InMotion-anmeldelser: Bedst til WordPress, VPS, Business? Maj 2020

Contents

Hvad er InMotion Hosting?

InMotion er et Los Angeles-baseret webhostingfirma, der har eksisteret siden 2001. De er vært for mere end 300.000 domæner over hele verden og ejer et andet datacenter i Virginia Beach. En lidt højere ende-hosting-løsning, der markedsfører deres kundesupport og webdesigntjenester kraftigt, InMotion-klienter er ofte firmaer, der skalerer for at bruge deres VPS og dedikerede serverservices. Virksomheden ejer også en mere blogger- og lille biz-centreret vært kaldet WebHostingHub.


Hvor gode er InMotion-planer?

InMotion lyser i fire af de primære kategorier, som vi ser efter i et godt hostingfirma: kundeservice, hastighed, datasikkerhed og oppetid. De er virkelig pålidelige, tilgængelige og vil gendanne de regelmæssige sikkerhedskopier, de foretager på dit websted, uden ekstra omkostninger. Men der er et par bemærkelsesværdige ulemper, såsom langsom aktiveringstid og vildledende prisplaner, der kunne være nok til at passere dem.

Mere om InMotionHosting.com InMotion Reviews 3.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (0 stemmer) Fordele

 1. Hurtig hastighed & Pålidelig oppetid
 2. Regelmæssige sikkerhedskopier af data & Gratis gendannelser
 3. Hurtig overførselshastighed
 4. Nem WordPress & cPanel-integration
 5. Top notch support

Ulemper

 1. Vage brug afskæringsgrænser
 2. Begrænset domæne-hosting
 3. Langsom aktiveringsperiode for websted
 4. Forvirrende prisstruktur

SummaryInMotion har meget at gøre for dem, især hvis du er en e-handelsvirksomhed, der leder efter pålidelighed fra din webhost. De fungerer solidt i hastighed, oppetid, support og sikkerhed. Men pas på databegrænsninger og manglende gennemsigtighed i prisfastsættelse. Vær også forberedt på at vente, når du får dit websted oprettet. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Vores officielle anmeldelse af InMotion Hosting

InMotion er et amerikansk baseret hostingfirma med virkelig to-kyst appel med hosting af datacentre i både Californien og Virginia. Etableret i 2001 har InMotion et lang ry for at levere forretningsspecifikke hostingmuligheder til virksomheder i alle størrelser og endda tilbyde tilpassede og specifikt skræddersyede planer for større forretningsregnskaber.

De bedste funktioner i InMotion Hosting

Med et beskedent udgangspunkt og mange funktioner, der konkurrerer med andre priser, der er delte hosting-tjenester, har InMotion meget at tilbyde forretningsbrugere på jagt efter overkommelig og kraftfuld webhosting. Her er nogle af grundene til, at vi vil anbefale dem:

SSD Data Hosting

Generelt skifter meget af techverdenen over til Solid State Harddiske fra ældre HDD’er, og InMotion har brugt fuld SSD-kapacitet til deres datahosting. Ifølge krav på deres websted leverer SSD-hosting op til 20 gange overførselshastigheden for almindelig HDD-hosting. Og selvom det næsten umuligt er at udføre en isoleret test, der sammenligner de to, da InMotion ikke tilbyder nogen HDD-datahosting som reference, er det sikkert at sige, at SSD-teknologi er hurtigere og er fremtiden for datalagring i næsten hvert felt.

Nem WordPress-integration

For mange små virksomhedsejere, der ønsker at opbygge et fuldt operationelt websted på billigt, fungerer WordPress som en fantastisk platform med alsidig funktionalitet og næsten ubegrænset webdesignpotentiale. Og InMotion henvender sig specifikt til WordPress-bruger ved at inkludere en enkelt-klik-installationsfunktion for at få dit WordPress-websted hurtigt og nemt op på deres servere. Ud over let installation har InMotion også et stort antal WordPress-tutorials på deres websted for at hjælpe virksomhedsejere uden megen webdesign-oplevelse med at få mest muligt ud af platformen. Deres kundeservicerepræsentanter kender også ind og ud af WordPress, så de kan endda hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte have, der ikke specifikt er relateret til hosting. Dette bringer os til vores næste punkt.

