IBM Softlayer anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

IBM Softlayer anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

IBM Softlayer anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er IBM Softlayer Hosting?

IBM Softlayer blev designet som et større websteds-hosting-sted og er udstyret til at håndtere hosting af flere websteder ad gangen. Vi elsker de tre forskellige niveauer af tilgængelige pakker, og den måde, de nedbryder pakkerne på, baseret på forventet ydelse.


Se det officielle websted IBM Softlayer anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Fuldtids Support Center
 2. Tilbyder 3 servertype
 3. 100% oppetidstjeneste

Ulemper

 1. Priserne på webstedet er vage
 2. Intet grundlæggende pakketilbud til små virksomheder
 3. Anmeldelser af dårlige supportcenter
 4. Priserne er meget højere Sammenlign med anden hosting-software

Support2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 IBM Softlayer-hostingplatform blev grundlagt i 2005. Dette enterprise-skala, skybaserede hosting-system, der er funktionsrig og fleksibelt, og tilbyder mange forskellige varianter af deres produkt for at skræddersy det til en virksomhedens specifikke behov.

Hvem skal bruge IBM Softlayer

IBM Softlayer blev designet som et større websteds-hosting-sted og er udstyret til at håndtere hosting af flere websteder ad gangen. Selvom denne hostingstil ikke er ideel til det enkelte websted eller en blogger, ville et firma med fem eller seks forskellige websteder drage fordel af denne hostingmodel.

Funktioner

Listen over funktioner til IBM Softlayer er næsten uendelig. De fleste af anmeldelserne kommer imidlertid til den samme konklusion: den bedste funktion ved IBM Softlayer er, at det giver udviklere fuld kontrol over netværket. Brugere har automatisk kontrol over Ethernet-kabler, stikkontaktkontroller og ændringer til kontrolpanelerne med minimal interaktion med det tekniske team.

Yderligere funktioner, som IBM Softlayer kan prale med, er en 100% driftstidsaftale (SLA) og fuld kontrol af tjenesterne gennem applikationsprogrammeringsgrænsefladen (API). Desuden har du 17 geografiske placeringer og et supportcenter på fuld tid, du altid har nogen til rådighed og klar til at hjælpe, hvis der sker noget.

Hvilken servertype der passer til dig?

IBM Softlayer findes i tre forskellige serverindstillinger: dedikerede servere, CloudLayers og Managed Servers. Den type server, du leder efter, afhænger af, hvilket formål du har til serveren.

Dedikerede servere er til dem, der vil administrere deres egne servere, især for mellemstore virksomhedsejere helt op på virksomhedsniveau. Den dedikerede serverindstilling findes i en lang række fra individuelle processorer helt op til massiv hex-kerne, har server- til serverforbindelse og op til 32 GB DDR3 Random Access Memory (RAM), og endda dit valg af operativsystemer.

CloudLayer-serveren er perfekt til en der ønsker en masse fleksibilitet på en server. CloudLayer arbejder med prisfastsættelse hver time eller måned uden kontrakter, udsættes på så lidt som fem minutter og er kendt for at være den mest tilpassede plan af de tre. Planerne varierer, men indstillinger på op til 16 core, 64 GB RAM med 250 GB harddisk er tilgængelige, forudsat at Bare Metal-serveren blev valgt.

De administrerede servere er designet til dem, der ikke ønsker at administrere deres server, derav navnet. Administrerede servere er perfekte til virksomheder, der har behov for at være vært for mere end et websted, men ikke ønsker at følge med på serveropdateringer og overvågning. Implementeringstider for disse servere er mindre end en dag, og månedlige kontrakter er tilgængelige. Derudover tilbyder denne mulighed fuldt tilpassede serverløsninger til din virksomhed såvel som daglige sikkerhedskopier og avancerede sikkerhedsforanstaltninger implementeret.

