InMotion-anmeldelser: Best for WordPress, VPS, Business? Mai 2020

InMotion-anmeldelser: Best for WordPress, VPS, Business? Mai 2020

InMotion-anmeldelser: Best for WordPress, VPS, Business? Mai 2020

Contents

Hva er InMotion Hosting?

InMotion er et Los Angeles-basert webhotell som har eksistert siden 2001. De er vertskap for mer enn 300 000 domener over hele verden og eier et andre datasenter i Virginia Beach. En litt høyere hosting-løsning som markedsfører deres kundestøtte og webdesigntjenester sterkt. InMotion-kunder er ofte selskap som bruker måltavlen til VPS og dedikerte servertjenester. Selskapet eier også en mer blogger- og liten biz-sentrisk vert kalt WebHostingHub.


Hvor gode er InMotion-planene?

InMotion skinner i fire av de primære kategoriene som vi ser etter i et godt vertsfirma: kundeservice, hastighet, datasikkerhet og oppetid. De er virkelig pålitelige, tilgjengelige og vil gjenopprette de vanlige sikkerhetskopiene de gjør på nettstedet ditt uten ekstra kostnad. Men det er noen få bemerkelsesverdige ulemper, som langsom aktiveringstid og villedende prisplaner, som kan være nok til å passere dem.

Mer om InMotionHosting.com InMotion Reviews 3.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (0 stemmer) Fordeler

 1. Rask hastighet & Pålitelig oppetid
 2. Regelmessige sikkerhetskopier av data & Gratis gjenoppretter
 3. Rask overføringshastighet
 4. Enkel WordPress & cPanel-integrasjon
 5. Topp hakk støtte

Ulemper

 1. Vage bruksavgrensningsgrenser
 2. Begrenset domenevert
 3. Treg aktivitetsperiode
 4. Forvirrende prisstruktur

SummaryInMotion har mye for dem, spesielt hvis du er en e-handelsvirksomhet som leter etter pålitelighet fra webhotellet. De presterer solid i fart, oppetid, støtte og sikkerhet. Men pass på for databegrensninger og manglende gjennomsiktighet i prissettingen. Vær også forberedt på å vente når nettstedet ditt blir satt opp. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Vår offisielle InMotion Hosting-anmeldelse

InMotion er et amerikansk-basert vertsfirma med virkelig to-kyst appell, med hosting-datasentre i både California og Virginia. InMotion ble opprettet i 2001 og har et langt rykte for å tilby forretningsspesifikke hostingalternativer for bedrifter i alle størrelser, og til og med tilby tilpassede og spesielt tilpassede planer for større forretningsregnskap.

De beste funksjonene i InMotion Hosting

InMotion har et beskjedent startprispunkt og mange funksjoner som konkurrerer med andre prisgunstige delte hostingtjenester, og har mye å tilby til forretningsbrukere på jakt etter rimelig og kraftig webhotell. Her er noen av grunnene til at vi vil anbefale dem:

SSD Data Hosting

Generelt skifter store deler av teknologiverdenen over til Solid State-harddisker fra eldre HDD-er, og InMotion har tatt i bruk full SSD-evne for deres datahosting. Ifølge påstander på deres hjemmeside gir SSD-hosting opptil 20 ganger overføringshastigheten til vanlig HDD-hosting. Og selv om det omtrent er umulig å utføre en isolert test som sammenligner de to, siden InMotion ikke tilbyr noen HDD-datahosting som referanse, er det trygt å si at SSD-teknologi er raskere og er fremtiden for datalagring i omtrent hvert felt.

Enkel WordPress-integrasjon

For mange eiere av små bedrifter som ønsker å bygge et fullt operativt nettsted på billig, fungerer WordPress som en flott plattform med allsidig funksjonalitet og nær ubegrensede nettdesignpotensial. Og InMotion henvender seg til WordPress-bruker spesifikt ved å inkludere en ett-klikks installasjonsfunksjon for å få WordPress-nettstedet raskt og enkelt opp på serverne deres. I tillegg til enkel installasjon, har InMotion også et stort antall WordPress-veiledninger på nettstedet deres for å hjelpe bedriftseiere uten mye webdesign-erfaring å få mest mulig ut av plattformen. Kundeservicerepresentantene kjenner også inn og ut på WordPress, slik at de til og med kan hjelpe deg med problemer du måtte ha som ikke er spesielt relatert til hosting. Dette bringer oss til vårt neste punkt.