InMotion kundeservice er superpålidelig

InMotion gør et punkt med at fremhæve deres kunde og teknisk support på deres websted og hævder, at hver af deres supportrepræsentanter har et gennemsnit på 4 års erfaring i webhostingbranchen. Hver af deres ledere har også i gennemsnit 10 års erfaring med webhosting, hvilket betyder, at når du ringer til for at få hjælp, skal du få nogen, der ved, hvad de laver i den anden ende af linjen. Derudover leverer InMotion strenge interne træningsprogrammer til alle deres supportmedarbejdere for at garantere kvaliteten af ​​supporten. Hvad alt sammen tilføjer er hurtige supporttider og et vidende supportteam, som er utroligt nyttige funktioner for virksomhedsejere. Derudover kan du nå dem gennem mange forskellige medier 24x7x365: telefonstøtte, live chat, e-mail-billettering og brugerhjælpsfora (som er meget omfattende). Et par gode hostingfirmaer med ellers fantastisk support kommer til kort på disse områder. For eksempel har Dreamhost ikke en telefonstøttelinje, og WordPress-guruerne på Flywheel arbejder kun almindelige åbningstider.

Fremragende oppetid og sidebelastningsydelse

Alle de sjove funktioner og hjælpsom support betyder ikke noget, om dit websted gennemsøger for at indlæse eller er konstant nede. InMotion Hosting skimper ikke inden for disse centrale områder og opretholder en fremragende rekord på 99,96% oppetid og sidehastighedshastigheder, der er mindst en tredjedel hurtigere end gennemsnittet. Vi vil anbefale dem baseret på deres pålidelighed alene.

Automatiske sikkerhedskopier & Gratis gendannelser

De fleste delte hostingmuligheder udfører en slags regelmæssige sikkerhedskopier, men mange opkræver dig ekstra for at gendanne dem. HostGator sikkerhedskopierer f.eks. Dit websted en gang om ugen, men kræver, at du betaler $ 19 for at hente den seneste sikkerhedskopi. Med InMotion kan du have ro i sindet ved at genoprette dit websted ikke koster ekstra. Den lille fangst her er, at de ikke sikkerhedskopierer filer, der er større end 10MB, så du bliver nødt til at gemme dine high definition-funktionslængdefilm andre steder. Vi diskuterer denne ulempe, hvis du betragter det som sådan, i det næste afsnit.

Freebies & Andre dejlige røre

Der er også mange små ting at lide ved InMotion. De inkluderer et gratis Sucuri-plugin med din hostingplan, som er et ret fabelagtigt sikkerhedsfirma, der fjerner malware og scanner for sikkerhedssårbarheder på dit websted. De integrerer cPanel i dit dashboard, så du ikke behøver at have flere logins. Skalering op til en VPS eller dedikeret server er temmelig problemfri. De gør en stor indsats for at reducere energiforbruget og er stolte over at hævde Los Angeles ‘første grønne datacentre. De kaster et gratis domænenavn ind med tilmelding. Hvis du kobler disse dejlige streger med deres pålidelige pålidelighed gør det nemt at anbefale dem.

Ulemper ved InMotion Hosting

På trods af alle disse pålidelige funktioner har InMotion nogle få ulemper, der kræver opmærksomhed. Vi vil stadig anbefale dem til mange, men et par af disse ulemper kunne gøre forskellen for nogle.

