iPower-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor god er iPower Hosting?

iPower Hosting er en av de etablerte lederne for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes. Deres grunnleggende plan inkluderer ubegrenset plass og båndbredde. Du kan øyeblikkelig sette opp blogger, fora og gallerier. Temalternes bygging av dem er enkel og enkel å sette sammen. Proplanen deres, som er en av de beste planene de tilbyr, er til en fornuftig pris på $ 5,95 per måned. Du trenger å ha et år langt abonnement når du bruker iPower Hosting. Hvis du har et stort selskap, kan det være lurt å sjekke ut et annet vertssted for å hjelpe deg med å støtte kravene til webhotell.


iPower Reviews 2.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 1. Et godt avrundet vertssted
 2. Lett å bruke
 3. Det er enkelt å legge til butikker

Ulemper

 1. Kan trenge et årelangt engasjement for noen planer
 2. Kan mangle Windows-tjenester
 3. Ikke ideell for komplekse virksomheter

SammendragHvis du leter etter en webhotell som lar deg jobbe på det første nettstedet ditt, vil iPower sannsynligvis være det beste alternativet. Selv om det ikke er ideelt for bedrifter med stort påfølgende, er de enkle og brukervennlige verktøyene perfekte for nybegynnere. Selv om det årelange engasjementet ikke er i små bedrifts interesse, tillater det deg å bli kjent med tjenestene deres. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Vår offisielle gjennomgang av iPower Hosting

Selv om iPower har vært et av de mest brukte webhotellene, er de ikke uten problemene. De har vært i virksomhet siden 2001, og de markedsfører produktene sine for små og mellomstore bedrifter. Det er flott for de som ønsker en hostingtjeneste for et selskap som nettopp begynner, men hvis du leter etter en ekspansiv webhotell, kan det være lurt å gå i en annen retning. Deres forenklede design med å lage et nettsted gjør det enkelt for alle å komme seg på nettet og utvide sin tilstedeværelse på nettet.

De beste funksjonene ved iPower Hosting

Selv om iPower har noen problemer med inkonsekvens, har de prøvd å forny tjenestene sine for å håndtere kundeklager. De blir typisk sett på mellomgrunnen mellom billige og dyre webtjenester, og konkurransen er hard. Når de prøver å holde tritt med konkurrentene, kan det hende at deres lave priser ikke er nok til å følge med.

De tilbyr lave priser

En av de største grunnene til at folk bruker iPower er fordi deres grunnleggende planer ikke lar deg knekke. Introduksjonsprisene deres er billige, og det er lett å finne ut hvor fornyelsesprisene er. Du kan betale måned til måned for noen planer, og du kan spare mer penger hvis du vil forplikte deg til iPower. Startplanen deres er grunnleggende, og kommer på $ 5,95 i måneden, sammen med et års forpliktelse. Du vil motta 5 GB diskplass, 250 GB månedlige dataoverføringer og et domene. En e-postkonto er inkludert i grunnleggende plan.

Hvis du ser på Pro-planen, starter den på 7,95 dollar i måneden, og tilbyr ubegrenset diskplass, ubegrenset månedlig dataoverføring, ubegrensede domener og 2500 e-postkontoer. Pro Plus starter på 11,99 dollar, og inkluderer alt i proplanen, og inkluderer tre gratis URL-adresser og ubegrensede e-postkontoer. Når du oppgraderer, blir planene dyrere, spesielt hvis du skal bruke Windows. Windows Pro-planen starter på $ 83,40 i året, og du får en gratis URL, 25 domener, 1000 e-postkontoer, ubegrenset lagring og andre funksjoner.

VPS-pakker

iPower har Linux-baserte VPS-pakker tilgjengelig, vel. Deres VPS Basic-pakke starter på 24,99 dollar i måneden, med en URL, 1 GB RAM, 40 GB lagring, 1 TB månedlig dataoverføring og ubegrenset e-post inkludert. Hvis du leter etter en høyere plan, er deres toppnivå delte hostingplan $ 79,99 i måneden. Du får 8 GB RAM, 120 GB lagringsplass, 4 TB månedlig dataoverføring og andre ubegrensede alternativer. Selv om det er en av de dyrere pakkene, kan det hele jevnes ut i det lange løp.

Enkelt å installere WordPress

WordPress er noe av det viktigste for et nettsted, og iPower gjør det enkelt å installere WordPress på nettstedet ditt. Du kan installere WordPress på den standard Linux-baserte serveren, eller registrere deg gjennom det administrerte WordPress-vertsområdet. Det er forskjellige priser for hver plan, og WP Starter-planen er $ 3,75 i måneden, og inkluderer en gratis URL, tilpasset kontrollpanel, forhåndsinstallerte temaer og en plug-in. Nettstedet tar sikkerhetskopi av data daglig, og det er månedlige dataoverføringer, lagring og e-postkontoer for startplanen.

Hvis du leter etter en annen plan, starter WP Essentials-pakken på $ 6,95 i måneden, og leverer en rask kjøretur. Den avanserte sikkerhetspakken og spesialisert kundesupport gjør det til et av de bedre alternativene. Siden iPower er designet spesielt for å installere WordPress, tar det mye arbeid å installere det. Den har alt du trenger for å starte nettstedet ditt, og opprette sider og innlegg. Det er et utmerket valg for de som ikke har erfaring med WordPress eller å sette sammen et nettsted.

Ulemper ved iPower Hosting

Selv om det er noen problemer som skiller seg ut med iPower, og det er ikke perfekt, men det kan repareres. Det er ikke sikkert du ønsker å bruke for mye tid på å fokusere på dette vertsområdet, men det er bedre å ha en ide om noen områder de kanskje kommer opp.

Sette opp et nettsted

En av de største ulempene med iPower er å sette den opp. Det er en avgift på 10 dollar inkludert, som kan fange deg utenfor vakt hvis du ikke er oppmerksom. Hvis du vil ha ekstra sikkerhet, kan du legge til domenenes personvern for $ 9.99 ekstra i året, og legge til de totale kostnadene. Det tar av kontaktinformasjonen din fra nettstedet. Når du har passert det, kommer du inn på bekreftelsessiden, der to tillegg er allerede avmerket. Hvis du ikke vil ha dem (et automatisk daglig sikkerhetskopierings- og sikkerhetsverktøy), blir du spurt om du vil ha et SSL-sertifikat, domenepersonvern og andre alternativer.

Når du navigerer gjennom denne kløften, kan det bli plagsom og vondt. Hvis du ønsker å få et SSL-sertifikat, er det 49,99 dollar i året, noe som er billigere enn andre pakker tilbyr. Det er vanskelig å komme igjennom installasjonsprosessen, spesielt hvis du ikke vet hva du skal gjøre eller se etter når du skal kjøpe. Det er et komplekst system som har nesten for mange alternativer tilgjengelig, men de tilbyr mange WordPress-prosjekter. Når du kommer forbi all betalingsinformasjonen, blir det lettere derfra. Det krever tålmodighet og mye lesing.

Kundeservice

Hvis du må ringe kundeservicen, kan det hende du venter i noen minutter. Noen vil svare innen noen minutter, men det er ingen ventetid. Så du kan bruke opptil en halv time på å vente på noen, men du ville aldri vite det. Representantene kan være kunnskapsrike om produktene sine, men vet kanskje ikke noen svar. Selv om hver kundeserviceagent ikke vet alt, kan de i det minste veilede deg til rett person og koble deg direkte. Det er ikke den verste kundeservicen, og det kan være nitpicking.

Linux skjevhet

iPower tilbyr bare servere drevet av Linux, noe som gjør Windows-hosting vanskelig. Selv om du kan velge å bruke Windows-hosting, bør du være forberedt på å bruke mer penger. Hvis det ikke er et problem, vil du ikke ha for mye å bekymre deg for når du setter opp nettstedet ditt. Imidlertid, hvis du vil bruke Windows, ville du ha det bedre å bruke et annet hosting-nettsted som ikke vil koste deg en arm og et bein for å opprette et nettsted.

Bunnlinjen

Hvis du bare begynner å få et nettsted sammensatt, er ikke iPower det verste valget som finnes. Det fungerer bra med WordPress, noe som gjør det enkelt å legge ut blogger og innhold. Imidlertid, hvis du ønsker et webhotell, kan det være lurt å gå i en annen retning. Det største problemet ser ut til å komme fra folk som vet hva en webverten skal være i stand til, og iPower ser ikke ut til å ha funksjonalitet for å støtte de erfarne brukerne. Det har kommet klager på kundeservicen deres, men det burde ikke avskrekke deg fra å bruke dem.

Hvis du er et større selskap, kan det være lurt å fokusere på en annen webhotell som kan gi deg alt du trenger. Selv om iPower er i stand, har de ikke trang til å håndtere store nettsteder. Det vil de gjøre, men hvis du ikke føler at du kan forplikte deg til et årelangt engasjement når du registrerer deg, kan det være lurt å se andre steder. Hvis du ønsker en hostingtjeneste som skal håndtere WordPress-produkter, er iPower et utmerket valg, siden de gir alt du trenger fra WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map