Fordele

 • De fleste af anmelderne elsker, hvordan hver plan kan tilpasses
 • Alle serverne er fleksible og har forskellige ændringer, så du kan skræddersy din plan til din virksomhed
 • 17 geografiske placeringer overalt i verden (Point of Presence)
 • Fuldtids supportcenter
 • Tre forskellige planer dækker tre forskellige typer servere, der alle tjener forskellige formål
 • Højtstående oppetid, bakket op af en 100% oppetjeneste-serviceniveauaftale (SLA)

Ulemper

 • Priserne på webstedet er vage; det er svært at forstå, hvad du betaler for
 • Nogle populære funktioner, der forventes at være en del af pakken, koster ekstra
 • Mens IBM Softlayer var kendt for sin forbilledlige kundeservice tidligere, antyder nyere anmeldelser, at supportcenteret i bedste fald er mangelfuldt
 • Der er ingen rigtige “basale” pakker, dette hosting-system er ikke designet til ejere af små virksomheder eller enkeltpersoner
 • Prisen for denne hosting-software er høj sammenlignet med anden hosting-software
 • Nogle brugere oplever langsommere behandlingstid for oprettede billetter (timer i stedet for de annoncerede tyve minutter)

Bundlinie

IBM Softlayer er funktionsrig og leveres meget tilpasset fra hukommelse, til RAM, til behandlings- og distributionshastigheder, IBM Softlayer har noget for enhver smag. Vi elsker de tre forskellige niveauer af tilgængelige pakker, og den måde, de nedbryder pakkerne på, baseret på forventet ydelse. Desuden praler IBM et verdensomspændende supportcenter og siger, at alle billetter vil blive adresseret inden for tyve minutter.

For nylig har anmeldere oplevet et forsinkelse i kundeservice; support tager ofte mere end en dag at løse et problem. Et andet almindeligt smertepunkt er omkostningerne ved tjenesterne – forretningsplanen var bestemt designet til mellemstore til store etablerede virksomheder.

Alt i alt er IBM Softlayer et øverste valg for mellemstore til store virksomheder. Denne hosting-software vil skræddersy deres tjenester til at passe til virksomhedens behov baseret på hastighed, tidsbegrænsninger, behov for hukommelse og tilslutning. Det vil være dyrt, men det kan tilpasses og kontrolleres.

Se det officielle websted

IBM Softlayer spørgsmål og svar

I dagens tilsluttede verden er intet vigtigere end at have et stærkt netværk til at bevare din virksomhed. Mens der tilbage i gamle dage betød at skabe og bygge infrastruktur til at have forskellige kontorer til at tale med hinanden, i dag kan I tage sig af alt i skyen. At være hurtigere, billigere og kræve mindre vedligeholdelse, skybaseret netværk er fremtidens bølge og viser ingen tegn på at bremse.

Da cloud-hosting hurtigt bliver normen, tilbyder flere og flere virksomheder løsninger til virksomheder, der ønsker hastighed, tilslutningsmuligheder og sikkerhed ved hånden. En sådan metode er IBMs SoftLayer-program, der kan give virksomheder både store og små alle deres netværksbehov.

I over et helt årti har SoftLayer været omkring at gøre tingene lettere for virksomheder, men for nylig bliver det mere mainstream, efterhånden som IBM øger mængden af ​​løsninger, som SoftLayer kan levere. Som sådan ser flere virksomheder efter dette program, der passer til deres behov.

Hvis du er interesseret i SoftLayer, vil du altid undre dig over, om det er en sund investering. Af den grund har vi udarbejdet en omfattende liste med spørgsmål og svar i forbindelse med softwaren, så du kan beslutte selv.

De fleste ofte stillede spørgsmål om IBM SoftLayer

Hvor nemt er det at konfigurere?

SoftLayer er et af de nemmeste programmer at installere. Hvis du har brug for et hurtigt og let skyenetværk, kan du være i gang inden for få minutter. Hvis du ønsker noget mere integreret, såsom en administreret server, kan du få alt opsat inden for en enkelt arbejdsdag.

