iPower anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er iPower-hosting?

iPower Hosting er en af ​​de etablerede ledere i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få succes. Deres grundlæggende plan inkluderer ubegrænset plads og båndbredde. Du kan øjeblikkeligt oprette blogs, fora og gallerier. Deres skabelonwebsite er enkel og let at sammensætte. Deres pro-plan, som er en af ​​de bedste planer, de tilbyder, er til en rimelig pris på $ 5,95 pr. Måned. Du skal have et år langt abonnement, når du bruger iPower Hosting. Hvis du har et stort firma, kan du tjekke et andet hosting-sted til at hjælpe med at understøtte kravene fra webstedshosting.


iPower anmeldelser 2.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (3 stemmer) Fordele

 1. Et godt afrundet hosting-site
 2. Let at bruge
 3. Det er let at tilføje butikker

Ulemper

 1. Måske har brug for en årelang forpligtelse for nogle planer
 2. Mangler muligvis Windows-tjenester
 3. Ikke ideel til komplekse ventures

ResumeHvis du leder efter en webhostetjeneste, der giver dig mulighed for at arbejde på dit første websted, vil iPower sandsynligvis være dit bedste valg. Selvom det ikke er ideelt for virksomheder med et stort følger, er de enkle og brugervenlige værktøjer perfekte til begyndere. Selvom det årlige tilsagn ikke er i små virksomheders interesse, giver det dig mulighed for at blive fortrolig med deres tjenester. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Vores officielle anmeldelse af iPower Hosting

Selvom iPower har været et af de mest anvendte webhostingsider, er de ikke uden deres problemer. De har været i forretning siden 2001, og de markedsfører deres produkter til små og mellemstore virksomheder. Det er dejligt for dem, der ønsker en hostingtjeneste for et firma, der lige er startet, men hvis du leder efter en ekspansiv webhostetjeneste, kan du gå i en anden retning. Deres forenklede design med at oprette et websted gør det nemt for enhver at komme online og udvide deres web-tilstedeværelse.

De bedste funktioner i iPower Hosting

Mens iPower har nogle problemer med inkonsekvens, har de forsøgt at forny deres tjenester til at håndtere kundeklager. De ses typisk som mellemgrunden mellem billige og dyre webtjenester, og konkurrencen er hård. Når de prøver at holde trit med deres konkurrenter, er deres planer til lave priser muligvis ikke nok til at følge med.

De tilbyder lave priser

En af de største grunde til, at folk bruger iPower, er fordi deres grundlæggende planer ikke efterlader dig brudt. Deres introduktionspriser er billige, og det er nemt at finde ud af, hvor priserne for fornyelse er. Du kan betale måned til måned for nogle planer, og du kan spare flere penge, hvis du vil forpligte dig til iPower. Deres startplan er grundlæggende og kommer på $ 5,95 om måneden sammen med et års forpligtelse. Du modtager 5 GB diskplads, 250 GB månedlige dataoverførsler og et domæne. En e-mail-konto er inkluderet i den grundlæggende plan.

Hvis du ser på Pro-planen, starter den på $ 7,95 om måneden og tilbyder ubegrænset diskplads, ubegrænset månedlig dataoverførsel, ubegrænsede domæner og 2500 e-mail-konti. Pro Plus starter ved $ 11.99 og inkluderer alt i pro-planen og inkluderer tre gratis URL’er og ubegrænset e-mail-konti. Når du opgraderer, bliver planerne dyrere, især hvis du vil bruge Windows. Windows Pro-planen starter ved $ 83,40 om året, og du får en gratis URL, 25 domæner, 1000 e-mail-konti, ubegrænset lagerplads og andre funktioner.

VPS-pakker

iPower har Linux-baserede VPS-pakker tilgængelige, ja. Deres VPS Basic-pakke starter ved $ 24,99 om måneden, med en URL, 1 GB RAM, 40 GB lagerplads, 1 TB månedlig dataoverførsel og ubegrænset e-mail inkluderet. Hvis du er på udkig efter en højere plan, er deres delte niveau-hosting-plan $ 79,99 om måneden. Du får 8 GB RAM, 120 GB lagerplads, 4 TB månedlige dataoverførsler og andre ubegrænsede muligheder. Selvom det er en af ​​de dyrere pakker, kan det hele jævne ud i det lange løb.

