iPage Hosting Reviews: Dirt Cheap Hosting til $ 1,99 / mo – Mai 2020

iPage Hosting Reviews: Dirt Cheap Hosting til $ 1,99 / mo – Mai 2020

iPage Hosting Reviews: Dirt Cheap Hosting til $ 1,99 / mo – Mai 2020

Contents

iPage: Billig og skitten

På en måte elsker vi hvor grei iPage er.


Jeg mener $ 1,99 i måneden for hosting?

Det er nesten gratis.

billig ipage hosting-skjermbilde

billig ipage hosting-skjermbilde Jeg mener det er ganske rimelig.

Du kan ikke forvente at verden er billig fra en vert, og hvis du gjør det, kan du ringe.

IPage ble grunnlagt i 1998 og er et webhotellfirma som ble kjøpt opp av Endurance International Group (EIG) i 2009. Selskapet har hovedkontor i Burlington, Massachusetts. (De kjedelige fakta kan det være lurt å vite).

Nå er det spennende – er det verdt det?

Hvor god er iPage Hosting?

iPage er ikke spesielt rask eller pålitelig, funksjonene deres kan være forvirrende, og kundeservicen deres er ikke i verdensklasse.

Men når det er sagt, de er utrolig billige. For $ 1,99 / måned for den mest grunnleggende planen (for de første 12 månedene), er det vanskelig å klage for mye på mangler i tjenesten. Vi vil nesten alltid anbefale å betale litt mer for bedre et bedre produkt, men hvis budsjettet ditt er supertett, kan iPage bare være verten du trenger. Bare vær forberedt på å håndtere forventningene dine.

Se offisiell side

Vår Expert iPage Hosting-anmeldelse

Sjansen er stor for at du ble slått på til iPage på grunn av deres sinnsykt billige introduksjonspriser på $ 1,99 per måned for delt hosting.

Wow – det er ganske bonkers.

For mindre enn en høy latte i måneden får du en server halvveis over hele landet som skal huse nettstedet ditt for deg 24/7, bemannet av eksperter teknikere.

Seriøst er dette noe billig hosting.

Visstnok er super lav prissetting en så god grunn som alle til å kjøpe en vertsplan.

Det er opp til deg som forbruker å bestemme verdien av produktet. Og det er opp til oss å hjelpe deg med å veie fordeler og ulemper! Kort sagt, vi tror iPage overlater mye å være ønsket med tanke på hastighet, pålitelighet og støtte. Men med en rekke ubegrensede funksjoner og verktøy for nettbygging som er perfekte for nybegynnere, kan billig introduksjonspris bare gjøre denne pakken til akkurat det du leter etter.

De beste funksjonene ved iPage Hosting

Det er absolutte ulemper ved hosting med iPage utover de super billige introduksjonsprisene, men la oss begynne der.

1) iPage-priser er dumme billige (med 3 års forpliktelse)

Mens de fleste vanlige delte hostingplaner faller i $ 4-12 / måned-området, koster det å registrere deg med iPage bare $ 1,99 per måned for de første 3 årene av hosting. Dette setter dem i samme prispunkt som WebHostingPad ($ 1,99 / måned, selv etter de første 12 månedene), selv om vi er glade for å rapportere at iPages tjenester er mer pålitelige.

Dette introet byr på lokk i mange kunder, men disse kundene er kanskje ikke så stook når de første 36 månedene er oppe. Essential Plan er den eneste delte hostingplanen, og den raketter opptil $ 7,99 / måned på det fjerde året, noe som setter dem riktig på i det gjennomsnittlige utvalgte delte hosting-spekteret.

Imidlertid, hvis du tester kortsiktige prosjekter, kan iPage faktisk passe godt. Når den første perioden er over, har du en god ide om du er lykkelig nok til å fortsette med tjenestene deres.

I tillegg lar iPage deg faktisk betale månedlig, der for mange verter reklamerer for prisene deres fra måned til måned, men ber om et års, to år eller tre års forhåndsbetaling. Sammenlignet med å betale et forhåndsår på 1 og 1, eller tre år på forhånd for DreamHost, er fakturering fra iPage måned til måned enormt forfriskende for engasjement-fobene der ute.

2) Ubegrensede domener under én konto

iPage lar deg ha ubegrensede domener registrert under en enkelt konto. På toppen av det gir de deg ett gratis domene når du registrerer deg som ny bruker. Derfra står du fritt til å legge til så mange domener under ett tak du vil. For å ta denne funksjonen enda lenger, kan du ha så mange underdomener under hvert domene som du vil.

Det er mange mennesker som driver med å bla i domener. For å gjøre det, må domener kjøpes og parkeres. iPage er klar over denne forretningsmodellen og lar deg parkere så mange domener som du synes passer.

Og til $ 1,99 per måned, jo flere domener du er vert, desto søtere blir avtalen. Kostnadene per domene kan bli ganske ubetydelige.

3) Sikkerhetsalternativer for iPage er solide

Evey iPage hostingplan er utstyrt med SiteLock sikkerhetsprogramvare. SiteLock gjør alt du trenger av en grunnleggende sikkerhetsplugin, inkludert brannmurer, skanning og fjerning av skadelig programvare, DDoS-beskyttelse, og vil til og med arbeide for å få deg fjernet fra svartelister. I tillegg får du gratis daglige sikkerhetskopier som du kan gjenopprette gratis. Dette er en veldig fin bonus som for mange selskaper tar betalt for. Med et annet EIG-eid selskap, HostGator, foretas det bare en gang i uken, og de belaster deg $ 15 for å gjenopprette.

4) Tredjepartsapper støttet + freebies

iPage integreres med massevis av kjente tredjepartsapper på en sømløs måte, noe som gjør dem til et utmerket valg for nybegynnere. Du kan enkelt inkludere apper som Google Analytics, Paypal og WordPress, og installasjonsprosessen er enkel. Dette er sannsynligvis ikke noe som vil svinge erfarne utviklere og webansvarlige som lever i å sette opp disse tingene, men vi applauderer iPage for at prosessen ikke er skremmende for de uinnvidde.

Dessuten inkluderer registrering av iPage en rekke annonseringskreditter for Google, Yahoo og Bing; en fin fordel, for å være sikker.

5) Nybegynnervennlige verktøy for å dra og slippe nettsteder

iPage-hostingplaner inkluderer Weebly nettstedbygger, som er en superenkelig og intuitiv dra-og-slipp-metode for å lage et nettstedoppsett. Selv om du ikke trenger å kjenne CSS for å laste ned et gratis WordPress-tema, vil mange nybegynnere webansvarlige heller ha muligheten til manuelt å gjøre liveendringer i nettstedets layout. Inkludering av Weebly i plattformen deres gjør iPage til et godt valg for webansvarlige som ikke er supertekniske, men som ønsker å utøve en viss grad av kontroll over utformingen av nettstedet..

Vi avbryter denne meldingen med en datadump av alle funksjoner.

Ulemper ved iPage Hosting

De fleste av disse ulempene er vanskelige å klage på hvis du bare vurderer den innledende prissettingen. Men hvis du planlegger å være hos iPage i mer enn et år, må du være nøye med å løse disse problemene. De vil vedvare selv etter at hostingplanen din har økt med 600%.

1) Meget sakte sideinnlastingstider

iPage-score i den nederste tredjedelen av alle webhotellene vi har vurdert for sidetidstider, med gjennomsnittlig score mellom 1100 og 1600 ms (sammenlignet med bransjegjennomsnittet på 700 ms). Og dette er ingen liten avtale. Svimlende antall besøkende vil sprette fra siden din hvis den ikke klarer å laste raskt, noe som er en komplett morder hvis du trenger dem til å bruke penger på nettstedet ditt.

Dette bør vurderes nøye hvis du vurderer å være vert for nettstedet ditt med iPage. Hvis du virkelig er interessert i den introduksjonsprisen, vil vi i stedet anbefale 1and1 Hosting, som har en enda billigere ($ 0,99 / måned) introduksjonspakke og sideinnlastningstider nærmere gjennomsnittet. Men hvis du virkelig prioriterer hastighet, vil vi anbefale å undersøke DreamHost (hvis månedlige priser er lik iPages fornyelsesgrad) eller A2 Hosting (den raskeste på markedet, med konkurrerende priser).

2) Under gjennomsnittlig oppetid

I tillegg til lave lastehastigheter, er iPage blant de mindre pålitelige alternativene som er tilgjengelige når det gjelder oppetid. Mens bransjestandarden er 99,99% oppetid (oversatt til 8,76 timer nedetid per år), er iPage nesten tre ganger så ofte som de fleste andre verter på markedet. Dette er forferdelige nyheter for eCommerce-nettsteder, eller egentlig ethvert nettsted som konverterer besøkende til kontanter.

Nedetid som dette er et rødt flagg for enhver vert som hevder å tilby ubegrensede domener og diskplass. Hvis serverne deres ikke en gang kan holde seg oppe pålitelig, er det ingen måte at maskinvaren deres er sterk nok til at du noen gang kan utnytte “ubegrenset” plass. I teorien kan det hende du aldri slipper ut, men bare fordi leveransen vil være så treg, vil du aldri en gang ha sjansen til å treffe en grense.

3) Ingen privatregistrerte domener

Vi ble overrasket over å finne at du ikke kunne registrere domener med iPage-hosting privat. Det som doblet overraskelsen vår var det faktum at så mange andre vertsselskaper gir deg denne muligheten. Uten muligheten til å registrere domenene dine privat, kan du ikke unngå en oppføring i WHOIS-databasen. Dette gjør hele operasjonen din mye mer utsatt for spammere eller andre uønskede enheter som enkelt og raskt kan få tak i kontaktinformasjonen din fra databasen.

4) iPage kundeserviceopplevelser Massevis av avbrudd

Selv om vi er glade for å kunne rapportere at kundeservice fra iPage er ganske vennlig og hjelpsom i våre samspill med dem, må du være forberedt på å bli satt på vent. I både nettprat og på telefonen er forsinkelser og avbrytelser av tilkoblinger hyppige, og noen ganger kan enkle spørsmål ta opptil 20 minutter å få et tilfredsstillende svar.

iPage er vertskap for over en million nettsteder, og kundevurderinger av dem er rikelig. Som med mange selskaper kjøpt av EIG, har det en tendens til å være en markant økning i klager knyttet til kundeservice etter oppkjøpet. Fortsett med den kunnskapen som du vil.

5) Bruker vDesk i stedet for cPanel

Mens cPanel på ingen måte er perfekt, er det bransjestandarden av en grunn. Med en mengde ressurser på nettet om hvordan du får mest mulig ut av det, og sømløse overføringer mellom verter som bruker det, er det et enkelt valg for webhotell. Dessverre bruker iPage vDesk som backend-dashbord i stedet. vDeck er clunkier og mindre intuitivt, og har også mindre ressurser lett tilgjengelig online for å hjelpe deg med å feilsøke. Gitt de dyre fornyelsesprisene som iPage koster, er det litt vanskelig at cPanel ikke kommer som standard. Til og med ultra-billig WebHostingPad tilbyr cPanel.

6) De gjør egentlig bare delt hosting

Se, de tilbyr noen andre planer, som VPS-hosting, dedikert hosting og WordPress-hosting – men egentlig er hele nettstedets fokus å få deg til den søte, billige $ 1,99 / mån-planen.

Et lite forsøk på WordPress hosting.

Som du ser over prøver de kiiiindddaa å tilby WordPres-hosting.

Men deres hjerte er ikke inne på det.

Bunnlinjen:

iPage markeder for nybegynnere, og de gjør virkelig en god jobb med å sørge for at nybegynnere webansvarlige har alle verktøyene de trenger for å få et fungerende nettsted igang..

Og med så lav introduksjonspris, er det ikke rart at så mange mennesker er ivrige etter å hoppe om bord med sine tjenester. Men på lang sikt er ikke de bratte fornyelsesgradene verdt nivået på tilbudte tjenester. Det er verter med bedre kundeservice, hastigheter, oppetid og funksjoner for en brøkdel av iPages standard månedlige pris.

Jada, de er kanskje ikke like billige når du registrerer deg, men vi anbefaler på det sterkeste å betale litt mer for å unngå frustrasjoner på lang sikt.

Vår anbefaling? Du kan fortsatt få priser under bunnen av dollar for de første tre årene med SiteGround – og få eksepsjonelt bedre funksjoner.

Se offisielle nettsted iPage anmeldelser 3.5 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Super billig hosting
 2. Ubegrensede domener på en konto
 3. Freebies som domenenavn og AdWords-kreditter

Ulemper

 1. Registrer domeneproblemer privat
 2. Domenet som er mottakelig for spammere
 3. Bruker vDeck i stedet for cPanel
 4. Sakte sideinnlastningstider, imponerende oppetid

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

iPage Hosting Spørsmål & svar

Hva er iPage-hosting?

iPage Hosting er en webhotellleverandør som gir brukerne verktøyene de trenger for å skape en online tilstedeværelse for selskapet sitt. Den har mange robuste og oppdaterte funksjoner som hjelper deg med å bygge nettsteder, slik at bedriftsledere kan markedsføre og utvide selskapene sine i dagens digitale verden.

Hva er iPage Hosting’s viktigste funksjoner?

iPage hosting har mange viktige funksjoner, inkludert

 • Et gratis ”.com-domene” for bedriftens nettsted
 • 24/7 kundeservice og teknisk support
 • Ubegrenset trafikk til nettstedet ditt, e-postmeldinger og DB-er
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Gratis daglige sikkerhetskopier
 • WordPress Integrasjon
Hvor mange mennesker bruker iPage-hosting?

Per nå er iPage hosting vertskap for over en million nettsteder for mennesker og selskaper over hele verden.

Hvilke spesialfunksjoner får jeg når jeg lager en konto hos iPage hosting?

Å lage en konto med iPage-hosting vil få webutviklere, markedsførere eller forretningsledere mange spesielle fordeler, fordeler og privilegier. Planer med iPage-hosting kommer med et komplett sett med spesielle funksjoner som er designet for ikke bare å bidra til å bygge nettsteder, men for å pleie et selskaps vekst i det digitale forretningslandskapet. Med andre ord, kontoer og planer med iPage-hosting vil både bygge og markedsføre selskapets nettsted på en rekke måter og for forskjellige typer online virksomheter, for eksempel å øke søkemotorkreditter og rangeringer som vil forbedre daglige trafikkstasjoner og hjelpe e -handelsbedrifter vokser ved å bygge gratis nettbutikker for dem.

En konto eller plan med iPage-hosting inkluderer kjernefunksjoner som:

 • Ubegrenset diskplass
 • Skalerbar båndbredde
 • Ubegrenset antall domenenavn tillatt
 • Ubegrenset MySQL-databaser
 • Gratis domene i over et år (opptil $ 14,99 i verdi)

Andre sett med spesielle funksjoner som følger med en konto på iPage-hosting inkluderer:

 • Designe og bygge verktøy
 • Opptil 6 sider i webområdet utviklingsprogram for Weebly Website Builder
 • Optimalisert nettstedbygger som fungerer for mobile enheter
 • Ett-klikk-installasjon for WordPress
 • Hundrevis av temaer og maler å velge mellom
 • Vertsverktøy og innstillinger
 • Filbehandler
 • FTP Manager
 • Sikker FTP
 • Egendefinerte feilsider
 • Markedsføring av nettstedet
 • Google Adwords-tilbud på 100 dollar (bare for USA)
 • 100 dollar i søkekreditt for Bing
 • Gratis oppføring på YellowPages.com
 • Ett gratis telefonnummer (bare for USA)
 • Tilgang til hundrevis av online markedsføringsguider
 • Salg på nettet
 • Fungerer med nettsteder
 • Gratis nettbutikk for forhandlere
 • Enkel installasjon med ett klikk
 • PayPal-integrasjon
 • AgoraCart handlekurv
 • E-postadministrasjon: sending og mottak
 • Tilpasselig e-postadresse som følger med webdomenet ditt
 • Sjekk e-post online eller via mobile enheter med Webmail
 • Videresending av e-post
 • I verdensklasse og oppdatert teknologi
 • Forbedret sikkerhetssuite til en verdi av opptil $ 100
 • vDeck kontrollpanel
 • 24/7 nettverksovervåking
 • Besøkerstatistikk
 • Rapportering av nettstedstrafikk
 • Kundeservice og teknisk support
 • Billettsenter og online brukerstøtte
 • Trinn-for-trinn tutorials
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Døgnåpen støtte for telefon og chat
Hvor raskt og enkelt er det å bygge et nettsted på iPage-hosting?

Det er veldig raskt og enkelt å bygge et nettsted på iPage hosting. Nettutviklere, markedsførere og bedriftsledere kan raskt bygge nettsteder ved bruk av brukervennlige, dra-og-slipp webutviklings- og designprogrammer som Weebly Website Builder. De kan også tiltrekke seg flere besøkende og bygge mer trafikk til nettstedet sitt med en full og omfattende markedsføringssuite, og den fullastede hosting leveres til og med én gratis domenenavnsregistrering for å gjøre hele prosessen med å velge og bygge et domene mye mindre komplisert og stress.

Hvor mye koster det å registrere deg for en plan eller konto hos iPage hosting?

Å registrere seg for en konto og plan med iPage hosting er overraskende rimelig så langt som webhotellplaner og leverandører går. Normalt kommer iPage hosting med et vanlig månedlig abonnement gratis på $ 11,95 per måned, men fra nå tilbyr iPage hosting en online rabatt på opp til $ 1,99 per måned.

Hvordan kan kundeservice og tekniske supportteam på iPage hosting hjelpe meg med å bygge nettstedet mitt eller finne ut av tjenesten deres?

iPage-hosting er støttet av et spesielt og prisbelønnet team av dyktige eksperter innen webutvikling og webhotell-tjenester som kan hjelpe selskapets webutviklere, markedsførere og bedriftsledere møte enhver utfordring når det gjelder å bygge, utvikle og designe sine nettsteder og markedsføre og dyrke sine produkter, merker eller tjenester på nettet. iPage hosting’s kundeservice og tekniske supportteam kan hjelpe brukere med omtrent alt fra konto- og domeneadministrasjon til nettsteddesign, fra å finne ut hvordan de best kan bruke tilgjengelige SEO-markedsføringsverktøy til hvordan de kan markedsføres via e-post, og så mye mer. De kan nås på 877-472-4399.

Jeg er en liten bedriftseier. Kan iPage-hosting hjelpe meg med å utvide den lille bedriften min?

iPage-hosting kan hjelpe enhver form for virksomhet å vokse, enten den er stor eller liten. Men eiere og ledere av små bedrifter får spesielle fordeler siden små bedrifter trenger mest hjelp med å utvide virksomheten. iPage-hosting forstår at nettsteder for små bedrifter ofte er det første (og mest sentrale) middelet til å få kontakt med potensielle kunder, og at det å bygge en sterk tilstedeværelse på nettet er hvordan de kan gå fra små til store, og det er grunnen til at iPage hosting gir opp- hittil og i verdensklasse innholdsoppretting og andre nettutviklings- og markedsføringsverktøy for små bedrifter. Gjennom disse verktøyene for innholdsoppretting vil iPage-hosting hjelpe små bedriftseiere med å lage innhold som er tydelig, effektivt og tilpasset selskapets visjon, stemme, mål og misjon, slik at de mer effektivt kan bygge en sterk og overbevisende online virksomhet som vil tiltrekke seg potensielle kunder, gjøre dem mer koblet, og til slutt hjelpe dem med å vokse og markedsføre virksomheten sin på nettet.

Hva vil skje hvis jeg bestemmer meg for å kansellere kontoen eller planen min med iPage hositng?

Hvis du bestemmer deg for å kansellere kontoen eller abonnementsplanen din med iPage-hosting, er det viktig å merke seg at de innledende prisene som er oppført for disse kontoene og abonnementsplanene bare er for den første tjenesteperioden og derfor automatisk vil fornye seg uansett hva vanlig rate er. Hvis en person eller et selskap har registrert et gratis domene gjennom iPage-hosting, og de bestemmer seg for at de vil kansellere kontoen sin, må de betale et ikke-refunderbart domenegebyr på $ 15 hvis de fortsatt ønsker å beholde sitt domene.

Tilbyr iPage-hosting både Windows- og Linux-baserte webhotelltjenester?

Nei, iPage-hosting tilbyr bare Linux-baserte webhotell-tjenester.

Tilbyr iPage hosting administrerte eller dedikerte webhotellservere

iPage hosting tilbyr både fullt administrerte og dedikerte webtjenervertjenester.

Jeg er student, eller driver en skole eller ideell organisasjon. Tilbyr iPage hosting spesielle rabatter eller andre tjenester og abonnementsplaner for meg?

Nei, rabattene, kampanjene og andre abonnementsplanfunksjoner og detaljer er generelle og universelle. De vil være de samme for studenter, skoler og ideelle organisasjoner som for erfarne bedriftsledere eller mer tradisjonelle kommersielle virksomheter og tjenester.

Hvor mange e-postadresser kan iPage hosting støtte?

Under den generelle TOS-en tillater iPage-hosting ubegrensede e-postadresser og kontoer samt ubegrenset lagringsplass på deres fullt administrerte og dedikerte webhosting-servere, noe som betyr at du kan være vert for og administrere flere nettsteder for flere selskaper på en enkelt server, eller med flere domener (siden domenene også er ubegrensede) uten å måtte bekymre deg for å gå tom for lagringsplass eller e-postadresser og kontoer som du kan bygge, utvikle og administrere gjennom iPage-hosting.

Tilbyr iPage hosting månedlige tjenester eller bare en minimumskontrakt?

iPage hosting tilbyr månedlige abonnementsplaner uten noen form for kontrakt, inkludert minimumskontrakter. Det er imidlertid viktig å merke seg at iPage-hosting vil tilby bedre priser for lengre servicevilkår.

Tilbyr iPage-hosting Virtual Private Server, eller VPS, tjenester?

Ja, iPage-hosting tilbyr Virtual Private Server eller VPS-tjenester med et bredt utvalg av alternativer som er bygget og designet for å tilfredsstille enhver kundes behov, uansett hvor unike eller komplekse.

Hvilke språk tilbys av iPage hosting sin kundeservice og tekniske support, og hvilke programmeringsspråk støtter tjenestene deres?

Selv om det er en webhotellleverandør som betjener nettsteder fra hele verden, tilbyr iPage hosting bare engelsk når det kommer til kundeservice og teknisk support. Når det gjelder programmeringsspråk, støtter iPage hosting’s plattform og tjenester både PHP og Perl.

Hvor har iPage hosting hovedkontor, og hvor ligger datasentrene deres?

Selv om det er en global webhotellplattform, er iPage hosting basert i USA med hovedkvarter i Burlington, Massachusetts. Datasentrene deres, som alle er i forkant, er alle lokalisert og kjørt i Boston, Massachusetts, som ikke ligger så langt fra byen Burlington.

Har iPage hosting noen forhandleralternativer som er tilgjengelige for dem?

Avhengig av hva klienter spesifikt ser etter, tilbyr iPage hosting et bredt utvalg av forhandleralternativer for webhotellprogrammer som er tilgjengelige for alle kunder, uavhengig av deres spesifikke abonnementsplaner eller type og størrelse på bedriftene..

Vil kundeservice og tekniske supportteam for iPage hosting kunne hjelpe meg med å overføre et eksisterende nettsted eller domenenavn til tjenestene deres?

Selv om kundeservice og tekniske supportteam for iPage hosting er i stand til å hjelpe kunder med å flytte filer for egen migrering fullt ut, vil de imidlertid ikke kunne hjelpe dem fullt ut i løpet av prosessen siden iPage hosting foreløpig ikke har noe tilgjengelig og spesialisert nettsted og overføringstjenester for domenenavn. Imidlertid vil kundeservice og tekniske supportteam for iPage hosting kunne tilby support, et forum og en tilstrekkelig kunnskapsbase for ytterligere hjelp under migreringsprosessen..

Hvilke programmer støtter iPage-hosting?

iPage hosting-domener og servere støtter WordPress og Joomla, selv om filer for Joomla må filer migreres personlig og manuelt (heldigvis kan assistanse raskt og enkelt bli funnet gjennom kundeservice og tekniske supportteam, fora og tilgjengelige online tutorials). iPage-hosting støtter ikke Magento, men kundene kan fortsatt installere Magento ettersom forutsetningene for Magento-installasjon er tilgjengelige på deres plattform. iPage-hosting er også en passende vert for e-handelsnettsteder siden de tilbyr mange funksjoner som er spesifikke for netthandelsnettsteder som SSL, handlekurver og betalingsbehandling gjennom sikre nettsteder som PayPal.

Hva slags betalingsalternativer tilbyr iPage og hvilke typer betaling vil de godta?

iPage hosting aksepterer større kredittkort som Visa, MasterCard, American Express og Discover. De godtar også betaling via PayPal.

Er iPage-hosting sikkert? Hvor sikker er iPage-hosting?

Ja, iPage-hosting er veldig sikkert og trygt å bruke. iPage hosting tilbyr en “forbedret sikkerhetssuite” -funksjon for alle planene, produktene og tjenestene deres. Uansett hva slags type konto eller abonnementsplan det er, vil kundene aldri måtte bekymre seg for at domenene deres blir kompromittert, nettsteder blir hacket, eller andre trusler og sikkerhetsbrudd på nettet gjennom iPage-hosting.

Vil iPage være vert for pro-rate for nedetid og har de en oppetidsgaranti?

iPage hosting tilbyr tilbakebetalingsgarantier basert på kundetilfredshet, men de begrenser ikke eksplisitt til oppetid.

Hvordan sammenligner iPage hosting med andre webhotellplattformer og leverandører?

Sammenlignet med deres konkurrenter av webhotellplattformleverandører – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost og A2 Hosting – sammenlignes iPage hosting veldig bra, da det er en av de topprangerte og best vurderte leverandørene av webhotellplattformer blant kundene..

Er det mulig å være vert for et nettsted som er bildetungt på iPage-hosting?

Ja, det er mulig å være vertskap for et veldig visuelt eller bildetungt nettsted gjennom iPage-hosting, takket være dens ubegrensede båndbredde og diskplass-policy. Se offisiell side

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector