iPage Hosting Reviews: Dirt Cheap Hosting till $ 1,99 / mo – maj 2020

iPage Hosting Reviews: Dirt Cheap Hosting till $ 1,99 / mo – maj 2020

iPage Hosting Reviews: Dirt Cheap Hosting till $ 1,99 / mo – maj 2020

Contents

iPage: Billiga och smutsiga

På ett sätt älskar vi hur enkelt iPage är.


Jag menar $ 1,99 per månad för värd?

Det är nästan gratis.

billig skärmbild för webbhotell ipage

billig skärmbild för webbhotell ipage Jag menar att det är ganska prisvärd.

Du kan inte förvänta dig världen från en värd så billig och om du gör det, ring.

IPage grundades 1998 och är ett webbhotellföretag som förvärvades av Endurance International Group (EIG) 2009. Företaget har sitt huvudkontor i Burlington, Massachusetts. (De tråkiga fakta du kanske vill veta).

Nu är det spännande saker – är det värt det?

Hur bra är iPage Hosting?

iPage är inte särskilt snabb eller pålitlig, deras funktioner kan vara förvirrande och deras kundservice är inte i världsklass.

Men som sagt, de är oerhört billiga. För $ 1,99 / månad för deras mest grundläggande plan (under de första 12 månaderna) är det svårt att klaga för mycket på eventuella brister i tjänsten. Vi rekommenderar nästan alltid att betala lite mer för bättre en bättre produkt, men om din budget är supertät kan iPage bara vara den värd du behöver. Var bara beredd att hantera dina förväntningar.

Se officiell webbplats

Vår expert iPage Hosting Review

Chansen är stor att du blev aktiverad på iPage på grund av deras vansinnigt billiga introduktionspriser på $ 1,99 / månad för delad hosting.

Wow – det är ganska bonkers.

För mindre än en hög latte per månad får du en server halvvägs över hela landet som kommer att hysa din webbplats dygnet runt, bemannad av experttekniker.

Allvarligt, detta är lite billig värd.

Visst är super låg prissättning lika bra skäl som alla att köpa en värdplan.

Det är upp till dig som konsument att bestämma produktens värde. Och det är upp till oss att hjälpa dig att väga för- och nackdelar! Kort sagt, vi tror att iPage lämnar mycket att önska vad gäller hastighet, tillförlitlighet och support. Men med ett gäng obegränsade funktioner och webbbyggnadsverktyg som är perfekta för nybörjare, kan den billiga inledande prissättningen bara göra detta paket exakt vad du letar efter.

De bästa funktionerna hos iPage Hosting

Det finns definitiva övergångar till webbhotell med iPage utöver superbilliga inledande priser, men låt oss börja där.

1) iPage-priser är dumma billiga (med 3 års åtagande)

Medan de flesta delade webbhotellplaner faller inom $ 4-12 / månad-intervallet kostar det att registrera sig med iPage bara $ 1,99 per månad för de första 3 åren av hosting. Detta sätter dem i samma prispunkt som WebHostingPad ($ 1,99 / månad, även efter de första 12 månaderna), men vi är glada att rapportera att iPages tjänster är mer pålitliga.

Denna intro erbjuder lock i massor av kunder, men dessa kunder kanske inte är så stoked när de första 36 månaderna är uppe. Den väsentliga planen är deras enda delade värdplan, och den raketer upp till $ 7,99 / månad under det fjärde året, vilket sätter dem kvadratiskt i det genomsnittliga utbudet för delad värdspektrum.

Men om du testar kortsiktiga projekt kan iPage faktiskt passa bra. När den första perioden är slut har du en bra uppfattning om du är lycklig nog att fortsätta med sina tjänster.

Dessutom låter iPage dig faktiskt betala varje månad, där för många värdar annonserar sina prissättningar från månad till månad men ber om ett års, två års eller tre års betalning på förhand. Jämfört med att betala ett år i förskott för 1 och 1, eller tre år i förskott för DreamHost, är fakturering från månad till månad enormt uppfriskande för åtagandefoberna där ute.

2) Obegränsade domäner under ett konto

Med iPage kan du registrera obegränsade domäner under ett enda konto. Dessutom ger de dig en gratis domän när du registrerar dig som ny användare. Därifrån är du fri att lägga till så många domäner under ett tak du vill. För att ta denna funktion ännu längre kan du ha så många underdomäner under varje domän som du vill.

Det finns många människor som handlar om att vända domäner. För att göra det måste domäner köpas och parkeras. iPage är medveten om denna affärsmodell och låter dig parkera så många domäner som du finner lämpligt.

Och till $ 1,99 per månad, ju fler domäner du är värd, desto sötare blir affären. Din kostnad per domän kan bli ganska försumbar.

3) Säkerhetsalternativ för iPage är solida

Evey iPage-värdplanen är utrustad med SiteLock-säkerhetsprogramvara. SiteLock gör allt du behöver av en grundläggande säkerhetsplugin, inklusive brandväggar, skanning och borttagning av skadlig programvara, DDoS-skydd, och kommer även att arbeta för att få dig bort från svartlistor. Dessutom får du gratis dagliga säkerhetskopior som är gratis att återställa. Detta är en mycket trevlig bonus som för många företag tar ut för. Med ett annat EIG-ägt företag, HostGator, görs säkerhetskopior bara varje vecka och de tar ut 15 $ för att återställa.

4) Appar från tredje part som stöds + freebies

iPage integreras med massor av kända tredjepartsappar på ett sömlöst sätt, vilket gör dem till ett utmärkt val för nybörjare. Du kan enkelt inkludera appar som Google Analytics, Paypal och WordPress och installationsprocessen är enkel. Det här är förmodligen inte något som kommer att svaja erfarna utvecklare och webbansvariga som lever i att skapa dessa saker, men vi applåderar iPage för att processen inte är skrämmande för de oinitierade.

Plus att registrera dig med iPage innehåller ett gäng reklamkrediter för Google, Yahoo och Bing; en trevlig förmån, för att vara säker.

5) Nybörjarvänliga verktyg för att dra och släppa webbplatser

iPage-värdplaner inkluderar Weebly webbplatsbyggare, som är en super enkel och intuitiv dra-och-släpp-metod för att skapa en webbplatslayout. Även om du inte behöver veta CSS för att ladda ner ett gratis WordPress-tema, skulle många nybörjade webbansvariga hellre ha möjlighet att manuellt göra liveändringar i deras webbplats layout. Att inkludera Weebly i deras plattform gör iPage till ett utmärkt val för webbansvariga som inte är supertekniska men som vill utöva en viss kontroll över utformningen av deras webbplats.

Vi avbryter meddelandet med en datadump av alla funktioner.

Ulemper vid iPage Hosting

De flesta av dessa nackdelar är svåra att klaga på om du bara överväger den inledande prissättningen. Men om du planerar att stanna hos iPage i mer än ett år ska du vara noga med dessa frågor. De kommer att fortsätta även efter att din värdplan har ökat med 600%.

1) Mycket långsamma sidbelastningstider

iPage-poäng i den nedre tredjedelen av alla webbhotell som vi har granskat för sidbelastningstider, med genomsnittliga poäng mellan 1 100 och 1 600 ms (jämfört med branschgenomsnittet på 700 ms) Och det här är ingen liten uppgift. Svimlande antal besökare kommer att studsa från din sida om den inte laddas snabbt, vilket är en komplett mördare om du behöver dem för att spendera pengar på din webbplats.

Detta bör övervägas noga om du funderar på att hålla din webbplats med iPage. Om du verkligen använder den inledande prissättningen, rekommenderar vi istället 1and1 Hosting, som har ett ännu billigare ($ 0,99 / månad) intropaket och sidbelastningstider närmare genomsnittet. Men om du verkligen prioriterar hastighet, rekommenderar vi att du tittar på DreamHost (vars månatliga prissättning liknar iPages förnyelsesatser) eller A2 Hosting (den snabbaste på marknaden, med konkurrenskraftig prissättning).

2) Under genomsnittlig driftstid

Förutom de långsamma laddningshastigheterna är iPage bland de mindre pålitliga alternativen som är tillgängliga när det gäller drifttid. Även om industristandarden är 99,99% drifttid (översatt till 8,76 timmars driftstopp per år), är iPage nästan tre gånger så ofta som de flesta andra värdar på marknaden. Detta är fruktansvärda nyheter för e-handelswebbplatser, eller egentligen en webbplats som konverterar besökare till kontanter.