Vage brug afskæringsgrænser

InMotion tilbyder ubegrænset disklagring og allokering af båndbredde til deres brugere, men med et vigtigt advarsel: al brug skal være i overensstemmelse med “normale brugsmønstre.” De forbyder strengt enhver aktivitet, der fører til “overdreven brug”, men gør ikke et meget godt stykke arbejde med at definere, hvad overdreven og regelmæssig brug beløber sig til i forhold til deres servere. Nogle brugere har fundet sig afskåret fra hostingtjenester med lidt anden forklaring end at de engagerede sig i “overdreven brug” adfærd, men uden en streng definition af, hvad det betyder, kan det være svært at undgå et potentielt tab af service.

I nogle tilfælde afgrænses anvendelsesgrænserne såvel som perfekt fornuftige. F.eks. Sikkerhedskopieres kun filer mindre end 10MB, og gendannelser er gratis, så længe du ikke overskrider 3 gendannelser pr. År. Men desværre kan det i tilfælde af båndbredde være vanskeligt at måle, hvad der præcist udgør overdreven brug.

Begrænset domæne-hosting

I disse dage bliver ubegrænset domænehosting på en delt konto mere og mere standard, men InMotion lægger stadig stramme kasketter på antallet af domæner, som hver bruger kan være vært for. I den grundlæggende startplan kan brugere kun være vært for op til to domænenavne. For den højest prissatte Pro-plan kan brugere være vært for op til 25 domæner. Mange brugere har ikke problemer med disse grænser, da ejere af små virksomheder typisk kun har brug for et eller to domænenavne til deres formål alligevel. Det faktum, at InMotion har så strenge grænser for domænehosting, da branchen bevæger sig mod mere ubegrænsede modeller, er en klar ulempe for nogle webmastere.

Langsom at aktivere efter Onboarding

Efter tilmelding med InMotion kræver de telefonverifikation og i nogle tilfælde et foto-ID, før dit websted går online. Denne proces kan undertiden tage over 48 timer, især for kunder beliggende uden for USA Selvom vi ikke fordømmer denne praksis, da den tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, der er fuldstændig forståelig og endda prisværdig, kan denne forsinkelse være en aftale dem, der har brug for at komme direkte online.

InMotion-priser mangler gennemsigtighed, kun årlig fakturering

Den lave introduktionspris på $ 5,99 / måned, der annonceres over hele InMotion-webstedet, gælder kun, hvis du betaler forkant i to år. Dette er ikke den værste aftale, især hvis du overvejer at DreamHost beder dig om at betale for tre år på forhånd for at få den bedste aftale, men det kan stadig føles ubehageligt. I modsætning til DreamHost tilbyder de ikke nogen faktureringsplan fra måned til måned. Alle InMotion-planer for delt hosting skal betales i årelange bidder.

Bundlinie:

InMotion tilbyder polerede og pålidelige webhostingtjenester, der er beregnet til at hjælpe virksomheder med at vokse. Vi vil let anbefale dem til fagfolk, der vil have alle deres baser dækket med masser af stordriftspotentiale. For bloggere, der er på udkig efter noget fleksibelt på billigt, kan du være gladere med en service som SiteGround eller InMotion’s søsterselskab WebHostingHub.

Mere på InMotionHosting.com

InMotion spørgsmål og svar

Med teknologi i disse dage bliver webhostingtjenester hurtigt mere almindelige end nogensinde før. Mens du tilbage i de gamle dage af internettet var du nødt til at stole på en eller to større spillere, nu kan du tilmelde dig et af snesevis af forskellige hosting-websteder, hver af dem med fristende tilbud og incitamenter.

Men hvordan ved du, hvilken der er bedst? Du kan ikke bruge al din tid på at teste hver vært for at finde en der passer til dine behov, og du kan heller ikke skure internettet for at finde alle kundeanmeldelser for at få et omfattende billede af det aktuelle websted.

Heldigvis tilbyder vi dog en komplet Q&En af de bedst bedømte hosting-websteder online. I dette tilfælde har vi InMotion Hosting, som er et kraftcenter i denne branche og har et af de mest respekterede hostingprogrammer, du kan finde overalt.