Med det i tankerne skal du dog investere mere tid til andre programmer og tilføjelser, hvis du vil have dem. Mens processen ikke er kompliceret, kan den være mere tidskrævende afhængigt af hvilke systemer, du vil tilføje, og hvor mange. Den grundlæggende pakke er overordentlig enkel at installere, men andre programmer vil tage lidt tid længere.

Hvilken slags supportsystem er tilgængeligt med SoftLayer?

En af de bedste ting, der går for SoftLayer, er dets overlegne niveauer af kundesupport. En del af, hvad der gør dette program så effektivt er, at du har døgnet rundt servicemedlemmer og teknikere, der kan løse ethvert problem, du måtte have, så hurtigt som muligt.

SoftLayer leveres også med et eget supportprogram, kaldet KnowledgeLayer. Dette system har et komplet udvalg af værktøjer, som du kan bruge på egen hånd til at løse tekniske problemer med softwaren, hvilket betyder, at du skal være i stand til at tage sig af de fleste interne problemer. KnowledgeLayer har også et forum, hvor du kan fejlfinde mange problemer, der kan opstå.

Hvad angår kundeservice kan du kontakte SoftLayers supportteam når som helst 24 timer om dagen. Billetter besvares inden for en dag, og callcenteret svarer straks for nødhjælp. Du er aldrig langt fra at få hjælp til SoftLayer.

Er softlayer fuldt overflødig?

En del af grunden til, at skybaseret netværk bliver så populært, er, at du ikke behøver at bekymre dig om, at netværket går ned. Med gamle kobbertrådssystemer, hvis et modem eller en server ophørte med at fungere, kunne det ødelægge hele netværket.

Med SoftLayer behøver du aldrig at bekymre dig om problemer med netværksforbindelsen, da det har fuld redundans indbygget. Faktisk kan softwaren garantere en 100% driftstidsaftale, så du kan drive din virksomhed i fred. Med en lang række tilstedeværelsespunkter kan du holde din virksomhed i gang hele dagen uden afbrydelse.

Hvilke funktioner kan udføres uden teknisk support?

Selvom SoftLayers supportteam er enestående, behøver du ikke at skulle ringe til dem for alle problemer, der dukker op. Heldigvis leveres softwaren med mange automatiske værktøjer, der giver dig mulighed for at tage sig af problemer i huset uden at skulle overveje teknisk support overhovedet.

Ved hjælp af SoftLayers værktøjer kan du genstarte servere, genindlæse operativsystemer og tage sig af mange andre service aspekter, der følger med KnowledgeLayer.

Hvilket operativsystem fungerer det med?

En anden stor grund til at bruge skybaserede løsninger er, at de kan anvendes på mange forskellige platforme. På den måde behøver du ikke at være fysisk tilsluttet dine netværkslinjer for at tale med forskellige kontorer, og hvis du har forskellige operativsystemer, kan du stadig kommunikere uden problemer.

SoftLayer er ikke anderledes, og det kan installeres på Windows-, Mac- eller Linux-enheder. Du kan vælge hvilket operativsystem der fungerer bedst for dig, hvilket gør SoftLayer så alsidig som det er værdifuldt.

Hvad er Uplink-hastighederne? Hvad med udgående trafik?

Når det gælder vedligeholdelse af din forretningsdrift, vil du sikre dig, at du har en forbindelse, der er både pålidelig og hurtig. Du ønsker ikke at skulle vente for evigt for at behandle nogen form for handling over netværket, hvorfor du har brug for høje uplink-hastigheder og udgående trafik.

Med SoftLayer kan du få op til 100 Mbps uplink-hastigheder, hvilket er mere end nok til at drive forretning hurtigt og effektivt. Med hensyn til udgående trafik tillader softwaren op til fem terabyte trafik, hvilket er masser for de fleste virksomheder.

Hvad RAM angår, kommer SoftLayer med op til 32 GB DDR3 RAM, afhængigt af hvilken pakke du vælger.

Kan du opgradere tjenester, når den er installeret?

For nogle virksomheder har du muligvis kun brug for en basispakke for at holde dine forskellige arbejdstagere og kontorer synkroniseret med hinanden. Hvis du dog beslutter at udvide din virksomhed, vil du altid ønsker at opgradere dine tjenester og løsninger, hvilket betyder, at du vil føje til dit eksisterende netværk.

Med SoftLayer gør de det nemt at tilføje tjenester, uanset hvilket niveau du er på, hvilket betyder, at når din virksomheds behov udvides, så vil dit skybaserede netværk også. Det er ekstremt let at opgradere, alt hvad du skal gøre er at kontakte kundesupport for at få det til at ske.

Er SoftLayer skalerbar?

Meget på samme måde som du vil opgradere antallet af tjenester, du har, den anden vigtige ting er evnen til at skalere alt op, hvis det er nødvendigt. I dag har du muligvis kun to kontorer, der har brug for at oprette forbindelse, og i morgen har du måske et dusin. Hvis dit netværk ikke er skalerbart, kan du ikke udvide din virksomhed effektivt.

Heldigvis har SoftLayer aldrig gjort det lettere at opskalere dine netværksløsninger, hvilket betyder, at uanset hvor mange punkter du har brug for, kan de få det til at ske. Uanset om du har et dusin kontorer eller hundrede spredt over hele kloden, er SoftLayer fuldt skalerbar, som du har brug for det.

Kan du have et hybridnetværk med SoftLayer?

At have muligheder for dit netværk er af afgørende betydning for at have en problemfri drift. Selvom skysystemer bestemt de mere populære i disse dage, er du nogle gange stadig nødt til at oprette forbindelse til et standard kobbertrådnetværk til nogle netværkspunkter.

SoftLayer giver dig mulighed for at have et hybridnetværk ved at integrere problemfrit med fysiske servere og moduler, hvilket giver dig total kontrol uanset hvor du skal oprette forbindelse.

Hvilken slags cloud-servere er tilgængelige?

Med SoftLayer har du tre hovedindstillinger for sky-servere. Faktisk leveres basale skyløsninger gennem en afdeling af SoftLayer, kaldet CloudLayer. Dette program er let at implementere og tilbyder øjeblikkelige løsninger inden for få minutter. De tilgængelige serverindstillinger er offentlige, private og bare metal. Her er fordelingen af ​​hver med hensyn til lagrings- og uploadmuligheder.

 • Offentlige servere: højst otte kerner, 8 GB RAM og 100 GB lagerplads
 • Private servere: højst otte kerner, 32 GB RAM og 100 GB lagerplads
 • Råt metal: højst 16 kerner, 64 GB RAM og 250 GB lagerplads
Har SoftLayer administrerede servere tilgængelige?

Hvis du foretrækker at få dit netværk håndteret af en tredjepart, har du den mulighed med SoftLayer. I dette tilfælde behøver du ikke at bekymre dig om at administrere dit system eller problemer, der dukker op. I stedet vil SoftLayers tech-team tage sig af alle detaljer og daglige administrationsproblemer, der kan forekomme.

Fordi det er mere integreret end et standard sky-netværk, kan administrerede servere tage op til en dag at installere, og de kræver en månedlig kontrakt for at opretholde.

Hvilke funktioner leveres med administrerede servere?

En del af grunden til at bruge en administreret server er, at det tager en stor byrde af dine skuldre, så du kan fokusere mere på at drive din virksomhed. For små virksomheder er en administreret server muligvis en bedre løsning, selvom den måske koster lidt mere. Nogle af de fremhævede funktioner, der leveres med en administreret server, inkluderer:

 • Fuldt tilpassede løsninger
 • Daglige sikkerhedskopier
 • Fuld og omfattende overvågning
 • Avancerede sikkerhedsforanstaltninger
 • Separate grænseflader til offentlige eller private netværk
 • Virtuelt dedikeret rack
 • EVault backup

Generelt er de ekstra funktioner, du får, mere end værd at ekstraomkostningerne, og hvis du ikke i øjeblikket har et proprietært IT-team, kan dette tilbyde mange flere muligheder, som ellers ikke ville være tilgængelige for dig.

Skal du underskrive en kontrakt for at bruge SoftLayer?

En anden fantastisk fordel ved at bruge skybaserede netværk er, at du ikke behøver at stole på en tjenesteudbyder for at håndtere alt for dig. På den måde, hvis du ikke er tilfreds med din service, kan du skifte til en anden udbyder, der håndterer ting på en måde, der passer til dine behov.

Med SoftLayer er du ikke forpligtet til at tilmelde dig lange kontrakter. Selvom den leverede service og funktioner er mere end en flerårig aftale værd, kan du blot tilmelde dig planer fra måned til måned, så du kan annullere din service, hvis du til enhver tid er utilfreds.

Hvilke lagerindstillinger er tilgængelige?

For at fuldt skybaseret netværk skal fungere, skal du være i stand til at gemme filer og data i skyen, så det kan fås adgang til forskellige punkter samtidig, hvis det kræves. I stedet for at sende oplysninger hver gang du har brug for nogen til at se på dem, kan du bare uploade dem til skyen og få dem til at åbne dem eksternt. Med SoftLayer har du fem forskellige lagringsmuligheder: blokeringslagring, fillagring, objekteropbevaring, backup og masselagringsservere.

 • Blokering af opbevaring: Hvis du skal gemme store samlinger af data, vil du være i stand til at uploade det hele på én gang i stedet for i stykker. Denne lagringsindstilling giver dig mulighed for at tilpasse dine behov og uploade op til tolv TB ad gangen.
 • Fillagring: for mindre mængder data, såsom filer og mapper, kan du bruge SoftLayers integrerede fillagringssystem. Du kan tilpasse den mængde plads, du har brug for mellem 20 GB og 12 TB.
 • Objektopbevaring: hvis du har en masse tilfældige stykker data, der skal organiseres og indsamles, har SoftLayer et program, der hjælper dig med at holde alt sammen og holdes godt. Systemet er også skalerbart, så du kan tage dig af enorme mængder af løse data.
 • Backup: for at en virksomhed skal fungere, skal alt sikkerhedskopieres så meget som muligt. Med SoftLayer kan du have et integreret backup-system, der automatisk gemmer data eller giver dig mulighed for at gøre det manuelt. Tilpas din backuplager, så de passer til dine behov. Det bedste er, at dataene er krypteret, så du kan gemme følsomme data, hvis det er nødvendigt.
 • Masselagringsservere: for dem, der ønsker at integrere deres egne masselagringsenheder, giver SoftLayer dig mulighed for at oprette en proprietær SAN- eller NAS-løsning ved hjælp af servere, du vælger. Dette netværk kan også krypteres for bedre sikkerhed.
Hvilke sikkerhedsindstillinger er tilgængelige?

Hver gang du beskæftiger dig med skybaserede netværk, er sikkerhed altid en kritisk bekymring. Fordi du potentielt muligvis skulle sende følsomme data på tværs af flere åbne punkter, vil du sikre dig, at der ikke er noget potentiale for, at disse data bliver beslaglagt eller ødelagt under transit. Af den grund har SoftLayer flere sikkerhedsindstillinger til din virksomhed.

 • Sikkerhedssoftware: SoftLayer har et beskyttet sikkerhedssystem, der hjælper med at beskytte dine fysiske servere såvel som selve programmet mod indtrængen udefra.
 • Firewalls: for bedre sikkerhedsbeskyttelse giver SoftLayer dig mulighed for at oprette firewalls for at beskytte dine data, som du finder passende.
 • SSL-certificering: det meste af tiden kræves sikkerhed, mens data transmitteres, ikke når de allerede er gemt. For at beskytte dine data leveres SoftLayer med Secure Socket Layer Certification, hvilket sikrer, at alle data bevæger sig sikkert på tværs af netværket.
 • Overholdelse: nye trusler kommer ud hver dag, og du skal holde dig ajour. SoftLayer har et team af sikkerhedseksperter, der finder ud af, hvad disse trusler er, og implementerer løsninger for at beskytte imod dem.

Mere på Softlayer.com

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector