InterServer Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är InterServer Hosting?

Se officiella webbplatsinterServer-recensioner 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (0 röster) Fördelar


 1. Mycket anpassningsbar VPS-plan
 2. Utmärkta laddningstider
 3. 99,5% drifttidsgaranti
 4. Prislåsgaranti
 5. Bevisad livslängd

Nackdelar

 1. Obegränsad värd är inte obegränsad
 2. VPS Hosting har en brant inlärningskurva
 3. Inget alternativ för säkerhetskopiering

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Vår officiella granskning av InterServer Hosting

InterServer-värd är baserat i New Jersey och de har varit verksamma sedan 1999. De annonserar inte så mycket, men då behöver de inte göra det. Mycket av deras verksamhet kommer från word-of-mouth med stöd av sin tro på högkvalitativ service.

De bästa funktionerna hos InterServer Hosting

Det finns mycket att gilla med InterServer-värd. Säljarna var vänliga, och jag fick tala personligen med några få personer från deras verkställande team. Det här är vad jag gillade bäst med min erfarenhet.

Mycket anpassningsbar VPS-plan

Deras VPS-plan är mycket anpassningsbar. Nästan allt kan anpassas av användaren. Du kan bestämma exakt vad du vill använda, till exempel ditt föredragna operativsystem, hur mycket RAM du vill använda, hur mycket CPU-effekt du behöver. Med många värdföretag kommer deras VPS-plan tillsammans med ett gäng “bloatware” – ett gäng extra programvara som du inte behöver. Det är inte fallet med InterServer-värd. Du väljer vad du betalar för och betalar bara för det du använder.

Utmärkta laddningstider

Jag märkte att min webbplats laddades särskilt snabbt, så jag timade den och jämförde uppgifterna med andra värdföretag som jag har försökt. Det är onödigt att säga att InterServer-värd var tillfredsställande snabbt. Jag har inga klagomål på det här området.

Hastighet som denna är alltid nödvändig. När du bygger din webbplats måste du vara försiktig med hur många plug-ins du installerar på din webbplats. Ju fler plug-ins du installerar, desto långsammare kommer din webbplats att ladda och reagera. Om den laddas och reagerar för långsamt kan det påverka användarupplevelsen – särskilt för dem på mobila enheter. Ett snabbt värdföretag med utmärkta laddningstider innebär att jag kan installera fler plug-ins som gör min webbplats mer lyhörd utan att offra mina användares upplevelse.

Uptime-garanti

Jag lärde mig att vara försiktig med drifttidsgarantier. Många drifttidsgarantier från många olika värdföretag ger ingen kompensation eller nämner till och med den i deras SLA – deras servicenivåavtal. En garanti betyder inte mycket om inte företaget är villiga att säkerhetskopiera sina ord med någon form av kompensation. InterServer-värd har en värdgaranti på 99,5 procent. De var noga med att säga att de kompenserar klienter från kund till kund. Intressant att notera – de erbjuder 100 procent garanti för oavbruten elektricitet.

I mina egna tester hittade jag en 100 procents driftstid i 30 fasta dagar. Jag har inga klagomål här.

Ett ToS som betyder affär

Många värdföretag – och många företag, för den delen – erbjuder tillgång till deras ToS eller deras servicevillkor. Det de inte räknar med är att folk läser det. Faktum är att några av dessa ToS-dokument är skrivna på ett sådant sätt att de är beroende av att du inte tar dig tid att läsa vad du skriver.

Jag tyckte det var en trevlig upplevelse när jag läste ToS-dokumentet från InterServer hosting. Det var tydligt, grundligt och lätt att förstå. Det innebär också att InterServer-värd försöker vara transparent genom att tydligt definiera deras regler och bestämmelser och vara uppdaterad om vad du kan förvänta dig.

Prislåsgaranti

Många värdleverantörer försöker locka kunder genom att erbjuda ett lågt pris i början, och när de väl är inlåsta och använder sin tjänst börjar de debitera dem mer. InterServer hosting erbjuder en prislåsgaranti. Med andra ord, de lovar dig att de inte kommer att göra det. Priset som de erbjuder dig i början är det pris de erbjuder hela tiden som du använder dem som din webbhotell.

Bevisad livslängd

Detta är något annat som jag tenderar att leta efter i värdföretag. InterServer-värd har varit verksamt sedan 1999 – det är 16 år och går fortfarande starkt. Under den tiden bytte de inte hand, hade några större översyner eller ändrade verkligen hur de har gjort affärer. Kunderna har förväntat sig en viss kvalitetsnivå av dem, och InterServer-värd levererar. De är inte en fly-by-night-tjänst. De är här för att stanna.

Nackdelarna med InterServer Hosting

Som jag sa tidigare är ingen värdleverantör utan synd. Det här är saker som vi inte var så säkra på.

Obegränsad värd är inte obegränsad

När du surfar på deras webbplats kommer du att upptäcka att InterServer-värden erbjuder flera obegränsade planer. Men tack vare tydligheten och öppenheten som tillhandahålls av ToS-dokumentet kan du snabbt upptäcka att obegränsad värd inte exakt är obegränsad. Kolla in detta – direkt från deras användarvillkor.

“Inget enskilt delat webbhotell har tillåtelse att använda mer än 20% av serverresurserna åt gången. Ett enda konto är begränsat till 250 000 noder vid en viss tidpunkt. Kunder på den obegränsade SSD-delade värdplattformen som använder mer än 1 GB utrymme kommer att flyttas till SATA. ”

Jag kommer att säga detta om dem – åtminstone de är uppriktiga om det.

VPS Hosting har en brant inlärningskurva

Det finns en nackdel med den mycket anpassningsbara VPS-värdplanen. Eftersom den är så anpassningsbar har den en brant inlärningskurva. Om du letar efter VPS-plan där allt är valt för dig är det inte den VPS-plan du letar efter.

Inget alternativ för säkerhetskopiering

Jag gillade inte det faktum att jag inte såg något alternativ för säkerhetskopiering. Det fanns inget automatiskt eller manuellt alternativ för säkerhetskopiering. Det ger säkerhetskopiering av mina uppgifter till mig. Det är inte så mycket problem, men andra värdleverantörer erbjuder automatiska säkerhetskopior – vilket kan vara en trevlig förändring av tempo och sinnesfrid.

Slutsats

Jag gillar InterServer-värd. De är överkomliga, de har inte mycket hype och de levererar sina löften. Så länge du läser användarvillkoren vet du exakt vad du kan förvänta dig av dem. De har varit tillförlitliga sedan 1999 och de visar inte några tecken på att bromsa ner. Deras tillväxt har varit långsam – och jag tycker att det är bra. Långsam och stadig innebär att InterServer-värd åtnjuter en betydande och lojal publik. Hej, jag kan inte argumentera med det! Visa fler funktioner

Mer på InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map