InMotion kundeservice er super pålitelig

InMotion gjør et poeng av å fremheve kundenes og tekniske supporten på nettstedet deres, og hevder at hver av deres supportrepresentanter har gjennomsnittlig 4 års erfaring i webhotellbransjen. Hver av deres ledere har i gjennomsnitt 10 års erfaring med webhotell, noe som betyr at når du ringer inn for å få hjelp, bør du få noen som vet hva de gjør i den andre enden av linjen. I tillegg tilbyr InMotion strenge interne opplæringsprogrammer til alle sine støttepersoner for å garantere kvaliteten på støtten. Det som alt legger opp til er raske støttetider og et kunnskapsfullt supportteam, som er utrolig nyttige funksjoner for bedriftseiere. I tillegg kan du nå dem gjennom mange forskjellige medier 24x7x365: telefonstøtte, live chat, e-postbilletter og forumer for brukerstøtte (som er veldig omfattende). Noen få gode vertselskaper med ellers fantastisk støtte kommer til kort på disse områdene. For eksempel har ikke Dreamhost en telefonstøttelinje, og WordPress-guruer på Flywheel jobber bare ordinære arbeidstider.

Utmerket ytelse og sidebelastningsytelse

Alle de morsomme funksjonene og nyttig støtte spiller ingen rolle om nettstedet ditt gjennomsøker for å laste inn eller stadig er nede. InMotion Hosting skummer ikke i disse viktige områdene, og holder en utmerket rekord på 99,96% oppetid og sidehastigheter som er minst en tredjedel raskere enn gjennomsnittet. Vi vil anbefale dem basert på påliteligheten alene.

Automatiserte sikkerhetskopier & Gratis gjenoppretter

De fleste delte hostingalternativer utfører en slags vanlig sikkerhetskopi, men mange vil belaste deg ekstra for å gjenopprette dem. HostGator tar for eksempel sikkerhetskopi av nettstedet ditt en gang i uken, men krever at du betaler $ 19 for å hente den siste sikkerhetskopien. Med InMotion kan du ha ro i å vite at det ikke koster ekstra å gjenopprette nettstedet ditt. Den lille fangsten her er at de ikke tar sikkerhetskopi av filer som er større enn 10MB, så du må lagre filmer med høy definisjon av lengden andre steder. Vi diskuterer denne ulempen, hvis du ser på den som sådan, i neste avsnitt.

freebies & Andre fine detaljer

Det er mange små ting å like med InMotion, også. De inkluderer en gratis Sucuri-plugin med hostingplanen din, som er et ganske fantastisk sikkerhetsselskap som fjerner skadelig programvare og søker etter sikkerhetsproblemer på nettstedet ditt. De integrerer cPanel i dashbordet ditt, slik at du ikke trenger å ha flere pålogginger. Skalering opp til en VPS eller dedikert server er ganske sømløs. De gjør store anstrengelser for å redusere energibruken, og er stolte over å hevde Los Angeles ‘første grønne datasenter. De kaster inn et gratis domenenavn med påmelding. Hvis du kobler disse fine berøringene til pålitelig pålitelig, gjør de enkle å anbefale.

Ulemper ved InMotion Hosting

Til tross for alle disse pålitelige funksjonene, har InMotion noen få ulemper som trenger krever oppmerksomhet. Vi vil fortsatt anbefale dem til mange, men noen få av disse ulempene kan utgjøre en forskjell for noen.

