Hostwinds-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Hostwinds Hosting?


Se offisielle anmeldelser av Hostwinds 2.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (9 stemmer) Fordeler

 1. Tilby gode priser
 2. Tilbyr fantastiske funksjoner
 3. Tilbyr vertsalternativer på alle nivåer
 4. 60-dagers pengene tilbake-garanti
 5. USA-basert hosting & Brukerstøtte

Ulemper

 1. Mangel på administrert WordPress Hosting
 2. Begrenset antall dedikerte serverplaner
 3. Servicevilkårene var ikke veldig tydelige

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Vår offisielle Hostwinds Hosting-anmeldelse

Hostwinds er et USA-basert hosting selskap som ser ut til å være en smule hakk høyere enn resten. Bortsett fra noen få dårlige epler som legger ut noen få dårlige klager på Hostwinds hosting, har de mye bra som går for dem, noe som gjør dem til en sterk aktør i bransjen.

De beste funksjonene ved Hostwinds Hosting

Først må vi først snakke om de beste funksjonene til Hostwinds. Dette var de beste tingene som jeg syntes var morsomme med Hostwinds.

Utmerkede priser

Hostwinds har utmerkede priser. Fra og med 2016 starter deres billigste hostingplan på $ 3,50 per måned. Det går opp derfra, og tilbyr forretningshotell og videresalg av hosting. De har et par unike hostingplaner. De har et budsjett-VPS for $ 7,50 per måned, og de har en dedikert Minecraft – som i videospill – vertsalternativ, slik at spillere kan få med seg vennene sine og spille spill.

Mange flotte funksjoner

Maskinvarespesifikasjonene er ikke så gode som du kan forvente at de skal være, men de utgjør det for en lavere pris. Blant funksjonene deres, kan du forvente å finne:

 • øyeblikkelig konfigurasjonsalternativer
 • gratis migrasjon
 • ubegrensede FTP-kontoer
 • ubegrensede e-postkontoer
 • ubegrensede underdomener
 • ubegrensede MySQL-kontoer
 • ubegrenset båndbredde og diskplass

Par alt dette med muligheten til å få maskinvaren din oppgradert raskt og enkelt, og du har en solid aktør innen webhotellleverandører.

Vertsalternativer på alle nivåer

På overflaten ser det ut til at Hostwinds har et bredt utvalg av hostingsalternativer – og det gjør de, men ikke så mange som vi ønsker å se. De har delt hosting, VPS-hosting, dedikerte serveralternativer og til og med et skyserveralternativ. De fleste av disse har forskjellige nivåer – de har til og med et budsjett-alternativ for VPS. Den ene tingen som er virkelig unik er Minecraft-serveren deres.

60-dagers pengene tilbake-garanti

Mens de fleste hostingleverandører er opptatt med å tilby en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, er Hostwinds opptatt med å tilby en 60-dagers pengene-tilbake-garanti. Det er det dobbelte av hva bransjestandarden tilbyr. Det er usikkert om de gir tilbakebetaling av pengene tilbake-garantien eller ikke tjenestevilkårene deres så tydelige som jeg hadde ønsket at de hadde vært. Det dette betyr er at du får en god sjanse til å virkelig oppleve tjenesten deres for deg selv eller i hele to måneder til å bestemme om dette passer godt for deg.

USA-basert hosting

Mens mange selskaper – også utenfor vertsindustrien – er opptatt med å outsourcere sin virksomhet utenlands, er Hostwinds fremdeles helt USA-basert. De er ikke bare vertskap for serverne sine på amerikansk jord, deres støtte er USA-basert. Det er gode nyheter for alle i USA som leter etter en USA-basert hosting.

USA-basert støtte

All støtte for Hostwinds er basert her i USA. De har rask og effektiv døgnåpen service året rundt. Selv om du kunne få dem på telefonen, kan du også sende inn en supportbillett. I henhold til deres vilkår vil de svare på alle billetter til e-poststøtte i løpet av en time. Vår erfaring sier at de vil svare på e-postbilletter innen 15 minutter.

Ulemper ved Hostwinds Hosting

Ikke alt som glitrer er gull, og det inkluderer oss i vertsindustrien. Her er ulempene ved Hostwinds hosting.

Mangel på administrert WordPress Hosting

Du skulle tro at med alt som Hostwinds tilbyr at de vil tilby administrert WordPress-hosting. Det er varierende statistikk rundt Internett om hvor mye av Internett som bruker WordPress, men det er en betydelig del. Det ville tjent Hostwinds godt hvis de skulle tilby dette.

Begrenset antall dedikerte serverplaner

Hostwinds tilbyr flere forskjellige typer hostingplaner – delt, VPS, dedikert og Minecraft. Noen av disse har til og med rabattalternativer. De tilbyr imidlertid ikke så mange alternativer når det gjelder noen av disse planene. Deres dedikerte serverplan har bare ett alternativ. Deres VPS-plan har to – en vanlig og den rabatterer en. Hvis de kommer til å tilby en type plan, kan de ha råd til å gi forskjellige nivåer av planen – noe Hostwinds ikke gjør.

Servicevilkårene var ikke veldig tydelige

Jeg så på vilkårene for tjenesten, og jeg likte ikke det jeg så. Det er mange skjulte avgifter som de innfører for noen mennesker som ikke er tydelig stavet, for eksempel serveren starter på nytt og OS-omlastinger. Det er mange tilfeller av dem som bruker åpent språk, som lar tingene opp i luften for tolkning. Dette kan lovlig gjøre dem i stand til å gjøre det de vil, uansett hva vilkårene for bruk sier.

Bunnlinjen

Hostwinds har mye å gjøre for dem. De ser ut til å være skalerbare, de har ubegrenset diskplass og båndbredde, ubegrenset e-post og FTP-kontoer og mer. Det er ikke mange klager som flyter rundt på Internett om hvordan de driver virksomhet. Det er noen, men de ser ut til å være få og langt imellom. De ser ikke ut til å ha dårlig kundeservice, som var den samme opplevelsen vi hadde med dem. Alt i alt så Hostwinds ut til å være en solid aktør som hostingleverandør.

Vis flere funksjoner

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Mer på Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map