Nedetid som denna är en röd flagga för alla värdar som påstår sig erbjuda obegränsade domäner och diskspace. Om deras servrar inte ens kan hålla sig upp pålitligt, finns det inget sätt att deras hårdvara är tillräckligt stark för att du någonsin ska kunna dra fördel av “obegränsat” utrymme. I teorin kanske du aldrig tappar ut, men bara för att leveransen skulle vara så långsam skulle du aldrig ens ha chansen att nå en gräns.

3) Inga privatregistrerade domäner

Vi blev förvånade över att du inte kunde registrera domäner med iPage-värd. Det som fördubblade vår överraskning var det faktum att så många andra värdföretag ger dig denna förmåga. Utan förmågan att registrera dina domäner privat kan du inte undvika en lista i WHOIS-databasen. Detta gör hela din operation mycket mer mottaglig för spammare eller andra oönskade enheter som enkelt och enkelt kan få dina kontaktuppgifter från databasen.

4) iPage-kundtjänstupplevelser massor av avbrott

Även om vi är glada att rapportera att iPages kundtjänst är ganska vänlig och hjälpsam i våra interaktioner med dem, är du beredd att sätta på vent. I både onlinechatt och på telefon är förseningar i anslutningar och avbrott ofta, och ibland kan enkla frågor ta upp till 20 minuter för att få ett tillfredsställande svar..

iPage är värd för över en miljon webbplatser, och kundrecensioner av dem är rikligt. Liksom för många företag som förvärvats av EIG tenderar det att bli en markant ökning av klagomål som rör kundtjänst efter förvärvet. Fortsätt med den kunskapen som du vill.

5) Använder vDesk istället för cPanel

Medan cPanel inte alls är perfekt, är det branschstandarden av en anledning. Med en mängd resurser online om hur man får ut det mesta och sömlösa överföringar mellan värdar som använder det är det ett enkelt val för webbhotell. Tyvärr använder iPage vDesk som deras backend-instrumentpanel istället. vDeck är klumpigare och mindre intuitivt och har också mindre resurser lätt tillgängliga online för att hjälpa dig felsöka. Med tanke på de dyra förnyelsesatserna som iPage tar ut är det lite besvärligt att cPanel inte kommer som standard. Till och med ultra-billig WebHostingPad erbjuder cPanel.

6) De gör verkligen bara Shared Hosting

Titta, de erbjuder vissa andra planer, som VPS-värd, dedikerad hosting och WordPress-värd – men egentligen är hela webbplatsens fokus att få dig till den söta billiga $ 1,99 / mån-planen.

Ett litet försök på WordPress-värd.

Som ni kan se ovan försöker de kiiiindddaa att erbjuda WordPres-värd.

Men deras hjärta är inte i det.

Slutsats:

iPage marknader för nybörjare, och de gör verkligen ett bra jobb och ser till att nybörjare webbansvariga har alla de verktyg de behöver för att få en fungerande webbplats igång..

Och med så låg inledande prissättning är det inte konstigt att så många människor är ivriga att hoppa ombord med sina tjänster. Men i det långa loppet är de branta förnyelsepriserna inte värda nivån på de tjänster som erbjuds. Det finns värdar med bättre kundservice, hastigheter, drifttid och funktioner för en bråkdel av iPages standard månadspris.

Visst, de kanske inte är lika billiga när du registrerar dig, men vi rekommenderar starkt att betala lite mer för att undvika frustrationer på lång sikt.

Vår rekommendation? Du kan fortfarande få priser under botten av dollar för de första tre åren med SiteGround – och få exceptionellt bättre funktioner.

Se officiella webbplatser för iPage 3.5 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Super billig värd
 2. Obegränsade domäner på ett konto
 3. Freebies som domännamn och AdWords-krediter

Nackdelar

 1. Registrera domänfrågor privat
 2. Domän som är mottaglig för spammare
 3. Använder vDeck istället för cPanel
 4. Långsamma sidläsningstider, imponerande drifttid

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

iPage-värdfrågor & svar

Vad är iPage-värd?

iPage Hosting är en webbhotellleverantör som ger användarna de verktyg de behöver för att skapa en online-närvaro för deras företag. Det har många robusta och aktuella funktioner som hjälper till att bygga webbplatser, vilket gör det möjligt för företagsledare att bättre marknadsföra och växa sina företag i dagens digitala värld.

Vad är iPage Hosting: s viktigaste funktioner?

iPage-värd har många viktiga funktioner, inklusive

 • En gratis “.com” -domän för ditt företags webbplats
 • 24/7 kundtjänst och teknisk support
 • Obegränsad trafik till din webbplats, e-postmeddelanden och DB: er
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Gratis dagliga säkerhetskopior
 • WordPress Integration
Hur många använder iPage-värd?

Från och med nu är iPage-värd värd för över en miljon webbplatser för människor och företag över hela världen.

Vilka specialfunktioner får jag när jag gör ett konto med iPage-värd?

Att skapa ett konto med iPage-värd får webbutvecklare, marknadsförare eller företagsledare många speciella fördelar, förmåner och privilegier. Planer med iPage-värd kommer med en komplett uppsättning specialfunktioner som är utformade för att inte bara hjälpa till att bygga webbplatser utan att sköta ett företags tillväxt i det digitala affärslandskapet. Med andra ord, konton och planer med iPage-värd kommer både att bygga och marknadsföra ett företags webbplats på olika sätt och för olika typer av online-företag, som att öka sökmotorkrediter och rangordningar som kommer att förbättra den dagliga trafiken och hjälpa e -handelsföretag växer genom att bygga gratis onlinebutiker för dem.

Ett konto eller en plan med iPage-värd innehåller kärnfunktioner som:

 • Obegränsat diskutrymme
 • Skalbar bandbredd
 • Obegränsat antal domännamn tillåtet
 • Obegränsade MySQL-databaser
 • Gratis domän i över ett år (upp till $ 14,99 i värde)

Andra uppsättningar av specialfunktioner som kommer med ett konto på iPage-värd inkluderar:

 • Designa och bygga verktyg
 • Upp till 6 sidor i webbutvecklingsprogrammet Weebly Website Builder
 • Optimerad webbplatsbyggare som fungerar för mobila enheter
 • En klickinstallation för WordPress
 • Hundratals teman och mallar att välja mellan
 • Värdverktyg och inställningar
 • Filhanterare
 • FTP Manager
 • Säker FTP
 • Anpassade felsidor
 • Marknadsföring av webbplatsen
 • Google Adwords $ 100-erbjudande (endast för USA)
 • 100 $ i sökkredit för Bing
 • Gratis notering på YellowPages.com
 • Ett avgiftsfritt telefonnummer (endast för USA)
 • Tillgång till hundratals online-marknadsföringsguider
 • Online-försäljning
 • Fungerar med e-handelswebbplatser
 • Gratis onlinebutik för återförsäljare
 • Enkel installation med ett klick
 • PayPal-integration
 • AgoraCart kundvagn
 • E-posthantering: skicka och ta emot
 • Anpassningsbar e-postadress som medföljer din webbdomän
 • Kolla e-post online eller via mobila enheter med Webmail
 • E-post vidarebefordran
 • Världsklass och aktuell teknik
 • Förbättrad säkerhetssvit till ett värde av upp till $ 100
 • vDeck kontrollpanel
 • 24/7 nätverksövervakning
 • Besöksstatistik
 • Rapportering av webbplatstrafik
 • Kundtjänst och teknisk support
 • Ticketingcenter och online-hjälpcenter
 • Steg-för-steg-tutorials
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • 24/7 telefon- och chattsupport
Hur snabbt och enkelt är det att bygga en webbplats på iPage-värd?

Det är mycket snabbt och enkelt att bygga en webbplats på iPage-värd. Webbutvecklare, marknadsförare och företagsledare kan snabbt bygga webbplatser med enkla att använda, dra och släpp webbutvecklings- och designprogram som Weebly Website Builder. De kan också locka fler besökare och bygga mer trafik till sin webbplats med en fullständig och omfattande marknadsföringssvit, och den fulladdade webbhotellen har även en gratis domännamnsregistrering för att göra hela processen att välja och bygga en domän mycket mindre komplicerad och stressig.

Hur mycket kostar det att registrera sig för en plan eller ett konto hos iPage-värd?

Att registrera sig för ett konto och en plan med iPage-värd är förvånansvärt prisvärt när det gäller webbhotellplaner och leverantörer. Normalt kommer iPage-värd med en vanlig månatlig prenumeration gratis på $ 11,95 per månad men från och med just nu erbjuder iPage-webbhotell en onlinerabatt på upp till $ 1,99 per månad.

Hur kan kundservice och tekniska supportteam på iPage hosting hjälpa mig med att bygga min webbplats eller ta reda på deras tjänst?

iPage-hosting är säkerhetskopierat med ett speciellt och prisbelönt team av skickliga experter på webbutveckling och webbhotell som kan hjälpa företagets webbutvecklare, marknadsförare och företagsledare möter alla utmaningar när det gäller att bygga, utveckla och designa sina webbplatser och marknadsför och odla sina produkter, märken eller tjänster online. iPage hostings kundtjänst och tekniska supportteam kan hjälpa användare med nästan allt från konto- och domänhantering till webbdesign, från att ta reda på hur man bäst kan använda tillgängliga SEO-marknadsföringsverktyg till hur man marknadsför via e-post och så mycket mer. De kan nås på 877-472-4399.

Jag är en liten företagare. Kan iPage-hosting hjälpa mig att växa mitt lilla företag?

iPage-hosting kan hjälpa alla typer av företag att växa, vare sig de är stora eller små. Men småföretagare och chefer får speciella fördelar eftersom småföretag behöver mest hjälp med att växa sin verksamhet. iPage-värdförståelse förstår att webbplatser för småföretag ofta är det första (och mest centrala) sättet att ansluta till potentiella kunder och att bygga en stark online-närvaro är hur de kan gå från små till stora, varför iPage-hosting ger upp- hittills och i världsklass skapande av innehåll och andra webbutvecklings- och online marknadsföringsverktyg för småföretagare. Genom dessa verktyg för att skapa innehåll kommer iPage-värd att hjälpa småföretagare att skapa innehåll som är tydligt, effektivt och anpassat till deras företags vision, röst, mål och uppdrag så att de mer effektivt kan bygga en stark och övertygande online-verksamhet som kommer att locka till sig potentiella kunder, göra dem mer anslutna och i slutändan hjälpa dem att växa och marknadsföra sina affärer online.

Vad händer om jag bestämmer mig för att avbryta mitt konto eller planera med iPage hositng?

Om du väljer att avbryta ditt konto eller din prenumerationsplan med iPage-värd, är det viktigt att notera att de inledande priserna som anges för dessa konton och prenumerationsplaner endast är för den första tjänstperioden och därför automatiskt kommer att förnyas till vad som helst ordinarie ränta är. Om en person eller företag har registrerat en gratis domän via iPage-värd, och de beslutar att de vill avbryta sitt konto, måste de betala en icke-återbetalningsbar domänavgift på $ 15 om de fortfarande vill behålla sin domän.

Erbjuder iPage-hosting både Windows- och Linux-baserade webbhotelltjänster?

Nej, iPage-värd erbjuder endast Linux-baserade webbhotelltjänster.

Erbjuder iPage-webbhotell hanterade eller dedikerade webbhotell-servrar

iPage-webbhotell erbjuder både helt hanterade och dedikerade webbserverhotelltjänster.

Jag är student eller driver en skola eller ideell organisation. Erbjuder iPage-hosting specialrabatter eller andra tjänster och abonnemangsplaner för mig?

Nej, rabatterna, kampanjerna och andra prenumerationsplanfunktioner och detaljer är allmänna och universella. De kommer att vara desamma för studenter, skolor och ideella organisationer som för erfarna företagsledare eller mer traditionella kommersiella företag och tjänster.

Hur många e-postadresser kan iPage-värdstödja?

Enligt den allmänna TOS tillåter iPage-hosting obegränsade e-postadresser och konton samt obegränsat lagringsutrymme på deras helt hanterade och dedikerade webbhotell-servrar, vilket innebär att du kan vara värd och hantera flera webbplatser för flera företag på en enda server, eller med flera domäner (eftersom domänerna också är obegränsade) utan att behöva oroa dig för att få slut på lagringsutrymme eller e-postadresser och konton som du kan bygga, utveckla och hantera genom iPage-värd.

Erbjuder iPage-hosting månatliga tjänster eller bara ett minimikontrakt?

iPage hosting erbjuder månatliga prenumerationsplaner utan någon typ av kontrakt, inklusive minimikontrakt. Det är dock viktigt att notera att iPage-hosting kommer att erbjuda bättre priser för längre servicevillkor.

Erbjuder iPage-webbhotell Virtual Private Server eller VPS-tjänster?

Ja, iPage-webbhotell erbjuder Virtual Private Server eller VPS-tjänster med ett brett utbud av alternativ som är byggda och utformade för att tillgodose kundens behov, oavsett hur unik eller komplex.

Vilka språk erbjuds av iPage hosting’s kundservice och tekniska support, och vilka programmeringsspråk stöder deras tjänster?

Även om det är en webbhotellleverantör som betjänar webbplatser från hela världen, erbjuder iPage hosting endast engelska när det gäller deras kundservice och tekniska support. Vad gäller programmeringsspråk stöder iPage-värdens plattform och tjänster både PHP och Perl.

Var ligger iPage-värd med huvudkontor och var ligger deras datacenter?

Trots att det är en global webbhotellplattform, är iPage-värd baserad i USA med sitt huvudkontor i Burlington, Massachusetts. Dessutom är deras datacentra, som alla är banbrytande, alla belägna och drivs i Boston, Massachusetts, som inte ligger så långt från staden Burlington.

Har iPage-värd några återförsäljaralternativ som är tillgängliga för dem?

Beroende på vad kunder specifikt letar efter erbjuder iPage-värd ett brett utbud av återförsäljaralternativ för webbhotellprogram som är tillgängliga för alla kunder, oavsett deras specifika prenumerationsplaner eller typ och storlek på deras företag.

Kommer iPage hosting’s kundservice och tekniska supportteam att hjälpa mig med att överföra en befintlig webbplats eller domännamn till deras tjänster?

Medan iPage-värdets kundtjänst och tekniska supportteam kan hjälpa kunder att helt flytta filer för självmigrering, kommer de emellertid inte att kunna fullständigt hjälpa dem för hela processen eftersom iPage-värd för närvarande inte har någon tillgänglig och specialiserad webbplats och migrationstjänster för domännamn. IPage hosting’s kundtjänst och tekniska supportteam kan dock erbjuda support, ett forum och ett tillräckligt kunnandeunderlag för ytterligare hjälp under själva migreringsprocessen.

Vilka program stöder iPage-värd?

iPage-värdens domäner och servrar stöder WordPress och Joomla, även om för Joomla måste filer måste migreras personligen och manuellt (lyckligtvis kan hjälp snabbt och enkelt hittas genom kundservice och tekniska supportteam, forum och tillgängliga onlinestudier). iPage-hosting stöder inte Magento, men kunderna kan fortfarande installera Magento eftersom förutsättningarna för Magento-installation finns tillgängliga på deras plattform. iPage-värd är också en lämplig värd för e-handelswebbplatser eftersom de erbjuder många funktioner specifika för e-handelswebbplatser som SSL, kundvagnar och betalningsbehandling via säkra webbplatser som PayPal.

Vilken typ av betalningsalternativ erbjuder iPage och vilka betalningstyper accepterar de?

iPage-värd accepterar stora kreditkort som Visa, MasterCard, American Express och Discover. De accepterar också betalningar via PayPal.

Är iPage-värd säker? Hur säker är iPage-värd?

Ja, iPage-värd är mycket säkert och säkert att använda. iPage-värd erbjuder en “förbättrad säkerhetssvit” -funktion för alla deras planer, produkter och tjänster. Oavsett vilken typ av konto eller prenumerationsplan det är kommer kunderna aldrig att behöva oroa sig för att deras domäner komprometteras, webbplatser som hackas eller andra cybersäkerhetshot och överträdelser genom iPage-värd.

Kommer iPage att vara värd för pro-rate för drifttid och har de en drifttidsgaranti?

iPage-webbhotell erbjuder återbetalningsgarantier baserade på kundtillfredsställelse men de begränsar inte uttryckligen till drifttid.

Hur jämför iPage-hosting med andra webbhotellplattformar och leverantörer?

Jämfört med deras konkurrenter av webbhotellplattformleverantörer – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost och A2 Hosting – iPage-hosting jämförs mycket bra eftersom det är en av de högst rankade och bäst utvärderade webbhotellplattformleverantörerna bland kunderna..

Är det möjligt att vara värd för en webbplats som är bildtung på iPage-värd?

Ja, det är möjligt att vara värd för en mycket visuell eller bildtung webbplats via iPage-värd tack vare dess obegränsade bandbredd och diskutrymme. Se officiell webbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector