InMotion Reviews: Bäst för WordPress, VPS, Business? Maj 2020

InMotion Reviews: Bäst för WordPress, VPS, Business? Maj 2020

InMotion Reviews: Bäst för WordPress, VPS, Business? Maj 2020

Contents

Vad är InMotion Hosting?

InMotion är ett Los Angeles-baserat webbhotellföretag som har funnits sedan 2001. De är värd för mer än 300 000 domäner över hela världen och äger ett andra datacenter i Virginia Beach. En något högre värdlösning för marknadsföring som marknadsför sina kundtjänster och webbdesigntjänster kraftigt, InMotion-kunder är ofta företag som ska använda sina VPS och dedikerade servertjänster. Företaget äger också en mer blogger- och liten biz-centrerad värd som heter WebHostingHub.


Hur bra är InMotion-planer?

InMotion lyser i fyra av de primära kategorierna som vi letar efter i ett bra värdföretag: kundservice, hastighet, datasäkerhet och drifttid. De är verkligen pålitliga, tillgängliga och kommer att återställa de regelbundna säkerhetskopior de gör på din webbplats utan extra kostnad. Men det finns några anmärkningsvärda nackdelar, som långsam aktiveringstid och vilseledande prisplaner, som kan räcka för att passera dem.

Mer om InMotionHosting.com InMotion Reviews 3.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (0 röster) Fördelar

 1. Snabb hastighet & Pålitlig upptid
 2. Regelbundna säkerhetskopior av data & Gratis återställningar
 3. Snabb överföringshastighet
 4. Lätt WordPress & cPanel-integration
 5. Top Notch Support

Nackdelar

 1. Vaga användningsavgränsningar
 2. Begränsad domänvärd
 3. Långsam aktivitetsperiod
 4. Förvirrande prissättningsstruktur

SummaryInMotion har mycket åt sig, särskilt om du är ett e-handelsföretag som letar efter pålitlighet från din webbhotell. De fungerar starkt i hastighet, drifttid, support och säkerhet. Men se upp för begränsningar av data och brist på insyn i prissättningen. Var också beredd att vänta när du sätter upp din webbplats. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Vår officiella InMotion Hosting Review

InMotion är ett U.S.-baserat värdföretag med verkligt bi-kust-överklagande, med värddatacenter i både Kalifornien och Virginia. InMotion, som grundades 2001, har ett långt rykte för att erbjuda affärspecifika värdalternativ för företag i alla storlekar, till och med erbjuder anpassningsbara och specifikt skräddarsydda planer för större företagskonton.

De bästa funktionerna i InMotion Hosting

Med en blygsam startpunkt och många funktioner som konkurrerar med andra högre priser delade värdtjänster, har InMotion mycket att erbjuda för affärsanvändare på jakt efter prisvärda och kraftfulla webbhotell. Här är några av anledningarna till att vi rekommenderar dem:

SSD Data Hosting

I allmänhet övergår mycket av teknikvärlden till Solid State-hårddiskar från äldre hårddiskar, och InMotion har använt full SSD-kapacitet för deras datahosting. Enligt påståenden på deras webbplats tillhandahåller SSD-värd upp till 20 gånger överföringshastigheten för vanlig HDD-värd. Och även om det nästan är omöjligt att utföra ett isolerat test som jämför de två, eftersom InMotion inte erbjuder någon HDD-datahosting som referens, är det säkert att säga att SSD-tekniken är snabbare och är framtiden för datalagring på nästan varje fält.

Enkel WordPress-integration

För många småföretagare som vill bygga en helt fungerande webbplats på billigt, fungerar WordPress som en fantastisk plattform med mångsidig funktionalitet och nära gränslös webbdesignpotential. Och InMotion vänder sig specifikt till WordPress-användare genom att inkludera en installationsfunktion med ett klick för att få din WordPress-webbplats snabbt och enkelt upp på sina servrar. Förutom enkel installation har InMotion också ett stort antal WordPress-tutorials på sin webbplats för att hjälpa företagare utan mycket webbdesignupplevelse att få ut mesta möjliga av plattformen. Deras kundservicerepresentanter känner till WordPress-nyheterna, så att de till och med kan hjälpa dig med alla problem du kan ha som inte är specifikt relaterade till webbhotell. Detta tar oss till vår nästa punkt.

InMotion kundtjänst är supertillförlitlig

InMotion poängterar att lyfta fram sin kund och teknisk support på sin webbplats och hävdar att var och en av deras supportrepresentanter har i genomsnitt 4 års erfarenhet inom webbhotellbranschen. Var och en av deras chefer har också i genomsnitt 10 års erfarenhet av webbhotell, vilket innebär att när du ringer in för hjälp, bör du få någon som vet vad de gör i andra änden av linjen. Dessutom tillhandahåller InMotion rigorösa interna utbildningsprogram till all sin supportpersonal för att garantera kvaliteten på supporten. Det som allt lägger till är snabba supporttider och ett kunnigt supportteam, som är oerhört användbara funktioner för företagare. Dessutom kan du nå dem genom många olika medier 24x7x365: telefonstöd, livechatt, e-postbiljettering och forum för användarhjälp (som är mycket omfattande). Några bra värdföretag med annars fantastiskt stöd kommer till kort på dessa områden. Till exempel har Dreamhost inte en telefonstödslinje, och WordPress-guruerna på Flywheel arbetar bara ordinarie öppettider.

Utmärkt driftstid och sidbelastning

Alla roliga funktioner och användbart stöd spelar ingen roll om din webbplats kryper för att ladda eller är ständigt nere. InMotion Hosting skimpar inte i dessa nyckelområden, och har en utmärkt rekord med 99,96% drifttid och sidhastighetshastigheter som är minst en tredjedel snabbare än i genomsnitt. Vi rekommenderar dem baserat på deras tillförlitlighet ensam.

Automatiserade säkerhetskopior & Gratis återställningar

De flesta delade värdalternativ utför en slags regelbundna säkerhetskopior, men många tar ut extra för att återställa dem. HostGator säkerhetskopierar till exempel din webbplats en gång i veckan men kräver att du betalar $ 19 för att hämta den senaste säkerhetskopian. Med InMotion kan du ha sinnesfrid att veta att det inte kostar extra att återställa din webbplats. Den lilla fångsten här är att de inte säkerhetskopierar filer som är större än 10MB, så du måste lagra dina filmer med högupplöst funktion längd någon annanstans. Vi kommer att diskutera denna nackdel, om du betraktar det som sådan, i nästa avsnitt.

freebies & Andra trevliga detaljer

Det finns massor av små saker att gilla med InMotion också. De inkluderar ett gratis Sucuri-plugin med din värdplan, som är ett ganska fantastiskt säkerhetsföretag som tar bort skadlig programvara och söker efter säkerhetsproblem på din webbplats. De integrerar cPanel i din instrumentpanel, så du behöver inte ha flera inloggningar. Skalning upp till en VPS eller dedicerad server är ganska sömlös. De gör stora ansträngningar för att minska energianvändningen och är stolta över att hävda Los Angeles första gröna datacenter. De kastar in ett gratis domännamn med registrering. Att koppla dessa fina detaljer med sin högsta tillförlitlighet gör att de är lätta att rekommendera.

Nackdelarna med InMotion Hosting

Trots alla dessa pålitliga funktioner har InMotion några nackdelar som kräver uppmärksamhet. Vi skulle fortfarande rekommendera dem till många, men några av dessa nackdelar kan göra skillnaden för vissa.

Vaga användningsavgränsningar

InMotion erbjuder obegränsad hårddisklagring och bandbreddstilldelning för sina användare, men med en viktig varning: all användning måste överensstämma med “normala användningsmönster.” De förbjuder strängt all aktivitet som leder till ”överdriven användning”, men gör inte ett särskilt bra jobb med att definiera vad överdriven och regelbunden användning uppgår till i förhållande till deras servrar. Vissa användare har befunnit sig avstängda från värdtjänster med lite förklaring förutom att de bedriver ”överdriven användning”, men utan en strikt definition av vad det innebär kan det vara svårt att undvika en potentiell förlust av tjänster.

I vissa fall är användningsgränserna mycket tydligt avgränsade såväl som helt rimliga. Till exempel säkerhetskopieras bara filer mindre än 10 MB och återställningar är gratis så länge du inte överstiger 3 återställningar per år. Men tyvärr, när det gäller bandbredd, kan det vara svårt att mäta exakt vad som utgör överdriven användning.

Begränsad domänvärd

Idag blir obegränsad domänhosting på ett delat konto mer och mer standard, men InMotion sätter fortfarande strikta mössor på antalet domäner som varje användare kan vara värd för. För den grundläggande lanseringsplanen kan användare endast vara värd för upp till två domännamn. För den högsta prissatta Pro-planen kan användare vara värd för upp till 25 domäner. Många användare har inga problem med dessa gränser, eftersom ägare av små företag vanligtvis bara behöver ett eller två domännamn för sina ändamål ändå. Det faktum att InMotion har så stränga gränser för domänvärd som branschen går mot mer obegränsade modeller är en definitiv nackdel för vissa webbansvariga.

Långsamt att aktivera efter Onboarding

Efter att ha registrerat dig med InMotion kräver de telefonverifiering, och i vissa fall ett foto-ID, innan din webbplats går online. Den här processen kan ta över 48 timmar ibland, särskilt för kunder som ligger utanför USA. Även om vi inte fördömer denna praxis eftersom den lägger till ett extra lager av säkerhet som är helt förståeligt och till och med prisvärt, kan denna fördröjningstid vara en överträdare för de som behöver komma direkt online.

InMotion-prissättning saknar transparens, endast årlig fakturering

Den låga inledande prissättningen på $ 5,99 / månad som annonseras över hela InMotion-webbplatsen gäller endast om du betalar i förskott för två år. Detta är inte det sämsta erbjudandet, speciellt om du anser att DreamHost ber dig att betala i tre år i förväg för att få det bästa erbjudandet, men det kan fortfarande känna disingenuous. Till skillnad från DreamHost erbjuder de inte någon faktureringsplan från månad till månad. Alla InMotion-planer för delad värd måste betalas i årslånga bitar.

Slutsats:

InMotion erbjuder polerade och pålitliga webbhotelltjänster som är avsedda att hjälpa företag att växa. Vi skulle lätt rekommendera dem till proffs som vill ha alla sina baser täckta med massor av skalförmåga. För bloggare som letar efter något flexibelt på det billiga kan du vara lyckligare med en tjänst som SiteGround eller InMotion’s systerföretag WebHostingHub.

Mer om InMotionHosting.com

InMotion-frågor och svar

Med teknik i dag blir webbhotelltjänster snabbare vanligare än någonsin tidigare. Medan du redan på internet hade förlitat dig på en eller två stora spelare, nu kan du registrera dig med en av dussintals olika värdplatser, var och en med lockande erbjudanden och incitament.

Men hur vet du vilken som är bäst? Du kan inte spendera all din tid på att testa varje värd för att hitta en som uppfyller dina behov, och du kan inte heller skura på internet för att hitta alla kundrecensioner för att få en omfattande bild av webbplatsen i fråga.

Men tack och lov är det därför vi erbjuder en komplett fråga&En av de högst rankade värdplatserna online. I det här fallet har vi InMotion Hosting, som är ett kraftcenter i denna bransch och har ett av de mest respekterade värdprogrammen du kan hitta var som helst.

Men ta inte vårt ord för det, kolla in några av de vanligaste frågorna om InMotion för att se om det har allt du eller ditt företag behöver. När det gäller webbhotell kommer bara de bästa att göra, så se till att gå in med ögonen öppna.

InMotion-sammanfattning

Innan vi dyker in i vår fråga&En session, vi bör först ge dig lite inblick i företaget. InMotion grundades redan 2001 när internet fortfarande var i tonåren. Det som är anmärkningsvärt med detta specifika värdföretag är att det ägs av anställda snarare än en traditionell företagsinställning. InMotion har två primära platser; en i LA och den andra i Virginia Beach, VA. Eftersom de har två webbplatser kan du välja den som är bäst för dig beroende på var dina kunder är. På så sätt behöver du inte oroa dig för betydande fördröjningstider på grund av att du befinner dig i en annan tidszon.

Toppfrågor angående InMotion Hosting

Vilket operativsystem använder InMotion?

Till skillnad från de flesta hostingtjänster, fungerar InMotion bara på Linux, vilket innebär att om ditt företag använder Mac eller Windows så kan du inte använda dem.

Hur många värdplaner erbjuds?

När du registrerar dig med InMotion har du fyra olika alternativ att välja mellan.

Affärshotell: Om du vill ha ett stabilt och pålitligt nätverk för ditt företag, är detta paketet att få. Det är lite grundläggande, men det har alla funktioner du behöver för att ditt företag ska fungera smidigt.

VPS Hosting: för dem som har en mer robust verksamhet som upplever mycket tillväxt kommer en VPS-plan att vara ett bättre alternativ. Den här planen har mycket fler verktyg för att skala upp dina nätverkslösningar så att du inte upplever för mycket i vägen av växande smärta.

Dedikerade servrar: om du har ett enormt onlineföretag som har mycket trafik, vill du ställa in en dedikerad server så att du kan lova tillförlitlighet och säkra anslutningar till dina kunder. InMotion gör det enkelt att upprätthålla en stor online-närvaro.

Återförsäljare värd: för dig som vill starta sin egen webbsajt ger InMotion dig de verktyg du behöver för att skapa och sälja domäner till andra företag, vilket gör det enkelt att komma igång.

Vad är InMotion: s upptidsprocent?

Enligt webbplatsen kan du förvänta dig en 99,99% drifttid, garanterat. När vi testade tjänsterna fann vi att detta var ganska korrekt. InMotion har en dedikerad personal som är där dygnet runt för att övervaka problem som kan uppstå och fixa dem i farten. Som ett resultat får du snabb, stabil service utan avbrott.

Är InMotion helt redundant?

När du pratar om värdtjänster är redundans alltid ett stort problem. När allt kommer omkring, du vill inte vara kvar i en sväng eftersom nätverket har problem. Lyckligtvis är InMotion fantastiskt om att bygga i felsäkra system för att hålla dina webbplatser igång oavsett vad. Faktum är att alla deras servrar säkerhetskopieras var 36: e timme.

Vilken typ av stöd ger InMotion?

Ett av de viktigaste områdena där InMotion trivs är kundsupport. Enkelt uttryckt, om du har ett problem, bör du kunna lösa det inom en relativt kort period, oavsett hur stor eller liten frågan är. Här är några exempel på supportsystem som du kan förvänta dig med InMotion.

 • Handledningar: om du har några frågor eller behöver felsöka någon aspekt av ditt nätverk, erbjuder företaget många djupgående handledning så att du eller ditt IT-team kan hantera ditt system utan att behöva ringa InMotion för varje problem.
 • Informativa artiklar: för dem som inte är så tekniskt skickliga har InMotion ett bibliotek med informativa och hjälpsamma artiklar som du kan bläddra efter för att hitta den information du behöver i ett enkelt, lättläst inlägg.
 • Direkt tillgång: Om du har en nödsituation och behöver något att ta hand om direkt, har InMotion ett enormt supportteam som du kan kontakta via e-post, livechatt eller via telefon. Oavsett var du är eller vilken tid på dagen, kan du hitta någon som hjälper dig att lösa ditt problem snabbt och utan krångel.
 • Sociala media: ett annat sätt att nå InMotion för stöd är via sociala medier. Även om det är att föredra att kontakta dem via officiella kanaler, kan du fortfarande se vad de har att erbjuda på Facebook, Twitter och Google+ när det gäller råd eller svar på dina frågor.
Har InMotion någonsin hackats förut?

Tyvärr upplevde företaget redan 2011 ett stort hack som drabbade över 700 000 användare. Men tack och lov mildrades problemet av InMotion: s säkerhetssystem och hacket åtgärdades inom några timmar. Sedan dess har det inte identifierats några säkerhetsbrott mot deras system.

Vilken typ av kontroll erbjuder InMotion till kunder?

När du registrerar dig för en värdplan kan du få tillgång till Cpanel 11 Kontrollpanelen. Därifrån kan du ställa in e-postkonton, FTP-inloggnings- och installationsinformation, konfiguration av din DNS, domänloggar och tillägg, samt Google-appar och funktioner.

Sammantaget kan du hantera nästan allt du behöver med kontrollpanelen Cpanel 11, vilket gör det lättare att ta hand om ditt affärsnätverk och hålla dig uppdaterad om problem som kan uppstå.

Erbjuder InMotion några exklusiva tillbehör?

Lyckligtvis, när du registrerar dig för en Business Hosting Plan, får du en hel del extra funktioner och bonusar som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt nätverk. Först och främst får du hundra dollar i Google Adwords-krediter, tillsammans med sjuttiofem dollar kredit för Bing och Yahoo! Sökningar också.

Dessutom får du det egna systemet Fantastico, som låter dig experimentera med olika skript för att maximera din potential. Markerade skript inkluderar bland annat WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal. Du har också möjligheten att köra Magneto om du köper en dedikerad server eller VPS Hosting Plan.

Slutligen får du också tillgång till InMotion webbplatsbyggare, som kan hjälpa dig att skapa en professionell webbplats med mallar, knappar och allt annat du behöver för att göra den unik och minnesvärd för dina kunder. Du kan till och med enkelt inkludera Flash-animationer och e-handelslösningar på din webbplats. Det finns över femhundra olika teman och mallar du kan använda för att få din webbplats att sticker ut från mängden.

Vad är InMotion: s annulleringspolicy?

Tekniskt sett erbjuder InMotion inte en kostnadsfri rättegång, vilket innebär att om du registrerar dig måste du avbryta om du inte är nöjd med tjänsten (i motsats till att neka ett fullständigt medlemskap innan rättegången löper ut).

Med det sagt, erbjuder företaget en nittio dagars återbetalningsgaranti om du köper en Business Class Plan (ett till två års minimum) eller en Virtual Dedicated Plan (minst sex till tolv månader). Andra paket har också en pengarna tillbaka-garanti, men det kommer bara att pågå i trettio dagar.

Liksom med andra värdplatser får du inte din domänbearbetningsavgift tillbaka, och du kan drabbas av en tilläggsavgift om du använder över 500 MB bandbredd innan du avbryter.

Den andra saken att notera är att företaget har en mycket specifik metod för att avbryta tjänster. Det betyder att du inte bara kan lägga in en begäran med kundsupport. Istället måste du följa anvisningarna på annulleringssidan för att se till att ditt konto avslutas korrekt.

Finns det dolda kostnader eller avgifter?

Lyckligtvis har InMotion ett rykte för integritet, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att några extra avgifter kommer in i din faktureringscykel. När du har ingått en plan betalar du samma belopp för alltid (eller tills de höjer sina priser).

Om du får en värdplan, får du ett gratis domän?

Om du registrerar dig med InMotion och får en plan för ett eller två år, kommer du att få ett gratis domännamn under ett år.

Vilket programmeringsspråk använder InMotion?

Företagets servrar använder de senaste versionerna av MySQL, Apache och PHP. Dessutom kan de kommunicera med andra program som Ruby, Perl5 och Python, bland andra. Det enda språket som de inte talar är Windows tyvärr.

Erbjuder InMotion en partnerplan?

Om du vill kunna analysera och spåra webbplatsens data kan du köpa en partnerplan genom företaget. Du kan också lägga till anpassade målsidor och kommissioner till din plan för din bekvämlighet.

Vad erbjuder InMotion med hänsyn till säkerhet?

Företaget har ett dedikerat säkerhetsteam som övervakar för hot 24/7. De har också ett supportteam som ser till att ditt konto är skyddat från hackare och skadlig programvara. Dessutom erbjuder de SSL-certifikat. Du kan få delad SSL eller köpa din egen om du vill. Slutligen ger de teknisk support som hjälper dig att se till att ditt nätverk är så säkert som möjligt.

Vilken typ av e-handelslösningar erbjuds?

Det finns två primära alternativ som du kan välja för webbplatser med e-handel. Den första är PrestaShop Hosting, som ger dig en mängd verktyg och funktioner för att anpassa ditt företags shoppingupplevelse. Det finns över 270 olika funktioner som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din webbplats.

För det andra erbjuder InMotion OpenCart Hosting, vilket är perfekt för små företag som behöver något enkelt och enkelt att installera. OpenCart ingår gratis i alla delade värdplaner, och det kan installeras i ett steg för din bekvämlighet.

Erbjuder InMotion några utbildningshotellplaner?

Faktum är att InMotion tillhandahåller en tjänst som heter Moodle, som du kan använda för att ställa in onlinekurser och hantera utbildningsdata och tjänster. Du kan skapa kurser, schemalägga händelser och till och med betygsstuderande genom hela det här mångsidiga programmet.

Om jag redan har en WordPress-webbplats kan jag överföra den till InMotion?

Ja, företaget gör det enkelt att överföra material som du redan har skapat online. Det bästa är att det är superlätt att göra och det är gratis att överföra, vilket innebär att du kan befästa din online-närvaro effektivt och utan krångel.

Har InMotion många lagringsalternativ?

Ja, detta är ett annat område där InMotion utmärker sig. Alla deras värdplaner har obegränsat diskutrymme, vilket innebär att om du har massor av bilder, logotyper eller dokument för din webbplats kan du ladda upp dem utan att behöva oroa dig för att få utrymme.

Vilka betalningsalternativ är tillgängliga?

InMotion är anmärkningsvärt flexibel när det gäller betalning för din plan. Du kan använda alla större kreditkort, PayPal eller till och med checkar och postanvisningar. Oavsett hur du vill konfigurera det gör InMotion det enkelt att hantera ditt konto.

Har InMotion några kepsar på lagring eller bandbredd?

Tekniskt sett gör de inte det. När det gäller att driva ett företag har du obegränsad datalagring och bandbredd, men om du överstiger vad som anses vara ett “normalt” belopp kan du drabbas av en tilläggsavgift. Om du är orolig för att gå över kan du kontakta kundsupport och se om du är nära att bli extra debiterad. Men för det mesta vill de inte att du missbrukar systemet genom att ladda upp massor av filer och data som inte är relaterade till att driva ett företag.

Mer om InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector