iPage Hosting anmeldelser: Dirt Cheap Hosting til $ 1,99 / mo – maj 2020

Contents

iPage: Billig og beskidt

På en måde elsker vi, hvordan ligetil iPage er.


Jeg mener $ 1,99 om måneden for hosting?

Det er næsten gratis.

billigt screenshot af ipage-hosting

billigt screenshot af ipage-hosting Det mener jeg er ret overkommelig.

Du kan ikke forvente, at verden er billig fra denne vært, og hvis du gør det, kan du ringe til.

Grundlagt i 1998, iPage er et webhostingfirma, der blev erhvervet af Endurance International Group (EIG) i 2009. Virksomheden har hovedkontor i Burlington, Massachusetts. (De kedelige kendsgerninger, du måske vil vide).

Nu er det spændende – er det værd?

Hvor god er iPage-hosting?

iPage er ikke særlig hurtig eller pålidelig, deres funktioner kan være forvirrende, og deres kundeservice er ikke i verdensklasse.

Men når det er sagt, de er utroligt billige. For $ 1,99 / måned for deres mest basale plan (for de første 12 måneder) er det svært at klage for meget over mangler i tjenesten. Vi vil næsten altid anbefale at betale lidt mere for bedre et bedre produkt, men hvis dit budget er super stramt, kan iPage muligvis bare være den vært, du har brug for. Bare være parat til at styre dine forventninger.

Se det officielle websted

Vores ekspert iPage Hosting Review

Chancerne er, at du blev tændt for iPage på grund af deres sindssygt billige indledende priser på $ 1,99 / måned for delt hosting.

Wow – det er smukke bonkers.

For mindre end en høj latte om måneden får du en server halvvejs over hele landet, der vil huse din hjemmeside til dig døgnet rundt, bemandet af ekspertteknikere.

Alvorligt, dette er nogle billige hosting.

Bestemt, lavprissætning er bestemt en god grund som enhver til at købe en hostingplan.

Det er op til dig som forbruger at bestemme værdien af ​​produktet. Og det er op til os at hjælpe dig med at veje fordele og ulemper! Kort sagt synes vi, iPage giver meget tilbage at ønske med hensyn til hastighed, pålidelighed og support. Men med en masse ubegrænsede funktioner og webbygningsværktøjer, der er perfekte til begyndere, kan den billige indledende pris muligvis bare gøre denne pakke nøjagtigt til det, du leder efter.

De bedste funktioner i iPage Hosting

Der er klare upsides til hosting med iPage ud over den superbillige introduktionspriser, men lad os starte der.

1) iPage-priser er dumme billige (med en 3-årig forpligtelse)

Mens de fleste standard delte hostingplaner falder inden for $ 4-12 / måned-området, koster tilmelding med iPage kun $ 1,99 pr. Måned for de første 3 år af hosting. Dette sætter dem i samme prispoint som WebHostingPad ($ 1,99 / måned, selv efter de første 12 måneder), skønt vi er glade for at rapportere, at iPages tjenester er mere pålidelige.

Denne intro tilbyder lokker i masser af kunder, men disse kunder er muligvis ikke så stoked når de første 36 måneder er oppe. Den væsentlige plan er deres eneste delte hostingplan, og den raketter op til $ 7,99 / måned i det fjerde år, hvilket sætter dem helt på plads i det gennemsnitlige delte hosting-spektrum.

Men hvis du tester kortvarige projekter, kan iPage faktisk være godt egnet. Når den første periode er inde, har du en god idé om, hvorvidt du er glad nok til at fortsætte med deres tjenester.

Plus, iPage giver dig faktisk mulighed for at betale månedligt, hvor for mange værter annoncerer deres pris pr. Måned, men beder om et års, to års eller tre års forhåndsbetaling. Sammenlignet med at betale et forhåndsår for 1og1 eller tre års forhåndsbetaling for DreamHost, er fakturering af iPage måned til måned enormt forfriskende for forpligtelsesfoberne derude.

2) Ubegrænsede domæner under en konto

iPage giver dig mulighed for at have ubegrænsede domæner registreret under en enkelt konto. Dertil kommer, at de giver dig et gratis domæne, når du tilmelder dig som en ny bruger. Derfra er du fri til at tilføje så mange domæner under ét tag, som du vil. For at tage denne funktion endnu længere kan du have så mange underdomæner under hvert domæne, som du ønsker.

Der er mange mennesker, der handler med at vende domæner. For at gøre det skal domæner købes og parkeres. iPage er opmærksom på denne forretningsmodel og giver dig mulighed for at parkere så mange domæner, som du finder passende.

Og til $ 1,99 pr. Måned, jo flere domæner du er vært, jo sødere bliver denne aftale. Din pris pr. Domæne kan blive temmelig ubetydelig.

3) iPage-sikkerhedsindstillinger er solide

Evey iPage-hostingplan er udstyret med SiteLock-sikkerhedssoftware. SiteLock gør alt hvad du har brug for ud af et grundlæggende sikkerhedsplugin, herunder firewalls, malware-scanning og fjernelse, DDoS-beskyttelse og vil endda arbejde for at få dig fjernet fra sortlister. Desuden får du gratis daglige sikkerhedskopier, der er gratis at gendanne. Dette er en meget flot bonus, som alt for mange virksomheder opkræver for. Med et andet EIG-ejet selskab, HostGator, foretages sikkerhedskopier kun ugentligt, og de opkræver dig $ 15 for at gendanne.

4) Understøttede apps, der understøttes + freebies

iPage integreres med et væld af kendte tredjepartsapps på en problemfri måde, hvilket gør dem til et fremragende valg for begyndere. Du kan nemt inkludere apps som Google Analytics, Paypal og WordPress, og installationsprocessen er ligetil. Dette er sandsynligvis ikke noget, der vil svæve erfarne udviklere og webmastere, der tjener liv i at opsætte disse ting, men vi bifalder iPage for at gøre processen ikke-skræmmende for de uindviede.

Desuden inkluderer tilmelding med iPage en masse reklamekreditter til Google, Yahoo og Bing; en dejlig frynsegode, for at være sikker.

5) Begyndervenlige træk-og-slip-bygningsværktøjer

iPage-hostingplaner inkluderer Weebly-webstedsbygger, som er en super nem og intuitiv træk-og-slip-metode til at lave et webstedlayout. Selvom du ikke behøver at kende CSS for at downloade et gratis WordPress-tema, vil mange nybegyndere webmastere hellere have muligheden for manuelt at foretage live ændringer til deres websteds layout. Inkludering af Weebly i deres platform gør iPage til et godt valg for webmastere, der ikke er supertekniske kyndige, men som ønsker at udøve en vis mængde kontrol over designet til deres websted.

Vi afbryder denne meddelelse med et datadump af alle funktioner.

Ulemper ved iPage Hosting

De fleste af disse ulemper er vanskelige at klage over, hvis du kun overvejer den indledende prisfastsættelse. Men hvis du planlægger at blive hos iPage i mere end et år, skal du være nøje opmærksom på disse problemer. De vil fortsætte, selv efter at din hostingplan er steget med 600%.

1) Meget langsomme sideindlæstider

iPage-scoringer i den nederste tredjedel af alle webværter, som vi har gennemgået for sideindlæsningstider, med gennemsnitlige scoringer mellem 1.100 og 1.600 ms (sammenlignet med branche gennemsnittet på 700ms). Og dette er ikke noget mindre. Svimlende antal besøgende hopper fra din side, hvis den ikke indlæses hurtigt, hvilket er en komplet morder, hvis du har brug for dem til at bruge penge på dit websted.

Dette bør overvejes nøje, hvis du overvejer at være vært for dit websted med iPage. Hvis du virkelig går ind på den indledende prisfastsættelse, vil vi i stedet anbefale 1and1 Hosting, som har en endnu billigere ($ 0,99 / måned) introduktionspakke og sideindlæsningstider tættere på gennemsnittet. Men hvis du virkelig prioriterer hastighed, vil vi anbefale at undersøge DreamHost (hvis månedlige prissætning svarer til iPages fornyelsessatser) eller A2 Hosting (den hurtigste på markedet med konkurrencedygtig prisfastsættelse).

2) Under gennemsnitlig oppetid

Ud over de langsomme opladningshastigheder er iPage blandt de mindre pålidelige muligheder, der er tilgængelige med hensyn til oppetid. Mens branchestandarden er 99,99% oppetid (svarende til 8,76 timer nedetid pr. År), er iPage næsten tre gange så ofte som de fleste andre værter på markedet. Dette er frygtelige nyheder for e-handelswebsteder, eller virkelig ethvert websted, der konverterer besøgende til kontanter.

Nedetid som dette er et rødt flag for enhver vært, der hævder at tilbyde ubegrænsede domæner og diskspace. Hvis deres servere ikke engang kan holde sig pålideligt, er der ingen måde, at deres hardware er stærk nok til, at du nogensinde kan drage fordel af “ubegrænset” plads. I teorien kan du måske aldrig slukke ud, men kun fordi leveringen vil være så langsom, ville du aldrig engang have chancen for at ramme en grænse.

3) Ingen privatregistrerede domæner

Vi var overrasket over at finde ud af, at du ikke var i stand til privat at registrere domæner med iPage-hosting. Det, der fordoblet vores overraskelse, var det faktum, at så mange andre hostingfirmaer giver dig denne mulighed. Uden muligheden for privat at registrere dine domæner, kan du ikke undgå en fortegnelse i WHOIS-databasen. Dette gør hele din operation meget mere modtagelig for spammere eller andre uønskede enheder, der let og let kan hente dine kontaktoplysninger fra databasen.

4) iPage-kundeservicesoplevelser masser af afbrydelser

Mens vi er glade for at rapportere, at iPage-kundeservice er meget venlig og hjælpsom i vores interaktion med dem, skal du være parat til at blive sat på vent. I både online-chat og på telefonen er forbindelsesforsinkelser og afbrydelser hyppige, og nogle gange kan enkle spørgsmål tage op til 20 minutter at få et tilfredsstillende svar.

iPage er vært for over en million websteder, og kundernes anmeldelser af dem er rigelige. Som med mange virksomheder erhvervet af EIG, har der en tendens til at være en markant stigning i klager vedrørende kundeservice efter overtagelsen. Fortsæt med den viden, som du vil.

5) Bruger vDesk i stedet for cPanel

Mens cPanel på ingen måde er perfekt, er det branchenes standard af en grund. Med et væld af ressourcer online om, hvordan man får mest muligt ud af det, og problemfri overførsler mellem værter, der bruger det, er det et let valg for webhosting. Desværre bruger iPage vDesk som deres backend-dashboard i stedet. vDeck er clunkier og mindre intuitivt og har også mindre ressourcer, der er let tilgængelige online for at hjælpe dig med fejlfinding. I betragtning af de dyre fornyelsespriser, som iPage opkræver, er det lidt besværligt, at cPanel ikke kommer som standard. Selv ultra-billig WebHostingPad tilbyder cPanel.

6) De gør egentlig kun Shared Hosting

Se, de tilbyder nogle andre planer, som VPS-hosting, dedikeret hosting og WordPress-hosting – men egentlig er hele deres websteds fokus at få dig ind i den søde billige $ 1,99-plan.

Et lille forsøg på WordPress hosting.

Som du kan se ovenfor, prøver de kiiiindddaa at tilbyde WordPres-hosting.

Men deres hjerte er ikke i det.

Bundlinie:

iPage markeder for begyndere, og de gør virkelig et godt stykke arbejde for at sikre, at nybegyndere webmastere har alle de værktøjer, de har brug for for at få et fungerende websted i gang.

Og med så lave introduktionspriser er det ikke underligt, at så mange mennesker er ivrige efter at hoppe om bord med deres tjenester. Men i det lange løb er de stejle fornyelsespriser ikke værd det niveau, der tilbydes. Der er værter med bedre kundeservice, hastigheder, oppetid og funktioner til en brøkdel af iPages standard månedlige pris.

Jo, de er muligvis ikke lige så billige, når du tilmelder dig, men vi anbefaler på det kraftigste at betale lidt mere for at undgå frustrationer på lang sigt.

Vores anbefaling? Du kan stadig få prisfastsættelse fra bunden af ​​dollar for de første 3 år med SiteGround – og få usædvanligt bedre funktioner.

Se officielle sider om iPage 3.5 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Super billig hosting
 2. Ubegrænsede domæner på en konto
 3. Freebies som domænenavn og AdWords-kreditter

Ulemper

 1. Privat domæneremission
 2. Domæne, der er modtagelige for spammere
 3. Bruger vDeck i stedet for cPanel
 4. Langsom sideindlæsningstider, imponerende oppetid

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

Spørgsmål om iPage-hosting & svar

Hvad er iPage-hosting?

iPage Hosting er en webhostingudbyder, der giver brugerne de værktøjer, de har brug for for at skabe en online tilstedeværelse for deres virksomhed. Det har mange robuste og ajourførte funktioner til at hjælpe med at opbygge websteder, der gør det muligt for virksomhedsledere at markedsføre og udvikle deres virksomheder bedre i dagens digitale verden.

Hvad er iPage Hosting’s vigtigste funktioner?

iPage-hosting har mange nøglefunktioner, inklusive

 • Et gratis ”.com” domæne til din virksomheds websted
 • 24/7 kundeservice og teknisk support
 • Ubegrænset trafik til dit websted, e-mails og DB’er
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Gratis daglige sikkerhedskopier
 • WordPress Integration
Hvor mange mennesker bruger iPage-hosting?

I øjeblikket er iPage hosting vært for over en million websteder for mennesker og virksomheder over hele verden.

Hvilke specielle funktioner får jeg, når jeg opretter en konto hos iPage-hosting?

At oprette en konto med iPage-hosting får webudviklere, marketingfolk eller forretningsførere mange særlige fordele, frynsegoder og privilegier. Planer med iPage-hosting leveres med et komplet sæt af specielle funktioner, der er designet til ikke kun at hjælpe med at opbygge websteder, men til at pleje en virksomheds vækst i det digitale forretningslandskab. Med andre ord, konti og planer med iPage-hosting vil både opbygge og markedsføre en virksomheds websted på forskellige måder og for forskellige typer online-virksomheder, såsom at øge kreditmotorer i søgemaskiner og placeringer, der vil forbedre daglige trafikdrev og hjælpe e -handelsvirksomheder vokser ved at bygge gratis online butikker til dem.

En konto eller plan med iPage-hosting inkluderer kernefunktioner såsom:

 • Ubegrænset diskplads
 • Skalerbar båndbredde
 • Ubegrænset antal tilladte domænenavne
 • Ubegrænset MySQL-databaser
 • Gratis domæne i over et år (op til $ 14.99 i værdi)

Andre sæt specialfunktioner, der følger med en konto på iPage-hosting, inkluderer:

 • Design og bygning af værktøjer
 • Op til 6 sider i webstedets udviklingsprogram for Weebly Website Builder
 • Optimeret webstedsbygger, der fungerer til mobile enheder
 • Et-klik-installation til WordPress
 • Hundredvis af temaer og skabeloner at vælge imellem
 • Hostingværktøjer og -indstillinger
 • FileManager
 • FTP Manager
 • Sikker FTP
 • Tilpassede fejl sider
 • Markedsføring af hjemmesiden
 • Google Adwords-tilbud på 100 $ (kun til USA)
 • $ 100 i søgekredit for Bing
 • Gratis notering på YellowPages.com
 • Et gratis telefonnummer (kun for U.S.)
 • Adgang til hundredvis af online marketingguider
 • Online salg
 • Arbejder med websteder med e-handel
 • Gratis online butik til detailhandlere
 • Nem installation med et enkelt klik
 • PayPal-integration
 • AgoraCart indkøbskurv
 • E-mailadministration: afsendelse og modtagelse
 • Tilpasbar e-mail-adresse, der følger med dit webdomæne
 • Tjek e-mail online eller via mobile enheder med Webmail
 • Videresendelse af e-mail
 • I verdensklasse og opdateret teknologi
 • Forbedret sikkerhedspakke med en værdi på op til $ 100
 • vDeck kontrolpanel
 • 24/7 netværksovervågning
 • Besøgende statistik
 • Rapportering af webstedstrafik
 • Kundeservice og teknisk support
 • Ticketcenter og online helpcenter
 • Trin for trin-tutorials
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • 24/7 telefon- og chat support
Hvor hurtigt og nemt er det at opbygge et websted på iPage-hosting?

Det er meget hurtigt og nemt at opbygge et websted på iPage-hosting. Webudviklere, marketingfolk og forretningsførere kan hurtigt opbygge websteder ved hjælp af brugervenlige, træk-og-slip webudviklings- og designprogrammer som Weebly Website Builder. De kan også tiltrække flere besøgende og opbygge mere trafik til deres websted med en fuld og omfattende marketing suite, og den fuldt indlæste hosting leveres endda med en gratis domænenavnsregistrering for at gøre hele processen med at vælge og oprette et domæne meget mindre kompliceret og stressende.

Hvor meget koster det at tilmelde dig en plan eller konto hos iPage-hosting?

Tilmelding til en konto og plan med iPage-hosting er overraskende overkommelig, for så vidt websteds-hostingplaner og -udbydere går. Normalt kommer iPage-hosting med et regelmæssigt månedligt abonnement gratis på $ 11,95 pr. Måned, men lige nu tilbyder iPage-hosting en online-rabat på op til $ 1,99 pr. Måned.

Hvordan kan kundeservice og tekniske supportteam på iPage hosting hjælpe mig med at opbygge min hjemmeside eller finde ud af deres service?

iPage-hosting er sikkerhedskopieret med et specielt og prisbelønnet team af dygtige webudviklings- og webhostingtjenesteeksperter, der kan hjælpe firmaets webudviklere, marketingfolk og forretningsledere imødekom enhver udfordring, når det kommer til at bygge, udvikle og designe deres websteder markedsføring og vækst af deres produkter, mærker eller tjenester online. iPage hosting’s kundeservice og tekniske supportteam kan hjælpe brugere med næsten alt fra konto- og domænestyring til webstedsdesign, fra at finde ud af, hvordan de bedst kan udnytte tilgængelige SEO-marketingværktøjer til, hvordan de markedsføres via e-mail, og så meget mere. De kan nås på 877-472-4399.

Jeg er en lille virksomhedsejer. Kan iPage-hosting hjælpe mig med at vokse min lille virksomhed?

iPage-hosting kan hjælpe enhver form for virksomhed med at vokse, hvad enten den er stor eller lille. Men ejere og ledere af små virksomheder får særlige fordele, da små virksomheder har brug for mest hjælp til at vokse deres forretning. iPage-hosting forstår, at for små virksomhedsejere er websteder ofte det første (og mest vigtige) middel til at forbinde med potentielle kunder, og at opbygning af en stærk online tilstedeværelse er, hvordan de kan gå fra små til store, hvorfor iPage-hosting giver op- til dato og verdensklasse indholdsoprettelse og andre webudviklings- og online marketingværktøjer til ejere af små virksomheder. Gennem disse indholdsoprettelsesværktøjer vil iPage-hosting hjælpe små virksomhedsejere med at skabe indhold, der er klart, effektivt og tilpasset deres virksomheds vision, stemme, mål og mission, så de mere effektivt kan opbygge en stærk og overbevisende online forretning, der vil tiltrække potentielle kunder, gøre dem mere forbundet og i sidste ende hjælpe dem med at vokse og markedsføre deres forretning online.

Hvad sker der, hvis jeg beslutter at annullere min konto eller planlægge med iPage hositng?

Hvis du beslutter at annullere din konto eller abonnementsplan med iPage-hosting, er det vigtigt at bemærke, at de indledende priser, der er opført for disse konti og abonnementsplaner, kun er for den første tjenesteperiode og derfor automatisk fornyes uanset hvad regelmæssig sats er. Hvis en person eller virksomhed har registreret et gratis domæne gennem iPage-hosting, og de beslutter, at de vil annullere deres konto, bliver de nødt til at betale et ikke-refunderbart domænergebyr på $ 15, hvis de stadig ønsker at beholde deres domæne.

Tilbyder iPage-hosting både Windows- og Linux-baserede webhostingtjenester?

Nej, iPage-hosting tilbyder kun Linux-baserede webhostingtjenester.

Tilbyder iPage-hosting styrede eller dedikerede webhosting-servere

iPage-hosting tilbyder både fuldt styrede og dedikerede webserver-hostingtjenester.

Jeg er studerende eller driver en skole eller en non-profit organisation. Tilbyder iPage-hosting særlige rabatter eller andre tjenester og abonnementsplaner for mig?

Nej, rabatter, kampagner og andre abonnementsplanfunktioner og detaljer er generelle og universelle. De vil være de samme for studerende, skoler og almennyttige organisationer som for erfarne forretningsførere eller mere traditionelle kommercielle virksomheder og tjenester.

Hvor mange e-mail-adresser kan iPage-hosting understøtte?

Under den generelle TOS tillader iPage-hosting ubegrænset e-mail-adresser og konti samt ubegrænset lagerplads på deres fuldt styrede og dedikerede webhosting-servere, hvilket betyder, at du kan være vært for og administrere flere websteder for flere virksomheder på en enkelt server eller med flere domæner (da domænerne også er ubegrænsede) uden nogensinde at skulle bekymre dig om at løbe tør for lagerplads eller e-mail-adresser og konti, som du kan opbygge, udvikle og administrere gennem iPage-hosting.

Tilbyder iPage-hosting månedlige tjenester eller bare en minimumskontrakt?

iPage-hosting tilbyder månedlige abonnementsplaner uden nogen form for kontrakt, inklusive minimumskontrakter. Det er dog vigtigt at bemærke, at iPage-hosting vil tilbyde bedre priser for længere servicevilkår.

Tilbyder iPage-hosting virtuelle private server- eller VPS-tjenester?

Ja, iPage-hosting tilbyder Virtual Private Server eller VPS-tjenester med en bred vifte af muligheder, der er bygget og designet til at imødekomme enhver kundes behov, uanset hvor unikke eller komplekse.

Hvilke sprog der tilbydes af iPage hosting’s kundeservice og tekniske support, og hvilke programmeringssprog understøtter deres tjenester?

Selvom det er en webhostingudbyder, der betjener websteder fra hele verden, tilbyder iPage hosting kun det engelske sprog, når det kommer til deres kundeservice og teknisk support. Med hensyn til programmeringssprog understøtter iPage hosting’s platform og tjenester både PHP og Perl.

Hvor har iPage hosting hovedkvarter, og hvor ligger deres datacentre?

Selvom det er en global webhostingsplatform, er iPage-hosting baseret i USA med deres hovedkvarter beliggende i Burlington, Massachusetts. Deres datacentre, der alle er i forkant, er alle placeret og kørt i Boston, Massachusetts, som ikke er langt fra byen Burlington.

Har iPage-hosting nogen forhandlerindstillinger, der er tilgængelige for dem?

Afhængigt af hvad klienter specifikt leder efter, tilbyder iPage-hosting en bred vifte af forhandlerindstillinger til webhosting-programmer, der er tilgængelige for alle kunder, uanset deres specifikke abonnementsplaner eller type og størrelse af deres virksomheder.

Vil iPage hosting’s kundeservice og tekniske supportteam være i stand til at hjælpe mig med at overføre et eksisterende websted eller domænenavn til deres tjenester?

Mens iPage hosting’s kundeservice og tekniske supportteam er i stand til at hjælpe kunder med fuldt ud at flytte filer til selvmigrering, vil de imidlertid ikke være i stand til fuldt ud at hjælpe dem under hele processen, da iPage hosting i øjeblikket ikke har et tilgængeligt og specialiseret websted og migrationsservices for domænenavne. IPage hosting’s kundeservice og tekniske supportteam vil imidlertid kunne tilbyde support, et forum og en tilstrækkelig vidensbase til yderligere hjælp under selve migreringsprocessen.

Hvilke programmer understøtter iPage-hosting?

iPage hosting’s domæner og servere understøtter WordPress og Joomla, selvom for Joomla, skal filer migreres personligt og manuelt (heldigvis kan hjælp hurtigt og let findes gennem kundeservice og tekniske supportteam, fora og tilgængelige online tutorials). iPage-hosting understøtter ikke Magento, men kunder kan stadig installere Magento, da forudsætningerne for Magento-installation er tilgængelige på deres platform. iPage-hosting er også en passende vært til e-handelswebsteder, da de tilbyder mange funktioner, der er specifikke for e-handelswebsteder såsom SSL, indkøbsvogne og betalingsbehandling gennem sikre websteder som PayPal.

Hvilken type betalingsmuligheder tilbyder iPage, og hvilke typer betaling vil de acceptere?

iPage-hosting accepterer større kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express og Discover. De accepterer også betalinger via PayPal.

Er iPage-hosting sikkert? Hvor sikker er iPage-hosting?

Ja, iPage-hosting er meget sikker og sikker at bruge. iPage-hosting tilbyder en “forbedret sikkerhedspakke” -funktion til alle deres planer, produkter og tjenester. Uanset hvad deres type konto eller abonnementsplan er, vil kunderne aldrig behøver at bekymre sig om, at deres domæner kompromitteres, websteder bliver hacket, eller andre trusler og overtrædelser af cybersikkerhed gennem iPage-hosting.

Vil iPage være vært for pro-rate for nedetid og har de en oppetidsgaranti?

iPage-hosting tilbyder tilbagebetalingsgarantier baseret på kundetilfredshed, men de begrænser ikke eksplicit dette til oppetid.

Hvordan sammenlignes iPage-hosting med andre webhosting-serviceplattformer og -udbydere?

Sammenlignet med deres konkurrenter af webhosting-platformudbydere – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion-hosting, DreamHost og A2 Hosting – sammenlignes iPage-hosting meget godt, da det er en af ​​de bedst bedømte og bedst vurderede udbydere af websteds-hostingplatforme blandt kunder..

Er det muligt at være vært for et websted, der er billedtunge på iPage-hosting?

Ja, det er muligt at være vært for et meget visuelt eller billedtunge websted gennem iPage-hosting takket være dens ubegrænsede båndbredde og diskpladspolitik. Se det officielle websted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map