordPress for enhver bloggplattform.

Hva er ManageWP?

ManageWP er et program som brukes av HostPapa som lar brukeren få tilgang til flere WordPress-nettsteder. Du kan få tilgang til programmet fra Kontrollpanel eller ManageWP-nettstedet. Det er mange verktøy og funksjoner for å forbedre opplevelsen din med WordPress, og gi mer trafikk til nettstedet ditt.

Hvis nettstedet mitt går ned, vil kontoen min bli flyttet til en annen server?

Hvis en server er nede, vil HostPapa jobbe for å få serveren opp igjen og gå så snart som mulig. Det er sjelden at servere går ned, og det vil faktisk ta lengre tid å flytte nettstedet til en annen server enn hvis du bare skulle vente på at vi skulle gjenopprette serveren. Videre, hvis en server blir vedlikeholdt, ville det være umulig for oss å få tilgang til nettstedet ditt for å flytte det til en annen server. Mens HostPapa ber om unnskyldning for ulempen, ville det ikke være enklere eller raskere å flytte nettstedet til en annen server på en riktig måte.

Når er oppdateringer vanligvis planlagt?

Når en oppdatering er planlagt, vil HostPapa sende varsler via e-post til hver klient. Nødsituasjoner kan oppstå i løpet av dagen, som vil slå av serverne. HostPapa vil jobbe raskt og effektivt for å sikre at serverne blir vedlikeholdt ordentlig. HostPapa tar hensyn til mengden potensiell trafikk for å sikre at den ikke hemmer det maksimale antallet forbrukere til noe nettsted.

Hva er et gjenoppbygget tre?

Et gjenoppbygget tre er en delt webvert-server som inneholder millioner av forskjellige filer. Når det er et høyt volum av trafikk til en delt server, kan det oppstå korrupsjon på nettstedet. Ombyggingen av treet eller filsystemene kontrollerer korrupsjonen, og denne prosessen kan ta alt fra en til fire timer. I visse tilfeller er det mulig systemet kan ta opptil åtte.

Mer på HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector