HostPapa-recensioner – Är HostPapa-värd rätt för din webbplats?

Contents

Vad är HostPapa?

HostPapa är ett kanadensiskt webbhotell som grundades 2009. HostPapa är en av de billigaste miljövänliga webbhotellerna på marknaden och driver deras servrar, datacentra och kontor med 100% förnybar energi. Förutom delade värdplaner erbjuder de också VPS- och återförsäljartjänster.


Hur bra är HostPapa Hosting?

För ett miljömedvetet värdföretag är HostPapa mycket prisvärd och erbjuder allt de flesta nybörjare webbansvariga kan behöva. HostPapa är idealisk för den miljövänliga kunden som vill skapa en enkel webbplats och inte förutser massor av trafik eller e-postfunktioner. Men en mängd dolda avgifter och begränsningar kan vara frustrerande för alla webbansvariga som planerar att vara mer praktiska med sin webbplats. Medan de erbjuder uppgraderade planer som kan göra jobbet, är HostPapa-prissättningen inte billig, och grundplanen lämnar mycket att önska.

Se officiella webbplats HostPapa recensioner 2.9 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (3 röster) Fördelar

 1. 99,99% drifttidsgaranti
 2. En av de billigaste gröna värdarna som finns
 3. Obegränsade domäner
 4. Support på engelska, franska och spanska
 5. Gratis registrering av domännamn med ett års prenumeration

Nackdelar

 1. Dyra avbokningsavgifter
 2. Slow Server
 3. 24/7 support är inte verkligen dygnet runt
 4. Allvarliga e-postbegränsningar
 5. Inga skalbara värdplaner

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Vår officiella HostPapa-recension

HostPapa är förpackat i internationellt sinnade och miljövänliga retorier som är onekligen attraktiva för många kunder. Och de täcker alla grunderna, med obegränsad bandbredd och drifttidsgaranti, och stöd på flera språk att starta. Men HostPapa saknar allvarligt skalbarhet när det gäller deras delade värdplaner, med många viktiga funktioner och överväganden som saknas i deras grundläggande plan eller endast tillgängliga genom att betala dolda avgifter. Läs vidare för att bestämma om deras tjänster passar dig.

De bästa funktionerna i HostPapa Hosting

Till sist! En grön webbhotell som faktiskt är prisvärd! Om du vill ha en viss sinnesfrid om koldioxidavtrycket på din enkla webbsida gör HostPapa-prissättningen dem till ett enkelt val. HostPapas mest grundläggande plan kostar bara $ 6 / månad, där konkurrenterna GreenGeeks kostar $ 10. Andra företag som A2 Hosting och Dreamhost deltar i kompensationsprogram för koldioxid, men HostPapa är helt grönt för ett mycket överkomligt pris.

100% drivs av förnybara energikällor

På senare tid har fler värdföretag börjat diskutera sina ansträngningar för att främja en mer miljövänlig tjänst, vare sig det är genom att ge deras anställda möjlighet att arbeta hemifrån eller sälja speciella planer för grön hosting. HostPapa är dock det enda värdföretaget vi känner till som verkligen integrerar hållbarhet i deras företagsuppdrag. Från deras anställdas bärbara datorer till de servrar som din webbplats är värd på, allt drivs av 100% förnybara energikällor. Dessutom har alla sina kunder möjlighet att visa sina green-power-märken på sina webbplatser. Dessa ansträngningar är prisvärda att vara säkra och gör dem uppenbarligen passande för alla webbplatser med en miljöböjd.

Uptime-garanti

HostPapa erbjuder en garanti på 99,99 procent, och de flesta Hostpapa-recensionerna pekar på att detta är mer eller mindre sant i praktiken. De verkar emellertid inte ha en faktisk process på plats för att kompensera sina användare när drifttid sjunker under den garanterade hastigheten. Du kan behöva ringa kundtjänst för att kräva återbetalning om din drifttid ligger under garantin.

Obegränsade domäner & Bandbredd

Varje delad värdplan som HostPapa erbjuder har obegränsad bandbredd, vilket är en härlig extra bonus som ger dig ro i sinnet om din webbplats någonsin blir viral. Den billigaste planen erbjuder bara 2 domäner (fortfarande bättre än många budgetvärdar), men deras uppgraderade planer erbjuder obegränsade domäner. Dessutom får du ett helt gratis domännamn med ett års prenumeration på deras tjänster, en fantastisk förmån som förenklar processen att få din webbplats igång.

HostPapa WebMail innehåller robust skräppost / virusskydd

Den mest grundläggande HostPapa-planen innehåller 100 e-postadresser, och de uppgraderade planerna innehåller obegränsade. Detta är mer eller mindre standard bland webbhotell, men HostPapa gör ett bra jobb med sina e-postsäkerhetsfunktioner som ingår även i deras grundläggande plan. Några konkurrenter med stora namn kommer allvarligt till kort i detta avseende (Vi tittar på dig, HostGator!).

HostPapa-support på flera språk

HostPapa erbjuder kundsupport på engelska, franska och spanska. Deras webbplats kan också översättas till spanska. Det kanske inte spelar någon roll för dig om all din personal talar flytande engelska, men den här funktionen kan vara en välsignelse för alla företag med internationell närvaro.

skal VPS & Alternativ för återförsäljarplan

För personer som vill uppgradera sin webbplats och utveckla sin verksamhet erbjuder HostPapa tre, skalbara Linuxbaserade och Windows-baserade VPS-planer. De erbjuder också fem olika nivåer av alternativ för återförsäljarkonton. Varje plan möjliggör obegränsade domäner, MySQL-databaser, 3 IP-adresser och flexibel prissättning beroende på hur mycket diskplats du behöver.

Nackdelar med HostPapa Hosting

HostPapa-prissättning kan vara bra för en sådan grön tjänst, men när du jämför sina priser med de funktioner som andra värdleverantörer erbjuder, kommer de till kort på många områden. Dessutom bör webbansvariga se upp för dolda avgifter.

Dyra avbokningsavgifter

HostPapa erbjuder 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det finns dock dolda avgifter kopplade till detta enligt deras användarvillkor. Det verkar som om de tjänar på den kostnadsfria domännamnsregistreringen om du avbokar – det kostar dig 24,95 USD för domännamnsregistreringen plus en engångsavgift på 19,95 dollar. Det betyder att om du betalar för två år i förskott, vilket kostar $ 118, förlorar du över $ 40 direkt utanför fladdermallen.

HostPapa Support är inte verkligen dygnet runt

HostPapa annonserar med support 24/7, men det är inte helt sant. Supporten är 24 timmar på vardagar, men på helgerna kan kundtjänstrepresentanter endast användas från 06:00 till 19:00 EST. Dessutom har det varit gånger vi väntat i mer än 10 minuter på svar via deras livechatsupport. Med den svarstiden kan vi också ha skickat ett e-postmeddelande.

HostPapa WordPress Integration – Ingen hanterad WordPress

HostPapa integreras med WordPress, Joomla och mer populära innehållshanteringssystem. De erbjuder dock inga hanterade WordPress-planer. Detta är något att tänka på om du planerar att skala.

Allvarliga e-postbegränsningar för grundplanen

Visst, 100 e-postadresser kan vara mycket för ett litet företag, men det verkar som ett tomt nummer när den faktiska e-postserverkapaciteten är så låg. Kunder har rapporterat att de har nått sina mailbox-gränser efter att ha skickat så lite som 300 e-postmeddelanden per dag. Med ett så lågt lock kan du kyssa alla planer för en robust mailinglista adjö. Du kanske kan ha 100 e-postadresser för ditt företag, men dina anställda skulle behöva begränsa sin kommunikation till tre e-postmeddelanden varje dag. För att undvika dessa gränser måste du betala för en uppgraderad plan. För ungefär samma pris per månad erbjuder Site5 riktigt robusta e-postfunktioner som är perfekta för att hantera dina e-postlistor.

Slutsats

På ytan ser HostPapa attraktiv ut som ett värdföretag. De har en A + -bedömning med BBB, tar företagens ansvar på allvar och har totalt sett ett osmyckat rykte. Vi rekommenderar helhjärtat HostPapa för miljövänliga kunder som tänker skapa en enkel sida som inte kräver mycket hantering. Men om du letar efter mer robusta funktioner, finns det många andra värdar som kan erbjuda mer för billigare.

Visa fler funktioner

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Vanliga frågor om HostPapa Hosting

Vad är HostPapas återbetalningsgaranti?

Du kan avbryta din beställning med HostPapa inom 30 dagar efter köpet. Vissa avgifter och domänregistreringar kanske inte återbetalas på grund av policy. Om du inte lägger in ett meddelande om att du vill avbryta kommer du inte att få bidrag på dina köp.

Hur är kundsupportprocessen på HostPapa?

HostPapa har ett livechattalternativ för kundsupport, som vanligtvis är det snabbaste sättet att nå någon. Du kan också skicka ett e-postmeddelande eller ringa för att hjälpa dig i alla problem du har med din webbplats. När du placerar din biljett ser du var du befinner dig i kön. Du kan lägga in din biljett till och du kan se när ditt nummer kommer upp via webbplatsen. HostPapa erbjuder support på franska, engelska och spanska. Medan de erbjuder 24/7 support, svarstider tenderar att vara längre under ledighetstider.

Fungerar HostPapa på mobil?

HostPapa erbjuder en app för iOS- och Android-enheter. När du använder appen behöver du inte logga in via webbplatsen. Vyn på enheterna är något förkortad från den vanliga webbplatsen, och du måste logga in på webbplatsen om du behöver selektiva tjänster. Annars borde du kunna använda appen för grundläggande åtkomst när du är på språng.

Var finns HostPapa-servrarna?

HostPapas huvudkontor ligger i Toronto, Kanada. De har modern säkerhet för att skydda fastigheten och utmärkt cybersäkerhet för varje klient.

Vilka produkter erbjuder HostPapa?

HostPapa har värdplaner för både individer och företag. De erbjuder en mängd produkter och tjänster, inklusive: webbhotell, återförsäljarhosting, mobila webbplatstjänster, Google Apps-värd och byggare, Site Lock-säkerhet och certifiering, CloudFlare och marknadsföringslösningar via e-post. Du kan skräddarsy dina tjänster efter dina behov för att effektivt driva din webbplats.

Hur kan jag förnya mitt domän??

För att förnya din domän måste du logga in på ditt HostPapa-konto. Du kan välja alternativet “Domäner” på menyn och sedan välja dem du vill förnya. Välj sedan fliken “Förnyelsealternativ”, där du kan klicka på “Förnya nu” och sedan skicka. Den tar dig till en sida där du kan bekräfta dina val och sedan bearbeta din betalning.

Kommer jag att förlora min domän om jag inte förnyar?

Om din domän löper ut innan du har möjlighet att förnya har du några alternativ. Du har ett fem-dagars fönster för att förnya din domän efter utgångsdatumet, varefter alla aviseringar kommer att stoppas. Om du inte förnyar din domän löper den ut och anses övergiven. Du har minst 31 dagar efter utgången för att försöka ta tillbaka den från innehavstiden, men den kan köpas av en tredje part, där du förlorar rättigheterna till domänen. Men om det inte har köpts efter 44 dagar kommer det in i en 30-dagars inlösenperiode där du kan köpa domänen igen. Det är dyrare att gå den här vägen, men det är möjligt att ta tillbaka domänen om du inte förnyar den.

Vad betyder det om min domän är i "Upprättelse"?

Inlösenperioden kan pågå 30 dagar efter den ursprungliga förnyelseperioden. Du kan göra anspråk på domänen och inkluderar en avgift på 70 USD och en normal förnyelseavgift. Eftersom det är dyrare att försöka ta tillbaka en domän är det bättre att förnya innan den löper ut. Du kan ställa in automatisk förnyelse så att du aldrig missar en betalning.

Finns det ett alternativ för automatisk förnyelse för min domän?

Ja, det här är en säkerhetsfunktion som kommer som ett standardalternativ för varje domänköp. Om du inte vill ha automatisk förnyelsefunktion på din domän måste du ändra den manuellt. Det förhindrar att domäner löper ut av misstag så att du inte tappar din webbplats. 15 dagar innan en domän är inställd på att löpa ut faktureras auto-förnyelserna till den länkade informationen du angav.

12. Kan jag lägga till mer CPU, RAM eller lagring till mitt WordPress-konto

Du kan göra detta via länken “Lägg till resurser” under fliken “Tillägg” i HostPapa-kontrollpanelen. Det finns en extra kostnad för vissa produkter som du måste tänka på. Om du behöver nedgradera kan du också gå den vägen, särskilt om du betalar för produkter du inte använder.

Vad står OHWM för?

OHWM är en förkortning för Optimized Hosting for WordPress. Det är en hanterad WordPress-värdstjänst via HostPapa. Det är idealiskt för att optimera WordPress-upplevelsen och erbjuder snabba och säkra produkter. Det är ett utmärkt sätt att använda WordPress för alla bloggplattformar.

Vad är ManageWP?

ManageWP är ett program som används av HostPapa som gör att användaren kan komma åt flera WordPress-webbplatser. Du kan komma åt programmet från Kontrollpanelen eller ManageWP-webbplatsen. Det finns gott om verktyg och funktioner för att förbättra din upplevelse med WordPress och få mer trafik till din webbplats.

Om min webbplats går ner flyttas mitt konto till en annan server?

Om en server är nere kommer HostPapa att arbeta för att få servern igång igen så snart som möjligt. Det är sällsynt att servrar går ner och att flytta din webbplats till en annan server kommer faktiskt att ta längre tid än om du bara skulle vänta på att vi återställer servern. Vidare, om en server underhålls kan det vara omöjligt för oss att komma åt din webbplats för att flytta den till en annan server. Medan HostPapa ber om ursäkt för besväret, vore det inte lättare eller snabbare att flytta din webbplats till en annan server i tid.

När är uppdateringar vanligtvis planerade?

När en uppdatering är planerad kommer HostPapa att skicka aviseringar via e-post till varje klient. Nödlägen kan uppstå under dagen, vilket stänger av servrarna. HostPapa kommer att arbeta snabbt och effektivt för att säkerställa att servrarna underhålls korrekt. HostPapa tar hänsyn till mängden potentiell trafik för att säkerställa att den inte hämmar det maximala antalet konsumenter till någon webbplats.

Vad är ett ombyggt träd?

Ett ombyggt träd är en delad webbhotellserver som innehåller miljoner olika filer. När det finns en stor trafikvolym till en delad server kan korruption uppstå på webbplatsen. Ombyggnadsträdet eller filsystemskontrollen fixar korruptionen, och denna process kan ta allt från en till fyra timmar. I vissa fall är det möjligt att systemet kan ta upp till åtta.

Mer på HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map