Hostwinds anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Hostwinds Hosting?


Se officielle anmeldelser af hostwinds 2.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (9 stemmer) Fordele

 1. Tilby fremragende priser
 2. Tilby gode funktioner
 3. Tilby værtsindstillinger på alle niveauer
 4. 60-dages pengene-tilbage-garanti
 5. USA-baseret hosting & Support

Ulemper

 1. Mangel på administreret WordPress Hosting
 2. Begrænset antal dedikerede serverplaner
 3. Servicevilkår var ikke meget tydelige

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Vores officielle anmeldelse af Hostwinds Hosting

Hostwinds er et USA-baseret hostingfirma, der ser ud til at være en smule hak højere end resten. Bortset fra et par dårlige æbler, der har sendt et par dårlige klager over Hostwinds-hosting, har de en masse gode ting der går for dem, hvilket gør dem til en stærk spiller i branchen.

De bedste funktioner i Hostwinds Hosting

Første ting først, lad os tale om de bedste funktioner i Hostwinds. Dette var de bedste ting, som jeg fandt sjovt ved Hostwinds.

Fremragende priser

Hostwinds har fremragende priser. Fra 2016 starter deres billigste hostingplan ved $ 3,50 pr. Måned. Det går op derfra, der tilbyder forretnings-hosting og videresælger hosting. De har et par unikke hostingplaner. De har et budget-VPS for $ 7,50 pr. Måned, og de har en dedikeret Minecraft – som i videospil – hosting-mulighed, så spillere kan få med deres venner og spille spil.

Mange fantastiske funktioner

Hardwarespecifikationerne er ikke næsten så avancerede, som du måske forventer, at de ville være, men de udgør det med en lavere pris. Blandt deres funktioner kan du forvente at finde:

 • indstillinger for øjeblikkelig opsætning
 • fri migration
 • ubegrænsede FTP-konti
 • ubegrænset e-mail-konti
 • ubegrænsede underdomæner
 • ubegrænsede MySQL-konti
 • ubegrænset båndbredde og diskplads

Par alt dette med muligheden for at få din hardware opgraderet hurtigt og nemt, og du har en solid spiller inden for webhotelleverandører.

Hosting-muligheder på alle niveauer

På overfladen ser det ud til, at Hostwinds har en bred vifte af hostingsmuligheder – og det gør de, men ikke så mange, som vi gerne vil se. De har delt hosting, VPS-hosting, dedikerede serverindstillinger og endda en cloud-serverindstilling. De fleste af disse har forskellige niveauer – de har endda en budget-VPS-mulighed. Den ene ting, der er virkelig unik, er deres Minecraft-server.

60-dages pengene-tilbage-garanti

Mens de fleste hostingudbydere har travlt med at tilbyde en 30-dages pengene-tilbage-garanti, er Hostwinds travlt med at tilbyde en 60-dages pengene-tilbage-garanti. Det er det dobbelte af, hvad branchestandarden tilbyder. Det er usikkert, om de beregner pengene tilbage-garantien eller ikke deres servicevilkår en så klar, som jeg ville have ønsket, at de havde været. Det betyder, at du får en god chance for virkelig at opleve deres service for dig selv eller i to måneder til at beslutte, om dette passer godt til dig.

USA-baseret hosting

Mens mange virksomheder – også uden for hostingindustrien – er travlt med at outsourcere deres forretningsaktiviteter i udlandet, er Hostwinds stadig helt USA-baseret. De er ikke bare vært for deres servere på amerikansk jord, deres support er USA-baseret. Det er gode nyheder for alle i USA, der leder efter et USA-baseret hosting.

USA-baseret support

Al support til Hostwinds er baseret lige her i USA. De har hurtig og effektiv døgnåbnet service året rundt. Selvom du kunne få dem på telefonen, kan du også indsende en supportbillet. I henhold til deres servicevilkår vil de besvare alle e-mail-supportbilletter inden for en time. Vores erfaring siger, at de vil besvare e-mail-billetter inden for 15 minutter.

Ulemper ved Hostwinds Hosting

Ikke alt, hvad der glitter, er guld, og det inkluderer os i hosting-branchen. Her er ulemperne ved Hostwinds hosting.

Mangel på administreret WordPress Hosting

Du skulle tro, at med alt hvad Hostwinds tilbyder, at de ville tilbyde administreret WordPress-hosting. Der er forskellige statistikker på Internettet om hvor meget af internettet, der bruger WordPress, men det er en betydelig del. Det ville tjene Hostwinds godt, hvis de skulle tilbyde dette.

Begrænset antal dedikerede serverplaner

Hostwinds tilbyder flere forskellige typer hostingplaner – delt, VPS, dedikeret og Minecraft. Nogle af disse har endda rabatmuligheder. De tilbyder dog ikke så mange muligheder, når det kommer til nogle af disse planer. Deres dedikerede serverplan har kun én mulighed. Deres VPS-plan har to – en regelmæssig, og den får en rabat. Hvis de vil tilbyde en type plan, så har de råd til at give forskellige niveauer af planen – noget Hostwinds ikke gør.

Servicevilkår var ikke meget tydelige

Jeg kiggede på servicevilkårene, og jeg kunne ikke lide det, jeg så. Der er mange skjulte gebyrer, som de vedtager for nogle mennesker, der ikke klart er stavet, som f.eks. Genstart af server og genindlæser af operativsystemet. Der er mange tilfælde af dem ved hjælp af åbent sprog, der giver tingene op i luften til fortolkning. Dette kan lovligt give dem mulighed for at gøre, hvad de vil, uanset hvad servicevilkårene siger.

Bundlinie

Hostwinds har meget at gøre for dem. De ser ud til at være skalerbare, de har ubegrænset diskplads og båndbredde, ubegrænset e-mail og FTP-konti og mere. Der er ikke en hel masse klager, der flyder rundt på Internettet om, hvordan de driver forretning. Der er nogle, men de ser ud til at være få og langt imellem. De ser ikke ud til at have dårlig kundeservice, hvilket var den samme oplevelse, vi havde med dem. Alt i alt så Hostwinds ud til at være en solid spiller som hostingudbyder.

Se flere funktioner

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser

Mere på Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map