Let at installere WordPress

WordPress er et af de vigtigste ting for et websted, og iPower gør det nemt at installere WordPress på dit websted. Du kan installere WordPress på den standard Linux-baserede server eller tilmelde dig via det administrerede WordPress-hostingsite. Der er forskellige priser for hver plan, og WP Starter-planen er $ 3,75 pr. Måned og inkluderer en gratis URL, tilpasset kontrolpanel, forudinstallerede temaer og et plug-in. Webstedet sikkerhedskopierer data dagligt, og der er månedlige dataoverførsler, opbevaring og e-mail-konti til startplanen.

Hvis du leder efter en anden plan, starter WP Essentials-pakken på $ 6,95 om måneden og leverer et hurtigt drev. Den avancerede sikkerhedspakke og specialiseret kundesupport gør det til en af ​​de bedre muligheder. Da iPower er designet specifikt til at installere WordPress, tager det meget arbejde at installere det. Det har alt hvad du har brug for for at starte dit websted og oprette dine sider og indlæg. Det er et fremragende valg for dem, der ikke har erfaring med WordPress eller at sammensætte et websted.

Ulemper ved iPower Hosting

Der er nogle problemer, der skiller sig ud med iPower, og det er ikke perfekt, men det kan repareres. Du ønsker måske ikke at bruge for meget tid på at fokusere på dette hosting-site, men det er bedre at have en idé om nogle områder, de måske kommer op kort.

Opsætning af et websted

En af de største ulemper ved iPower er at konfigurere det. Der er et gebyr på 10 $ inkluderet, som kan fange dig væk, hvis du ikke er opmærksom. Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du tilføje domænefortrolighed for $ 9,99 ekstra om året og tilføje de samlede omkostninger. Det fjerner dine kontaktoplysninger fra webstedet. Når du har passeret det, kommer du ind på bekræftelsessiden, hvor to tilføjelser allerede er markeret. Hvis du ikke ønsker dem (et automatisk dagligt sikkerhedskopierings- og sikkerhedsværktøj), bliver du spurgt, om du vil have et SSL-certifikat, domænefortrolighed og andre muligheder.

Når du navigerer gennem denne måske, kan det blive bekymrende og smertefuldt. Hvis du vil have et SSL-certifikat, er det $ 49,99 om året, hvilket er billigere end andre pakker tilbyder. Det er vanskeligt at komme igennem installationsprocessen, især hvis du ikke ved, hvad du skal gøre eller kigge efter, når du foretager et køb. Det er et komplekst system, der har næsten for mange muligheder tilgængelige, men de tilbyder en masse WordPress-projekter. Når du kommer forbi alle betalingsoplysninger, bliver det lettere derfra. Det kræver tålmodighed og meget læsning.

Kunde service

Hvis du er nødt til at ringe til kundeservicen, venter du muligvis et par minutter. Selvom nogen vil svare inden for få minutter, er der ikke en ventetid. Så du kunne bruge en halv times tid på at vente på nogen, men du ville aldrig vide det. Repræsentanterne kan være vidende om deres produkter, men ved muligvis ikke nogle svar. Mens hver kundeserviceagent ikke ved alt, kan de i det mindste guide dig til den rigtige person og forbinde dig direkte. Det er ikke den værste kundeservice, og det kan være nitpicking.

Linux Bias

iPower tilbyder kun servere drevet af Linux, hvilket gør Windows-hosting vanskeligt. Mens du kan vælge at bruge Windows-hosting, skal du være parat til at bruge flere penge. Hvis det ikke er et problem, har du ikke for meget at bekymre dig om, når du opretter dit websted. Hvis du imidlertid vil bruge Windows, ville du have det bedre med at bruge et andet hosting-sted, der ikke koster dig en arm og et ben til at oprette et websted.

Bundlinjen

Hvis du lige er begyndt at få et websted sammensat, er iPower ikke det værste valg, der findes. Det fungerer godt med WordPress, hvilket gør det nemt at sende blogs og indhold. Hvis du imidlertid ønsker et web-hosting-websted, kan du muligvis gå i en anden retning. Det største problem ser ud til at komme fra folk, der ved, hvad en webhost skal være i stand til, og iPower ser ikke ud til at have den funktionalitet, der understøtter disse erfarne brugere. Der har været klager over deres kundeservice, men det bør ikke afskrække dig fra at bruge dem.

Hvis du er et større firma, kan du måske fokusere på en anden webhostetjeneste, der kan give dig alt hvad du har brug for. Selvom iPower er i stand, har de ikke noget at håndtere store websteder. Det gør de, men hvis du ikke har det lyst, kan du forpligte dig til et årligt tilsagn, når du tilmelder dig, kan du søge andre steder. Hvis du ønsker en hosting-service til at håndtere alle WordPress-produkter, er iPower et fremragende valg, da de leverer alt hvad du har brug for fra WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map