InterServer-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er InterServer Hosting?

Se offisielle side InterServer-anmeldelser 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (0 stemmer) Fordeler


 1. Meget tilpassbar VPS-plan
 2. Utmerkede lastetider
 3. 99,5% oppetidsgaranti
 4. Prislås-garanti
 5. Påvist lang levetid

Ulemper

 1. Ubegrenset hosting er ikke ubegrenset
 2. VPS Hosting har en bratt læringskurve
 3. Ikke noe alternativ for sikkerhetskopiering

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Vår offisielle anmeldelse av InterServer Hosting

InterServer hosting er basert i New Jersey, og de har vært i virksomhet siden 1999. De reklamerer ikke for mye, men så trenger de ikke å gjøre det igjen. Mye av virksomheten deres kommer fra jungeltelegrafen som støttes av deres tro på service av høy kvalitet.

De beste funksjonene ved InterServer Hosting

Det er mye å like med InterServer hosting. Selgerne var vennlige, og jeg fikk snakke personlig med noen få personer fra deres utøvende team. Dette er det jeg likte best med opplevelsen min.

Meget tilpassbar VPS-plan

Deres VPS-plan kan tilpasses. Omtrent alt kan tilpasses av brukeren. Du kan bestemme nøyaktig hva du vil bruke, for eksempel ditt foretrukne operativsystem, hvor mye RAM du vil bruke, hvor mye CPU-strøm du trenger. For mange vertsselskaper leveres VPS-planen deres med en masse “bloatware” – en haug med ekstra programvare som du ikke virkelig trenger. Det er ikke tilfelle med InterServer-hosting. Du velger hva du betaler for, og betaler bare for det du bruker.

Utmerkede lastetider

Jeg la merke til at nettstedet mitt lastet spesielt raskt, så jeg tidsbestemte det og sammenlignet dataene med andre vertsselskaper som jeg har prøvd. Unødvendig å si, InterServer hosting var tilfredsstillende raskt. Jeg har ingen klager på dette området.

Hastighet som dette er alltid nødvendig. Når du bygger nettstedet ditt, må du være forsiktig med hvor mange plugin-moduler du installerer på nettstedet ditt. Jo flere plugin-moduler du installerer, desto tregere vil nettstedet laste og reagere. Hvis den laster og reagerer for sakte, kan det påvirke brukeropplevelsen – spesielt for de på mobile enheter. Et raskt vertsfirma med utmerkede lastetider betyr at jeg kan installere flere plug-ins som gjør nettstedet mitt mer responsivt uten å ofre opplevelsen til brukerne mine.

Oppetidsgaranti

Jeg lærte å være forsiktig med oppetidsgarantier. Mange oppetidsgarantier fra mange forskjellige vertsselskaper gir ingen kompensasjon eller nevner det til og med i SLA – deres servicenivåavtale. En garanti betyr ikke så mye med mindre virksomheten er villig til å sikkerhetskopiere ordene deres med en slags kompensasjon. InterServer hosting har en garanti på 99,5 prosent oppetid. De var nøye med å si at de kompenserer klienter fra klient til kunde. Interessant å merke seg – de tilbyr 100 prosent garanti for uavbrutt strøm.

I mine egne tester fant jeg 100 prosent oppetid i 30 faste dager. Jeg har ingen klager her.

En toS som betyr virksomhet

Mange vertsfirmaer – og mange virksomheter, for den saks skyld – tilbyr tilgang til sine toS eller deres tjenestevilkår. Det de ikke stoler på er folk som leser den. Noen av disse ToS-dokumentene er faktisk skrevet på en slik måte at de er avhengige av at du ikke tar deg tid til å lese hva du signerer.

Jeg syntes det var en hyggelig opplevelse da jeg leste ToS-dokumentet levert av InterServer hosting. Det var tydelig, grundig og lett å forstå. Det betyr også at InterServer hosting prøver å være gjennomsiktig ved å tydelig definere sine regler og bestemmelser og være oppdatert på hva du kan forvente.

Prislås-garanti

Mange vertsleverandører prøver å lokke kunder ved å tilby en lav pris i begynnelsen, og når de først er låst inne og bruker tjenesten deres, begynner de å belaste dem mer. InterServer hosting tilbyr en prislås-garanti. Med andre ord, de lover deg at de ikke vil gjøre det. Prisen de tilbyr deg i begynnelsen er prisen de tilbyr i løpet av den tiden du bruker dem som hostingleverandør.

Påvist lang levetid

Dette er noe annet som jeg pleier å se etter i vertsselskaper. InterServer hosting har vært i virksomhet siden 1999 – det er 16 år og går fremdeles sterkt. På den tiden byttet de ikke hender, hadde ingen større overhalinger eller forandret virkelig måten de har gjort forretninger på. Kundene har forventet et visst nivå av kvalitet fra dem, og InterServer hosting leverer. De er ikke en fly-by-night-tjeneste. De er her for å bli.

Ulemper ved InterServer Hosting

Som jeg sa før, er ingen hostingleverandør uten synd. Dette er tingene vi ikke var så sikre på.

Ubegrenset hosting er ikke ubegrenset

Når du surfer på nettstedet deres, vil du finne at InterServer hosting tilbyr flere ubegrensede planer. Takket være klarheten og åpenheten fra ToS-dokumentet, kan du imidlertid raskt oppdage at ubegrenset hosting ikke akkurat er ubegrenset. Sjekk dette ut – direkte fra deres vilkår for bruk.

“Ingen enkelt delt hostingkonto har lov til å bruke mer enn 20% av serverressursene om gangen. En enkelt konto er begrenset til 250 000 noder til enhver tid. Klienter på den ubegrensede SSD-delte hostingplattformen som bruker mer enn 1 GB plass, vil bli flyttet til SATA. ”

Jeg vil si dette om dem – i det minste er de oppriktig om det.

VPS Hosting har en bratt læringskurve

Det er en ulempe med den svært tilpassbare VPS-hostingplanen. Fordi den er så tilpassbar, har den en bratt læringskurve. Hvis du leter etter VPS-plan der alt er valgt for deg, er dette ikke VPS-planen du leter etter.

Ikke noe alternativ for sikkerhetskopiering

Jeg likte ikke det faktum at jeg ikke så noe alternativ for sikkerhetskopiering. Det var ikke noe automatisk eller manuelt sikkerhetskopialternativ. Det gir sikkerhetskopi av dataene mine. Det er ikke mye av problemet, men andre hosting-leverandører tilbyr automatisk sikkerhetskopiering – noe som kan være en fin endring av tempo og ro i sjelen.

Bunnlinjen

Jeg liker InterServer-hosting. De er rimelige, de har ikke mye hype, og de leverer løftene sine. Så lenge du leser vilkårene for tjenesten, vet du nøyaktig hva du kan forvente av dem. De har vært pålitelige siden 1999, og de viser ikke noen tegn til å bremse. Veksten deres har vært treg – og jeg synes det er en god ting. Sakte og jevn betyr at InterServer hosting gleder seg over et betydelig og lojal publikum. Hei, jeg kan ikke krangle med det! Vis flere funksjoner

Mer på InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map