Men tag ikke vores ord for det. Tjek nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om InMotion for at se, om det har alt hvad du eller din virksomhed har brug for. Når det kommer til webhosting, er det kun de bedste, der skal gøres, så sørg for at gå ind med dine øjne åbne.

InMotion-resume

Før vi dykker ned i vores spørgsmål&En session, vi skal først give dig en vis indsigt i virksomheden. InMotion blev grundlagt i 2001, da internettet stadig var i sin ungdom. Det, der bemærkes ved denne særlige hostingfirma, er, at det er ejet af medarbejdere snarere end en traditionel virksomhedsopsætning. InMotion har to primære placeringer; den ene i LA og den anden i Virginia Beach, VA. Da de har to websteder, kan du vælge det, der er bedst for dig, afhængigt af hvor dine klienter er. På den måde behøver du ikke bekymre dig om betydelige forsinketider på grund af at være i en anden tidszone.

Topspørgsmål vedrørende InMotion Hosting

Hvilket operativsystem bruger InMotion?

I modsætning til de fleste hostingtjenester fungerer InMotion kun på Linux, hvilket betyder, at hvis din virksomhed bruger Mac eller Windows, er du ikke i stand til at bruge dem.

Hvor mange hostingplaner der tilbydes?

Når du tilmelder dig InMotion, har du fire forskellige muligheder at vælge imellem.

Forretningshosting: Hvis du vil have et stabilt og pålideligt netværk til din virksomhed, er dette den pakke, du skal få. Det er lidt grundlæggende, men det har alle de funktioner, du har brug for for at holde din virksomhed kørende.

VPS Hosting: for dem, der har en mere robust forretning, der oplever meget vækst, vil en VPS-plan være en bedre mulighed. Denne plan har meget flere værktøjer til at opskalere dine netværksløsninger, så du ikke oplever for meget i vejen for voksende smerter.

Dedikerede servere: Hvis du har en enorm online forretning, der har meget trafik, vil du oprette en dedikeret server, så du kan love pålidelighed og sikre forbindelser til dine kunder. InMotion gør det nemt at opretholde en stor online tilstedeværelse.

Forhandler-hosting: for dem, der ønsker at starte deres eget hosting-site, giver InMotion dig de værktøjer, du har brug for til at oprette og sælge domæner til andre virksomheder, hvilket gør det nemt at komme i gang.

Hvad er InMotion’s Uptime Procent?

Ifølge webstedet kan du forvente en 99,99% oppetid, garanteret. Når vi testede tjenesterne, fandt vi ud af, at dette var ret nøjagtigt. InMotion har et dedikeret personale, der er døgnet rundt for at overvåge for problemer, der kan opstå og løse dem på farten. Som et resultat får du hurtig, stabil service uden forstyrrelser.

Er InMotion fuldt overflødig?

Hver gang du taler om hostingtjenester, er redundans altid et stort problem. Når alt kommer til alt ønsker du ikke at blive siddende, fordi netværket oplever problemer. Heldigvis er InMotion fantastisk ved at bygge i fejlsikre systemer for at holde dine websteder i gang uanset hvad. Faktisk er alle deres servere sikkerhedskopieret hver 36 time for at sikre det.

Hvilken form for support giver InMotion?

Et af de vigtigste områder, hvor InMotion trives, er kundesupport. Kort sagt, hvis du har et problem, skal du være i stand til at få det løst inden for en relativt kort periode, uanset hvor stort eller lille problemet er. Her er nogle eksempler på supportsystemer, som du kan forvente med InMotion.

 • Vejledninger: hvis du har spørgsmål eller har brug for at fejlfinde ethvert aspekt af dit netværk, leverer virksomheden adskillige dybdegående tutorials, så du eller dit IT-team kan administrere dit system uden at skulle kalde InMotion til ethvert problem.
 • Informative artikler: for dem, der ikke er så teknisk dygtige, har InMotion et bibliotek med informative og nyttige artikler, som du kan gennemse for at finde de oplysninger, du har brug for, i et enkelt, let at læse indlæg.
 • Direkte adgang: Hvis du har en nødsituation og har brug for noget, der skal tages hånd med det samme, har InMotion et kæmpe supportteam, som du kan kontakte via e-mail, live chat eller telefonisk. Uanset hvor du er eller tidspunktet på dagen, kan du finde nogen, der kan hjælpe dig med at løse dit problem hurtigt og uden besvær.
 • Sociale medier: en anden måde at nå ud til InMotion om støtte på er via sociale medier. Selvom det foretrækkes at kontakte dem via officielle kanaler, kan du stadig se, hvad de har at tilbyde på Facebook, Twitter og Google+ med hensyn til rådgivning eller svar på dine spørgsmål.
Har InMotion nogensinde været hacket før?

Desværre oplevede virksomheden i 2011 et stort hack, der berørte over 700.000 brugere. Heldigvis blev problemet dog reduceret af InMotion’s sikkerhedssystem, og hacket blev afhjulpet inden for få timer. Siden da har der ikke været identificeret overtrædelser af sikkerhed til deres system.

Hvilken slags kontrol tilbyder InMotion til kunder?

Når du tilmelder dig en hostingplan, kan du få adgang til Cpanel 11 Kontrolpanel. Derfra kan du oprette e-mail-konti, FTP-login- og opsætningsoplysninger, konfiguration af din DNS, domænelogger og tilføjelser samt Google-apps og funktioner.

Generelt kan du administrere næsten alt hvad du har brug for med Cpanel 11 Kontrolpanel, hvilket gør det lettere at tage sig af dit virksomhedsnetværk og holde dig oppe på alle problemer, der måtte opstå.

Tilbyder InMotion eksklusive ekstraudstyr?

Heldigvis, når du tilmelder dig en Business Hosting Plan, får du en hel del ekstra funktioner og bonusser, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit netværk. Først og fremmest får du hundrede dollars i Google Adwords-kreditter sammen med 75 dollars af kredit for Bing og Yahoo! Søgninger også.

Derudover vil du modtage det proprietære system Fantastico, som giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige scripts for at hjælpe med at maksimere dit potentiale. Fremhævede scripts inkluderer WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal, blandt andre. Du har også muligheden for at køre Magneto, hvis du køber en dedikeret server eller VPS Hosting Plan.

Endelig får du også adgang til InMotion’s webstedsbygger, som kan hjælpe dig med at oprette et professionelt udseende websted med skabeloner, knapper og alt det andet, du har brug for for at gøre det unikt og mindeværdigt for dine kunder. Du kan endda medtage Flash-animationer og e-handelsløsninger på dit websted med lethed. Der er over fem hundrede forskellige temaer og skabeloner, du kan bruge til at få dit websted til at skille sig ud fra mængden.

Hvad er InMotion’s annulleringspolitik?

Teknisk set tilbyder InMotion ikke en gratis prøveperiode, hvilket betyder, at hvis du tilmelder dig, bliver du nødt til at annullere, hvis du er utilfreds med tjenesten (i modsætning til at nægte et fuldt medlemskab, før din retssag udløber).

Når det er sagt tilbyder virksomheden en 90-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du køber en Business Class Plan (et til to-årigt minimum) eller en Virtual Dedicated Plan (seks til tolv måneders minimum). Andre pakker har også en pengene-tilbage-garanti, men den vil kun vare op til tredive dage.

Som med andre hosting-websteder, får du ikke dit domæne-behandlingsgebyr returneret, og du kan blive ramt med et tillæg, hvis du bruger over 500 MB båndbredde, før du annullerer.

Den anden ting at bemærke er, at virksomheden har en meget specifik metode til annullering af tjenester. Det betyder, at du ikke blot kan indgive en anmodning med kundesupport. I stedet skal du følge instruktionerne på annulleringssiden for at sikre, at din konto afsluttes korrekt.

Er der nogen skjulte omkostninger eller gebyrer?

Heldigvis har InMotion et ry for integritet, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at der kommer ekstra gebyrer ind i din faktureringscyklus. Når du har indgået en plan, betaler du det samme beløb for evigt (eller indtil de hæver deres priser).

Hvis du får en hostingplan, får du et gratis domæne?

Hvis du tilmelder dig InMotion og får en en eller to-årig plan, får du et gratis domænenavn i et år.

Hvilket programmeringssprog bruger InMotion?

Virksomhedens servere bruger de nyeste versioner af MySQL, Apache og PHP. Derudover kan de kommunikere med andre programmer såsom Ruby, Perl5 og Python, blandt andre. Det eneste sprog, de ikke taler, er Windows desværre.

Tilbyder InMotion en tilknyttet plan?

Hvis du vil være i stand til at analysere og spore dit websteds data, kan du købe en tilknyttet plan gennem virksomheden. Du kan også få tilpassede destinationssider og kommissioner føjet til din plan for nemheds skyld.

Hvad tilbyder InMotion med hensyn til sikkerhed?

Virksomheden har et dedikeret sikkerhedsteam, der overvåger for trusler 24/7. De har også et supportteam, der sikrer, at din konto er beskyttet mod hackere og malware. Derudover tilbyder de SSL-certifikater. Du kan få delt SSL eller købe din egen, hvis du vil. Endelig giver de teknisk support til at hjælpe dig med at sikre dig, at dit netværk er så sikkert som muligt.

Hvilken slags e-handelsløsninger der tilbydes?

Der er to primære indstillinger, du kan vælge til e-handelswebsteder. Den første er PrestaShop Hosting, som giver dig en overflod af værktøjer og funktioner til at tilpasse din virksomheds shoppingoplevelse. Der er over 270 forskellige funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit websted.

For det andet tilbyder InMotion OpenCart Hosting, som er ideel til små virksomheder, der har brug for noget enkelt og let at opsætte. OpenCart er inkluderet gratis i alle delte hostingplaner, og det kan installeres i et trin for din bekvemmelighed.

Tilbyder InMotion nogen pædagogiske hostingplaner?

Faktisk leverer InMotion en service kaldet Moodle, som du kan bruge til at oprette online klasser og administrere uddannelsesdata og -tjenester. Du kan oprette kurser, planlægge begivenheder og endda klassestuderende gennem dette ene alsidige program.

Hvis jeg allerede har et WordPress-websted, kan jeg overføre det til InMotion?

Ja, virksomheden gør det let at overføre materiale, som du allerede har oprettet online. Det bedste er, at det er super let at gøre, og det er gratis at overføre, hvilket betyder, at du kan konsolidere din online tilstedeværelse effektivt og uden besvær..

Har InMotion mange lagringsmuligheder?

Ja, dette er et andet område, hvor InMotion udmærker sig. Alle deres hostingplaner har ubegrænset diskplads, hvilket betyder, at hvis du har masser af billeder, logoer eller dokumenter til dit websted, kan du uploade dem uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for plads.

Hvilke betalingsmuligheder er tilgængelige?

InMotion er bemærkelsesværdigt fleksibel, når det kommer til betaling for din plan. Du kan bruge ethvert større kreditkort-, PayPal- eller endda kontrol og postanvisning. Uanset hvordan du vil konfigurere den, gør InMotion det nemt at administrere din konto.

Har InMotion nogen kasketter til opbevaring eller båndbredde?

Teknisk set gør de det ikke. Med hensyn til at drive en virksomhed har du ubegrænset datalagring og båndbredde, men hvis du overskrider det, der betragtes som et “normalt” beløb, kan du blive ramt af et tillæg. Hvis du er bekymret for at gå over, kan du kontakte kundesupport og se, om du er tæt på at blive debiteret ekstra. For det meste ønsker de dog ikke, at du misbruger systemet ved at uploade tonsvis af filer og data, der ikke er relateret til at drive en virksomhed.

Mere på InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map