Hostwinds Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Hostwinds Hosting?


Se officiella webbplatser Hostwinds Recensioner 2.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (9 röster) Fördelar

 1. Erbjuda utmärkta priser
 2. Erbjuda fantastiska funktioner
 3. Erbjuda värdalternativ på alla nivåer
 4. 60-dagars pengarna tillbaka-garanti
 5. USA-baserad webbhotell & Stöd

Nackdelar

 1. Brist på hanterad WordPress Hosting
 2. Begränsat antal dedikerade serverplaner
 3. Servicevillkor var inte särskilt tydliga

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Vår officiella Hostwinds-värdegranskning

Hostwinds är ett USA-baserat värdföretag som verkar vara en smula högre än resten. Bortsett från några få dåliga äpplen som skickar några dåliga klagomål om Hostwinds värd, har de mycket bra saker för dem, vilket gör dem till en stark aktör i branschen.

De bästa funktionerna hos Hostwinds Hosting

Först saker, låt oss prata om de bästa funktionerna hos Hostwinds. Det här var de bästa sakerna som jag tyckte roligt om Hostwinds.

Utmärkta priser

Hostwinds har utmärkta priser. Från och med 2016 börjar deras billigaste värdplan på $ 3,50 per månad. Det går upp därifrån och erbjuder affärshosting och återförsäljning av värd. De har ett par unika värdplaner. De har en budget VPS för $ 7,50 per månad och de har en dedikerad Minecraft – som i videospel – värdalternativ så att spelare kan få med sina vänner och spela spel.

Många fantastiska funktioner

Hårdvaruspecifikationerna är inte så avancerade som du kan förvänta dig att vara, men de kompenserar för det med ett lägre pris. Bland deras funktioner kan du förvänta dig att hitta:

 • Inställningsalternativ
 • fri migration
 • obegränsade FTP-konton
 • obegränsade e-postkonton
 • obegränsade underdomäner
 • obegränsade MySQL-konton
 • obegränsad bandbredd och diskutrymme

Koppla ihop allt detta med möjligheten att få din hårdvara uppgraderad snabbt och enkelt, och du har en solid spelare inom området webbhotellleverantörer.

Hostingalternativ på alla nivåer

På ytan verkar det som om Hostwinds har ett stort utbud av värdalternativ – och det gör de, men inte så många som vi skulle vilja se. De har delad hosting, VPS-värd, dedikerade serveralternativ och till och med ett molnserveralternativ. De flesta av dessa har olika nivåer – de har till och med ett budget-VPS-alternativ. En sak som är riktigt unik är Minecraft-servern.

60-dagars pengarna tillbaka-garanti

Medan de flesta värdleverantörer är upptagna med att erbjuda en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, är Hostwinds upptagen med att erbjuda en 60-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det är dubbelt så mycket som branschstandarden erbjuder. Det är osäkert om de beräknar återbetalningsgarantin eller inte deras tjänstevillkor en så tydlig som jag skulle ha velat att de skulle ha varit. Vad detta innebär är att du får en bra chans att verkligen uppleva deras service för dig själv eller hela två månader för att bestämma om detta passar dig.

USA-baserad webbhotell

Medan många företag – även utanför värdbranschen – är upptagna med att lägga ut sin affärsverksamhet utomlands, är Hostwinds fortfarande helt USA-baserad. De är inte bara värd för sina servrar på USA: s jord, deras stöd är USA-baserat. Det är goda nyheter för alla i USA som letar efter en USA-baserad värd.

USA-baserad support

Allt stöd för Hostwinds är baserat här i USA. De har snabb och effektiv dygnet runt, året runt. Även om du kan få dem i telefon kan du också skicka in en supportbiljett. Enligt deras användarvillkor kommer de att svara på alla e-postbiljetter inom en timme. Vår erfarenhet säger att de kommer att besvara e-postbiljetter inom 15 minuter.

Nackdelar med Hostwinds Hosting

Inte allt som glittrar är guld, och det inkluderar oss i värdbranschen. Här är nackdelarna med Hostwinds värd.

Brist på hanterad WordPress Hosting

Du skulle tro att med allt som Hostwinds erbjuder att de skulle erbjuda hanterad WordPress-värd. Det finns olika statistik på Internet om hur mycket av Internet som använder WordPress, men det är en betydande del. Det skulle tjäna Hostwinds bra om de skulle erbjuda detta.

Begränsat antal dedikerade serverplaner

Hostwinds erbjuder flera olika typer av värdplaner – delad, VPS, dedikerad och Minecraft. Vissa av dessa har till och med rabattalternativ. Men de erbjuder inte så många alternativ när det gäller några av dessa planer. Deras dedikerade serverplan har bara ett alternativ. Deras VPS-plan har två – en vanlig och den rabatterar en. Om de kommer att erbjuda en typ av plan, så har de råd att tillhandahålla olika nivåer av planen – något Hostwinds inte gör.

Servicevillkor var inte särskilt tydliga

Jag tittade på servicevillkoren och jag gillade inte det jag såg. Det finns många dolda avgifter som de antar för vissa människor som inte är tydligt stavade, till exempel om omstart av server och omlastningar på operativsystemet. Det finns många fall av dem som använder öppet språk, som lämnar saker i luften för tolkning. Detta kan juridiskt göra det möjligt för dem att göra vad de vill, oavsett vad användarvillkoren säger.

Slutsats

Hostwinds har mycket att göra för dem. De verkar vara skalbara, de har obegränsad diskutrymme och bandbredd, obegränsad e-post och FTP-konton och mer. Det finns inte en hel del klagomål som flyter runt på internet om hur de bedriver verksamhet. Det finns några, men de verkar vara få och långt däremellan. De verkar inte ha dålig kundservice, vilket var samma upplevelse som vi hade med dem. Sammantaget tycktes Hostwinds vara en solid spelare som värdleverantör.

Visa fler funktioner

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Mer på Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map