IBM Softlayer-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor god er IBM Softlayer Hosting?

IBM Softlayer ble designet som et større vertssted for større skala og er utstyrt for å håndtere hosting av flere nettsteder om gangen. Vi elsker de tre forskjellige lagene med tilgjengelige pakker, og måten de bryter pakkene på basert på forventet ytelse.


Se offisiell side IBM Softlayer Reviews 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Støttesenter på heltid
 2. Tilbyr 3 servertype
 3. 100% oppetidstjeneste

Ulemper

 1. Prisene på nettstedet er vage
 2. Ingen grunnleggende pakketilbud for små bedrifter
 3. Omtale av dårlige støttesenter
 4. Prisene er mye høyere Sammenlign med annen hostingprogramvare

Support2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 IBM Softlayer-hostingplattform ble grunnlagt i 2005. Dette bedriftsskala, skybaserte hosting-systemet som er funksjonsrikt og fleksibelt, og tilbyr mange forskjellige varianter av deres produkt for å skreddersy det til en selskapets spesifikke behov.

Hvem bør bruke IBM Softlayer

IBM Softlayer ble designet som et større vertssted for større skala og er utstyrt for å håndtere hosting av flere nettsteder om gangen. Selv om denne stilen for hosting ikke er ideell for det enkelte nettsted eller en blogger, vil et selskap med fem eller seks forskjellige nettsteder dra nytte av denne vertsmodellen.

Funksjoner

Listen over funksjoner for IBM Softlayer er praktisk talt uendelig. Imidlertid kommer de fleste av anmeldelsene til den samme konklusjonen: den beste egenskapen til IBM Softlayer er at den gir utviklere full kontroll over nettverket. Brukere har automatisk kontroll over Ethernet-kabler, stikkontaktkontroller og endringer i kontrollpanelene med minimal interaksjon med teknisk team.

Ytterligere funksjoner som IBM Softlayer kan skilte med er en 100% oppetid servicenivåavtale (SLA), og full kontroll over tjenestene gjennom applikasjonsprogrammeringsgrensesnittet (API). I tillegg, med 17 geografiske lokasjoner og et støttesenter på heltid, vil du alltid ha noen på ringing og klar til å hjelpe, hvis noe skulle skje.

Hvilken servertype som passer for deg?

IBM Softlayer kommer i tre forskjellige serveralternativer: dedikerte servere, CloudLayers og Managed Servers. Hvilken server du ser etter, avhenger av hvilket formål du har for serveren.

Dedikerte servere er for deg som vil administrere sine egne servere, spesielt for mellomstore bedriftseiere helt opp til bedriftsnivå. Det dedikerte serveralternativet kommer i et bredt utvalg, fra individuelle prosessorer helt opp til massiv hex-kjerne, har server til server-tilkobling, og opptil 32 GB DDR3 Random Access Memory (RAM), og til og med ditt valg av operativsystemer.

CloudLayer-serveren er perfekt for noen som ønsker mye fleksibilitet på en server. CloudLayer jobber med timebasert eller månedlig prissetting uten kontrakter, sender ut på så lite som fem minutter, og er kjent for å være den mest tilpassbare planen av de tre. Planene varierer, men alternativer på opptil 16 kjerne, 64 GB RAM med 250 GB harddisk er tilgjengelig, forutsatt at Bare Metal-serveren ble valgt.

De administrerte serverne er designet for de som ikke vil administrere serveren deres, derav navnet. Administrerte servere er perfekte for bedrifter som trenger å være vert for mer enn ett nettsted, men ikke ønsker å følge med på serveroppdateringer og overvåking. Distribusjonstidene for disse serverne er mindre enn en dag, og månedlige kontrakter er tilgjengelige. I tillegg tilbyr dette alternativet fullt tilpassede serverløsninger for virksomheten din, så vel som daglige sikkerhetskopier og avanserte sikkerhetstiltak implementert.

Pros

 • De fleste av anmelderne elsker hvor tilpassbar hver plan kan være
 • Alle serverne er fleksible og har forskjellige modifikasjoner, slik at du kan skreddersy planen din til din virksomhet
 • 17 geografiske steder over hele verden (Point of Presence)
 • Støttesenter på heltid
 • Tre forskjellige planer dekker tre forskjellige typer servere, som alle tjener forskjellige formål
 • Høy rangering oppetid, støttet av en 100% oppetidsnivåavtale (SLA)

Ulemper

 • Prisene på nettstedet er vage; det er vanskelig å forstå hva du betaler for
 • Noen populære funksjoner som forventes å være en del av pakken koster ekstra
 • Mens IBM Softlayer var kjent for sin forbilledlige kundeservice tidligere, antyder nyere anmeldelser at brukerstøttesenteret i beste fall er mangelfulle
 • Det er ingen virkelige “grunnleggende” pakker, dette vertssystemet er ikke designet for eiere eller enkeltpersoner
 • Prisen for denne hostingprogramvaren er høy sammenlignet med annen hostingprogramvare
 • Noen brukere opplever langsommere behandlingstid for opprettede billetter (timer i stedet for de annonserte tjue minutter)

Bunnlinjen

IBM Softlayer er funksjonsrik og kan tilpasses fra minne, RAM, til prosesserings- og distribusjonshastigheter. IBM Softlayer har noe for enhver smak. Vi elsker de tre forskjellige lagene med tilgjengelige pakker, og måten de bryter pakkene på basert på forventet ytelse. I tillegg kan IBM skryte av et verdensomspennende brukerstøttesenter, og sier at alle billetter vil bli adressert innen tjue minutter.

I det siste har anmeldere opplevd etterslep i kundeservicen. Support tar ofte mer enn en dag å løse et problem. Et annet vanlig smertepunkt er kostnadene for tjenestene – forretningsplanen var definitivt designet for mellomstore til store etablerte virksomheter.

Alt i alt er IBM Softlayer et topp utvalg for mellomstore til store bedrifter. Denne hostingprogramvaren vil skreddersy tjenestene deres slik at den passer til virksomhetens behov basert på hastighet, tidsbegrensninger, minne som trengs og tilkobling. Det vil være dyrt, men det vil være tilpasset og kontrollerbart.

Se offisiell side

IBM Softlayer spørsmål og svar

I dagens tilkoblede verden er ingenting viktigere enn å ha et sterkt nettverk for å opprettholde virksomheten din. Mens det i gamle dager betydde å skape og bygge infrastruktur for å ha forskjellige kontorer til å snakke med hverandre, i dag kan du ta vare på alt i skyen. Å være raskere, billigere og krever mindre vedlikehold, skybasert nettverk er fremtidens bølge og viser ingen tegn til å bremse.

Siden skyhosting snart begynner å bli normen, tilbyr flere og flere selskaper løsninger for bedrifter som ønsker hastighet, tilkobling og sikkerhet til hånden. En slik metode er IBMs SoftLayer-program, som kan gi bedrifter både store og små alle nettverksbehovene deres.

I over et helt tiår har SoftLayer holdt på å gjøre ting enklere for bedrifter, men i det siste blir det mer mainstream etter hvert som IBM øker mengden av løsninger som SoftLayer kan tilby. Som sådan ser flere selskaper etter dette programmet for å dekke deres behov.

Hvis du er interessert i SoftLayer, lurer du alltid på om det er en sunn investering. Av den grunn har vi samlet en omfattende liste med spørsmål og svar relatert til programvaren, slik at du kan bestemme selv.

Mest stilte spørsmål om IBM SoftLayer

Hvor enkelt er det å konfigurere?

SoftLayer er et av de enkleste programmene å sette opp. Hvis du trenger et raskt og enkelt skylettverk, kan du være i gang i løpet av få minutter. Hvis du vil ha noe mer integrert, for eksempel en administrert server, kan du få alt satt opp i løpet av en virkedag.

Imidlertid må du investere mer tid på andre programmer og tilleggsprogrammer hvis du vil ha dem. Selv om prosessen ikke er komplisert, kan den være mer tidkrevende avhengig av hvilke systemer du vil legge til og hvor mange. Grunnpakken er overordentlig enkel å installere, men andre programmer vil ta litt lenger tid.

Hva slags støttesystem er tilgjengelig med SoftLayer?

Noe av det beste som går for SoftLayer er dens overlegne nivåer av kundestøtte. En del av det som gjør dette programmet så effektivt er at du har døgnets servicemedlemmer og teknikere som kan løse ethvert problem du måtte ha så snart som mulig.

SoftLayer kommer også med et eget støtteprogram, kalt KnowledgeLayer. Dette systemet har et komplett utvalg av verktøy som du kan bruke på egen hånd for å løse tekniske problemer med programvaren, noe som betyr at du bør være i stand til å ta vare på de fleste interne problemer. KnowledgeLayer har også et forum der du kan feilsøke mange problemer som kan oppstå.

Når det gjelder kundeservice, kan du kontakte SoftLayers supportteam når som helst, 24 timer i døgnet. Billetter blir svart på i løpet av en dag, og kundesenteret svarer umiddelbart for nødhjelp. Du er aldri langt fra å få hjelp med SoftLayer.

Er Softlayer Fullt overflødig?

En del av grunnen til at skybasert nettverk blir så populært, er at du ikke trenger å bekymre deg for at nettverket går ned. Med gamle kobbertrådsystemer, hvis et modem eller en server sluttet å fungere, kan det ødelegge hele nettverket.

Med SoftLayer trenger du aldri å bekymre deg for problemer med nettverkstilkoblingen, ettersom den har full overflødighet innebygd. Faktisk kan programvaren garantere en 100% driftstidsavtale slik at du kan drive virksomheten din i fred. Med et stort utvalg av tilstedeværelsespunkter, kan du holde virksomheten oppe og gå hele dagen uten avbrudd.

Hvilke funksjoner kan gjøres uten teknisk støtte?

Selv om SoftLayers supportteam er eksepsjonell, trenger du ikke å ringe dem for alle problemer som dukker opp. Heldigvis kommer programvaren med mange automatiske verktøy som lar deg ta vare på problemer i huset uten å måtte bry deg om teknisk support i det hele tatt.

Ved hjelp av SoftLayers verktøy kan du starte om servere, laste inn operativsystemer på nytt og ta vare på mange andre service aspekter som følger med KnowledgeLayer.

Hvilket operativsystem fungerer det med?

En annen stor grunn til å bruke skybaserte løsninger er at de kan brukes på mange forskjellige plattformer. På den måten trenger du ikke være fysisk koblet til nettverkslinjene dine for å snakke med forskjellige kontorer, og hvis du har forskjellige operativsystemer, kan du fremdeles kommunisere uten problemer.

SoftLayer er ikke annerledes, og det kan installeres på Windows-, Mac- eller Linux-enheter. Du kan velge hvilket operativsystem som fungerer best for deg, noe som gjør SoftLayer så allsidig som det er verdifullt.

Hva er Uplink-hastighetene? Hva med utgående trafikk?

Når det gjelder å opprettholde virksomheten din, vil du sørge for at du har en tilkobling som er både pålitelig og rask. Du vil ikke måtte vente for alltid å behandle noen form for handling over nettverket, og det er derfor du trenger høye uplink-hastigheter og utgående trafikk.

Med SoftLayer kan du få opptil 100 Mbps uplink-hastigheter, noe som er mer enn nok til å drive virksomhet raskt og effektivt. Når det gjelder utgående trafikk, tillater programvaren opptil fem terabyte trafikk, noe som er rikelig for de fleste virksomheter.

Når det gjelder RAM, kommer SoftLayer med opptil 32 GB DDR3 RAM, avhengig av hvilken pakke du velger.

Kan du oppgradere tjenester når den er installert?

For noen virksomheter trenger du kanskje bare en grunnleggende pakke for å holde de forskjellige arbeidstakerne og kontorene dine synkronisert. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å utvide virksomheten din, vil du alltid ønsker å oppgradere tjenestene og løsningene dine, noe som betyr at du vil legge til det eksisterende nettverket ditt.

Med SoftLayer gjør de det enkelt å legge til tjenester uansett hvilket nivå du er på, noe som betyr at etter hvert som forretningsbehovene dine utvides, vil også det skybaserte nettverket ditt. Det er ekstremt enkelt å oppgradere, alt du trenger å gjøre er å kontakte kundesupport for å få det til.

Er SoftLayer skalerbar?

Mye på samme måte som du vil ønske å oppgradere antallet tjenester du har, det andre viktige er muligheten til å skalere alt opp hvis nødvendig. I dag kan det hende du bare har to kontorer som trenger tilkobling, og i morgen kan det hende du har et dusin. Hvis nettverket ditt ikke er skalerbart, vil du ikke kunne utvide virksomheten din effektivt.

Heldigvis har SoftLayer aldri gjort det lettere å skalere opp nettverksløsningene dine, noe som betyr at uansett hvor mange poeng du trenger, kan de få det til. Enten du har et dusin kontorer eller hundre spredt over hele kloden, er SoftLayer fullt skalerbar slik du trenger det.

Kan du ha et hybridnettverk med SoftLayer?

Å ha alternativer for nettverket ditt er avgjørende for å ha en sømløs drift. Selv om skysystemer absolutt er de mest populære i disse dager, må du noen ganger fremdeles koble til et standard kobbertrådnettverk for noen nettverkspunkter.

SoftLayer gir deg muligheten til å ha et hybridnettverk ved å integrere sømløst med fysiske servere og moduler, noe som gir deg total kontroll uansett hvor du må koble til.

Hva slags skyservere er tilgjengelige?

Med SoftLayer har du tre hovedalternativer for skyservere. Faktisk tilbys grunnleggende skyløsninger gjennom en divisjon av SoftLayer, kalt CloudLayer. Dette programmet er enkelt å implementere og tilbyr umiddelbare løsninger innen få minutter. Serveralternativene som er tilgjengelige er offentlig, privat og bare metall. Her er fordelingen av hver for seg når det gjelder lagrings- og opplastingsalternativer.

 • Offentlige servere: maksimalt åtte kjerner, 8 GB RAM og 100 GB lagringsplass
 • Private servere: maksimalt åtte kjerner, 32 GB RAM og 100 GB lagringsplass
 • Rent metall: maksimalt 16 kjerner, 64 GB RAM og 250 GB lagringsplass
Har SoftLayer administrerte servere tilgjengelig?

Hvis du foretrekker å få nettverket ditt håndtert av en tredjepart, har du det alternativet med SoftLayer. I dette tilfellet trenger du ikke å bekymre deg for å administrere systemet ditt eller problemer dukker opp. I stedet vil SoftLayers teknologiteam ta seg av alle detaljer og daglige administrasjonsproblemer som kan oppstå.

Fordi det er mer integrert enn et standard skylettverk, kan det ta opptil en dag å administrere servere å installere, og de krever en månedlig kontrakt for å opprettholde.

Hvilke funksjoner kommer med administrerte servere?

En del av grunnen til å bruke en administrert server er at den tar mye belastning på skuldrene, slik at du kan fokusere mer på å drive virksomheten din. For små selskaper kan en administrert server være en bedre løsning, selv om den kan koste litt mer. Noen av de uthevede funksjonene som følger med en administrert server inkluderer:

 • Fullt tilpassbare løsninger
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Full og omfattende overvåking
 • Avanserte sikkerhetstiltak
 • Separate grensesnitt for offentlige eller private nettverk
 • Virtuelt dedikert rack
 • EVault-sikkerhetskopi

Totalt sett er de ekstra funksjonene du får mer enn verdt den ekstra kostnaden, og hvis du for øyeblikket ikke har et proprietært IT-team, kan dette tilby mange flere alternativer som ellers ville være utilgjengelige for deg.

Må du signere en kontrakt for å bruke SoftLayer?

En annen fantastisk fordel med å bruke skybaserte nettverk er at du ikke trenger å stole på at en tjenesteleverandør kan håndtere alt for deg. På den måten, hvis du ikke er fornøyd med tjenesten din, kan du bytte til en annen leverandør som håndterer ting på en måte som passer dine behov.

Med SoftLayer er du ikke forpliktet til å registrere deg for lange kontrakter. Selv om tjenesten og funksjonene som tilbys er mer enn verdig en flerårsavtale, kan du ganske enkelt registrere deg for månedlige planer, slik at du kan avbryte tjenesten din hvis du ikke er fornøyd når som helst..

Hvilke lagringsalternativer er tilgjengelige?

For at full skybasert nettverk skal fungere, må du kunne lagre filer og data i skyen, slik at det kan nås av forskjellige punkter, om nødvendig. I stedet for å sende informasjon hver gang du trenger noen til å se på den, kan du bare laste den opp til skyen og få dem til å åpne den eksternt. Med SoftLayer har du fem forskjellige lagringsalternativer: blokkering av lagring, fillagring, objektlagring, sikkerhetskopiering og masselagringsservere.

 • Blokkering av lagring: Hvis du må lagre store datasamlinger, vil du kunne laste opp alt på en gang, i stedet for i deler. Dette lagringsalternativet lar deg tilpasse dine behov og laste opp opptil tolv TB om gangen.
 • Fillagring: for mindre datamengder, for eksempel filer og mapper, kan du bruke SoftLayers integrerte fillagringssystem. Du kan tilpasse mengden plass du trenger mellom 20 GB og 12 TB.
 • Objektlagring: Hvis du har mange tilfeldige data som må organiseres og samles, har SoftLayer et program som hjelper deg med å holde alt sammen og godt bevart. Systemet er også skalerbart, slik at du kan ta vare på enorme mengder løs data.
 • backup: for at en virksomhet skal fungere, må alt sikkerhetskopieres så mye som mulig. Med SoftLayer kan du ha et integrert backup-system som automatisk lagrer data eller lar deg gjøre det manuelt. Tilpass sikkerhetskopieringen for å tilpasse dine behov. Det beste er at dataene er kryptert slik at du kan lagre sensitive data om nødvendig.
 • Masselagringsservere: for de som ønsker å integrere sine egne masselagringsenheter, lar SoftLayer deg lage en egen SAN- eller NAS-løsning ved å bruke servere du velger. Dette nettverket kan også krypteres for bedre sikkerhet.
Hvilke sikkerhetsalternativer er tilgjengelige?

Hver gang du arbeider med skybaserte nettverk, er sikkerhet alltid en kritisk bekymring. Fordi du potensielt kan sende sensitive data over flere åpne punkter, vil du sørge for at det ikke er noe potensial for at dataene blir grepet eller ødelagt under transport. Av den grunn har SoftLayer flere sikkerhetsalternativer for bedriften din.

 • Sikkerhetsprogramvare: SoftLayer har et proprietært sikkerhetssystem som vil beskytte dine fysiske servere så vel som selve programmet mot inntrenging utenfor.
 • Brannmurer: For bedre sikkerhetsbeskyttelse, lar SoftLayer deg sette opp brannmurer for å beskytte dataene dine som det passer.
 • SSL-sertifisering: mesteparten av tiden er det nødvendig med sikkerhet mens data overføres, ikke når den allerede er lagret. For å beskytte dataene dine, kommer SoftLayer med Secure Socket Layer Certification, og sikrer at alle data beveger seg trygt over nettverket.
 • Samsvar: nye trusler kommer ut hver dag, og du må holde deg oppdatert. SoftLayer har et team av sikkerhetseksperter som finner ut hva disse truslene er og distribuerer løsninger for å beskytte mot dem.

Mer på Softlayer.com

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map