InterServer-anmeldelser maj 2020 – Hosting-priser og -planer

Hvor god er InterServer Hosting?

Se officielle internetserver-anmeldelser 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (0 stemmer) Fordele


 1. Meget tilpasselig VPS-plan
 2. Fremragende indlæsningstid
 3. 99,5% oppetidsgaranti
 4. Prislås-garanti
 5. Bevist lang levetid

Ulemper

 1. Ubegrænset hosting er ikke ubegrænset
 2. VPS Hosting har en stejl indlæringskurve
 3. Ingen sikkerhedskopieringsmulighed

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Vores officielle anmeldelse af InterServer Hosting

InterServer-hosting er baseret fra New Jersey, og de har været i forretning siden 1999. De reklamerer ikke for meget, men så behøver de ikke. Meget af deres forretning kommer fra mund-til-mund understøttet af deres tro på service af høj kvalitet.

De bedste funktioner i InterServer Hosting

Der er meget at lide med InterServer-hosting. Salgsfolkene var venlige, og jeg fik tale personligt med et par personer fra deres udøvende team. Her er det, jeg bedst kunne lide ved min oplevelse.

Meget tilpasselig VPS-plan

Deres VPS-plan er meget tilpasselig. Næsten alt kan tilpasses af brugeren. Du kan bestemme nøjagtigt, hvad du vil bruge, f.eks. Dit foretrukne operativsystem, mængden af ​​RAM, du vil bruge, hvor meget CPU-strøm du har brug for. Hos mange hostingfirmaer leveres deres VPS-plan sammen med en masse “bloatware” – en masse ekstra software, som du ikke virkelig har brug for. Det er ikke tilfældet med InterServer-hosting. Du vælger, hvad du betaler for, og betaler kun for det, du bruger.

Fremragende indlæsningstid

Jeg bemærkede, at mit websted indlæstes særligt hurtigt, så jeg timede det og sammenlignede dataene med andre hostingfirmaer, jeg har prøvet. Det er overflødigt at sige, at InterServer-hosting var tilfredsstillende hurtig. Jeg har ingen klager på dette område.

Hastighed som denne er altid nødvendig. Når du bygger dit websted, skal du være forsigtig med, hvor mange plug-ins du installerer på dit websted. Jo flere plug-ins du installerer, desto langsommere vil dit websted indlæses og reagere. Hvis det indlæses og reagerer for langsomt, kan det påvirke brugeroplevelsen – især for dem på mobile enheder. Et hurtigt hostingfirma med fremragende indlæsningstid betyder, at jeg kan installere flere plug-ins, der gør mit websted mere lydhør uden at ofre mine brugeres oplevelse.

Uptime-garanti

Jeg lærte at være forsigtig med oppetidsgarantier. Mange oppetidsgarantier fra mange forskellige hostingfirmaer yder ikke nogen kompensation eller nævner det endda i deres SLA – deres serviceniveauaftale. En garanti betyder ikke meget, medmindre virksomheden er villig til at tage backup af deres ord med en slags kompensation. InterServer hosting har en garanti på oppetid hosting på 99,5 procent. De var omhyggelige med at sige, at de kompenserer klienter fra klient-til-klient-basis. Interessant at bemærke – de tilbyder en 100 procents garanti for uafbrudt elektricitet.

I mine egne test fandt jeg en opetid på 100 procent i 30 faste dage. Jeg har ingen klager her.

Et toS, der betyder forretning

Mange hostingfirmaer – og mange virksomheder for den sags skyld – tilbyder adgang til deres ToS eller deres servicevilkår. Hvad de ikke stoler på, er folk, der læser det. Faktisk er nogle af disse ToS-dokumenter skrevet på en sådan måde, at de er afhængige af, at du ikke tager dig tid til at læse, hvad du underskriver.

Jeg fandt det at være en behagelig oplevelse, da jeg læste ToS-dokumentet leveret af InterServer hosting. Det var klart, grundigt og let at forstå. Det betyder også, at InterServer-hosting forsøger at være gennemsigtig ved klart at definere deres regler og bestemmelser og være forkant med, hvad du måtte forvente.

Prislås-garanti

Mange hostingudbydere forsøger at lokke kunder ind ved at tilbyde en lav pris i begyndelsen, og når de først er låst inde og bruger deres service, begynder de at opkræve dem mere. InterServer-hosting tilbyder en prislås-garanti. Med andre ord lover de dig, at de ikke vil gøre det. Prisen, de tilbyder dig i begyndelsen, er den pris, de tilbyder i hele den tid, du bruger dem som din hosting-udbyder.

Bevist lang levetid

Dette er noget andet, som jeg har tendens til at kigge efter i hostingfirmaer. InterServer-hosting har været i forretning siden 1999 – det er 16 år og går stadig stærkt. I den tid skiftede de ikke hænder, havde nogen større eftersyn eller virkelig ændrede den måde, de har gjort forretninger på. Kunder er kommet til at forvente et vist niveau af kvalitet fra dem, og InterServer-hosting leverer. De er ikke en fly-by-night-service. De er her for at blive.

Ulemper ved InterServer Hosting

Som jeg sagde før, er ingen hostingudbyder uden synd. Dette er de ting, som vi ikke var så sikre på.

Ubegrænset hosting er ikke ubegrænset

Når du gennemser deres websted, vil du opdage, at InterServer-hosting tilbyder flere ubegrænsede planer. Takket være klarheden og gennemsigtigheden fra ToS-dokumentet kan du imidlertid hurtigt opdage, at ubegrænset hosting ikke nøjagtigt er ubegrænset. Tjek dette – direkte fra deres servicevilkår.

”Det er ikke tilladt at bruge en enkelt delt hosting-konto til at bruge mere end 20% af serverressourcerne ad gangen. En enkelt konto er begrænset til 250.000 noder på et givet tidspunkt. Kunder på den ubegrænsede SSD-delte hostingplatform, der bruger mere end 1 GB plads, flyttes til SATA. ”

Jeg vil sige dette om dem – i det mindste er de forud for det.

VPS Hosting har en stejl indlæringskurve

Der er en ulempe med den meget tilpassbare VPS-hostingplan. Fordi det er så tilpasses, har det en stejl indlæringskurve. Hvis du leder efter VPS-plan, hvor alt er valgt til dig, er dette ikke den VPS-plan, du leder efter.

Ingen sikkerhedskopieringsmulighed

Jeg kunne ikke lide det faktum, at jeg ikke kunne se nogen backup-mulighed. Der var ingen automatisk eller manuel sikkerhedskopiering. Det giver sikkerhedskopiering af mine data op til mig. Det er ikke meget af et problem, men andre hosting-udbydere tilbyder automatisk sikkerhedskopier – hvilket kan være en dejlig ændring af tempo og ro i sindet.

Bundlinie

Jeg kan godt lide InterServer-hosting. De er overkommelige, de har ikke meget hype, og de leverer deres løfter. Så længe du læser servicevilkårene, ved du nøjagtigt, hvad du kan forvente af dem. De har været pålidelige siden 1999, og de viser ikke nogen tegn på langsommere. Deres vækst har været langsom – og det synes jeg er en god ting. Langsom og stabil betyder, at InterServer-hosting nyder et betydeligt og loyal publikum. Hej, jeg kan ikke argumentere med det! Se flere funktioner

Mere på InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map