Vage bruksavgrensningsgrenser

InMotion tilbyr ubegrenset lagringsplass og tildeling av båndbredde for brukerne, men med ett viktig forbehold: all bruk må være i tråd med “normale bruksmønstre.” De forbyr streng aktivitet som fører til “overdreven bruk”, men gjør ikke en veldig god jobb med å definere hva overdreven og regelmessig bruk beløper seg til i forhold til serverne deres. Noen brukere har funnet seg avskåret fra hosting-tjenester med liten annen forklaring enn at de engasjerte seg i “overdreven bruk” -atferd, men uten en streng definisjon av hva det betyr, kan det være vanskelig å unngå potensielt tap av tjenester.

I noen tilfeller er bruksgrensene veldig tydelig avgrenset så vel som helt rimelige. For eksempel vil bare filer under 10MB bli sikkerhetskopiert, og gjenopprettingene er gratis så lenge du ikke overskrider 3 gjenoppretting per år. Men dessverre, når det gjelder båndbredde, kan det være vanskelig å måle hva som eksakt utgjør overdreven bruk.

Begrenset domenevert

I disse dager blir ubegrenset domenehosting på en delt konto mer og mer standard, men InMotion legger fortsatt strenge tak på antall domener som hver bruker kan være vert for. For den grunnleggende lanseringsplanen kan brukere bare være vert for opptil to domenenavn. For den høyeste prisede Pro-planen kan brukere være vert for opptil 25 domener. Mange brukere har ikke problemer med disse grensene, ettersom eiere av små bedrifter vanligvis bare vil trenge ett eller to domenenavn for sine formål. At InMotion har så strenge grenser for hosting av domener som industrien beveger seg mot mer ubegrensede modeller, er imidlertid en klar ulempe for noen webansvarlige..

Sakte å aktivere etter Onboarding

Etter at du har registrert deg med InMotion, krever de telefonbekreftelse, og i noen tilfeller en foto-ID, før nettstedet ditt går på nettet. Denne prosessen kan ta over 48 timer noen ganger, spesielt for kunder som befinner seg utenfor USA. Selv om vi ikke fordømmer denne praksisen, fordi den tilfører et ekstra lag med sikkerhet som er helt forståelig og til og med prisverdig, kan denne etterslepstiden være en avtale for de som trenger å komme online umiddelbart.

InMotion-priser mangler åpenhet, kun årlig fakturering

Den lave introduksjonsprisen på $ 5,99 / måned annonsert over hele InMotion-nettstedet gjelder bare hvis du betaler forhåndsbetaling i to år. Dette er ikke den verste avtalen, spesielt hvis du vurderer at DreamHost ber deg om å betale for tre år på forhånd for å få den beste avtalen, men det kan fremdeles føles ubehagelig. I motsetning til DreamHost tilbyr de heller ingen faktureringsplan fra måned til måned. Alle InMotion-planer for delt hosting må betales i årelange biter.

Bunnlinjen:

InMotion tilbyr polerte og pålitelige webhotelltjenester som er ment å hjelpe bedrifter med å vokse. Vi vil lett anbefale dem til fagpersoner som vil ha alle basene sine dekket med mye potensiale for skalering. For bloggere som leter etter noe fleksibelt på billig, kan du være lykkeligere med en tjeneste som SiteGround, eller InMotion søsterselskap WebHostingHub.

Mer på InMotionHosting.com

InMotion spørsmål og svar

Med teknologi i disse dager blir webhotelltjenester raskt mer vanlig enn noen gang før. Mens du tilbake på de gamle dagene av internett måtte stole på en eller to store aktører, kan du nå registrere deg på et av dusinvis av forskjellige hosting-nettsteder, hver av dem med fristende tilbud og insentiver.

Men hvordan vet du hvilken som er best? Du kan ikke bruke all din tid på å teste hver vert for å finne en som tilfredsstiller dine behov, og du kan heller ikke skure internett for å finne alle kundeanmeldelsene for å få et omfattende bilde av det aktuelle nettstedet.

Heldigvis tilbyr vi imidlertid en komplett spørsmål&Et av de topprangerte vertsstedene på nettet. I dette tilfellet har vi InMotion Hosting, som er et kraftverk i denne bransjen og har et av de mest respekterte hostingprogrammene du kan finne hvor som helst.

Men ikke ta ordet for det. Ta en titt på noen av de mest stilte spørsmålene om InMotion for å se om det har alt du eller ditt firma trenger. Når det gjelder online webhotell, vil bare de beste gjøre det, så husk å gå inn med øynene dine.

Sammendrag av InMotion

Før vi dykker ned i spørsmålet vårt&En økt, vi skal først gi deg litt innsikt i selskapet. InMotion ble grunnlagt allerede i 2001 da internett fortsatt var i ungdomstiden. Det som er bemerkelsesverdig med dette spesielle vertsselskapet er at det er eid av ansatte og ikke et tradisjonelt bedriftsoppsett. InMotion har to primære lokasjoner; den ene i LA og den andre i Virginia Beach, VA. Fordi de har to nettsteder, kan du velge den som passer best for deg, avhengig av hvor kundene dine er. På den måten trenger du ikke bekymre deg for betydelige etterslepstid på grunn av å være i en annen tidssone.

Topp spørsmål angående InMotion Hosting

Hva operativsystemet bruker InMotion?

I motsetning til de fleste hosting-tjenester, opererer InMotion bare på Linux, noe som betyr at hvis selskapet ditt bruker Mac eller Windows, kan du ikke bruke dem.

Hvor mange vertsplaner som tilbys?

Når du registrerer deg med InMotion, har du fire forskjellige alternativer å velge mellom.

Forretningsvert: Hvis du vil ha et stabilt og pålitelig nettverk for virksomheten din, er dette pakken du får. Det er litt grunnleggende, men det har alle funksjonene du trenger for å holde firmaet i gang.

VPS Hosting: for de som har en mer robust virksomhet som opplever mye vekst, vil en VPS-plan være et bedre alternativ. Denne planen har mye mer verktøy for å skalere opp nettverksløsningene dine, slik at du ikke opplever for mye i veien for voksnesmerter.

Dedikerte servere: Hvis du har en enorm online virksomhet som har mye trafikk, vil du sette opp en dedikert server slik at du kan love pålitelighet og sikre tilkoblinger til kundene dine. InMotion gjør det enkelt å opprettholde en stor online tilstedeværelse.

Forhandlervert: for de som ønsker å starte sitt eget hosting-nettsted, gir InMotion deg verktøyene du trenger for å opprette og selge domener til andre virksomheter, noe som gjør det enkelt å komme i gang.

Hva er InMotion’s Uptime Prosent?

I følge nettstedet kan du forvente en 99,99% oppetid, garantert. Når vi testet ut tjenestene, fant vi ut at dette var ganske nøyaktig. InMotion har en dedikert stab som er der 24/7 for å overvåke for problemer som kan oppstå og fikse dem på farten. Som et resultat får du rask, stabil service uten forstyrrelser.

Er InMotion helt overflødig?

Hver gang du snakker om hosting-tjenester, er redundans alltid en stor bekymring. Tross alt, du ønsker ikke å sitte igjen, fordi nettverket har problemer. Heldigvis er InMotion fantastisk med å bygge i mislykkede systemer for å holde nettstedene i gang uansett. Faktisk er alle serverne deres sikkerhetskopiert hver 36. time for sikkerhet.

Hva slags støtte gir InMotion?

Et av de viktigste områdene InMotion trives er kundesupport. Enkelt sagt, hvis du har et problem, bør du kunne få det løst i løpet av en relativt kort periode, uansett hvor stort eller lite problemet er. Her er noen eksempler på støttesystemer som du kan forvente med InMotion.

 • Guider: Hvis du har spørsmål eller trenger å feilsøke noen aspekter av nettverket ditt, tilbyr selskapet mange dybdeopplæringer, slik at du eller IT-teamet kan administrere systemet ditt uten å måtte ringe InMotion for alle utgaver.
 • Informative artikler: for de som ikke er så teknisk dyktige, har InMotion et bibliotek med informative og nyttige artikler som du kan bla gjennom for å finne informasjonen du trenger i et enkelt, lettlest innlegg.
 • Direkte adgang: Hvis du har en nødsituasjon og trenger noe å bli ivaretatt med en gang, har InMotion et enormt supportteam som du kan kontakte via e-post, live chat eller via telefon. Uansett hvor du er eller tidspunktet på døgnet, kan du finne noen som kan hjelpe deg med å løse problemet raskt og uten problemer.
 • Sosiale medier: en annen måte å nå InMotion for støtte på er gjennom sosiale medier. Selv om det er foretrukket å kontakte dem via offisielle kanaler, kan du fremdeles se hva de har å tilby på Facebook, Twitter og Google+ når det gjelder råd eller svar på spørsmålene dine.
Har InMotion noen gang blitt hacket før?

Dessverre, i 2011, opplevde selskapet et stort hack som berørte over 700 000 brukere. Heldigvis ble problemet imidlertid redusert av InMotions sikkerhetssystem, og hackingen ble utbedret i løpet av få timer. Siden den gang har det ikke blitt identifisert sikkerhetsbrudd på systemet deres.

Hva slags kontroll tilbyr InMotion til kunder?

Når du registrerer deg for en vertsplan, kan du få tilgang til Cpanel 11 Kontrollpanel. Derfra kan du sette opp e-postkontoer, FTP-påloggings- og konfigurasjonsinformasjon, konfigurasjon av DNS, domenelogger og tilleggsprogrammer, samt Google-apper og funksjoner.

Totalt sett kan du administrere nesten alt du trenger med Cpanel 11 Kontrollpanel, noe som gjør det enklere å ta vare på forretningsnettverket ditt og holde deg oppdatert på eventuelle problemer som kan oppstå.

Tilbyr InMotion noen eksklusive ekstrautstyr?

Heldigvis, når du registrerer deg for en Business Hosting Plan, får du ganske mange ekstra funksjoner og bonuser som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av nettverket ditt. Først av alt får du hundre dollar i Google Adwords-kreditter, sammen med syttifem dollar kreditt for Bing og Yahoo! Søker også.

I tillegg vil du motta proprietære systemet Fantastico, som lar deg eksperimentere med forskjellige skript for å maksimere potensialet ditt. Fremhevede skript inkluderer blant annet WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal. Du har også muligheten til å kjøre Magneto hvis du kjøper en dedikert server eller VPS Hosting Plan.

Til slutt får du også tilgang til InMotion sin nettstedsbygger, som kan hjelpe deg med å lage et profesjonelt nettsted med maler, knapper og alt annet du trenger for å gjøre det unikt og minneverdig for kundene dine. Du kan til og med inkludere Flash-animasjoner og e-handelsløsninger på nettstedet ditt med letthet. Det er over fem hundre forskjellige temaer og maler du kan bruke for å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut fra mengden.

Hva er InMotions avbestillingsregler?

Teknisk sett tilbyr InMotion ikke en gratis prøveperiode, noe som betyr at hvis du registrerer deg, vil du måtte avbryte hvis du ikke er fornøyd med tjenesten (i motsetning til å nekte et fullstendig medlemskap før rettssaken utløper).

Når det er sagt, tilbyr selskapet en nitti dagers pengene tilbake-garanti hvis du kjøper en Business Class Plan (ett til to år minimum) eller en Virtual Dedicated Plan (seks til tolv måneders minimum). Andre pakker har også en pengene tilbake-garanti, men den vil bare vare i opptil tretti dager.

Som med andre hosting-nettsteder, vil du ikke få domenets behandlingsgebyr tilbake, og du kan bli rammet med et tilleggsgebyr hvis du bruker over 500 MB båndbredde før du avbryter.

Den andre tingen å merke seg er at selskapet har en veldig spesifikk metode for avbestilling av tjenester. Det betyr at du ikke uten videre kan stille inn en forespørsel med kundestøtte. I stedet må du følge instruksjonene på kanselleringssiden for å sikre at kontoen din blir avsluttet på riktig måte.

Er det skjulte kostnader eller gebyrer?

Heldigvis har InMotion et rykte for integritet, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at ekstra avgifter blir sneket inn i faktureringssyklusen. Når du har inngått en plan, vil du betale det samme beløpet for alltid (eller til de hever prisene).

Hvis du får en hostingplan, vil du få et gratis domene?

Hvis du registrerer deg med InMotion og får en en- eller to-årsplan, vil du få et gratis domenenavn i ett år.

Hvilket programmeringsspråk bruker InMotion?

Selskapets servere bruker de nyeste versjonene av MySQL, Apache og PHP. I tillegg kan de kommunisere med andre programmer som Ruby, Perl5 og Python, blant andre. Det eneste språket de ikke snakker, er dessverre Windows.

Tilbyr InMotion en tilknyttet plan?

Hvis du vil kunne analysere og spore data fra nettstedet ditt, kan du kjøpe en tilknyttet plan gjennom selskapet. Du kan også få tilpassede destinasjonssider og kommisjoner lagt til i planen din for enkelhets skyld.

Hva tilbyr InMotion med hensyn til sikkerhet?

Selskapet har et dedikert sikkerhetsteam som overvåker for trusler 24/7. De har også et supportteam som vil sørge for at kontoen din er beskyttet mot hackere og malware. I tillegg tilbyr de SSL-sertifikater. Du kan få delt SSL eller kjøpe din egen hvis du vil. Til slutt gir de teknisk støtte for å hjelpe deg med å sikre at nettverket ditt er så sikkert som mulig.

Hva slags løsninger for e-handel som tilbys?

Det er to primære alternativer du kan velge for nettsteder. Den første er PrestaShop Hosting, som gir deg en mengde verktøy og funksjoner for å tilpasse bedriftens handleopplevelse. Det er over 270 forskjellige funksjoner som hjelper deg med å få mest mulig ut av nettstedet ditt.

For det andre tilbyr InMotion OpenCart Hosting, som er ideell for små bedrifter som trenger noe enkelt og enkelt å sette opp. OpenCart er gratis inkludert i alle delte hostingplaner, og det kan installeres i ett trinn for enkelhets skyld.

Tilbyr InMotion noen pedagogiske vertsplaner?

Faktisk tilbyr InMotion en tjeneste kalt Moodle, som du kan bruke til å sette opp online klasser og administrere pedagogiske data og tjenester. Du kan lage kurs, planlegge arrangementer og til og med klassestudenter gjennom dette allsidige programmet.

Hvis jeg allerede har et WordPress-nettsted, kan jeg overføre det til InMotion?

Ja, selskapet gjør det enkelt å overføre materiale du allerede har satt opp på nettet. Det beste er at det er superenkelt å gjøre, og det er gratis å overføre, noe som betyr at du kan befeste din online tilstedeværelse effektivt og uten problemer.

Har InMotion mange lagringsalternativer?

Ja, dette er et annet område der InMotion utmerker seg. Alle hostingplanene deres har ubegrenset diskplass, noe som betyr at hvis du har mange bilder, logoer eller dokumenter til nettstedet ditt, kan du laste dem opp uten å måtte bekymre deg for å gå tom for plass.

Hvilke betalingsalternativer er tilgjengelige?

InMotion er bemerkelsesverdig fleksibel når det gjelder betaling for planen din. Du kan bruke alle større kredittkort-, PayPal- eller til og med sjekker og postanvisninger. Uansett hvordan du vil konfigurere den, gjør InMotion det enkelt å administrere kontoen din.

Har InMotion noen caps på lagring eller båndbredde?

Teknisk sett gjør de det ikke. Når det gjelder å drive en virksomhet, har du ubegrenset datalagring og båndbredde, men hvis du overskrider det som anses som et “normalt” beløp, kan du bli påkjørt med et tillegg. Hvis du er bekymret for å gå over, kan du kontakte kundestøtte og se om du er i nærheten av å bli belastet ekstra. For det meste ønsker de imidlertid ikke at du misbruker systemet ved å laste opp mange filer og data som ikke er relatert til å drive en bedrift..

Mer på InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector